Paras sukkakauppa

  • Walter de Camp

Lienee vähintään hellyttävää, että mies omistaa koko elämänsä naisten säärien somistamiseen. Englantilainen David perusti kymmenisen vuotta sitten sukkien myyntiin erikoistuneen nettikaupan nimeltään "Sukkapäämaja" eli

http://www.stockingshq.com/

Siitä pitäen David on raatanut yöt ja päivät järjestääkseen naisille (ja heidän miesystävilleen) mahdollisuuden hankkia mahdollisimman edullisesti monenlaisia hienoja sukkia. Hän aloitti myymällä stayup-sukkia ja liivien kanssa käytettäviä sukkia. Noina alkuvuosina oli ideana ylistellä sukkien käyttämistä ja ylenkatsoa sukkahousuja.

Sitten David tuli ostaneeksi sukkahousuja myyvän nettikaupan, ja lopulta hän yhdisti nämä kauppansa. Nyt "Sukkapäämajasta" saa sekä sukkia että sukkahousuja. Tietenkin myynnissä on myös erityisen hienoja sukkanauhaliivejä, joiden erikoisuutena on sukkanauhojen päässä olevat metalliset kiinnityslenkit. Niiden ansiosta sukkanauhat eivät vahingossa avaudu.

Stockingshg:n valikoimissa on mm. seuraavien merkkien tuotteita: Aristoc, Cervin, Cette, Charnos, Cindy, Clio, Couture, Dore Dore, Eleganti, Falke, Flore, Gerbe, Gio, Gipsy, Jonathan Aston, Le Bourget, Leg Avenue, Levante, Levee, Luisa Maria Lugli, Mura, Oroblu, Pretty Polly, Rago, Silky, Trasparenze ja Veneziana.

Tämän kaupan avulla olen huolehtinut naisystävieni sääristä jo vuosikaudet. Voin ehdottomasti suositella tätä sukkakauppaa kaikille naisille, ja naisystävänsä sääristä kiinnostuneille miehille.

http://www.stockingshq.com/

2 kommenttia

Anonyymi

31.8.2011 07:07

Wow onpas mageita, kiits vinkistä ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zaher

31.8.2011 20:02

Uuuh....aivan ihania...sanon jo toisen kerran, sinulla on hyvä maku Walter :)))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi