Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 4/2008

Viikko 4/2008

Maanantaina kävin lukemassa perjantaina myymäni kiinteistön sähkömittarit, jonka jälkeen kävin Mikkelissä tekemässä vanhasta Jeepistäni liikennekäytöstä poistoilmoituksen.

Tiistai kävin huvilallani ottamassa uima-altaasta pH- ja Cl-testit.

Keskiviikko meni kotona laiskotellessa.

Torstaina kävin terveyskeskuksessa työterveystarkastuksessa joka siis tarkoittaa minun tapauksessani joka kuukausittaista sukupuolitautitesteissä käyntiä.

Perjantaina läksin jo aamusta huvilalleni lämmittämään takkoja.

Lauantaina yksi turkulainen tyttö tuli luokseni kylään.

Sunnuntaina heitin sitten tuon tytön junalle.


Mr Lotharin viikko 3/2008

Viikko 3/2008

Maanantaina järjestelin kirjahyllyn uuteen järjestykseen ja siinä samalla kiillotin kaikki palkintopokaalini.

Tiistaina kävin raivaamassa toimistoani.

Keskiviikkona oli vuorossa huvilan huoltoa.

Torstaina laitoin esiintymislaukkuni järjestykseen.

Perjantaina tein kiinteistökauppoja oikein urakalla, möin nimittäin viisi sijoitusasuntoani sekä kolme liikehuoneistoa. Kiinteistökauppojen jälkeen oli autokauppojen vuoro, ostin itselleni uudemman Jeepin. Kävin myös keskustelun Ferrarin vaihtamisesta Lamborghiniin, mutta autokaupan myyjä oli liian hidas liikkeissään ja niinpä sijoitin kaikki kiinteistökaupoista saamani rahat henkilökohtaisen sijoitusneuvojani ohjeiden mukaan.

Lauantaina läksin jo aamusta liikenteeseen. Ensin suuntasin matkani Lahteen ostamaan itselleni uudet esiintymiskengät, sen jälkeen kävin moikkaamassa yhtä tuttuani joka omistaa autoliikkeen. Siitä matka jatkui Vantaalle jossa kävin siskoni luona kylässä, jonka jälkeen vein Härskille vanhan videokamerani. Härskin luota suuntasin Lohjalle jossa minun oli määrä esiintyä Pihvivaunu nimisessä ravintolassa. Ravintolan sijainti ja ulkonäkö ei herättänyt suurta innostusta keikan suhteen, mutta kun astelin sisälle niin yllätyin. Ravintola oli jo puoli yhdeksän aikaan puolillaan ja yhteentoista mennessä se oli tupaten täynnä. Ensimmäisen esitykseni heitin puolen yön aikaan ja toisen yhdeltä, sen jälkeen läksin kolmen tytön kanssa Lohjan keskustaan ravintola Night Lifeen.

Sunnuntai meneekin taas kerran sängyn pohjalla, tuli nimittäin nukuttua sen verran vähän viime yönä.

PS. Minulla on nyt siis yksi ylimääräinen Jeep Wrangler eli jos joku tarvitsee sellaista niin ei muuta kun ostamaan www.nettiauto.com/1279310


Mr Lotharin viikko 2/2008

Viikko 2/2008

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina hieroin kauppoja yhdestä omistamastani kiinteistöstä.

Keskiviikko meni ihan vaan hengaillessa.

Torstaina kävin katsomassa itselleni uutta autoa.

Perjantaipäivä meni kotona ja illalla kävin kavereideni kanssa grillailemassa makkaraa yhdellä laavulla.

Lauantaina nousin sängystä vasta neljän aikaan iltapäivällä. Illalla läksin kavereideni kanssa baanalle, kävimme baarissa ja kun muut hyytyi niin minä sitten jatkoin yhden tytön kanssa bileitä aamu kahdeksaan saakka.

Sunnuntai onkin sitten mennyt puoli kuolleena huvilalla laiskotellessa.


Mr Lotharin viikko 1/2008

Mr Lotharin viikko 1/2008

Maanantaina päivä meni suht normaalin maanantain tapaan, mutta koska kyseessä oli Uuden Vuoden aatto niin illalla suunnistin sitten paikalliseen ravintolaan muutaman kaverini kanssa.

Tiistai meni ihan vaan kotona laiskotellessa.

Keskiviikkona kävin hakemassa uuden videokameran postista ja tutustuin sen hienouksiin eli tänä vuonna onkin sitten luvassa entistä parempilaatuista kuvaa.

Torstai oli taas laiskottelupäivä.

Perjantaina aloitin kuntoilun eli kävin lenkillä, tänä vuonna olisi tarkoitus meinaan pitää huolta omasta kunnosta muullakin keinoilla kuin nussimalla.

Lauantaina tuli katseltua koko päivä televisiosta tulleita talviurheiluja ja illalla sitten kohotettua omaa kuntoa sekstailemalla yhden tytön kanssa.

Sunnuntaipäivä meni huvilalla ja ilta taitaa mennä mäkihyppyä katsellessa.

PS. Osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 2.1.2008 lisätty minun & Antun ja 6.1.2008 minun & Milan yhdessä tekemät videot. Kyseiset videot on Antun ja Milan uran ensimmäiset aikuisviihdevideot!