Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 12/2010

Maanantaina kävin aamupäivällä asentamassa huvilalleni uuden nettimodeemin, päivällä sain vakuutustarkastajalta tiedon että puuhun ajamani Yamaha Nytro menee lunastukseen ja niinpä kävinkin sitten ostamassa iltapäivällä Mikkelin JS-Motorsista itselleni Lynx Rave 600 E-Teckin.

Tiistaina kävin aamulla tekemässä Lynxiin vakuutuksen ja sen jälkeen läksin testaamaan sitä crossiradalle. Kelkkatestien jälkeen tulin kotipaikalleni saunomaan ja siinä sivussa sovin että menen 16-17.4.2010 Jaden, Jennan ja Melanyn kanssa Erotic Weekend keikalle Hotelli Pyhäsalmelle.

Keskiviikkona läksin yhden kaverini kanssa kymmenen aikaan aamulla kelkkaretkelle. Ensin ajoimme Mäntyharjulta Voikosken kautta Jaalaan, sieltä jatkoimme matkaa Iitin kautta Korialle. Korialta matka jatkui Elimäen kautta Susikoskelle, tuossa vaiheessa minun kelkasta hävisi jarrut, niinpä suuntasimme Susikoskelta Inkeroisiin ja sieltä kohti Kouvolaa. Tuossa välissä tuli kuitenkin vielä hiukka mutkia matkaa, sillä eksyimme väärälle reitille ja löysimme itsemme Utista. Onneksi Utista pääsi kuitenkin oikaisemaan Valkealaan siten että emme joutuneet ajamaan juurikaan ylimääräistä lenkkiä ja Valkealasta pääsikin sitten helposti tutuille reiteille jotka vei minun huvilalle. Minun huvilalta oli sitten vielä pikku matka Mouhulle jossa olimme kymmenen aikaan illalla.

Torstaina vein kelkan huoltoon heti aamusta ja siellä selvisi että toinen jarrupaloista oli lähtenyt pois paikoiltaan jarrupalojen kiinnitystapin katkettua. Kelkan huollon jälkeen meninkin sitten hierontaan ja laiskottelemaan loppupäiväksi kotipaikalleni.

Perjantaina päivä meni vielä keskiviikon kelkkareissusta palautuessa, mutta illalla olikin sitten aika lähteä vetämään Ladies Night by Mr Lothar keikka Simpeleelle ravintola Sirpakkaan. Saavuin paikan päälle suht ajoissa ja alkuilta menikin sitten asiakkaita baariin odotellessa. Baari alkoi nimittäin täyttyä vasta puolen yön jälkeen ja niinpä esiintymisetkin ajoitettiin ravintolan aukioloajan viime metreille. Ensimmäisessä esityksessä tein hiukka tulitemppuja ja toisessa esityksessä otin lavalle yhden avustajan yleisön joukosta joka öljysi minun vartalon oikein huolella, esitysten välissä oli kuitenkin minun osalta illan rankin osio sillä löin pääni yhteen kattopalkkiin niin lujaa että meinasi taju lähteä ja päähän tuli kananmunan kokoinen patti.

Lauantaina läksin puolen päivän aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä, matkalla kävin ostamassa Lahdesta yhden uuden jutun Helsingin sEXHIBITION messuja varten sekä katsomassa uusia esiintymisvaatteita. Helsinkiin päästyäni oli ensin vuorossa YleX radio haastattelun nauhoitukset jossa käsiteltiin seksiongelmia parisuhteessa, minulle on kuitenkin tutumpaa pari suhdetta kuin parisuhde ja niinpä olin ehkä hiukka huono valinta tuohon haastatteluun mutta tulipa ainakin erilainen näkökanta. Haastattelun jälkeen läksin yhden tytön kanssa syömään kiinalaiseen ravintolaan, sen jälkeen kerkesin hiukka levätä sillä edellisenä yönä unet oli jääneet kolmeen tuntiin Simpeleen keikasta johtuen. Yhdeksän aikaan oli aika suunnata Metro Clubille jossa minulla oli yhteiskeikka Jaden kanssa. Clubille tuli myös lauma minun kavereita ja niinpä bileet alkoikin sitten melko lailla heti meidän saavuttua paikalle. Itse esiintymiset pistettiin käyntiin Jaden sooloshow:lla puolen yön aikaan, minun ekan show:n vuoro oli puoli yhdeltä ja puoli kahdelta oli sitten minun ja Jaden yhteisesityksen vuoro.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.


Mr Lotharin viikko 11/2010

Maanantaina lähetin Mr Lothar vaatteita niitä tilanneille.

Tiistaina tein 5.6.2010 Mäntyharjun keikan mainokset, sovin että menen 20.3.2010 Ladies Night keikalle Ravintola Seireeniin Porvooseen ja tulihan tuota pyörähdettyä huvilallakin lukemassa sähkömittarin lukemat.

Keskiviikko meni shakkia pelatessa.

Torstaina sovin että menen Jennan ja Jaden kanssa 9.4.2010 Erotic Night keikalle Ravintola Primeen Lohjalle, järjestelin myös leffakuvausaikatauluja ja soitin moottorikelkastani vakuutusyhtiöön, vahinkotarkastajalle sekä huoltomiehelle.

Perjantaina kävin aamupäivällä korjauttamassa huvilan nettimodeemia, iltapäivällä oli vuorossa yhden kiinteistöosakeyhtiön kokous ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin päivällä kuvaamassa videon joka selostus kuuluu näin: Mr Lotharin huvilan varashälytin on tehnyt ilmoituksen että huvilalla on kutsumattomia vieraita. Huvilalle saavuttuaan Lothar löytää yhdestä makuuhuoneesta alastoman naisen jonka kädet on sidottu ilmastointiteipillä kiinni jalkoihin, sen lisäksi silmät on peitetty silmälapuilla. Lothar päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen, riisuu itsensä alasti ja tyrkkää kullinsa naisen suuhun samalla kun hieroo avuttomassa tilassa olevan naisen klitorista. Hetken sormeilun jälkeen Lothar ottaa pampun ja alkaa runkata naista sillä, hiukka myöhemmin Lothar alkaa nussia naista. Miten homma etenee, sen näet videolla joka julkaistaan minun kotisivuilla lähiaikoina.
Kuvauksien jälkeen kävin moikkaamassa kelkkakavereitani crossiradalla ja viettämässä heidän kanssaan aikaa kodalla. Harmi että minun oma kelkka oli edelleen korjaamolla, sillä olisi ollut kiva lähteä kelkkailemaan. Toisaalta eipä minulla olisi muutenkaan ollut mahdollisuutta lähteä, sillä illalla minulla oli Ladies Night keikka Ravintola Seireenissä Porvoossa.

Sunnuntai onkin sitten mennyt urheillessa, olen nimittäin katsonut koko päivän mäkihyppyä ja hiihtoa televisiosta.


Mr Lotharin viikko 10/2010

Maanantaina tilasin uima-altaan hoitokemikaaleja.

Tiistaina julkaistiin Mr Lothar & Venus – Uskomaton orgasmi video, kyseinen video on Venuksen uran ensimmäinen video!

Keskiviikkona läksin päivällä moottorikelkkailemaan kaverini kanssa Leppäniemestä Tuohikottiin. Matka keskeytyi kuitenkin Vekarajärven varuskunta-alueen kohdalla siihen kun minä ajoin moottorikelkkani puuhun sillä seurauksella että kelkan vasemman puolen tukivarret ja suksi siirtyivät pari kymmentä senttiä taaksepäin. Onneksi minulle itselleni ei käynyt juuri mitään ja kelkankin pystyi vielä ajamaan takaisin lähtöpisteeseen jossa lastasin sen peräkärryyn ja vein suoraan Rantakoneeseen korjattavaksi.

Torstaina tuli taas vaihteeksi tehtyä lumitöitä, tällä kertaa poistin lumet kotipaikkani alakerran talliin johtavalta väylältä. Ferrarini meinaan seisoo kyseisessä autotallissa ja minä haluan sen heti liikenteeseen kun tiet sulaa.

Perjantaina oli vuorossa Vuolekosken keikka, kyseessä oli Ladies Night by Mr Lothar Joki Tavernassa. Paikka oli pieni ja tunnelma tiivis, paikalla oli myös tuote-esittelijä joka piti huolta alkuillan ohjelmasta. Minun eka show oli jo 23.15 ja toinen melkein heti perään 24.00, niinpä päätinkin lähteä keikan jälkeen muutaman kaverini kanssa ravintolakierrokselle Lahteen.

Lauantaina Jade tuli päivällä minun luokse ja sitten me läksimme Äänekoskelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Kalliossa. Ihan ensimmäiseksi Äänekoskelle päästyämme kävimme syömässä yhdessä paikallisessa ravintolassa, sen jälkeen asensimme tangon paikoilleen ravintola Kallion tanssilattialle. Sitten meillä olikin jonkin verran ylimääräistä aikaa ennen kuin ravintolaan alkoi tulla ihmisiä. Puolen yön aikaan baarissa alkoikin sitten jo olla aika kivasti porukkaa, Jade esiintyi oman soolonsa yhdeltä. Minä esiinnyin oman soolo esitykseni puoli kahdelta ja vedin siihen hiukka ekstraakin kun otin yhden synttärisankarin lavalle ja tarjoilin hänelle hiukka ”synttärikakkua”. Puoli kolmelta oli vuorossa minun ja Jaden yhteisesitys sekä sen jälkeen sitten vielä yleisöstriptease kilpailu joka oli taas kerran aika hulvatonta katseltavaa. Keikan jälkeen minä ajelin vielä Jaden kanssa Mäntyharjulle ja pääsimme nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntai onkin sitten mennyt lähinnä nukkuessa ja välillä hiukka televisiota katsellessa.

PS. Kelkkaturmakuvia on lisätty osoitteeseen http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833


Mr Lotharin viikko 9/2010

Maanantai aamupäivä meni lumitöitä tehdessä ja pankkiasioita hoidellessa, iltapäivällä kävin Jennan kanssa ajelemassa moottorikelkalla.

Tiistaina kävin mittaamassa kotipaikkani lämmitysöljyn määrän.

Keskiviikkona siirsin viime viikolla katolta tiputtamiani lumia kauemmaksi talosta.

Torstai meni ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina kävin aamupäivällä kuvaamassa aikuisviihdevideon Venus nimisen tytön kanssa, sen jälkeen läksin ajelemaan moottorikelkalla crossiradalle, sitten saunomaan ja illalla kävin vielä pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina läksin puolenpäivän jälkeen moottorikelkkailemaan kavereideni kanssa. Ajoimme Mouhulta Leppänimen kautta Orilammen majalle, sieltä jatkoimme matkaa Vekarajärven kautta Tuohikotin ABC:lle. Tuohikotista ajoimme Vuohijärvelle ravintola Känkkäränkkään ja sieltä Voikosken kautta takaisin Mouhulle. Kelkkailun jälkeen menin kotipaikalleni saunomaan jonka jälkeen läksin yhden tytön kanssa käymään paikallisissa baareissa.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan TV:tä katsellessa, syödessä ja laiskotellessa, vaikka ulkona olisikin ollut hieno ulkoiluilma niin oli pakko levätä sillä selkä oli jo niin kipeä perjantain ja lauantain moottorikelkkailuista.

PS. Perjantaina kuvattu Mr Lothar & Venus – Liian äänekästä seksiä video julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php