Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2016.

Mr Lotharin viikko 11/2016  1

Maanantai meni Mikkelissä veneen pesussa ja putsauksessa.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla noin 30 minuuttia Gillin crossiradalla ja ajovarusteet oli sen jälkeen hiestä niin märät että ne voi laittaa suoraan pesukoneeseen.

Keskiviikkona tuli käytyä Mikkelin Maalaismarkkinoilla.

Torstaina lisäilin moottorikelkkailuvideoita nettiin, ne löytyy nyt http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteesta.

Perjantai meni mökkitalkkarin hommissa Vuohijärven mökilläni.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Bar & Cafe Perätuvassa Peräseinäjoella. Ilta alkoi Sarahin soolosetillä, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen vedimme yhteisshown ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Tupa oli täynnä ja osa yleisöstä oli todella villiä, niinpä illan ohjelmastakin tuli sitten sen mukaista :-)

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa ja kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 10/2016  1

Maanantai meni viikonlopusta palautuessa.

Tiistai meni JS-Motorsilla lumilingon huollossa ja Trapper mönkijöihin tutustuessa.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja neuvottelin yksien erotiikkamessujen järjestämisestä.

Torstaina julkaistiin minun uran 209. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty! Videolla olen kahleissa sängyssä kun naamioitunut nainen saapuu paikalle ja kaivaa penispumpun esiin, Jasmine laittaa kullini pumppuun ja pumppaa niin kauan alipainetta että kulli täyttää koko pumpun putken. Jasmine imuttaa vielä itsekin kulliani ennen kuin alkaa ratsastaa sillä. Hetken kuluttua Jasmin avaa kahleet ja pääsen määräämään tahdin. Muhkea perseinen Jasmine voihkii kilpaa sängyn nitinän kanssa ja aikani Jasminea eri suunnista nussittuani roiskin lastini Jasminen pakaroille. Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantaina suuntasin Sarahin kanssa Ouluun jonne päästyämme menimme Hotelli Apolloon jonka tiskillä huonettamme kysellessä sain hyvät naurut, illan keikan tilaaja oli nimittäin varannut meille huoneen Arttu Wiskarin nimellä. No sekaannus kuitenkin selvisi ja saimmekin sitten oikein saunallisen huoneen jossa ehdimme levätä hetken ennen illan Cafe & Bar Kellon keikkaa.

Lauantaina läksimme jo hyvissä ajoin ajelemaan Oulusta Jyväskylään jonne päästyämme kävimme katsomassa Snowcrossin MM-finaalit. Sen jälkeen meni pari tuntia Suomen suurimman erotiikkatavaratalon eli AntiShopin valikoimaan tutustuessa. Illalla oli vuorossa Erotic Night ravintola Rosetissa Vaajakoskella, meidän lisäksi siellä oli esiintymässä tankotanssija Hely Wood ja burleski pari Mr. Suzanne Satin & Georgina CatMint.

Sunnuntaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja lisäilin moottorikelkkailu videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2016  1

Maanantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa, illalla kävin moottorikelkkailemassa yhden kaverini kanssa Mikkelin kelkkareitin pohjoisen lenkin.

Tiistaina oli vuorossa moottorikelkan huolto JS-Motorsilla.

Keskiviikkona kurvailimme yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla Mikkelistä Anttolaan ja sieltä Ristiinan kautta takaisin Mikkeliin.

Torstaina parin eri firman omistajat kävi tekemässä tarjouksen kotipaikkani lämmitysputkistoremontista.

Perjantaina kävin iltapäivällä moottorikelkkailemassa parin kaverin kanssa noin 150km lenkin, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Baarman's Neuvolassa Sippolassa. Vaikka baari olikin aika pieni oli tunnelma keikalla hyvä ja avustajat joita otimme esityksiimme todella loistavia.

Lauantaina kävin päivällä tekemässä lumityöt uudella lumilingollani Vuohijärven mökilläni, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah keikka Ravintola Lammin Hovissa Lammilla.

Sunnuntaina oli vuorossa mökkien näytöt niistä kiinnostuneille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 8/2016  1

Maanantaina teimme ensin lumityöt parin kaverini mökillä, sen jälkeen moottorikelkkailimme Leviltä Ylläkselle ja sieltä Muonion kautta takaisin Leville eli noin 260km lenkin. Rankan kelkkaretken jälkeen kävimme saunomassa yhden kaverini mökillä ja sen jälkeen syömässä Ravintola Myllyn Äijässä.

Tiistaina läksin moottorikelkkailemaan eri kavereiden kanssa, nyt ajelimme noin 140km Leviltä Hettaan jolla matkalla meinasi yhdestä kelkasta loppua polttoainekin mutta onneksi pääsimme perille. Hetasta kurvailimme Palojärvelle Galdotievaan jossa söimme porokebabit ja sen jälkeen läksimme ajelemaan Karesuandoa kohti, mutta jouduimme kääntymään takaisin Norjan rajan kulmilla koska ylemmäksi tunturissa noustuamme näkyväisyys oli niin huono. Niinpä ajoimme takain Palojärven kautta melkein Hettaan saakka ja siitä Palojoensuun kautta välillä Ruotsinkin puolella koukaten Sonkamuotkaan jossa otimme hiukka välipalaa. Sonkamuotkasta ajoimme Muonioon jossa tankkasimme vain kelkat ja sitten matka jatkui takaisin Leville eli ajoimme päivän aikana noin 450km lenkin.

Keskiviikkona kelkkailu kaverit vaihtui taas maanantaisiin ja ajelimme Leviltä Kittilän kautta Kumputunturin juurella olevalle Erämaakeitaalle ottamaan välipalaa ja sen jälkeen takaisin Leville. Ilta meni taas saunoessa, syödessä ja yhden kaverin tallilla josta matka jatkui Bar Ihkuun.

Torstaina liittyi kelkkailu porukkaan taas yksi uusi kaveri ja ajelimme Leviltä Lainion Snow Villageen josta matka jatkui Kittilän kautta takaiin Leville. Saunomisen jälkeen läksimme isommalla porukalla syömään Ravintola Narraniin ja sen jälkeen päädyimme taas Bar Ihkuun.

Perjantaina teimme aamupäivällä hiukka mökkitalkkarin hommia ja iltapäivällä läksin yhden kaverini kanssa käymään moottorikelkoilla Sonkamuotkassa, matka katkesi siihen kun kaverini moottorikelkka hajosi mutta onneksi saimme korjattua sitä sen verran että pääsimme ajamalla takaisin. Illalla oli taas vaihteeksi ohjelmassa saunomista ja syömistä jonka lisäksi kävimme tsekkaamassa Mikael Gabrielin keikan Hullu Poro Areenalla. Loppuillasta löysin itseni taas Bar Ihkusta ja törmäsin siellä muutamiin vanhoihin tuttuihinikin.

Lauantaina päivä meni Leviltä Mikkeliin ajellessa. Mikkeliin päästyämme siirsin tavarani omaan autooni ja kurvasin Vaakunaan SM-rallin virallisille jatkoille jossa oli aika lauma vanhoja tuttujani kemuttamassa. Valomerkin jälkeen läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille heidän hotellihuoneeseen ja niinpä olin kotona vasta aamulla.

Sunnuntai meni kavereideni kanssa Clas Palmbergin vieraana hänen tiluksilla, tutustuimme mm. hänen automuseoonsa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari