Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 13/2008

Viime sunnuntaina tuli sitten kuitenkin lähdettyä liikenteeseen formulakisan katsomisen jälkeen eli läksin muutaman kaverini kanssa käymään American Car Showssa ja sen jatkobileissä. Matkalla tuli taas autoiltua hiukka liian suurella nopeudella ja niinpä kirjoituspöydälläni on taas yksi ylinopeussakko. Helsingistä takaisin tullessa pysähdyimme Lahdessa, kävimme vasta avatussa Amarillossa ja pääsiäisen kunniaksi poimimme kyytiimme yhden puputytön. Mäntyharjulla minä annoin puputytölle pääsiäismunaa ja sen jälkeen olikin nukkumatin aika.

Maanantaina kävimme puputytön kanssa saunomassa ja uimassa minun huvilalla tai itse asiassa minä uin ja puputyttö teki huvilani pihan puhtaan valkoiseen lumihankeen lumienkelin.

Tiistai meni ihan vaan laiskotellessa.

Keskiviikkona ei sitten ehtinytkään tekemään muuta kuin lumitöitä.

Torstainakin meni suurin osa ajasta lumitöiden tekemisen parissa.

Perjantaina tein päivällä yhden yhtiön tilintarkastuksen ja illalla oli jokaviikkoisen punttitreenin aika.

Lauantaina läksin jo aamusta ajelemaan kohti Helsinkiä ja erästä haastattelua. Tuon haastattelun jälkeen kävin vielä moikkaamassa yhtä kaveriani ja sitten kurvailinkin takaisin Mäntyharjulle. Keli oli niin hieno että päätin ottaa Corvetteni liikenteeseen, niinpä kävimme yhden kaverini kanssa hakemassa sen huvilani autotallista ja veimme samalla toisen Jeepeistäni sen tilalle. Aluksi meillä oli tarkoitus lähteä käymään Corvetella Mikkelissä, mutta kun menimme käymään paikallisessa baarissa niin suunnitelmiin tuli pieni muutos. Törmäsimme nimittäin baarissa yhteen minun kaveriin joka oli innokas lähtemään mukaan ja niinpä jouduimme vaihtamaan autoa isompaa. Yllätyksekseni kaverini sanoi että hän ei aio juoda ollenkaan ja voi siis ajaa koko reissun, niinpä minä päätin ottaa muutaman lonkeron. Mikkelissä meno oli aika vaisu ja niinpä tulimmekin takaisin Mäntyhajulle suht hyvissä ajoin.

Sunnuntai menee moottoriurheilun merkeissä kotisohvalla eli katselen Jerezin RR-kisat ja seuraan Argentiinan rallin loppuratkaisut.


Mr Lotharin viikko 12/2008

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina kävin hieromassa autokauppoja Ohkolassa.

Keskiviikko meni klapeja tehdessä huvilallani.

Torstaina oli sitten taas jokaviikkoisen kuntosali treenin vuoro, tällä kertaa treenasin yksin sillä treenikaverillani oli keuhkoputkentulehdus.

Tuli sitten ostettua tällainenkin leikkikalu :-)
Tuli sitten ostettua tällainenkin leikkikalu :-)

Perjantaina tein autokauppoja ja nyt autotallistani löytyykin viininpunainen Corvette.

Lauantaina oli vuorossa minun ja Dianan yhteiskeikka Ravintola Virran Kievarissa Virtasalmella.

Sunnuntaina katselin heti aamusta F1-kisan.

PS. Osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 21.3 lisätty video nimeltä Mr Lothar & Rose Puutteenkylässä, kyseinen video on Rosen uran ensimmäinen aikuisviihdevideo!


Mr Lotharin viikko 11/2008

Maanantaina kävin yhden kaverini kanssa raivaamassa tuulenkaatoja huvilani ympärillä olevista metsistäni.

Tiistaina katkoimme ja haloimme maanantaina kaadetut rungot klapeiksi.
Tiistaina julkaistiin myös minun urani 57. aikuisviihdevideo osoitteessa www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=165

Keskiviikko meni autokauppoja hieroessa.

Torstaina oli jokaviikkoisen kuntoilupäivän aika.

Perjantai meni ihan vaan laiskotellessa.

Lauantaina minulla oli esiintymiskeikka Jii-Pee Pubissa Anjalankoskella. Pubin äänentoisto tuotti hiukan ongelmia, CD-soitin ei nimittäin suostunut toistamaan minun taustamusiikkiani ja niinpä jouduin turvautumaan varajärjestelmään. Vastoinkäymisistä huolimatta oli ihan kiva keikka ja keikan jälkeen pyörähdin sitten vielä moikkaamassa muutamia tuttujani Kouvolan Onnelassa.

Sunnuntaina tulikin sitten herättyä ajoissa ja katseltua formulaa.


Mr Lotharin viikko 10/2008

Maanantai meni taas kerran kotona laiskotellessa.

Tiistaina lomailin huvilallani.

Keskiviikko meni juoksevia asioita hoidellessa.

Torstaina oli vuorossa lihaskuntoilua kuntokeskuksen painojen kolistelun muodossa.

Perjantai meni mönkijällä kurvaillessa.

Lauantaina oli kansainvälinen naistenpäivä ja niinpä minä olin Ladies Night by Mr Lothar keikalla Ravintola Wanhassa Williksessä Hollolassa. Keikalla tapasin yhden vanhan luokkakaverini ja tutustuin hänen kauttaan yhteen tyttöön joka tullaan näillä näkymin näkemään minun aikuisviihdeleffoissa.

Sunnuntaina oli taas moottoriurheilupäivä, ensin kävin muutaman kaverini kanssa katsomassa rallisprinttikilpailua Hirvensalmella ja sen jälkeen ajoimme omat mönkijäkilpailut minun pihallani. Tällä kertaa mönkijä sai sitten hiukka kipeääkin, yksi kaverini nimittäin kippasi sen lumelta asfaltille tullessaan sillä seurauksella että katteiden ja mittariston osat sen kuin vain sinkoilivat.


Mr Lotharin viikko 9/2008

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina kävin taas parin kaverini kanssa tekemässä polttopuita huvilallani ja kävimmepä me pilkilläkin, mutta sen verran huonolla menestyksellä että lopulta paistoimme makkaraa takassa.

Keskiviikkona kävin muutaman kaverini kanssa ajamassa mönkijällä crossiradalla. Ensin leikki loppui lyhyeen, sillä yhden hypyn alastulossa mönkijästä katkesi ketjut. Emme kuitenkaan lannistuneet niin vähästä vaan kävimme hakemassa paikallisesta liikkeestä ketjuihin liittimen ja ajo jatkui taas.

Torstaina oli jokaviikkoisen kuntoilupäivän vuoro.

Perjantaina läksin jo aamusta ajelemaan kohti Turkua, sillä minulla oli sovittuna illaksi keikka Merimaskuun Milla Magicin kanssa. Turkuun päästyäni kurvasin keikan myyneen kaverini sexshoppiin ja sain kuulla että Milla oli tehnyt katoamistempun eli esiinnynkin illan keikalla Barbin kanssa. Illan keikka oli aika pienessä ravintolassa, mutta meininki siellä oli hyvä.

Lauantai alkoi siten että menin nukkumaan seiskan aikaan aamulla eli perjantain keikkareissu oli hiukka venynyt. Muutaman tunnin unien jälkeen kävin saunomassa ja läksin ajelemaan Kiteelle. Matkalla pysähdyin moikkaamaan yhtä kaveriani Juvalla ja siinä sitten samalla sovimme että menen heittämään Mirellan kanssa keikan Hotelli Juvassa 12.4.2008
Kiteelle päästyäni kävin syömässä ja tsekkasin ravintolan tilat illan keikkaa varten. Puolen yön jälkeen olikin sitten tupa täynnä porukkaa ja oli aika startata showt, Eve esiintyi ensin, minä sitten ja lopuksi vedimme vielä yhteissetin. Esiintymisien jälkeen minä suuntasin Jeepin keulan Joensuuta kohti ja ehdinkin sinne sen verran ajoissa että kävin vielä BePopissa moikkaamassa muutamaa tuttua ennen kuin vetäydyin hotellihuoneeseeni nukkumaan.

Sunnuntai alkoi hiukka ikävämmissä merkeissä, Jeepin ajosestolaitteen kaukosäädin sanoi nimittäin työsopimuksen irti. Onneksi minulla oli toinen samanlainen kotona ja kaksi kaveriani lupasivat tuoda sen Joensuuhun. Mäntyharjusta on n. 250 km Joensuuhun ja niinpä minä meni takaisin nukkumaan sillä aikaa kun kaverini ajelivat kohti Joensuuta. Kaverini saapuivat Joensuuhun kahden aikaan päivällä ja sitten alkoikin kotimatka. Matkalla kävimme syömässä kunnon pihvit Ruoskan Paten suosittelemassa Mikkeliläisessä ravintolassa ja nyt sitten olen vihdoin kotona.