Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on crosskart.

Mr Lotharin viikko 7/2015  1

Maanantaina tein parin esiintymiskeikan mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävin tilaamassa moottorikelkkaani pieniä päivityksiä JS-Motorsilta ja sen jälkeen kävimme viemässä yhdelle mökille saunan rakennustarvikkeita sekä putsasimme sen mökin terassin lumesta.

Keskiviikko sain tietokoneen huollosta ja päivä menikin sitten siihen ohjelmia uudelleen asennellessa sekä päivitellessä.

Torstaina oli vuorossa yhden taloyhtiön hallituksen kokous.

Perjantaina julkaistiin minun uran 197. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus. Videon juoni on seuraavanlainen: Melissa haluaa päästä esiintymään aikuisviihdevideoissa ja on saapunut minun haastatteluun. Aluksi kyselen miksi Melissa haluaa tehdä videoita mutta suht äkkiä siirrytään puheista tekoihin. Ensin Melissa ottaa minulta suihin, jonka jälkeen sormetan ja nuolen Melissan märäksi. Seuraavaksi Melissa saa näyttää taitonsa ratsastaen kivikovalla kullillani, jonki aikaa ratsastuksesta nautittuani otan ohjat käsiini ja nussin Melissaa huolella takaapäin. Millaisen nimmarin kirjoitan Melissan työnhakukaavakkeeseen selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina läksin heti aamusta Inkooseen jossa päivä meni Finnish Crosskart Challenge sarjan ensimmäistä osakilpailua katsellessa. Videomateriaalia joka sisältää mm. Marcus Grönholmin ja Mika Kallion taidonnäytteet crosskartilla löytyy https://www.youtube.com/watch?v=Jc_bbBCND2U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Inkoosta matka jatkuin illaksi Uuteenkaupunkiin, jonne päästyäni kävin syömässä maittavan illallisen hotellin ravintolassa ja sen jälkeen ehdin katsella hiukka televisiota sekä levätä hotellihuoneessa ennen illan keikkaa. Night Club Reeinan keikalla olin esiintymässä yksin ja tupa oli ihan täynnä.

Sunnuntaina ajelin heti aamusta Tampereelle jossa kuvasin aikuisviihdevideo Sophia nimisen uuden mallin kanssa. Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa videon juoni on seuraavanlainen: Sophia herää aamulla ja huutaa sängystä minulle että onko aamupala valmis jolloin katson jääkaappiin jossa ei ole muuta kuin valo, mutta nokkelana miehenä sanon että puolikova muna löytyisi kyllä ja kaivan kullini esiin. Nälkäinen Sophia käy heti kiinni lihaan ja muna onkin hetkessä kivikova, sen jälkeen kaivetaan esiin Sophian piirakka ja aletaan herkuttelemaan antimista keittiönpöydällä. Aikansa pöydällä nussittuamme siirrymme nauttimaan aamiaista sänkyyn jossa Sophia tärisee orgasmin kourissa useampaankin kertaan ja lopuksi minä roiskin lastini Sophian pakaroille. Kuinka monen minuutin muna pitääkään tilata kokilta että saa tälläisen aamiaisen? Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa. Kuvauksien jälkeen otin pienet päiväunet hotellilla ja sitten ajelin kotiin, jonne päästyäni lisäilin vielä kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 10/2014  1

Maanantaina lisäilin viikonloppuna kuvattuja videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

Tiistaina kävin ostamassa itselleni superkart auton jonka jälkeen kävin katsomassa Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla kun Juha Pippuri testasi crosskart autoa sprinttiradalla.

Keskiviikona tilasin supercart autooni uudet ilmansuodattimet JS-Motorsilta Mikkelistä ja uudet vesiletkut Sarlin Racingilta Riihimäeltä.

Torstaina aamupäivä meni supercart autoa kiilloittaessa ja iltapäivällä oli vuorossa yksi yhtiökokous.

Perjantaina vein päivällä supercartin katteet maalattavaksi Konttisen Automaalaamoon Mikkeliin ja kävin pyörähtämässä huvilallani, illalla kävin tsekkaamassa Tauskin keikan Old Iiwarissa.

Lauantaina oli vuorossa Naistenpäivän kunniaksi Ladies Night by Mr Lothar ravintola Mendinissä Ilomantsissa. Menomatkalla kävin pyörähtämässä Joensuussa jossa oli SM-rallit joissa oli ajamassa pari kaveriani. Ilomantsiin saavuttuani kävin syömässä ravintola Mendinissä jonka jälkeen majoituin Hyvinvointikeskus Toivonlahteen. Menin takaisin Mendiniin kymmenen jälkeen, eka show oli puolen yön aikoihin ja siinä otin avustajakseni ulkomaalaistaustaisen naisen joka oli kova tanssimaan. Toisen shown vuoro oli yhden aikoihin ja siihen valitsin yleisöstä avustajaksi yhden aika tuhman tytön. Keikan jälkeen oli sitten vielä pienet jatkotkin minun hotellihuoneessa ja niinpä unet jäi aika vähiin.

Sunnuntaina kävin kotimatkalla yhden tytön luona hierottavana, tulikin sitten sellainen käsittely että siinä meni kaikkiaan viisi tuntia ja kotiin päästyäni olin ihan valmis menemään suoraan nukkumaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari