Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 25/2012  1

Maanantaina kävin päivällä ostamassa uuden ruohonleikkurin ja ajamassa nurmikot kesämökiltäni, tein sinne myös jätehuoltosopimuksen ja vein roska-astian paikoilleen. Illalla tein pieniä säätöjä veneeseeni ja kävin ajamassa hiukka testiajoa, lisäilin myös kuvia nettiin. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 132. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vaihdoin yhden kaverini kanssa huvilalleni uuden porakaivon pumpun.

Keskiviikkona tein taas veneeseeni pieniä parannuksia ja ajoin testiajoa.

Torstaina pesin päivällä molemmat autoni, grillailin, kävin saunassa ja illalla läksin pyörähtämään Himoksella. Himoksella tuli katseltua Kotiteollisuus, Poets of the Fall, Michael Monroe, Happoradio ja Herra Ylppö & Ihmiset, sekä sen lisäksi tavattua tuttuja ja solmittua uusia tuttavuuksia.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani jonka jälkeen läksin veneilemään sekä hengailemaan kavereiden kanssa heidän saunalautalle. Päivä ja alkuilta meni siis vesillä mutta illalla suuntasimme porukalla Kurkiniemen juhannusjuhliin joissa esiintyi jotain paikallisia bändejä ja Frederik. Kurkiniemen juhannusjuhlien jälkeen kävin vielä pyörähtämärrä ravintola Old Iiwarissa yhden tytön kanssa ja menimme sen jälkeen minun kotipaikalle.

Lauantaina vein luonani yöpyneen naisen junalle ja läksin jo 12 aikaan päivällä kurvailemaan Ferrarilla Jämsää kohti. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa tuttuja yhdellä mökillä jonka jälkeen menin katselemaan bändejä festarialueelle. Lauantaina tuli katseltua mm. Freeman, Haloo Helsinki, Erin, Kaija Koo, Popeda, Jukka Poika, Petri Nygård, Eppu Normali ja Lauri Tähkä. Lauantaina tuli myös hiukka tahattomasti järjestettyä pari showta muulle juhlakansalle sillä kävin harrastamassa seksiä yhden tytön kanssa järven rannalla enkä huomannut kuin vasta täydessä touhussa että ohikulkevalta tieltä näki suoraan kyseiseen paikkaan, toinen tahaton show tuli kun yksi tyttö otti minulta suihin festarialueella ja miten ollakaan kyseisen homman näki aika moni festariasiakas. Yöllä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle ja kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina kävin päivällä huvilalla jonka jälkeen tulin takaisin keskustan asunnolleni katselemaan F1-kisaa josta osa meni tosin sohvalla nukkuen. Illalla lisäilin vielä kuvia nettiin ja katselin jalkapallon EM-kisojen puolivälieriä televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 24/2012  1

Maanantaina kyselin facebookissa ihmisiltä pitäisikö kuvata aikuisviihdevideo veneellä vai piilopirtillä ja koska veneellä vaihtoehto voitti niin läksin puolenpäivän aikaan kuvaamaan videon veneelle. Kyseisen videon esittelyteksti on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on ostanut todella harvinaisen veneen ja pyytänyt Nitan koeajolle mukaan. Lotharin kurvaillessa jettiveneellä roiskuu vettä hänen päälleen sen verran reippaasti, että hän vähentää vaatetusta kesken ajelun pelkkiin uimahousuihin. Aikansa ajeltuaan kaksikko päättää kurvata pienen saaren kupeeseen testaamaan Shuttle Craftin Sport Deckin soveltuvuutta seksin harrastamiseen. Aluksi Nitta ottaa Lotharilta suihin, jonka jälkeen Lothar nussii Nittaa sen verran huolella joka suunnasta että Nitta kirkuu siihen malliin että lähistöllä pesivät lokitkin tulevat katsomaan mikä tytöllä on hätänä. Mr Lothar & Nitta - Shuttle Craft veneen koeajo video sopii erityisesti hienoista maisemista ja eksoottisista seksin harrastamispaikoista pitäville, se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kuvasin taas videon, tällä kertaa kuvaukset suoritettiin minun kesämökillä ja naismalli oli ensikertalainen. Tiistaina kuvatun videon esittelyteksi kuuluu näin: Mr Lothar ja Johanna ovat lähteneet mökkeilemään, heti mökille päästyä Lothar ilmoittaa että sängynjalkoja pitää tiukata. Sängynjalkojen tiukkauksen jälkeen Johanna ja Lothar päättävät myös testata niiden kestävyyttä ja alkavat harrastaa villiä seksiä sängyllä. Todella pienikokoinen Johanna joutuu testissä koville sillä Lothar nussii häntä hiukka joka suunnasta sellaista tahtia että hiki senkuin valuu päästä. Kumpi pitää kovempaa ääntä sänky vai Johanna ja miten käy sängynjalkojen kestääkö ne tämän todella rankan kestotestin, se selviää tällä videolla. Mr Lothar & Johanna - Sängynjalkojen kestotesti video julkaistaan myös osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon tekemisen jälkeen kävin syömässä Johannan kanssa ravintola Rosmariinissa, jonka jälkeen vein hänet junalle ja läksin itse ajelemaan kotipaikkani nurmikot. Ilta menikin sitten yhden kaverini kanssa kesämökilläni saunoessa, uidessa ja grillaillessa.

Keskiviikkona kesämökilleni tuli antenniasentaja viimeistelemään minun edellisellä viikolla aloittamat antenniasennukset. Antenniasennuksien lisäksi päivään mahtui viikatteen heilutusta, lauteiden korjaamista ja muutamia muita pikku juttuja kesämökilläni. Illalla kävin vielä tekemässä pikku säätöjä veneeseeni ja ajelemassa sillä testiajoa.

Torstaina kävin ostamassa huvilalleni vuodesohvan ja viemässä sen paikoilleen, muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla laiturilla aurinkoa ottaessa ja luontodokumentteja livenä katsellessa, mutta illalla suuntasin auton keulan Helsinkiä kohti. Helsinkiin päästyäni kävin ensin pyörähtämässä BoomBox-festareilla jonka jälkeen suuntasin ravintola Tillikkaan jossa minulla oli Erotic Night keikka Melanyn kanssa. Keikan jälkeen ajelin vielä Mäntyharjulle ja loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Lauantaina kävin katsastamassa yhden kaverini avo Pontiacin ja pikku ajolenkin jälkeen tuli käytyä kavereiden kanssa parilla terassilla jonka jälkeen läksin käymään yhden kaverini kanssa veneellä Vihantasalmella syömässä. Paluumatkalla kävimme moikkaamassa kundeja jotka oli seilailemassa saunalautalla ja päätimme lähteä porukalla ottamaan janojuomat Kurkiniemen terassille. Terassivisiitin jälkeen läksimme ajelemaan Pyhävedelle ja sauna, uinti reissu venähti sen verran että kello oli kaksitoista yöllä kun rantauduimme ja läksimme käymään paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina lisäilin tänä vuonna otettuja kuvia Kuvakkeeseen ja kävin pyörähtämässä kesämökilläni, muutenkin päivä menikin lähinnä laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2012  1

Maanantaina hain päivällä veneeni talvisäilöstä ja laskin sen vesille, illalla kävin vielä koeajamassa venettä yhden tytön kanssa jonka jälkeen menimme yhdelle minun huvilalle jossa ajohommat muuttui hiukka toisenlaisiksi.

Tiistaina päivä meni veneen säädössä ja siihen soittimia asentaessa, illalla tein kauppakirjat valmiiksi yhden kiinteistöni myymistä varten.

Keskiviikkona menin yhdeksän aikaan aamulla Mäntyharjun Säästöpankkiin jossa tein kiinteistökaupat loppuun ostajien kanssa ja sen jälken kävin sijoittamassa kiinteistöstä saamani rahat Nordeassa. Iltapäivällä kävin ostamassa uuden sängyn ja loppupäivä menikin sitten paria kesämökkiäni kesäkuntoon laitellessa. Keskiviikkona julkaistiin myös minun uran 131. video, Mr Lothar & Alice - Pumppausta ja mittailua.

Torstaina tein aamulla hiukka konttorihommia, jonka jälkeen läksin taas käsämökille puuhastelemaan kaikenlaista.

Perjantaina asensin päivällä uutta antennia yhteen kesämökeistäni ja illalla läksin ajelemaan Suolahtea kohti, matkalla pysähdyin moikkaamaan paria kaveria Jyväskylässä. Suolahdelle päästyäni kävin syömässä ja tsekkaamassa majoituksen, jonka jälkeen minut oli kutsuttu katsomaan Juha Kankkusen yksityistä autokokoelmaa Laukaaseen ja itse mestari toimi autojen esittelijänä. Autoja katsellessa ja niiden historiaa kuunnellessa sekä hiukka kuskin paikkojakin testaillessa meni pari tuntia kuin siivillä, täytyy sanoa että olihan hienoja laitteita ja vierailun kruunasi se että Juha antoi minulle muistoksi vierailusta yhden ajopuvun jolla hän oli ajanut kilpaa. Minä puolestani lupasin Juhalle että aion "ajaa" tuo ajopuku päällä jossakin minun videossa. Autoista ja monesta muustakin asiasta meillä olisi riittänyt juttua vaikka koko illaksi ja yöksi, mutta minun piti lähteä sorvin ääreen eli ravintola Viljokseen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany. Keikan jälkeen heitin yhden kaverini sekä yhden tytön hänen asunnolleen ja sen jälkeen kurvailin Melanyn kanssa meidän majoituspaikkaan.

Lauantaina ajelimme kahdentoista aikaan Äänekoskelle josta otimme Jennan kyytiin ja jatkoimme matkaa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa meidän oli määrä esiintyä Radalle.com Festivaleilla. Päivä meni aurinkoa ottaessa sekä autoja ja rata-ajoa katsellessa, mutta illalla alkoi taas esiintymishommat. Kuuden aikaan oli vuorossa vaahtoshow, sen jälkeen muutama bändi ja illan lopuksi Fire & Strip Show. Sen jälkeen ajelimme Huhtaniemen Mökkikylään josta meille oli varattu yksi mökki jonne jäimme sitten yöksikin.

Sunnuntaina heräilimme kymmenen aikaan, pakkasimme tavarat autoon ja läksimme ajelemaan Hirvaskankaan ABC:tä kohti jossa tyttöillä oli oma auto odottamassa, tytöt kyydistäni jätettyäni meinasin ensin jäädä Jyväskylään mutta loppujen lopuksi ajelinkin sitten suoraan Mäntyharjulle jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle laiskottelemaan. Illalla katselin televisiosta Espanja-Italia futismatsin ja Kanadan F1-kisan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 22/2012  1

Maanantai lähetin viikonloppuna kuvatun videon eteenpäin editointia ja julkaisemista varten, sen lisäksi hinasin vesiskootterilla yhden huvilani rantaan ajautuneet kaislaniput pois.

Tiistaina sahasin viime viikolla omasta metsästäni keräämät tuulenkaadot pätkiksi.

Keskiviikkona ajoin kotipaikkani nurmikot ja ammattilainen kävi tekemässä kuntotarkastuksen yhteen kiinteistöistäni sen myymistä varten.

Torstaina haloin tiistaina pätkimäni puut klapeiksi ja kannoin ne halkoliiteriin kuivamaan.

Perjantaina päivä meni yhdellä huvilallani pihaa ja rantaa haravoidessa, mutta illalla läksin Melanyn kanssa Erotic Night keikalle ravintola Venttiiliin Hämenkyröön.

Lauantaina ajelimme Hämeenkyröstä Kempeleelle, jossa lepäsimme hiukan majoituspaikallamme jonka jälkeen ajelimme Tyrnävälle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany & Safyra ravintola Viuhkassa. Ennen ensimmäistä esiintymistäni kävi aika erikoinen juttu sillä yksi tyttö halusi tienata Mr Lothar Production topin strippaamalla minulle privaatisti ja tottahan toki minä annoin tytölle tilaisuuden, mutta loppujen lopuksi hänellä meni pupu pöksyyn paidan riisumisen jälkeen. Tyttö tuli kuitenkin myöhemmin illalla kysymään että voitaisiko jatkaa siitä mihin hän lopetti edellisellä kerralla ja koska minulla oli taas hetki ns. ylimääräistä aikaa ja kyseinen nainen oli ihan näpäkän näköinen niin annoin hänelle toisen tilaisuuden ja tällä kertaa hän menikin niin pitkälle että ansaitsi minun mielestä kaksikin Mr Lothar Production toppia. Illan viimeisen shown jälkeen minulla oli sitten vielä yksi kuvaussessio parin tytön kanssa, jonka jälkeen pakkasimme Melanyn ja Safyran kanssa tavarat autoon ja ajelimme Kempeleelle jonne jäimme sitten yöksikin.

Sunnuntaina läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla ajelemaan Lahtea kohti, josta Melany ja Safyra jatkoivat matkaa toisella autolla ja minä kurvailin huvilani kautta kotipaikalleni jossa kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php