Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2014.

Mr Lotharin viikko 12/2014

Maanantaina kävin hakemassa uudet ilmansuodattimet superkart autooni JS-Motorsilta Mikkelistä ja vein samalla yhden nahkatakin suutarille korjattavaksi.

Tiistaina asensin maanantaina hakemani ilmanputsarit paikoilleen ja muuten päivä menikin serkun luona.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa kesälle.

Torstaina käytiin hakemassa yhdelle kaverilleni auto Juuasta.

Perjantaina sovin taas pari esiintymiskeikkaa keväälle, tein niiden mainokset ja päivitin keikkakalenterini ajantasalle.

Lauantaina päivä meni tyttöjen kanssa Tahkolla lasketellessa ja afterski:ssä, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna & Safyra ravintola Syvärin Kunkussa.

Sunnuntaina ajelimme Tahkolta Mäntyharjulle josta tytöt jatkoi matkaa toisella autolla kotiinsa ja minä menin heti päiväunille, illalla lisäilin vielä kuvia viikon seikkailuistani sekä videokuvauksista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 11/2014

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina kävin päivällä yhdessä haastattelussa kertomassa moottoriurheiluharrastuksistani ja kilpa-urastani erästä kirjaa varten, ilta menikin sitten Erotic Nightin merkeissä Valkealassa.

Keskiviikko meni yritykseni veroilmoitusta tehdessä.

Torstaina jatkoin viime viikolla aloitettua superkart autoni kiillotus urakkaa ja pääsinkin jo siihen vaiheeseen että laitoin uudet vesiletkut paikoilleen.

Perjantaina sovin muutaman esiintymiskeikan ja päivitin ne sen jälkeen keikkakalenteriini.

Lauantaina päivä meni ampumahiihtoa televisiosta katsellessa mutta illalla oli vuorossa Kinky-bileet Club Chicagossa Lahdessa. Alkuilta meni ihan vaan asiakkaiden kanssa hengaillessa ja jutellessa, puolen yön aikaan alkoi showt Pamelan soolo setillä jonka jälkeen oli vuorossa minun sooloshow, sen jälkeen minun ja Pamelan yhteisshow sekä sen jälkeen vielä yleisöstripteasekilpailu joka olikin yksi kovatasoisimmista mitä olen ikinä nähnyt ravintoloissa. Keikan jälkeen useampikin tyttö kyseli minua jatkoille, mutta tällä kertaa skippasin jatkot ja ajelin kiltisti omaan kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivuilleni ja julkaistiin minun uran 183. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä K18! Kyseisellä videolla talutan Abigailin hotellihuoneeseen ja sidon hänet kiinni sänkyyn, jonka jälkeen otan esiin ruoskan, yms. Kiusaan sänkyyn sidottua Abigailia hulluuden rajoille kunnes annan hänelle kullia oikein huolella. Abigailin kokovartalo-mallina tunnetut muodot saavat minut kuumaksi. Abigailin irti laskemisen jälkeen homma jatkuu vain entistä rajumpana, kunnes loppujen lopuksi roiskin spermani Abigailin jumalaisille pakaroille. Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 10/2014

Maanantaina lisäilin viikonloppuna kuvattuja videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

Tiistaina kävin ostamassa itselleni superkart auton jonka jälkeen kävin katsomassa Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla kun Juha Pippuri testasi crosskart autoa sprinttiradalla.

Keskiviikona tilasin supercart autooni uudet ilmansuodattimet JS-Motorsilta Mikkelistä ja uudet vesiletkut Sarlin Racingilta Riihimäeltä.

Torstaina aamupäivä meni supercart autoa kiilloittaessa ja iltapäivällä oli vuorossa yksi yhtiökokous.

Perjantaina vein päivällä supercartin katteet maalattavaksi Konttisen Automaalaamoon Mikkeliin ja kävin pyörähtämässä huvilallani, illalla kävin tsekkaamassa Tauskin keikan Old Iiwarissa.

Lauantaina oli vuorossa Naistenpäivän kunniaksi Ladies Night by Mr Lothar ravintola Mendinissä Ilomantsissa. Menomatkalla kävin pyörähtämässä Joensuussa jossa oli SM-rallit joissa oli ajamassa pari kaveriani. Ilomantsiin saavuttuani kävin syömässä ravintola Mendinissä jonka jälkeen majoituin Hyvinvointikeskus Toivonlahteen. Menin takaisin Mendiniin kymmenen jälkeen, eka show oli puolen yön aikoihin ja siinä otin avustajakseni ulkomaalaistaustaisen naisen joka oli kova tanssimaan. Toisen shown vuoro oli yhden aikoihin ja siihen valitsin yleisöstä avustajaksi yhden aika tuhman tytön. Keikan jälkeen oli sitten vielä pienet jatkotkin minun hotellihuoneessa ja niinpä unet jäi aika vähiin.

Sunnuntaina kävin kotimatkalla yhden tytön luona hierottavana, tulikin sitten sellainen käsittely että siinä meni kaikkiaan viisi tuntia ja kotiin päästyäni olin ihan valmis menemään suoraan nukkumaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävin Mikkelissä morjestamassa Jamoa JS-Motorsilla ja kävimme katsomassa miltä hänen mökki jota olin rakentamassa näyttää nyt kun se on valmis.

Keskiviiko menikin sitten omilla mökeillä hienosta kelistä nautiskellessa.

Torstaina julkaistiin minun uran 182. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Alastonsiivoaja K18! Kyseisellä videolla olen päiväunilla kun alastonsiivoaja tulee imurin kanssa makuuhuoneen ovelle ja kysyy tarvitseeko täällä imuroida. Olen hiukka äreä, mutta siirrän peiton sivuun esittellen kulliani ja sanon että kyllä täällä jonkinlaista imurointia voisi suorittaa ja näin hyvittää herättämisen. Merike alkaa samantien imuiroida minun kullia suuhunsa ja hetken kuluttu kääntyy kuusysiin jolloin hän saa itsekin suuseksiä joka taas johtaa siihen että kohta makuuhuoneen täyttää lemmen äänet. Nussin muhkea takapuolista Merikeä sen verran huolella että tyttö tärisee ja kiljuu tällä videolla kaksikin kertaa orgasmin kourissa. Mr Lothar ja Merike - Alastonsiivoaja video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantai meni huvilalla savusaunaa Moskovasta tulleille vuokralaisille lämmitellessä.

Lauantai meni jääradalla muiden ajoja katsellessa.

Sunnuntaina päivä meni taas jääradalla, mutta tällä kertaa ajelin itse moottoripyörällä ja testasimme hiukka serkkuni Peugeot 205 Turbo 16 ralliautoa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari