Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 12/2007  1

Viikko 12/2007

Maanantai meni jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan laiskotellessa.

Tiistaina päivä meni huvilalla kun mätin 5 kuution halkokuorman liiteriin ja ilta menikin sitten yhdessä yhtiökokouksessa.

Keskiviikkona päivä meni siinä kun Kouvolan Sanomien toimittaja teki minusta juttua lehteen ja kuvaaja otti kuvia kyseistä juttua varten. Illalla minulle tulikin sitten ulkomaalaisia vieraita.

Torstai oli taas pyhitetty laiskottelulle.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä yhteen kiinteistööni kuntotarkastuksen ja illalla suuntasin paikalliseen baariin moikkaamaan tuttuja.

Lauantaina oli niin hieno ilma että päätin kaivaa Ferrarini tallin kätköistä ja hiukka ulkoiluttaa sitä. Illalla läksinkin käymään Juvalla jossa Susa ja Mirella olivat esiintymässä.

Tämä päivä onkin sitten mennyt taas laiskottelun merkeissä, eikä vähiten siksi että eilinen reissu venyi kaikkine kellon kääntämisineen niin paljon että menin nukkumaan vasta seitsemän aikaan tänä aamuna.

25.5.2005 alkaen kierrän keikoillani tällä autollani eli jatkossa minut on hiukka helpompi tunnistaa tien päälläkin :-)
25.5.2005 alkaen kierrän keikoillani tällä autollani eli jatkossa minut on hiukka helpompi tunnistaa tien päälläkin :-)

Mr Lotharin viikko 11/2007  1

Viikko 11/2007

Maanantaina kävin hammaslääkärissä vuositarkastuksessa. Hammaslääkäri kehui hampaitani ja totesi että minulla on erittäin hyvät hampaat, eikä niistä löytynyt yhtään reikää.

Tiistain vietin huvilallani valvoen uima-altaan veden vaihtoa. Tyhjentäminen tapahtuu kiinteän pumpun avulla, mutta täyttämiseen tarvittiin paikallisen palokunnan apua. Tilasin veden nimittäin heidän tuomana, sillä niin täyttö käy huomattavasti nopeammin kuin omasta kaivosta pumppaamalla.
Altaan täytön jälkeen altaaseen lisättiin sitten vielä kloori, levänestoaine ja kirkaste, jonka jälkeen piti vielä mitata veden PH.

Keskiviikkona olikin sitten vuorossa Ladies Night by M.E.N.S. keikka Espoossa. Menomatkalla minun oli määrä tavata Florita niminen tyttö ja niinpä kurvasinkin käymään hänen asunnollaan. Frolitan nähtyäni ajattelin että tuon tytön haluaisin kyllä nähdä alasti, itse asiassa olin kyllä nähnyt alastonkuvia hänestä mutta live on aina live. Niinpä kysyin Floritalta että kuinka paljon hänelle pitäisi maksaa että hän riisuisi paitansa kun minä kuvaan sen videolle, vastaus oli 50€. No minä kaivoin viiskymppisen taskusta ja niinpä tyttö oli kohta ilman paitaa. Seuraavaksi ostin hänet riisumaan rintsikat ja pääsin näkemään yhdet kauneimmista rinnoista joita olen elämäni aikana nähnyt. Nälkä kasvoi kuitenkin syödessä ja niinpä kysyin että paljonkos farkkujen riisuminen maksaisi. Taksa oli edelleen sama ja kuten arvata saattaa Floritasta tuli taas 50 euroa rikkaampi. Nyt tytöllä oli jalassaan enää stringit ja sukat, mutta sekään ei vielä riittänyt minulle vaan ostin stringitkin pois. Sukkien kohdalla sanoin Floritalle että mitäs jos maksaisinkin ne luonnossa. Se kävi hänelle oikein mainiosti ja kun minä kömmin sänkyyn oli Florita välittömästi minun housujeni kimpussa. Ei mennyt kuin hetki ja minäkin olin alasti. Florita alkoi runkkaamaan minun valmiiksi jäykkää kalua ja hetken päästä kullin pääni olikin hänen suussaan. Minä puolestani keskityin sormeilemaan hänen pilluaan joka oli jo aivan märkä. Jonkin aikaa toisiamme kiusattuamme, Florita halusi minun nussivan häntä ja sehän sopi minulle paremmin kuin hyvin. Panin Floritaa suunnasta jos toisestakin, välillä tyttö ehti ratsastaakin minulla ja lopuksi minä sitten laukesin hänen rinnoilleen. Kello oli kuitenkin jo sen verran että minun piti jatkaa matkaa illan keikalleni. Illan keikalla oli kiva huomata että Floritakin oli saapunut sinne eli ilmeisesti aikaisemmin antamani kyyti oli kelvannut. Keikan jälkeen minulla oli kuitenkin aika kiire aikataulu ja niinpä sen ihmeempiä jatkoja ei ollut.
Yksi tyttö lähti kuitenkin kyytiini matkaseuraksi, sillä hän oli matkalla Kuopioon ja senhän arvaa mihin se johti.

Keskiviikon keikkamatka venyi siis sen verran että menin nukkumaan yhdeksän aikaan torstai aamuna. No torstai menikin sitten nukkumisen merkeissä.

Perjantaina yksi kaveri soitti minulle että eiköhän lähdetä käymään Kouvolassa. No mikäpäs siinä, olin itsekin hiukka suunnitellut samaa. Kouvolassa kävimme ensimmäisenä Amarillossa jossa Hunksit olivat keikalla, sieltä suuntasimme Rivieraan jossa oli jonkinlaiset erotiikkamessut.
Rivieran jälkeen matkamme jatkui Onnelaan, jossa tuli sitten vietettyä loppu ilta. Illan jälkeen matkamme jatkui minun huvilalle.

Lauantain vietinkin sitten kotonani hyvän ruuan ja television kera.

Sunnuntaikin taitaa mennä samoissa merkeissä.

PS. Tuo Floritan kanssa kuvaamani video ilmestyy aikanaan osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Huvilani allasosasto
Huvilani allasosasto

Mr Lotharin viikko 10/2007  1

Viikko 10/2007

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina minun luokseni tuli Karmen niminen nainen. Hain hänet junalta ja menimme minun huvilalle, perille päästyämme kuvasimme hiukka aikuisviihdevideota. Kyseinen video tulee aikanaan tuonne minun sivujen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon.

Keskiviikkona vein Karmelin junalle ja jatkoi itse laiskottelua.

Torstaina minulle tuli toisenlaisia vieraita.

Perjantai ja lauantai onkin mennyt Meksikon MM-rallia seuraillessa.

Tänään olen suunnitellut lähteväni käymään huvilallani saunomassa ja uimassa.


Mr Lotharin viikko 9/2007  1

Viikko 9/2007

Tällä viikolla jatkoi siitä mihin viime viikko loppui eli hiihtoloma sen kun vaan jatkui.
Maanantaista torstaihin meni siis katsellessa MM-hiihtoja ja laiskotellessa.

Perjantaina läksin parin kaverini kanssa Ruoskan keikalle Mikkeliin. Ravintolassa törmäsin Sannaan jonka kanssa olen aikanaan tehnyt yhden videonkin, kyseinen video löytyy osoitteesta www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Jossain vaiheessa iltaa Sanna sanoi minulle että haluaisi lähteä harrastamaan seksiä. Minä en kuitenkaan oikein innostunut asiasta ja niinpä suosittelinkin Sannalle minun kaveriani, johon hän vastasi että:"Ok, lähdetään sitten harrastamaan ryhmäseksiä". No minua ei edelleenkään kiinnostanut lähteä kesken keikan yhtään mihinkään ja niinpä Sanna jäi tällä kertaa ilman seksiä. Illan päätteeksi kävimme vielä kavereideni kanssa kebabissa syömässä ja sitten suuntasimme takaisin Mäntyharjulle. Kotiin päästyäni katselin vielä yhdistetyn mäen toisen kierroksen ja sitten kävin nukkumaan.

Lauantaina heräsin jo ajoissa ja katselin naisten 30km hiihdon, jonka jälkeen olikin sitten vuorossa yhdistetyn hiihto. Ihan kivasti meni molemmat eli kannatti herätä ajoissa. Illalla minulla oli tarkoituksena mennä Mikkeliin moikkaamaan paria tuttua slovakialaista, mutta aamun aikainen herääminen aiheutui illan kohtaloksi ja nukahdin television ääreen. Heräilin puolen yön aikaan television yhä pauhatessa ja niinpä päädyinkin tulokseen että sammutan vain telkkarin ja menen nukkumaan.

Tänään heräilin kahdeksan aikaan ja katselin taas hiihtoa televisiosta.
Tällä kertaa Suomelle ei oikein tullut menestystä, mutta se oli kyllä odotettavissakin. Nyt on sitten MM-hiihdot ohi ja ensi viikolla voikin sitten keskittyä ihan muihin hommiin.