Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 12/2012  1

Maanantaina meinasin käydä näyttämässä edellisellä viikolla kelkkacrossiradalla satuttamaani polvea lääkärille, mutta terveyskeskuksessa oli jo kaikki maanantain vastaanottoajat mennyt siinä vaiheessa kun minä heräsin ja niinpä siirsin lääkärissä käyntiä tuonnemmaksi.

Tiistaina jouduin heräämään epäinhimillisen aikaisin, sillä vein Bemarin huoltoon kahdeksan aikaan aamulla. Postilaatikolla käydessäni huomasin että joku fani oli taas lähettänyt minulle alushousuja.

Keskiviikkona oli vuorossa Carneval Feast Mikkelin Kharmassa, jossa Melany oli esiintyjänä ja minä juontajana.

Torstai menikin sitten ihan vaan lepäillessä.

Perjantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Saloa kohti, kävin matkalla kuvaamassa yhden aikuisviihdevideon Helsingissä ja poimimassa Janican kyytiini Kirkkonummelta. Saloon päästyämme kävimme kylässä yhden Janican entisen koulukaverin luona jonka jälkeen olikin sitten aika suunnata Tivoliin vetämään Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikka. Illan aikana sattui sitten pikku kommelluskin kun minä jäin takahuoneeseen lukkojen taakse, sillä avain oli Janicalla mutta onneksi yksi tarjoilija tuli käymään takahuoneessa ja pelasti minut pinteestä. Valomerkin jälkeen ajelimme Janican talolle KIrkkonummelle jonne minäkin jäin yöksi.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Mäntyharjulle, jonne päästyäni otin pienet päiväunet. Illalla Melany tuli luokseni ja läksimme minun autolla Naarajärvelle jossa Pub Wanha TK toimi illan Erotic Night ravintolana. Keikan jälkeen ajelimme Melanyn kanssa Mäntyharjulle yöksi minun kotipaikalleni.

Sunnuntaina tein päivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja ilta meni ihan vaan televisiota katsellessa sekä saunoessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 11/2012  1

Maanantaina siirsin oman moottorikelkkani kaverin kärrystä omaan kärryyni ja vein kaverini moottorikelkan sekä kärryn hänen säilytyspaikkaansa.

Tiistaina hoitelin pankkiasioita.

Keskiviikkona lisäilin Venäjän reissulta otettuja kuvia nettiin ja sovin että menen 20.4.2012 Melanyn kanssa Erotic Night keikalle ravintola Teatteriin Imatralle.

Torstaina kävin ajamassa kelkkacrossia Gillin radalla, rata oli aika jäinen ja muutaman ulosajon jälkeen satutin sitten polveni yhden hypyn alastulossa sen verran pahasti että oli lopetettava ajaminen kokonaan.

Perjantaina oli vuorossa Mr Lothar & BB Janica Erotic Tourin keikka Valkeakoskella ravintola Cabaretissa. Keikan jälkeen ajelin vielä Janican ja yhden toisen tytön kanssa Tampereelle josta otimme hotellihuoneen johon jäimme sitten yöksi.

Lauantaina kävin tyttöjen kanssa Lempäälässä Ideaparkissa shoppailemassa ja syömässä jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että suuntasimme Bemarin keulan Karviaa kohti. Karvialla vedimme Erotic Night keikan Kantapubi Tällissä, ilta oli sikäli erilainen että siellä tehtiin lavaesitysten lisäksi privateshow esityksiä. Minä vedin private shown kaikkiaan neljälle tytölle joista pari oli aika villiä tapausta. Keikan jälkeen jäimme yöksi Karvialle.

Sunnuntaina ajelimme aamiaisen jälkeen Tampereelle josta tytöt jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä omallani Mäntyharjua kohti, pysähdyin matkalla Lahdessa viemään toppia yhdelle naiselle joka oli tilannut sellaisen itselleen. Nainen oli pukeutunut lyhyeen mekkoon, sukkanauhoihin ja reisipituisiin sukkiin ovea aukaisemaan tullessaan ja kun hän pyysi minut sisälle tiesin heti mihin tuo vierailu johtaa. Melkein heti sisälle päästyäni nainen alkoi ottaa minulta suihin ja kun minä ujutin käteni hänen pikkuhousuihinsa huomasin että nainen oli aivan märkä, niinpä siirryimme sohvalta sänkyyn ja aloimme nussia oikein huolella. Naisen lauettua hän kysyi että haluaisinko minäkin laueta, johon vastasin myöntävästi ja niinpä hän yritti saada minua laukeamaan suihinottamalla sekä samalla kulliani runkkaamalla. Loppupelissä minä sitten nussin häntä kuitenkin lisää ja roiskin lastini lopuksi takaapäin panemisen päätteeksi hänen selälle. Ikävä kyllä, tästä vierailusta ei ole olemassa videomateriaali. Pikasuihkun jälkeen jatkoin matkaa Mäntyharjua kohti ja kotiin päästyäni kävin katselemaan Australian F1-kisan koostetta televisiosta, nukahdin kuitenkin kesken koosteen sohvalle ja heräsin siitä parin tunnin päästä. Herättyäni katselin Idols-lähetyksen jonka jälkeen siirryin jatkamaan unia omaan sänkyyni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 10/2012  1

Maanantaina hoidin pankkiasioita ja hain moottorikelkkani Mikkelistä JS-Motorsilta huollosta.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille, kävin huvilalla ja pakkasin moottorikelkat peräkärryyn Venäjän reissua varten.

Keskiviikkona kävin hierojalla ja pakkasin ajovarusteet viikonlopun reissua varten.

Torstaina läksin kavereiden kanssa Niiralaan jossa saunoimme, täytimme rajalla tarvittavat paperit ja tapasimme loputkin ryhmästä jonka kanssa oli määrä lähteä moottorikelkkailemaan.

Perjantaina kävimme ensin seitsemän aikaan aamulla aamupalalla, sen jälkeen purimme moottorikelkat kärryistä ja läksimme kelkoilla Venäjälle. Rajamuodollisuudet vei jonkin aikaa, mutta niiden jälkeen pääsimmekin melkein heti kelkkareitille. Ensimäinen vastoinkäyminen tuli kuitenkin jo noin 10 kilometrin kohdalla kun ryhmän vetäjän Polariksesta hajosi variaattori sillä seurauksella että se lensi konekopan läpi hangelle. Meillä oli mukana yksi varakelkka, niinpä ryhmänjohtaja jatkoi matkaa sillä ja pitikin koko päivän ihan hyvää tahtia yllä. Välillä ryhmämme jakautui kahteen osaan, niihin jotka halusivat ajaa kovempaa ja niihin jotka halusivat ajaa rauhallisempaa tahtia. Matkalla pysähdyimme ruokailemaan maastossa ja Sortavalaan saavuttuamme majoituimme Hotelli Sortavalaan jossa meille oli varattuna parin tunnin saunavuoro, jonka jälkeen läksimme porukalla ruokailemaan läheiseen ravintolaan. Pitkän kaavan ruokailun jälken kävimme vielä tutustumassa hiukka Sortavalan yöelämään jonka jälkeen olikin aika mennä nukkumaan.

Lauantaina herätys oli taas aika aikaisin sillä aamupala oli jo 07.00 ja läksimme moottorikelkkailemaan jo ennen yhdeksää. Lauantaina yöllä satanut pakkaslumi haittasi hiukka näkyvyyttä, sillä minä ajoin jatkuvasti toisena kelkkana heti ryhmänjohtajan takana. Reitti sisälsi taas monenlaista maastoa eli pääsimme ajamaan jäällä, reitillä, teillä, umpihangessa, yms. Lounaan söimme taas luonnon keskellä ja sen jälkeen läksimmekin ajelemaan takaisin hotellia kohti. Hotellille saavuttuamme kävimme taas saunomassa jonka jälkeen läksimme taas porukalla illalliselle. Illallisen jälkeen kävin osan porukasta kanssa pyörähtämässä hotellin yökerhossa, mutta menin kuitenkin jo kymmenen aikaan omaan huoneeseen nukkumaan. Lauantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 124. ja 125. video, videot on nimeltään Mr Lothar & Windy - Liukas öljyhieronta ja Mr Lothar & Jenni Rock - Fluffer kokelas, ne löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina aamupala oli totuttuun tapaan seisemältä ja läksimme ajelemaan Suomea kohti yhdeksän aikaan aamulla. Alkumatka mentiin hiukka hiljempaa kuin edellisinä päivinä, mutta jossain vaiheessa ryhmänjohtaja antoi minulle luvan ajaa keulakelkkana omaa vauhtiani ja niinhän siinä kävi että muut tippui perästä kun pääsin ajamaan juuri niin kovaa kuin vain uskalsin vaikka reitti olikin minulle tuntematon. Sunnuntaina söimme lounaan lauantain tapaan luonnonhelmassa, jonka jälkeen ajelimme rajalle ja rajatarkastusten jälkeen Niiralaan jossa pakkasimme kelkat käryihin. Kelkkojen pakkaamisen ja ajovarusteiden siviileihin vaihtamisen jälkeen kävimme vielä porukalla syömässä jonka jälkeen läksimme ajelemaan kotejamme kohti. Kotiin päästyäni olinkin sitten ihan valmis menemään suoraan nukkumaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 9/2012  1

Maanantaina kävin raivaamassa pätkän moottorikelkkareittiä jolle oli kaatunut puita, sen lisäksi hain Mr Lothar Productionin vaatevarastoon täydennystä eli nyt ei muuta kuin kaikki vaan tilailemaan toppeja, paitoja ja huppareita minulta osoitteesta anssi.viskari@pp.inet.fi

Tiistaina vein moottorikelkkani 500km huoltoon JS-Motorsille Mikkeliin.

Keskiviikkona ajelin päivällä Kirkkonummelle Janican luokse, josta jatkoimme matkaa Janican autolla Poriin jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Cabareessa. Keikan jälkeen ajelimme vielä takaisin Kirkkonummelle.

Torstai meni Kirkkonummella laiskotellessa.

Perjantaina minulla ja Janicalla olikin sitten alkuillasta hiukka erilainen esiintymiskeikka, sillä olimme esiintymässä Uudenkaupungin Korihaitten 30 vuotis juhlaottelun puoliajalla. Janica heitti vapaaheittoja leikkimielisessä kilpailussa Korihaitten edustajaa vastaan ja minä juonsin kyseisen kilpailun sekä tein sen jälkeen tulitemppuja. Uudesta kaupungista ajelimme Raumalle jossa oli vuorossa Erotic Night ravintola Onnelassa. Onnelan keikan jälkeen läksimme jatkoille yhden kaverini luokse jonne jäimme sitten yöksikin.

Lauantaina päivä meni lepäillessä, mutta illan tullen läksimme taas liikenteeseen ja ajelin Janican kanssa Harjavaltaan jossa vedimme Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikan ravintola Night Factoryssa. Keikan jälkeen ajelimme vielä Kirkkonummelle, sillä Janicalla oli sunnuntaina mallikeikka kuva- ja kameramessuilla Helsingin messukeskuksessa.

Sunnuntaina ajelin takaisin Mäntyharjulle, tosin Keravan kohdalla pidin pienen "kahvitauon". Sunnuntaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 123. video, video on nimeltään Mr Lothar & Stina - Leffaehdokas ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php