Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 4/2010

Maanantaina hoidin aamupäivällä keikkojen laskutuksia ja sen jälkeen läksin Jennan kanssa huvilalleni.

Tiistaina käytin Bemaria huollossa ja kävin Jennan kanssa moottorikelkkailemassa.

Keskiviikkona vein Jennan junalle ja läksin sen jälkeen taas huvilalle rentoutumaan takkatulen äärellä.

Torstaina sovin Eve X:lle ja Katyalle esiintymiskeikat.

Perjantaina olikin sitten oman keikan aika, silloin oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ja paikkana Lahden Love Hotel. Porukkaa oli paikalla todella hyvin ja esitykset meni hienosti, Melany heitti oman soolonsa puoli yhdeltä, minä oman sooloni vartin yli yksi ja meidän yhteisesitys oli vuorossa tasan kahdelta. Meidän lisäksi Lahden keikalla oli sex shop privaattistrippareineen sekä tatskari ja lävistäjä. Ilta oli todella onnistunut, monet paikalle tulleet odottivat varmaan rajuja jatkojakin mutta ne jäi tällä kertaa pitämättä koska minä poistuin Melanyn kanssa ravintolasta melkein heti esitysten jälkeen.

Lauantaina heräilin puolen päivän aikaan, söin aamupalan ja päätin lähteä ajelemaan moottorikelkalla crossiradalle. Soitin matkalla yhdelle kaverilleni, he olivat juuri lähdössä ajelemaan porukalla kelkoilla reitille ja pyysivät minua mukaansa. Kyseessä piti olla ihan vaan pikku lenkki joka oli määrä ajaa rauhallisesti. Aluksi ajelimme yhdelle huoltoasemalle jonne oli noin tunnin matka ja tuossa vaiheessa minulle oli jo tullut selväksi mitä se rauhallinen ajo oli eli sain ajaa ihan tosissani että pysyin letkan mukana. Tankkauksen yhteydessä yksi jos toinenkin sanoi että paita on ihan märkä ja olisi paikallaan pitää pieni kahvitauko. Kahvitauon jälkeen läksimme jatkamaan matkaa seuraavaa huoltoasemaa kohti, mutta emme löytäneetkään reittiä sinne ja illan alkaessa hämärtää päätimme ajaa sovinnolla takaisin samalle huoltoasemalle jolla olimme jo kertaalleen pysähtynyt ennen kuin kelkoista loppuisi bensa. Huoltoasemalle päästyämme kello oli jo sen verran että minä aloin huolestua että ehdinkö kahdeksaksi kotiin, minun piti nimittäin olla silloin Jadea vastassa kotonani. Oli ehkä virhe mainita kyseisestä asiasta kavereilleni, koska huoltoasemalla pidetyn toisen kahvitauon ja tankkauksen jälkeen vauhti oli sitten entistä hurjempaa kun ajoimme takaisin lähtöpisteeseen. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa kotiin, itse asiassa jopa niin ajoissa että kerkesin vielä käydä saunassakin ennen Jaden saapumista ja sitten olikin aika lähteä kuskaamaan häntä yhden minun tuttuni synttäreille yllätysesiintyjäksi. Jaden esiintymisen jälkeen kurvasimme takaisin minun asunnolle josta Jade jatkoi vielä samana yönä matkaa takaisin kotiinsa. Jaden lähdön jälkeen minä harkitsin jo käyväni nukkumaan koska moottorikelkkaretki oli ollut sen verran rankka, mutta hetken mielijohteesta päätin kuitenkin mennä pyörähtämään paikallisissa ravintoloissa.

Sunnuntaina kroppa olikin sitten sen verran kipeä lauantain kelkkailusta että en tehnyt muuta kuin nukuin, katsoin telkkaria, surffailin netissä ja istuin hierovassa tuolissa, vaikka kaverini olivatkin sitä mieltä että pari hieroja tyttöä olisi ollut parempi vaihtoehto kuin hierovatuoli.

PS. Kelkkailukuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833 ja osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php on julkaistu tällä viikolla minun kahdeksaskymmenes video eli Mr Lothar & Kisu Rangaistus seksifilmien tekemisestä.


Mr Lotharin viikko 3/2010

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina sovin että menen 19-20.2.2010 Suzien, Jaden, Safyran ja Show Cream tanssiryhmän kanssa vetämään Erotic Weekendin Club Ilonaan Kemiin.

Keskiviikkona pakkailin tavaroita Levin reissua varten.

Torstaina hoidin päivällä vaatetilauksia ja illalla tytöt saapuivat minun luokseni, josta jatkoimme matkaa minun autolla kohti Leviä. Torstai-perjantai yö menikin sitten Lappiin ajaessa.

Perjantaina saavuimme Leville kymmenen aikaan aamulla, menimme suoraan aamupalalle ja sen jälkeen saunomaan kämpällemme. Saunomisen jälkeen läksimme käymään Hullu Poro Areenalla, katsomassa esiintymispaikkaa ja Gladiatorsien harjoituksia. Gladiatorsien harjoitukset kestivät sen verran kauan että me päätimme lähteä käymään välillä syömässä ja palasimme sitten Areenalle kertomaan DJ:lle ja valomiehelle omista valoista ja musiikeista. Areenan ovet aukaistiin yleisölle kahdeksan aikaan illalla ja Show Cream tanssiryhmä alkoi esiintyä kymmenen aikaan. Yhdentoista aikaan oli minun, Jaden, Jennan ja Suzien stripteaseshow:n aika, itse asiassa vedimme ensimmäisessä show:ssa neljä sooloa peräkkäin jonka jälkeen lavalle astui Gladiaattorit. Gladiaattoreiden show:n jälkeen oli taas vuorossa Show Cream tanssiryhmä ja heidän jälkeen oli vielä meidän viimeisen show:n vuoro. Minun, Jaden, Jennan ja Suzien jälkimmäisessä show:ssa Jenna ja Suzie vetivät ensin lesboshow:n jonka jälkeen oli minun ja Jaden yhteisesityksen vuoro sekä sokerina pohjalla show:n osuus jossa me kaikki neljä harrastimme ryhmäseksiä lavalla. Esiintymisten jälkeen jäimme bilettämään ravintolaan vaikka edellisen yön unet olikin jäänyt nukkumatta, osa porukasta läksi ravintolan sulkeuduttua jatkoillekin mutta minä läksin tuossa vaiheessa Jennan kanssa nukkumaan koska tiesin että minulla oli jo aika paljon univelkaa.

Lauantaina heräsin yhden aikaan päivällä, kävin syömässä aamupalaksi lounaan ja sen jälkeen pikaisesti rinteessä jonka jälkeen menin takaisin nukkumaan. Viiden aikaan oli päivällisen aika, sitten kävimme tyttöjen kanssa saunomassa jonka jälkeen läksimme Hullu Poro Areenalle valmistautumaan illan esityksiin. Lauantaina porukka tuntui tulevan hiukka myöhemmin Areenalle ja niinpä aikatauluakin myöhästytettiin tunnilla eli kaikki show:t oli tunnin myöhemmin. Itse asiassa meidän viimeinen show meinasi jopa jäädä esittämättä Gladiaattoreiden tuli sähläämisten takia, mutta onneksi henkilökunta oli valpasta ja Areena säästyi isommilta vaurioilta. Illan esitysten jälkeen jäimme taas Areenalle bilettämään ja valomerkin jälkeen minä läksin Jaden ja Jennan kanssa meidän majoitukselle, Suzien suunnatessa jatkoille Gladiaattoreiden kämpälle. Minä olin jo menossa nukkumaan kun huoneistomme alakerrasta alkoi kuulua voihketta ja kun katsoin mitä siellä oikein tapahtui, oli Jenna antamassa huulihoitoa Jadelle. Näky oli loistava ja jos olisin ollut yhtään pirteämmällä päällä, niin olisin kyllä kömpinyt itsekin mukaan toimintaan mutta tällä kertaa nukkumatti vei voiton. En tosin ehtinyt nukkua kuin hetken, kun heräsin siihen että tytötkin olivat kivunneet parvelle jossa minä nukuin ja Jenna alkoi ottaa minulta suihin. Jennan otettua minulta jonkin aikaa suihin, alkoi Jade ratsastaa minulla Jennan avustamana. Tuossa vaiheessa unohtui nukkuminen vaikka tiesin että sunnuntaina olisikin edessä aikainen herätys ja pitkä ajomatka.

Sunnuntaina herätyskello soi jo kahdeksan aikaan, sillä olimme sopineet että lähdemme ajamaan takaisin etelään yhdeksältä. Jade ja Jenna ei meinannut herätä millään ja jouduinkin ryöstämään heiltä peiton että sain tytöt hereille, sen jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja kävimme aamupalalla jonka jälkeen läksimme ajelemaan kohti Mäntyharjua puoli tuntia aikataulusta myöhässä. Minua väsytti jo ennen Rovaniemeä ihan sikana, mutta onneksi Jade sentään piti minulle seuraa Jennan nukkuessa. Kemin jälkeen tytöt tekivät seuralaisen vaihtovuoron ja Jenna heräsi pitämään minulle seuraa, Jaden alkaessa nukkumaan ja minun jatkaessa kuskina. Oulun jälkeen Jade joutui kuitenkin heräämään, sillä minä olin aivan liian väsynyt ajamaan koko matkaa. Jyväskylän jälkeen minä olin taas jo levännyt sen verran matkaa että Jade pääsi taas nukkumaan ja minä siirryin kuskiksi. Mäntyharjulle päästyämme Jade läksi jatkamaan matkaa omalla autollaan ja Jenna jäi minun luokseni.

PS: Levin reissulta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=620147&all=1


Mr Lotharin viikko 2/2010

Maanantaina lähetin perjantaina tehdyn Mr Lothar & Venus videon editoitavaksi ja julkaistavaksi osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina sovin 21-22.1.2010 Levin Hullu Poro Areenan keikalle tulevien stripparityttöjen matka-aikatauluja ja suunnittelin 7-8.5.2010 pidettävien Helsingin sEXHIBITION messujen jatkobileitä. Tein myös 6.2.2010 Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikan mainokset ja vein ne Ristiinaan Sataman Valoihin.

Keskiviikkona tuli hiukka testailtua moottorikelkkaa jonka jälkeen aika meni huvilalla huurteen kaunistamia maisemia ja takkatulen loimua ihaillessa.

Torstaina lisäsin Talviriehasta otettuja valokuvia osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=614511

Perjantaina päivä meni taas huvilalla hengaillessa, mutta illalla oli aika suunnata Mikkeliin jossa minulla oli esiintymiskeikka Show White tapahtumassa. Minun lisäksi kyseisessä tapahtumassa esiintyi Kari Peitsamo, Duo Siiri Nordin ja MaryJanes. Minut oli laitettu viimeiseksi esiintyjäksi ja niinpä minä ehdin käydä ennen omaa esitystäni katselemassa pienen pätkän MaryJanesin ja Duo Siiri Nordinin settejä, sen lisäksi keskustelin jonkin aikaa Kari Peitsamon kanssa vertaillen rokki- ja aikuisviihdebusinesta.

Lauantaina heräilin puolen päivän aikaan, kävin tankkaamassa moottorikelkan ja läksin yhden kaverini luokse kyläilemään. Kaverini luokse päästyäni minä täräytin muutaman kierroksen crossirataa kelkallani, sitten kävimme ajamassa jäärataa kaverini GTi Golfilla, sen jälkeen läksimme tutustumaan paikallisiin kelkkareitteihin ja lopuksi ajoimme vielä muutamat kierrokset crossia sekä paransimme maailmaa kodalla nuotion lämmössä. Kelkkailukuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833 Viiden aikaan minun piti kuitenkin lähteä kotia kohti, sillä illalla minulla oli Erotic Night keikka Mr New Yorkin ja Katyan kanssa Mäntyharjun Old Iiwarissa ja aioin ehtiä saunomaan ennen sitä. Onneksi minun roolini oli vain olla illan juontajana, sillä äkkiseltään takki oli sen verran tyhjä ja jalat turtana päivän kelkkailuista että esiintyminen olisi voinut olla aika tönkköä.

Sunnuntaina päivä meni urheillessa, katselin nimittäin televisiosta luistelua, hiihtoa ja mäkihyppyä. Illalla kroppa olikin sitten jo niin kipeä lauantain kelkkailuista, että palkitsin itseni hierovantuolin antamalla hieronnalla.

PS. Lisäsin myös muutaman 1-3.1.2010 Levi-Ylläs reissulta otetun kuvan osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=29404 ja 22-23.1.2010 mennään sitten taas Leville, tarkemmin sanottuna Hullu Poro Areenalle sekoittamaan pakkaa Hot and Sexy Weekendin merkeissä kokoonpanolla johon kuuluu minun lisäksi mm. Jade, Suzie, Jenna, Gladiators ja Show Cream!


Mr Lotharin viikko 1/2010

Maanantaina kävin ensin huvilalla mittaamassa uima-altaan CL- ja PH-arvot, sen jälkeen kävin ostamassa itselleni Yamaha RX-1 moottorikelkan.

Tiistaina läksin jo päivällä ajelemaan Porvoota kohti jossa minun oli määrä esiintyä yhdelle synttärisankarille. Aluksi hain synttärisankarin työpaikaltaan ja vein hänet drinkille Haikon Kartanoon. Haikon Kartanosta matka jatkui hänen asunnolleen jonne hänen ystävänsä oli järjestänyt yllätyssyntymäpäiväjuhlat. Juhlat ei ollut ainut yllätys, sillä minun esiintyminen oli myös yllätys synttärisankarille. Show:n jälkeen jäin vielä joksikin aikaa kemuihin, mutta sitten minun oli jatkettava matkaa seuraavalle keikalle Elimäelle. Elimäellä oli vuorossa polttarikeikka ja se oli jonkin verran nopeampi kuin Porvoon synttärikeikka. Elimäen keikan jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti kotia.

Keskiviikkona meinasin ensin lähteä ajelemaan moottorikelkalla, mutta kun katsoin pakkasmittariin, niin luovuin ajatuksesta ja keskityinkin vain sulattelemaan maanantaina kelkan telastoon ja tukivarsiin kerääntynyttä jäätä autotallissa.

Torstai meni Talviriehaan valmistautuessa ja keikkakalentereihin tällä viikolla myymiäni keikkoja päivitellessä eli tällä viikolla tuli myytyä keikat Fire & Strip Show Kouvola 8.1, Hot and Sexy Weekend Levi 22-23.1 ja Erotic Night Ristiina 6.2.

Perjantaina menin puolen päivän aikaan huvilalle ja muut Talviriehan osallistujat saapui paikalle neljän aikaan. Ensitöikseni minä kuvasin koeajovideon Venuksen kanssa sillä aikaa kun odottelimme saunan lämpenemistä. Yhteissaunan jälkeen läksimme ajelemaan Kouvolaa kohti jossa minulla oli syntymäpäiväkeikka puolen yön aikaan Nightclub Rivierassa. Matkalla huvilalta Kouvolaan tytöt järjestivät kolmen hengen lesboshow:n Bemarin takapenkillä, kävimme myös perinteiseen tapaan ravintola Känkkäränkässä koska yksi tytöistä ei ollut käynyt ikinä siellä ja kyseinen baari on kuitenkin eräänlainen nähtävyys. Synttärishow:n jälkeen jäimme vielä pariksi tunniksi viettämään aikaa Rivieraan. Puoli kolmen aikaan läksimme takaisin huvilalle ja tytöt järjestivät taas sen mallisen show:n takapenkillä että hyvä etten ajanut metsään showta taustapeilistä seuraillessa. Huvilalle päästyämme tytöt ottivat strap-on dildonkin käyttöön ja meno oli sen mukaista.

Lauantaina porukka heräili yhdentoista aikaan, aamupalan jälkeen suuntasimme ulkoilmaan ajelemaan moottorikelkalla ja testaamaan pulkkamäkeä 20 asteen pakkasesta välittämättä. Aluksi minä annoin tytöille kyytiä kelkalla ja sitten he ja Simo ajoivat itse vuorotellen. Yhden tytöistä naama meinasi kuitenkin paleltua ja siinä vaiheessa päätimme kaikki lähteä saunomaan. Saunomisen lomassa kävimme vielä ottamassa nakukuvia moottorikelkan päällä, vain yksi tytöistä jänisti kuvauksista. Saunomisen jälkeen oli vuorossa lounas, sitten pienet päiväunet. Simo tosin jätti päiväunet väliin, vetäisi muiden nukkuessa päiväkännit ja piti omat päiväbileet pimeässä biljardihuoneessa. Päiväunien jälkeen läksimme porukalla käymään ostoksilla, jonka jälkeen tytöt teki vuorostaan ruokaa ja sitten syötiin taas. Ilta ja yö meni ihan vaan huvilalla hengaillessa.

Sunnuntaina oli alun perin tarkoitus käydä ajamassa moottorikelkalla yhdellä crossiradalla, mutta koska aika monella oli heräämisvaikeuksia ja herättyään melkoinen krapulakin niin päätimme siirtää ajelut toiseen kertaan, niinpä päivä meni lähinnä laiskotellessa.

PS. Perjantaina kuvattu Mr Lothar & Venus video julkaistaan editoinnin jälkeen osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 53/2009

Maanantaina hoidin Utajärven keikan laskutuksen, lähetin jouluaattona Cristalin kanssa kuvaamani videon eteenpäin julkaisemista varten ja tilasin lisää Mr Lothar Production vaatteita.

Tiistaina Jenna tuli luokseni kylään.

Keskiviikko menikin sitten huvilalla lomaillessa.

Torstaina kävin aamupäivällä postittamassa vuoden viimeiset Mr Lothar vaatetilaukset asiakkaille, sen jälkeen kävin tekemässä hiukka lumitöitä huvilalla ja sitten olikin aika lähteä juhlimaan Uutta Vuotta. Tällä kertaa aaton juhlinta oli osaltani aika kesy, sillä perjantaina oli aikainen herätys.

Perjantaina vein läksin jo ajoissa ajelemaan kohti Lappia, matkalla otin Suzien ja Safiran kyytiin Jyväskylästä. Saavuimme Leville yhdentoista aikaan ja majoituimme Hullu Poroon, jonka jälkeen kävimme pyörähtämässä Dejavoossa, Hullu Poro Areenalla ja Wanhassa Porossa. Sen jälkeen tuli vielä käytyä jatkoilla Flinchin kundien sviitissä, lähinnä syömässä heidän eväät kun oman sviitin jääkaapista ei löytynyt muuta kuin aurajuustoa ja suolakeksejä. Kello olikin sitten kuusi aamulla kun vihdoin tuli mentyä nukkumaan.

Lauantaina kävin päivällä yhdessä palaverissa ja sen jälkeen suuntasimme Bemarin keulan kohti Yllästä. Ylläkselle päästyämme kävimme ensin syömässä ja sitten oli päiväunien aika, sillä edellisen päivän ajomatka ja yön biletys oli vaatinut veronsa. Päiväunien jälkeen kerkesi vielä saunomaan ja sitten lähdimmekin Ylläksen Seurahuoneelle ravintola Pipolaan keikalle. Illan ohjelmassa oli ensin Safyran soolo setti, sen jälkeen minun soolo, sitten Suzien soolo ja lopuksi meidän yhteisshow. Valomerkin jälkeen päätin mennä suoraan sovinnolla nukkumaan sillä sunnuntaina oli edessä pitkä ajomatka.

Sunnuntaina lähdimme yhdeksän aikaan aamulla ajelemaan kohti etelää, pudotin tytöt Jyväskylään ja jatkoin itse samalla vauhdilla Mäntyharjulle jonne saavuin seitsemän aikaan illalla eli koko päivä meni autoillessa.