Battle for Peace

  • awiwicat

Hip Hop, for its inception, has been the voice of the people. Giving organic rise to the messages of the heart, and equalizing the playing field through ciphers and skills, Hip Hop has no borders, only opportunity for those who take hold.
Battle for Peace on Suomessa ja Madagaskarilla järjestettävä tapahtuma. Tuottaja Njara Rasolo on alunperin kotoisin Madagaskarilta ja yhdeksi hänen elämäntehtävistään on muodostunut kotimaansa yhteisön auttaminen taiteen keinoin. Hän onkin toteuttanut sekä Suomessa että Madagaskarilla useita taidefestivaaleja, hyväntekeväisyystapahtumia ja kilpailuja ja pyrkinyt aktiivisesti luomaan mahdollisuuksia tanssijoille ja taiteilijoille pyrkiä kohti jotakin parempaa.

Kilpailu järjestetään Helsingissä helmikuun 13. päivänä. Tapahtuma tuo Suomeen pitkästä aikaa todella kovan luokan kansainvälisen tuomariston ja siten toivottavasti houkuttelee paikalle myös maamme parhaimpia tanssijoita ja ulkomaisia osallistujia.

Kilpailukategorioita on yhteensä viisi; kolme koreografiakategoriaa ja kaksi battlekategoriaa. Ns. showcase-kategoriat on jaettu tanssityylin mukaan (katutanssit, nykytanssi, etniset tanssit) ja teemana on vapaus ja/tai rauha. Näihin kategorioihin on valittu 3-5 ryhmää esikarsinnoista live-esitysten ja videohakemusten perusteella. Battle-kategorioita ovat hiphop 2 vs. 2 ja breaking 2 vs. 2.

Ennakkotietojen mukaan tapahtumaan kuuluu myös tuomarivieraiden workshopit perjantaina ja sunnuntaina. Lisää tietoa tapahtumasta voi lukea Facebookista sekä osoitteesta www.ndjara.com.

Kirjoitettaessa soi Long Arm - Vinyl Noise

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus