Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 16/2010

Maanantai meni huvilalla kaikenlaista puuhastellessa ja lomaillessa.

Tiistaina tein veroilmoituksen.

Keskiviikkona kävin hierojalla.

Torstaina väänsin autokauppaa uudesta kesäautosta.

Perjantaina päivä meni huvilalla kevät askareita tehdessä, huolsin mm. grillin talven jäljiltä. Illalla yksi tyttö kävi minun luona kylässä ja sen jälkeen minä läksin vielä pyörähtämään paikallisissa baareissa.

Lauantaina päivä menikin sitten ihan vaan sängynpohjalla makaillessa, mutta illalla suuntasin Bemarin keulan kohti Elimäkeä jossa minulla oli Ladies Night keikka Ravintola Alppiruusussa. Tilaisuus alkoi seiskan aikaan ja minun ensimmäinen esiintyminen oli jo puoli yhdeksältä. Minun lisäksi naisille oli varattu monenlaisia tuote-esittelyjä, musiikkiaiheinen tietokilpailu ja trubaduuri, yhdeksän jälkeen ravintolaan pääsi sitten miehetkin sisälle. Minun toinen esiintyminen oli puoli yhdeltätoista ja siinä otin esitykseeni avustajaksi yhden vanhan tutun tytön kaverin. Tuo tyttö osoittautuikin aika räväkäksi avustajaksi ja koska tiesin hänen kaverinsa jo aiemman kokemuksen perusteella samanmoiseksi, niin ehdotin heille jatkoja. Jatkoille menimme Kouvolaan hotelli Vaakunaan josta minä otin yhdenhengen huoneen, aluksi vastaanottovirkailija ei meinannut laskea meitä kolmestaan yhden hengen huoneeseen mutta pienen neuvottelun jälkeen sekin onnistui. Huoneeseen päästyämme tytöt alkoivat ottaa minulta suihin vuorotellen, siinä samalla toisiaan riisuen ja hyväillen. Aluksi minä nussin avustajana ollutta tyttöä, sen jälkeen minulle ennestään tuttua tyttöä ja sitten taas avustajana ollutta. Kyseiset jatkot taltioituivat muuten videonauhallekin ja kyseinen video julkaistaan pikku editoinnin jälkeen osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Ryhmäseksisession jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä Amarillossa ja sen jälkeen minun pitikin jo kiirehtiä kohti kotiani, sillä olin sopinut jo aiemmin että yksi tyttö tulee minun luokse yö kylään kyseisenä yönä.

Sunnuntaina aamupäivä meni taas punkan puolella. Iltapäivällä kävin huvilalla ja tulipa tuota avattua grillikausikin elintarviketyöläisten pienestä kiusanteosta huolimatta, oli meinaan kaupassa aika tyhjät lihatiskin mutta onneksi siellä sentään oli sen verran härän fileetä, että pääsin tänä viikonloppuna muunkin kuin elävän lihan makuun.

PS. Lisään taas kuvia viikon tapahtumista osoitteeseen http://www.kuvake.net/user/MrLothar kunhan ehdin.


Mr Lotharin viikko 15/2010

Maanantaina sovin että Jenna menee 24.4, Safyra 22.5, Melany 31.7 ja minä & Goldy 19.6 esiintymiskeikalle Ravintola Hummeripoikaan Haukivuorelle.

Tiistaina suunnittelin 7-8.5.2010 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen Puuhalavan ohjelmaa ja VIP-tilan kalustusta.

Keskiviikkona kaivoin Ferrarin esille tallin kätköistä ja ajoin sillä kevään ensimmäiset metrit.

Torstaina kuvasin videon jossa olen päättänyt myydä hierovan tuolini ja ostajaehdokkaaksi saapuu nuori nainen nimeltä Alice. Minä aloitin videolla tuolin esittelyn ihan normaalisti, mutta siinä vaiheessa kun huomaan että Alicella ei ole minihameen alla pikkuhousuja päätän antaa hieman syväluotaavampaakin hierontaa. Ensin sisempien lihaksien hieronta hoidetaan videolla minun omalla taikasauvalla, mutta jossain vaiheessa kaivetaan esiin minun tuoliin itse tekemä lisäosakin joka on aika julman näköinen laite. Miten Alice suhtautui julman näköiseen yllätykseen tositoimissa, selviää sitten kun kyseinen video julkaistaan.

Perjantaina läksin neljän aikaan ajelemaan kohti Joutsaa. Joutsasta otin kyytiini Jaden, Melanyn ja Jennan jonka jälkeen jatkoimme matkaa Hotelli Pyhäsalmelle. Saavuimme Pyhäsalmelle suht samaan aikaan sex shopin pitäjän, tatskarin ja DJ:n kanssa ja pääsimme lähes suoraan syömään. Sen jälkeen meillä oli vielä hetki aikaa hengähtää ja sitten alkoikin illan show:t. Jenna veti oman soolonsa puoli yhden aikaan, Melany yhden aikaan, minä puoli kahdelta ja Jade kahdelta, yhteisesitykset menivät siten että Jenna ja Melany esiintyivät puoli kolmen aikaan ja minun ja Jaden esityksen vuoro oli kolmelta. Ravintolassa oli siis aika kivasti erilaisia esityksiä puolesta yöstä valomerkkiin saakka. Osa porukasta läksi vielä jatkoillekin jonnekin muualle, mutta minä menin tällä kertaa ihan vaan kahdestaan yhden tytön kanssa omaan hotellihuoneeseeni.

Lauantaina päivä meni pääasiassa tyttöjen kanssa hotellilla hengaillessa, kuuden jälkeen kävimme saunomassa ja syömässä. Sitten olikin jo aika valmistautua iltaan, esiintymiskaava oli suht sama kuin perjantainakin sillä erotuksella että Jade esiintyi minua ennen.

Sunnuntaina heräilimme yhdeksän aikaan, kävimme aamupalalla ja läksimme ajelemaan etelää kohti. Kotiin päästyäni otin heti pienet päiväunet ja ilta menikin sitten X Factor ohjelman parissa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista lisätty osoitteeseen http://www.kuvake.net/MrLothar


Mr Lotharin viikko 14/2010

Maanantaina ajelin pääkaupunkiseudulta Mäntyharjulle.

Tiistaina hoidin raha-asioita ja laitoin moottorikelkan seisontavakuutuksiin.

Keskiviikkona aamupäivä meni huvilalla uima-altaan huoltohommissa ja muutenkin bilekuntoon laitossa, iltapäivällä sovin että menen 22.5.2010 esiintymään Ravintola Sillankorvaan Klamilaan ja 23.7.2010 Oulun Erotica messuille.

Torstaina pelailin kokopäivän erilaisia pelejä netissä.

Perjantaina suuntasin Bemarin keulan jo aamupäivällä kohti etelää, ensin kävin huvilalla, sen jälkeen hain Jennan mukaani ja menin hänen kanssaan ulos syömään. Ruokailun jälkeen kurvailimme Jaden luokse, josta seurueeseemme liittyi Jaden lisäksi pari muutakin tyttöä. Club Primeen Lohjalle saavuimme kymmenen aikaan illalla eli juuri kun ravintola aukesi, niinpä saimme suht rauhassa asentaa strippitangon paikoilleen ja sen jälkeen suunnitella esiintymisjärjestyksen ja aikataulun. Jenna esiiintyi meistä ensimmäisenä puoli yhdeltä, minun soolo esityksen vuoro oli tasan yhdeltä ja Jaden soolon aika oli puoli kahdelta. Meidän kolmen ennen näkemättömän yhteisesityksen ensi esitys tapahtui tasan kahdelta ja sen jälkeen pääsimmekin sitten siirtymään vapaalle, sillä illan työosuus oli suoritettu. Viivyimme Primessä valomerkkiin saakka ja sen jälkeen läksimme jatkoille Jaden luokse, minä tosin menin jo viiden aikaan nukkumaan, sillä minulla oli aamulla aikainen herätys.

Lauantaina heräsin seiskan aikaan aamulla ja läksin ajelemaan kohti huvilaani. Huvilalle päästyäni aloin virittelemään tulia savusaunan tulipesään, savusaunan lämmittäminen kun vie melkein koko päivän jos sen tekee huolella. Puolen päivän aikaan kaverini polttariporukka saapui myös huvilalleni, päivä meni heidän kanssaan hienosta päivästä terassilla nauttiessa siinä sivussa savusaunaan puita lisäillen. Seiskan aikaan illalla hätistin polttariporukan savusaunaan ja sillä aikaa Jenna & Suzie & Jade saapuivat myös huvilalleni ja pääsivät salaa siirtymään huvilan sisälle. Puoli kahdeksan aikaan oli sitten Jennan ja Suzien polttarisankarille erityisesti suunnitellun show:n vuoro. Se alkoi Jennan suht kiltillä esiintymisellä, show:n toisessa osiossa Suzie kahlitsi polttarisankarin kiinni ja ruoski hänet jonka jälkeen oli vuorossa Jennan ja Suzien lesboshow joka huipentui siihen että Suzie nussi Jennan oikein huolella strap-on dildolla polttarisankarin toimiessa patjana. Show:n jälkeen minun ja Jaden piti lähteä kohti Savonlinnaa jossa meillä oli Erotic Night keikka Ravintola & Yökerho Poltteessa. Poltteen keikalla minä olin ihan puoli kuollut, johtuen univajeesta mutta esitykset hoidettiin silti kunnialla läpi. Harmi vaan että jatkot oli pakko jättää väliin, sillä olin tuossa vaiheessa jo ihan zombi. Lauantaina julkaistiin myös http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa aikuisviihdevideo nimeltä Mr Lothar & Riina - liian syvälle!

Sunnuntaina piti taas herätä suht ajoissa, sillä Jaden piti olla kotiseudullaan jo kolmen aikaan iltapäivällä ja matka oli pitkä. Onneksi minun ei tarvinnut ajaa kuin Mäntyharjulle jossa pääsin ottamaan päiväunet Jennan kanssa. Illalla kävin vielä Jennan kanssa huvilalla saunomassa ja sitten olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Lohjan keikalta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=651361


Mr Lotharin viikko 13/2010

Maanantaina heräsin Jennan luota, pakkasin tavarani ja läksin ajelemaan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni ehdin vain heittää esiintymistavarani kotipaikalleni kun pitikin jo lähteä hakemaan Joanna junalta.

Tiistaina minun oli tarkoitus kuvata aikuisviihdevideo Joannan kanssa, mutta teknisten ongelmien takia se kuvaus siirtyi jonnekin hamaan tulevaisuuteen ja niinpä läksimme sitten käymään moottorikelkkailemassa. Tiistaina tuli myös sovittua että menen lauantaina heittämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Isojoelle Minna´s Place nimiseen ravintolaan.

Keskiviikkona sovin että menen 30.4.2010 esiintymään Jaden kanssa Mikojanin Linnan avajaisiin Kyyjärvelle.

Torstaina päivä menikin sitten parin kaverini kanssa moottorikelkkacrossin merkeissä ja illalla pakkasin esiintymistavarat valmiiksi viikonlopun keikkoja varten.

Perjantaina läksin suht ajoissa ajelemaan kohti Isojokea jossa minulla oli Ladies Night keikka Minna´s Place:ssa. Matkalla oli jännä huomata että pohjanmaalla oli jo pellot ihan sulat kun etelässä lunta oli vielä niin paljon että siellä pystyi ajamaan moottorikelkallakin. Saavuin Isojoelle seitsemän aikaan, alkuilta meni ruokailun ja television katselun merkeissä. Yhdentoista aikaan baari alkoi pikkuhiljaa täyttyä ja puolilta öin oli ensimmäisen show:n vuoro. Ensimmäinen esitys sisälsi tulta ja jonkin verran paljasta pintaa, itse asiassa näytin kaiken vain yhdelle asiakkaalle jonka olin ottanut avustajaksi ensimmäisen esityksen loppuun. Toisen show:n aika oli yhden jälkeen, siinä näytin sitten muillekin mikä siellä housuissa oikein pullotti. Oman esitykseni jälkeen annoin yhdelle paikalliselle kundille mahdollisuuden näyttää taitonsa, kun hän niin kovasti selitti yleisössä miten olisi parempi mutta jostain kumman syystä pokka loppui kesken eikä kundista ollutkaan riisumaan alushousujaan. Taisi olla liian pienestä kiinni että hänestä olisi ollut strippariksi. Esiintymisten jälkeen kävin vaihtamassa siviilit päälle ja tulin vielä antamaan nimmareita niitä halunneille ja poseeraamaan yhteiskuvissa. Pitkä ajomatka oli kuitenkin vaatinut veronsa ja niinpä menin suoraan nukkumaan valomerkin jälkeen.

Lauantaina läksin heti aamusta ajelemaan etelää kohti, Lahdessa kävin moikkaamassa paria tuttua autokauppiasta ja Mäntyharjulle saavuin yhden aikaan päivällä. Ehdin siis hyvin syödä, käydä saunassa ja ottaa vielä päiväunetkin ennen illan Kotkan keikkaa. Kotkan keikka oli Hovi Pubissa jonne saavuin jo yhdeksän aikaan illalla ja alkuilta meni karaoken merkeissä. Esiintymiset ajoittuivat taas puolen yön paikkeille, ensimmäinen show oli taas tulitemppuja sisältävä enkä näyttänyt siinä kaikkea. Illan toisessa show:ssa otin yleisön joukosta itselleni avustajatytön jonka poikakaveri oli myös baarissa, itse asiassa hän tuli katsomaan esitystä ihan eturiviin. Kundin ilme hiukka muuttui esityksen aikana, aluksi laitoin avustajatytön eli hänen tyttökaverinsa istumaan tuolille kädet selän taakse käsiraudoilla kahlittuna ja strippasin. Toisen biisin aikana vapautin hänen kädet ja tyttö pääsi öljyämään minun vartaloa, aluksi kädet, sitten vatsalihakset, sen jälkeen jalat ja sitten… Esitysten jälkeen pakkasin tavarani autoon ja ajelin vielä Vantaalle yhden tytön luokse.

Sunnuntaina kävin päivällä yhden tytön kanssa American Car Show:ssa, jossa myös julkistettiin se että minä olen esiintymässä Radalle.com Festivals tapahtumissa 12.6.2010 Kemorassa ja 24.7.2010 Motoparkissa! Messuilla käynnin jälkeen kävin ulkona syömässä ja ilta menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa.

PS. Lisätietoja Radalle.com tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.radalle.com