Matkustaminen on mukavaa

  • Hijakcks

Välillä tulee mietittyä, että on liian kallista lähteä ulkomaille. Kävin tuossa Tallinnassa kaverien kanssa viettämässä viikonlopun ja eihän se nyt niin paljon maksanut. Laivalla Helsingistä Tallinnaan ja hotelli varattiin netistä. Ruoka ja muut ovat jonkin verran halvempaa mitä Suomessa, joten eihän sitä rahaa niin paljon tarvitse tuhlata vaikka ulkomailla käykin.

Siinä tosiaan Tallinnassa tuli pyörittyä. Paljon on tekemistä ja useat Tallinnan baarit tuli koettua. Yksi kaveri siellä asuu ja hän meitä vei sitten eri paikkoihin Tallinnassa. Hienoa on, että Tallinnaan pääsee halvalla ja helposti.

Tallinnassa nähtävää ja koettavaa riittää vaikka kuinka paljon ja jo suunniteltiin samojen kaverien kanssa, että kierretään tulevana kesänä enemmän Viroa. Varmaankin omalla autolla Suomesta ja siitä sitten Viron ympäri. Samalla tuli mietittyä, että kotimaastakin on paljon näkemättä, joten pitääpä tehdä enemmän reissua kesällä.

Ajattelin ihan huvikseni testata blogin kirjoittamista, joten tämä oli ensimmäinen postaus. Tarkoituksena, että tulevaisuudessa kirjoittaisin enemmän mitä nyt opiskelun ja muun ohella ehdin.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.