Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 8/2010

Maanantaina hoidin Kemin keikan laskutuksen, sovin myös että menen esiintymään Jaden kanssa 27.3.2010 Metro Clubille Helsinkiin ja 10.4.2010 Baari & Yökerho Poltteeseen Savonlinnaan. Maanantaina julkaistiin myös Mr Lothar & Henna – Mesetyksen seuraukset video osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php (kyseessä on Hennan ensimmäinen aikuisviihdevideo).

Tiistai meni huvilalla lomaillessa.

Keskiviikkona aamupäivä meni kotipaikalla lumitöitä tehdessä, päivällä ehdin soittaa yhden onnittelupuhelun ja iltapäivä menikin sitten huvilan katon lumesta putsaamisessa. Lumiurakoiden jälkeen kävin saunomassa, sen jälkeen sovin että menen 3.4.2010 heittämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Hovi Pubiin Kotkaan ja iltapuhteeksi tein yhden taloyhtiön tilintarkastuksen.

Torstaina jatkoin lumiurakointia autotallin katolla, siitä suoriuduttuani lähdin ajamaan moottorikelkalla kaverini crossiradalle.

Perjantaina päätin pudottaa kotipaikallakin lumet katolta ja niinpä aamupäivä menikin siinä hommassa, iltapäivällä hain Jennan junalta ja sen jälkeen läksimme ajelemaan moottorikelkalla. Ajoimme sekä crossiradalla että reitillä ja vietimme myös aikaa kodalla, siinä menikin sen verran aikaa että kello oli kymmenen illalla ennen kuin tulimme takaisin minun asunnolle ja sanomisen jälkeen olimme ihan valmiita nukkumatin maailmaan vaikka olimme alun perin suunnitelleet lähtevämme baariin.

Lauantaina päivä meni Jennan kanssa minun kotipaikalla kaikenlaista touhuillessa ja iltapäivällä käänsimme Bemarin keulan kohti Evijärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola TuuHetissa. Kyseisellä keikalla oli myös His Master´s Tattoon taskari ja lävistäjä tekemässä kuvia ja reikiä, sekä yksi Suomen hauskimmista DJ:stä hoitamassa musiikkipuolen. Alku ilta oli suht rauhallinen mutta puolen yön aikaan ravintola alkoi vihdoin täyttyä ja Jenna aloitti esiintymiset 0.30, minun soolo show:n vuoro oli 01.15, 02.00 oli sitten minun ja Jennan yhteissetin vuoro. Valomerkin jälkeen läksin Jennan kanssa huoneeseen ja melkein heti huoneen oven sulkeuduttua Jenna kävi minun kimppuuni vaatien minua nussimaan häntä oikein huolella, yhteisesitys oli ilmeisesti loppunut Jennan mielestä liian aikaisin.

Sunnuntaina minä heräsin 06.30, katselin lätkämatsia ja sen jälkeen kävin Jennan, tatskarin ja lävistäjän kanssa aamupalalla. Aamiaisen jälkeen oli aika lähteä ajelemaan kohti kotia, sinne päästyäni menin pötköttelemään Jennan kanssa sänkyyn, sillä edellisen yön unet oli jäänyt hiukka liian vähiin.

PS. Moottorikelkkailukuvia on lisätty taas osoitteeseen http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833


Mr Lotharin viikko 7/2010

Maanantaina Joanna tuli päivällä kylään huvilalleni. Heti huvilalle saavuttuaan Joanna kaivoi tavaroittensa seasta silmälaput, käski minun laittaa ne silmilleni ja käydä istumaan sohvalle. Minä tein niin kuin Joanna käski ja jäin odottamaan jatkoa. Aluksi Joanna hiveli minun kasvoja ja näykki kovalehtiä sekä kaulaa, mutta aika nopeasti alkoi vaatteetkin vähentyä ja minäkin pääsin hivelemään sekä kiusaamaan kielelläni Joannan mahtavia rintoja. Ei mennyt taas kuin hetki ja loputkin vaatteet riisuttiin, minun silmien ollessa edelleen peitetyt Joanna alkoi kiihkeän ratsastuksen. Vähän ajan kuluttua minä halusin vaihtaa asentoa ja tuossa vaiheessa Joanna antoi vihdoin luvan riisua silmälaputkin. Lopun näette videolla joka julkaistaan lähiaikoina osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla sovin että menen 26.3.2010 heittämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Ravintola Sirpakkaan Simpeleelle.

Tiistaina vein aamulla maanantaina kuvatun videon ja vaatetilauksia postiin. Iltapäivällä läksin viemään moottorikelkkaani korjattavaksi Mikkelin Rantakoneeseen, mutta liikkeeseen päästyäni päädyinkin vaihtamaan vanhan kelkkani uuteen Yamahan Nytroon.

Keskiviikkona hoidin Kemin keikan tulilupa-asioita, mutta muuten päivä menikin ihan vaan huvilalla lomaillessa ja takkatulta ihaillessa.

Torstaina kävin päivällä hakemassa uuden moottorikelkkani Mikkelin Rantakoneesta ja kävin yhden kaverini kanssa testaamassa sitä reilu tunnin ajan toisen kaverini omistamalla crossiradalla. Kelkkatestien jälkeen sovin että menen 24.4.2010 vetämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Ravintola Alppiruusuun Elimäelle.

Perjantaina läksin aamulla Jaden kanssa kohti Jyväskylää, josta otimme kyytiimme Suzien. Jyväskylästä matka jatkui Kemiin, jossa meillä oli Erotic Night keikka Safyran ja Show Cream-tanssiryhmän kanssa Club Ilonassa. Ennen keikkaa majoituimme Hotelli Merihoviin ja kävimme nauttimassa illallista ravintola Ankkurissa. Illan show:t alkoi Show Cream tyttöjen esityksillä, heidän jälkeensä esiintymisvuorossa oli Safyra, sitten Jade, sen jälkeen minä ja sitten Suzie. Kaikkien esiiinnyttyä kertaalleen oli vuorossa pikku tauko jonka aikana asiakkaat ehtivät käymään alakerrassa jossa oli sex shop, tatskari, lävistäjä, vaatekauppa, yms. Kahden aikaan oli vuorossa Safyran ja Suzien lesboshow, sen jälkeen minun ja Jaden yhteisesitys, sitten pikku tauko ja kolmen aikaan yleisöstripteasekilpailu joka oli taas niin hauskaa katsottavaa että ei paremmasta väliä. Valomerkin jälkeen osa porukasta läksi hotellille ja osa jatkoille muualle.

Lauantaina kävin päivällä Jaden kanssa Kemin Lumilinnassa, sen jälkeen syömässä lounaan ravintola Ämmilässä, sitten pikku päiväunet ja sen jälkeen pitikin jo alkaa valmistautumaan illan rientoihin. Lauantaina illan kaava oli suht sama kuin perjantainakin, tosin esitykset oli ainakin osittain erilaisia kuin perjantaina. Minä mm. tarjoilin eturivin tytöille hiukka ”kermakakkua”, Safyran ja Suzien swoh oli myös siirretty illan viimeiseksi varsinaiseksi esitykseksi koska se oli aika rankka kaikkine strap-on dildoineen. Illan yleisöstripteasekilpailu oli myös hiukka villimpi kuin perjantain vastaava, siitä piti huolen kaksi kilpailuun osallistunutta naista ja neljä miestä. Valomerkin jälkeen osa porukasta läksi taas jatkoille, kuka minnekin ja osa porukasta suoraan hotellille.

Sunnuntaina oli vuorossa todella tuskainen kotimatka, onneksi Jade ajoi osan matkasta sillä minun unet oli jäänyt viikonlopun aikana sen verran vähiin että minua väsytti enemmin kuin tarpeeksi. Itse asiassa meninkin nukkumaan melkein heti kotiin päästyäni eli jo kahdeksan aikaan illalla.

PS. Kemin reissulta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=631705


Mr Lotharin viikko 6/2010

Maanantaina hoidin Ristiinan keikan laskutuksen, soitin ilmalämpöpumpun huoltomiehelle, vein Mr Lothar Production vaatetilauksia postiin ja sovin että menen 13.3.2010 Jaden kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Kallioon Äänekoskelle.

Tiistai menikin sitten lähinnä laiskotellessa.

Keskiviikko meni 7-8.5.2010 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen Puuhalavan ohjelmaa ja jatkoja suunnitellessa.

Torstaina lähettelin taas Mr Lothar Production tuotteita niitä tilanneille.

Perjantaina päivä meni huvilalla sen huoltohommissa, illalla suuntasin Bemarin keulan kohti Joensuuta koska minun ja Mr New Yorkin oli määrä vetää siellä kaksipäiväinen Ladies Weekend Paronitar Klubilla. Joensuuhun päästyämme kohtasimme hiukka vastoinkäymisiä, sillä hotellin sisäänkirjautumisautomaatti ei toiminut, emme kuitenkaan ehtineet jäädä ihmettelemään sitä sillä meitä odotettiin jo klubilla. Paronittaressa oli taas aika railakas meininki, Mr New York aloitti ensimmäisen show:n hiukka ennen puolta yötä, minä noin 15 minuuttia sen jälkeen, sen jälkeen oli taas Mr New Yorkin show:n vuoro ja sitten taas minun vuoro. Meidän esiintymisien jälkeen minä vedin vielä yleisöstrippikilpailun jossa nähtiin taas monenlaisia osallistujia, sikäli erikoista että osallistujien joukossa oli äiti ja poikakin samassa kisassa. Joensuulaiset olivat taas yhtä villejä kuin aiemmillakin kerroilla.

Lauantaina kävin kymmenen aikaan aamupalalla, sen jälkeen otin vielä pienet päiväunet ja yksi leffaehdokas tuli käymään luonani hotellilla. Leffaehdokkaan tapaamisen jälkeen läksin syömään päivällistä ja sen jälkeen otin vielä pikku unet, sitten olikin jo aika lähteä kohti Paronitar Klubia jossa oli vuorossa Ladies Weekendin toinen ilta. Lauantaina teimme pieniä muutoksia illan ohjelmaan ja niinpä illan ohjelma alkoikin yleisölle tarkoitetulla lapdance kilpailulla jossa minä olin objektina eli neljä tyttöä tanssi minulle vuorotellen. Pari tytöistä teki sen verran hyvät esitykset että farkut meinasivat käydä ahtaaksi ja tarkka silmäisin yleisökin taisi huomata sen, sikäli asetelma oli hyvä että minun oli helpompi valmistautua omaan esitykseeni. Yleisökilpailun jälkeen oli vuorossa Mr New Yorkin show, sen jälkeen minun show jonka lopussa otin pari avustajatyttöäkin lavalla. Sitten olikin taas vuorossa yleisökilpailu jonka ideana oli laittaa kermavaahtoa vastakkaisen sukupuolen edustajan vartaloon ja nuolla se pois, mitä tuhmempi paikka sen parempi suoritus. Loppujen lopuksi kisailijat olivat yllättävänkin ujoja eli tässä kisassa ei nähty niin hurjia suorituksia kuin perjantain yleisöstripteasekilpailussa. Toisen yleisökisan jälkeen oli Mr New Yorkin toisen show:n vuoro ja sen jälkeen minun toisen esityksen vuoro, johon otin avustajaksi perjantain yleisöstrippikilpailun voittajan ja hän osoittautuikin aika villiksi tytöksi. Lauantainakin illan viimeinen ohjelmanumero oli yleisökilpailu, tällä kertaan sotkin siihen hiukka kaikkia elemettejä eli lapdance, kermannuolenta ja yleisöstriptease kaikki samaan soppaan, Mr New York ja yksi mies yleisöstä toimivat lapdance tuomareina. Miten ollakaan kilpailijat innostuivat hiukka riisumaan tuomareitakin ja jonkin ajan kuluttua tuomaritkin oli kuorrutettu kermavaahdolla ja saivat bodymassageakin kermavaahdon toimiessa liukasteena vartaloiden välissä. Oli muuten sitten tasan sen näköistä toimintaa että minä nauroin ihan kippurassa kun katselin touhua juontajanpaikalta. Valomerkin jälkeen me läksimme käymään jatkoilla yhdellä prätkätallilla ja sieltä sitten vielä jatkoille hotellille.

Sunnuntaina minä heräilin jo yhdeksän aikaan aamulla vaikka lauantain nukkumaan meno oli venynyt johonkin kuuteen tai seitsemään. Pienen aamujumpan ja suihkun jälkeen kävin aamupalalla, katselin hetken telkkaria ja sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kohti kotia. Kotiin päästyäni kömmin suoraan peiton alle eli viikonlopun keikkareissu vaati veronsa.

PS. Joensuun keikalta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=628873


Mr Lotharin viiikko 5/2010

Maanantaina käytin Bemarin öljynvaihdossa.

Tiistaina kävin aamulla sukupuolitautitesteissä. Päivällä sovin että menen 27.2.2010 Jennan kanssa Erotic Night keikalle Evijärvelle, esiintymispaikkana tulee olemaan Hotelli-Ravintola TuuHet.

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla tunnin kaverini crossiradalla, sen jälkeen kävin kysymässä kelkkaani Mikkelistä variaattorin varahihnaa ja uusia ohjurirautoja.

Torstaina päivällä oli vuorossa ilmalämpöpumpun korjaajan vierailu huvilalleni. Matkalla huvilalle minä jouduin osalliseksi pikku kolariin, minun tullessa oikealta erääseen risteykseen vasemmalta tullut auto ei ilmeisesti havainnut minua ajoissa ja niinpä se vielä väistöliikkeen jälkeenkin viisti Bemarin keulaa sen verran että sen toisen auton kylki meni ruttuun takaovesta perään saakka vaikka Bemariin tuli vain pikku jälki eturekisterikilpeen. Illalla sovin vielä että menen 12.3.2010 Ladies Night keikalle Joki Taverna nimiseen paikkaan Vuolenkoskelle.

Perjantaina kävin aamulla hakemassa terveyskeskuksesta todistuksen siitä että minulla ei ole sukupuolitauteja ja sen jälkeen kävin hakemassa Mr Lothar Production vaatetoimituksen matkahuollosta. Kahdentoista aikaan yksi kaveri soitti ja pyysi minua moottorikelkkailemaan, koska minulla ei ollut muutakaan ohjelmaa niin nappasin kelkan Bemarin perään ja suuntasin crossiradalle. Aluksi ajoimme jonkin aikaa crossirataa ja grillailimme makkaraa, hiukka myöhemmin kun paikalle saapui muitakin kelkkailijoita päätimme lähteä käymään Vihantasalmella reittiä pitkin. Menomatka meni ihan hyvin, mutta paluumatkalla minä sitten onnistuin ajamaan kelkkani sen verran pois uralta että jouduimme hinaamaan sen takaisin reitille toisella kelkalla. Melkein heti sen jälkeen minun kelkka sanoikin sitten työsopimuksensa irti ja hyytyi keskelle metsää. Pikku remontin jälkeen saimme se taas kulkemaan eteenpäin, mutta hyytyminen toistui ja niinpä päätimme hinta minun kelkan lähimmän tien varteen ja hakea sen pois autolla. Sikäli kelkan hajoaminen osui todella huonoon saumaan että olin luvannut Jadelle että hän pääsee ajamaan moottorikelkalla kun tulee seuraavan kerran Mäntyharjulle eli lauantaina.

Lauantaina yritimme vielä kaverini kanssa korjata moottorikelkkaa kaverini tallissa, mutta kopat pois purettuamme havaitsimme että urakka onkin hiukka isompi ja niinpä soitimme eräälle tutulle korjaamon omistajalle että hän hakee kelkan pajalleen korjattavaksi. Jade pääsi kuitenkin ajamaan kelkalla, sillä kaverini oli niin ystävällinen että lainasi yhtä kelkkaansa Jadelle. Minäkin olisin kyllä saanut kelkan lainaan, mutta päätin tällä kertaa keskittyä vain katseluun ja kodassa makkaran paistoon sillä minulla ja Jadella oli illalla Erotic Night keikka Ravintola Sataman Valoissa Ristiinassa enkä halunnut rasittaa kroppaani ennen sitä. Jaden kelkkailun jälkeen läksimme minun huvilalle saunomaan ja siitä sitten Ristiinaan keikalle. Baari alkoi täyttyä jo hyvissä ajoin ja oli itse asiassa puolen yön aikaan niin täynnä että sinne ei enää voitu ottaa enempää asiakkaita, niinpä mekin aloitimme show:t. Jade veti ensin oman soolonsa puolilta öin, minä esiinnyin oman sooloni puoli tuntia myöhemmin ja puoli kahdelta oli vuorossa minun ja Jaden yhteisshow. Kyseisellä keikalla Simo huolehti sex shopista ja Mr Lothar Production vaatemyynnistä, ohjelmalliselta puolelta pitää vielä mainita että kahden aikaan järjestimme myös yleisöstripteasekilpailun joka oli taas niin villi että huh huh. Keikan jälkeen olimme niin väsyneitä että emme jaksaneet lähteä edes jatkoille vaikka paikalliset meitä sellaisille kovasti houkuttelivatkin.

Sunnuntai onkin sitten taas kerran mennyt laiskotellessa.

PS. Kelkkailukuvia on taas lisätty osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833