Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on jatkot.

Mr Lotharin viikko 18/2016

Maanantaina kävin Mikkelissä JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin yhdelle tutulleni ja sen jälkeen tehtiin Autoasennus T. Savolaisella pientä huoltoa Ferrariin torstain ratapäiviä varten.

Tiistaina ostin Poppis-mökilleni uuden laiturin ja asensin sen kavereideni kanssa paikoilleenkin.

Keskiviikkona oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Bar Tasossa Hämeenlinnassa. Ekassa setissä otin avustajaksi yhden yleisön joukossa olleen polttarisankarin ja toisessa showssa yhden sinkkutytön joka osoittautui todella rohkeaksi, keikan jälkeen oli sitten vielä pienet jatkot hotellihuoneessani.

Torstaina päivä meni RADALLE.com kaudenavauksessa Ahveniston moottoriradalla, olin pyytänyt muutaman kaverinikin sinne Ferrareilla ja kävimme sitten kurvailemassa radallakin.

Perjantaina möin ja vein 97cm nurmikonleikkuulaitteella varustetun Husqvarnan puutarhatraktorin yhdelle mökkiläiselle Jurvansaareen, sen jälkeen kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni. Illalla kävin vielä Ferrarilla Mikkelissä kaverini mökillä saunomassa.

Lauantaina päivä meni aurinkoa ottaessa, mutta illan tullen suuntasin Porvooseen jossa minulla oli alkuillasta polttarikeikka jossa juhlijat tykkäsi niin paljon showstani että halusivat vielä toisenkin shown samantien. Porvoon esiintymisten jälkeen jatkoin matkaa Mäntsälään jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sofia keikka Bar Club Ladyssa ja keikan jälkeen päädyin vielä jatkoille Lahteen.

Sunnuntaina pesin veneen ja vein sen Rinssinrannan mökilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 31/2015

Maanantaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automowerin yhdelle asiakkaalle jonka jälkeen läksimme muutaman muun tyypin kanssa kaverin mökille saunomaan.

Tiistaina kävimme päivällä katsomassa yhtä liikekiinteistöä Mäntyharjulla ja illalla kävimme asentamassa valot Hirvensalmelle myytyyn robottiruohonleikkuriin.

Keskiviikko meni 30-31.10.2015 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen ohjelman alustavassa suunnittelussa.

Torstaina suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti jonne päästyäni kävin ostamassa uusia esiintymisvaatteita AntiShopista. Sen jälkeen menin satamaan moikkaamaan kavereitani heidän veneelle, sieltä matka jatkui Harjulle jossa ruokailimme ensin Neste Oil Rallyn Golden VIP:ssä ja sen jälkeen katselimme hiukka rallia. Harjun jälkeen seuraava etappi oli Jyväskylän satamassa ollut Rally Zone, jossa tuli katseltua Samuli Edelmanin ja Popedan keikkoja. Popedan keikan jälkeen suuntasimme keskustaan Harry's Pubin terassille ja siitä vielä ESC:n kautta Londoniin.

Perjantaina kävin päivällä hoitamassa vuokralaisten vaihdon huvilallani, mutta illaksi suuntasin takaisin Jyväskylään. Alkuilta meni kavereiden kanssa sataman kulmilla ja myöhemmin läksimme taas keskustaan jossa kaava oli sama eli ensin Harry's Pubin terassille ja siitä ESC:n kautta Londoniin josta läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille. Tilanne karkasi jo matkalla käsistä ja minä kurvasin Ferrarin yhdelle parkkipaikalle jossa päädyimme harrastamaan ryhmäseksiä, niinpä minä pääsinkin sitten nukkumaan vasta kuuden aikoihin aamulla.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Night Club Reeina Uusikaupunki.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan takaisin Mäntyharjua kohti heti aamupalan jälkeen sillä minulla oli taas vuokralaisten vaihtoja ja mökkitalkkarin hommia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2014

Maanantai meni Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjen parissa.

Tiistaina kävin JS-Motorsilla Mikkelissä ja samalla reissulla kävin ostamassa nylontankoa josta minä suunittelin ja serkkuni teki kolme dildoa jotka voi kiinnittää puukkosahaan.

Keskiviikon vietin huvilallani keräilemässä energiaa viikonlopun hulinoita varten.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin jonne päästyäni kävin tsekkaamassa miten Helsingin sEXHIBITION messujen valmistelut oli edennyt Kaapelitehtaalla. Sen jälkeen kävin lepäilemässä hiukka hotellilla jonka jälkeen olikin aika lähteä ajelemaan Tamperetta kohti, jossa minulla oli tulishowkeikka Fire Ladyn kanssa Tampereen Tivolin Halloween Sirkus Kolmiot bileissä.

Perjantaina heräsin jo ennen seitsemää aamulla, kävin aamupalalla ja menin Radio Rockin Korporaation vieraaksi yhdeksältä. Haastattelu on nyt kuunneltavissa http://www.radiorock.fi/#!/post/54536845246baa0200c03d84 Haastattelun jälkeen kävin hoitamassa messujen virallisten jatkojen VIP-tilan järjestelyjä MilliKlubilla ja hakemassa pari esiintyjää Helsingin keskustasta messuille. Messut avautuivat 17.00 ja alku meni minun osalta muiden esiintyjien päälavan esityksiä katsellessa. 18.00 oli aika aukaista Puuharavintolan puolikin ja ensimmäinen Damnationin show oli siellä 18.15, sen jälkeen ehdin käydä katsomassa Melanyn 18.30 shown päälavalla. 18.45 oli vuorossa Sarahin show Puuhalavalla joka olikin sitten yksi messujen rajuimmista sillä hän veti liveaktin yleisöstä lavalle ottamansa avustajan kanssa. Alkuilta meni Puuhalavan ja päälavan väliä rampatessa, 21.30 oli vuorossa minun Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jossa nähtii tulitemppuja, strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesbosettiä, liveakteja, ryhmäseksiä, panokoneen käyttöä, yms. Sen jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla ja siellä nähtiin myös vaikka minkälaista touhua, tuli vedettyä itsekin yksi liveakti lavalla yhden yleisön seasta lavalle nousseen tytön kanssa. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille, jossa minä tilasin VIP-tilan pöydät täyteen alkoholia ja toiset yrittivät juoda niitä parhaan kykynsä mukaan. Millin valomerkin jälkeen ajattelin lähteä hotellille nukkumaan, vaikka laumallinen naisia kyselikin minua järjestämään jatkot. Olin jo ehtinyt nukahtaa hetkeksi kun heräsin siihen että huoneen ovella oli yksi nainen joka johti siihen että tulikin sitten valvottua melkein seitsemään saakka aamulla.

Lauantaina heräilin ihan liian aikaisin ja olin ihan poikki, mutta yöllä huoneeseeni tulleen naisen kaivettua sähköimpulsseja antavan seksilelun esiin heräsin kuin taikaiskusta hänen testattua sitä minuun. Sähköseksileikkien jälkeen kävin aamupalalla ja sitten olikin jo aika lähteä taas Kaapelitehtaalle sEXHIBITION messuille. Lauantaina messujen alku meni taas muiden esiintyjien päälavan settejä katsellessa ja omat juontohommani alkoivat Puuhalavalla 17.15 Donna Heartin lavalle juontamisella. Aluksi yleisö ramppasi taas Puuhalavan ja päälavan väliä, 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla jonka jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla. Aluksi yleisö lähinnä strippaili lavalla, mutta kymmenen jälkeen alkoi sitten suihinoton Suomenmestaruuskilpailu joka venyi lopulta niin pitkäksi että valomerkki tuli vastaan ja pillunnuolennan SM-kisa jäi siksi pitämättä. Suihinoton Suomenmestaruuskilpailun voitto karkasi Suomen rajojen ulkopuolelle sillä mestaruuden voitti Kolumbiasta kotoisin oleva Paola. Puuhalavan valomerkin jälkeen läksimme taas messujen virallisille jatkoille MilliKlubille. Minä keskityin MilliKlubilla VIP-tilani vieraille viinan tilaamiseen, mutta valomerkin jälkeen otin Puuhalavan DJ:n ja neljä naista mukaani hotellille jossa pidimme vielä jatkojen jatkot minun huoneessa. Jatkojen jatkoilla DJ veti meille shown joka oli ihan huikea yhdistelmä strippausta joka oli välillä huvittavaa ja välillä taas jopa pelottavaa performanssitaidetta. DJ:n shown lisäksi ohjelmassa oli sähköimpulssien testausta eri ihmisille, yms.

Sunnuntaina läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin ensin pyörähtämässä pikaisesti huvilalla moikkaamassa vuokralaisia ja sen jälkeen ajelin kotipaikalleni jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille. Illalla heräsin sen verran että katselin televisiosta Big Brother Talk Shown ja lisäsin tämän viikon seikkailuistani otettuja kuvia ja videoita nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2013

Maanantaina viimeistelin Helsingin sEXHIBITION messujen ohjelmaa ja majoituksia sekä kävin rekisteröimässä uuden moottorikelkkakärryn omiin nimiini.

Tiistaina tein mökkitalkkarin hommia huvilallani, postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin että menen 7.12.2013 Jennan, Nican ja Jessican kanssa esiintymiskeikalle ravintola Osmantupaan Euraan.

Keskiviikkona hoidin keikkojen laskutuksia ja sovin että menen 18.1.2014 Ms Nican kanssa esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan.

Torstaina pakkasin esiintymistavarat autoon ja kurvailin Helsinkiin, jonne päästyäni kävin hoitamassa Helsingin sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen järjestelyjä MilliKlubilla. Sen jälkeen menin tsekkaamaan Kaapelitehtaalle missä vaiheessa messujen järjestelyt oli ja sieltä matka jatkui hotellille jossa tapasin Estrellan jonka kanssa kävin syömässä.

Perjantaina läksin heti aamupalan jälkeen hakemaan yhden Suomalaisen esiintyjän junalta ja pari ulkomaalaista esiintyjää Katajanokan terminaalilta. Sen jälkeen menimme käymään Kaapelitehtaalla ja sitten vielä nopeasti hotellilla ennen messujen alkua. Messujen aluksi minä ehdin katsella hiukka päälavan esiintyjiä joista ensimmäinen esiintyjä oli esiintymishommat tämän vuoden loppuun lopettava Mr New York, toisena esiintyi yksi Maailman tunnetuimmista lyhytkasvuisista aikuisviihdetähdistä eli Estrella, kolmantena päälavalle nousi punk-henkinen Joanna Angel ja hänen jälkeen vuorossa oli Donata Reyes & Goran gay-show jonka jälkeen minun pitikin sitten jo lähteä starttaamaan Puuharavintolan toimintaa. Puuhalavalla ensimmäisenä esiintyi Melany, sen jälkeen kävin vielä katsomassa päälavalla Cheetahin setin ja sitten menin taas juontamaan Puuhalavaa jossa oli vuorossa Jessica jonka jälkeen ehdin taas käydä vilkaisemassa päälavalla Villi-Iran ja kumppaneiden showta. Sen jälkeen keskityinkin ihan vaan Puuhalavan juontoihin kunnes 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jolloin vedimme mm. strippausta, tulitemppuja, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin sisältäneen shown päälavalla. Sen jälkeen alkoi Mr Lotharin pelit ja leikit Puuhalavalla eli yleisö pääsi näyttämään taitojaan Puuhalavalle ja siellä nähtiinkin illan aikana monenlaista menoa eli aikalailla samaa settiä mm. strippausta, runkkausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesboilua, liveakteja ja ryhmäseksiäkin. Valomerkin jälkeen läksimme messujen Virallisille jatkoille MilliKlubille ja sielläkin meno oli aika villiä, Estrella esimerkiksi villiintyi ihan täysin seksikkäiden naisten seurassa. Millin valomerkin jälkeen suuntasimme hotellille jossa minä meinasin mennä nukkumaan mutta juuri kun olin nukahtamassa tuli puhelimeeni viesti yhdeltä tytöltä että voisiko hän tulla minun huoneeseen ja senhän tietää mitä siitä seurasi.

Lauantaina kävin ennen messujen alkua Radio Cityn vieraana ja messujen alettua alku meni taas minun osalta päälavan esityksiä katsellessa. Viiden jälkeen aloimme taas starttailla Puuharavintolaa ja minun ensimmäinen juonto siellä oli 17.15 kun juonsin Susannean esiintymään. Aluksi meininki oli taas hiukka rauhallisempaa mutta loppujen lopuksi Puuhalavallakin alkoi taas kunnon meininki ja osallistuin itsekin hiukka yleisön seksileikkeihin kun kolme yleisöstä lavalle nousutta tyttöä kävi vuorotellen ottamassa minulta suihin josta itse asiassa alkoikin sitten kunnon ryhmäseksi sessiot Puuhalavalla ja ne kesti aina valomerkkiin saakka. Valomerkin jälkeen läksimme taas messujen viralisille jatkoille MilliKlubille jossa meno oli vielä villimpää kuin perjantaina. MilliKlubin valomerkin jälkeen läksimme vielä jatkojen jatkoille hotellille ja voin kertoa että ei varmaan ole ollut ikinä niin paljon pokassa pitelemistä seksin aikana kuin kyseisillä jatkoilla. Minä nimittäin harrastin seksiä yhden tytön kanssa Estrellan huoneessa hänen parisängyssä ja kun pikkumies pani toista naista samalla sängyllä niin he keikahtivat kesken touhun sängyltä sen heiluessa tipahtaen lattialle.

Sunnuntaina läksin yhdentoista aikaan aamupalan syötyäni ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin huvilalla moikkaamassa sinne lauantaina saapuneita vuokralaisia ja kun pääsin sieltä kotiin niin meinasin katsella Abu Dhabin F1-kisan, mutta koska Kimi keskeytti heti alkuun niin minäkin keskeytin katselun ja otin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen oli muuten omituista että kun olin tilannut viikonlopun aikana noin 500 annosta alkoholia ja juottanut ne muille niin vaikka en juonu itse yhtään niin minullakin oli sellainen olo kuin olisi ollut krapula, niinpä hainkin itselleni pitsaa ja jäätelöä. Illalla lisäilin vielä hiukka sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan jonka jälkeen olin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 37/2013

Maanantaina laitoin vesiskootterit talvisäilöön ja kävin fiksaamassa Virransalmen mökkini terassikalusteita.

Tiistaina siivosin autotallit, laitoin Ferrarin ja terassikalusteet talvisäilöön sekä kävin lasiliikkeen miehen kanssa tsekkaamassa mitkä lasit uusitaan minun Leppäniemen huvilalla.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja pakkasin loppuvaraston sekä esiintymisvaatteet Bemarin kyytiin Jyväskylän sEXHIBITION messuja varten.

Torstaina läksin jo aamupäivällä Jyväskylään jonne päästyäni kävin ensin hakemassa hiukka esiintymisvaatteita AntiShopista, sen jälkeen menin Radio Cityn haastatteluun ja sitten läksin tsekkaamaan missä vaiheessa sEXHIBITION messujen rakentaminen oli Paviljongilla. Hallilla käymisen jälkeen läksin ohjelmapäällikön ja yhden tuottajan kanssa syömään jonka jälkeen tulin takaisin Paviljongille jossa minun majoitus oli. Illalla yksi tyttö kävi myös moikkaamassa minua hotellilla, mutta menin kuitenkin suht ajoissa nukkumaan sillä tiesin edessä olevan rankan viikonlopun.

Perjantaina alku oli messuilla aika hiljainen, mutta iltaa kohden porukkaa tuli jatkuvasti lisää. Aluksi minä katselin hiukka päälavan esityksiä ja kuuden jälkeen alkoi Puuhalavan juontotyöt ohjelmanmukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavalla shown vuoro joka oli taas ainutkertainen show joka sisälsi vaikka minkälaista toimintaa. Päälavan showni jälkeen siirryin juontamaan Puuhalavan toimintaa jossa yleisö oli pääosassa, lavalla nähtiin strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, liveseksiä ja kaiken huipuksi yksi nainen senkuin tärisi orgasmin kourissa kun häntä pantiin panokoneella sekä sen jälkeen orgasmin saanut nainen otti yhdeltä kundilta sen verran tehokkaasti suihin ja runkkasi sen verran tehokkaasti että nörtin näköinen poika roiski spermansa komeassa kaaressa itsensä päälle selällään maatessaan. Messujen sulkeuduttua lähdin muiden esiintyjien kanssa virallisille jatkoille joiden pitopaikkana oli Bar Bra, sielläkin meno oli hetkittäin aika villiä. Minä läksin jatkoilta hotellille jo kolmen aikaan ja ehdin jo nukahtaakin kun yksi esiintyjätyttö herätti minut viestillään jatkoilta hotellille tultuaan koska halusi seksiä, no tottahan toki minä autan naista hädässä ja niinpä nukkuminen jäikin sitten hiukka vähemmälle.

Lauantaina päivä meni Jyväskylän satamassa FlyBoard SM-kisoissa, illan tullen minä minä siirryin sEXHIBITION messuille Palvinjongille jossa katselin taas aluksi muiden esiintyjien päälavan esityksiä ja viiden jälkeen alkoi minun juontajan hommat Puuhalavalla ohjelman mukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla, kyseisessä showssa oli taas monenlaista häröilyä mm. tytöt panivat toisiaan straponilla ja nähtiinpä lavalla panokonekin, yms. Päälavan shown jälkeen siirryin Puuhalavalle juontamaan yleisön edesottamuksia ja loppujen lopuksi huomasin itsekin osallistuvani toimintaan sekä lopulta nussin kahta tyttöä vuorotellen lavalla, kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan mutta ei hätää sillä läksimme taas porukalla virallisille jatkoille. Bar Brassa meno jatkui taas suht villinä ja kun siellä tuli valomerkki niin läksimme jatkojen jatkoille hotellille jossa touhu meni loppujen lopuksi 7 hengen orgioiksi yhdessä huoneessa. Aamun jo sarastaessa minä siirryin yhden tytöistä kanssa omaan huoneeseeni.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla jonka jälkeen päädyimme vielä takaisin sänkyyn. Puolen päivän aikaan minä läksin sitten ajelemaan kotia kohti ja kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille jotka kestikin iltaan saakka. Illalla lisäilin vielä viikonlopun reissusta otettuja kuvia kotisivuilleni ja katselin hiukka televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2013

Maanantai meni Virransalmen mökillä mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina lähettelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä kuvasimme Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta videon. Kyseisellä videolla olen ongella mökkini terassilaiturilla kun seksikäs Sarah saapuu paikalle kyselemään tarttuuko kala syöttiin. Minun nostaessa ongen vedestä siiman päässä ei ole edes koukkua madosta puhumattakaan, niinpä päätän kokeilla hiukka toisenlaista syöttiä toisenlaiseen kohteeseen ja kaivan kullini esiin. Sarah nappaa heti kiinni syöttiin ja imuttaa sitä oikein huolella jonka jälkeen alkaa terassilaiturin kestotesti, nussin Sarahia huikeissa maisemissa milloin missäkin asennossa välillä jopa kapean kaiteen päällä. Kuka laukeaa ekana, minä, Sarah vai laituri, se selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla katselin Julkkis BB:n ekan jakson ja täytyy myöntää että osa asukkaista oli pettymyksiä ja osa taas positiivisia yllätyksiä.

Keskiviikkona julkaistiin minun uran 171. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli K18! Abigail on isorintainen hoikka kaunis pyöreäpyllyinen tyttö, oikea namupala. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajamme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Keskiviikkona hain myös Bemariini parit renkaat sekä yhdet vanteet Mikkelistä, ostin uudet verhot Virransalmen mökilleni ja kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla.

Torstaina viimeistelin 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen juttuja ja pakkasin tavarat TurkkuSex messureissua varten.

Perjantaina suuntasin jo aamupäivällä Ferrarin keulan Turkua kohti, jonne päästyäni kävin ensin tsekkaamassa minkälainen päälava TurkkuSex messuille oli rakennettu. Messuhallilla käytyäni menin käymään keskustassa ja otin huoneen Holiday Inn hotellista, sen jälkeen kävin yhden kaverin kanssa tekemässä pienen kaupunkikierroksen ja syömässä. Sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä takaisin messukeskukselle jossa katselin ensin muiden esiintyjien esityksiä ja 20.00 oli minun ensimmäisen oman päälavan shown vuoro, kyseisessä setissä vedin osan 10 vuotta sitten TurkkuSex messuilla aiemmin esiintymästäni showsta ja loppu oli sitten uudempaa. Ensimmäisen showni jälkeen katselin taas muiden esityksiä ja hengailin vaan muuten messuilla, 23.00 oli toisen shown vuoro joka olikin sitten täysin uusi show jota ei ole ikinä aiemmin esitetty misään ja siinä otin yleisön joukosta lavalle 7 avustajaakin. Omien settien jälkeen kävin kirjoittelemassa nimmareita ja poseerasin yhteiskuvissa yleisön kanssa sekä katselin taas muiden esityksiä. Messujen sulkeuduttua ajelin hotellille jonne tavarat jätettyäni läksin jatkoille ravintola Apolloon.

Lauantaina heräilin todella aikaisin, kävin aamupalalla ja läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla Mariahin ja yhden muun tytön kanssa harjoittelemaan meidän showta messuhallille. Treenien jälkeen minä kävin yhden kaverini kanssa kurvailemassa Ferrarilla Turun keskustassa ja samalla reissulla syömässä. Lauantaina messut aukesi 14.00 ja minun ensimmäinen show oli 17.00, kyseinen show oli taas osaksi uutta osaksi vanhaa ja siinä otin lavalle kolme kaunista avustajaa. Shown jälkeen hengailin taas yleisön joukossa poseeraamassa yhteiskuvissa ja jakamassa nimmareita. 19.30 oli Mr Lothar & Mariah shown vuoro ja voin kertoa että jännitti aika paljon sillä en ollut esiintynyt Mariahin kanssa moneen vuoteen ja show oli minulle täysin uusi, tosin olimme kyllä harjoitelleet sitä parina päivänä. Show meni hyvin ja minun illan viralliset työt olikin sitten tehty siltä osin. Loppuilta meni kuitenkin messuilla ja puoli yhden jälkeen läksin taas hotellin kautta messujen virallisille jatkoille Apolloon. Apollosta siirryimme muiden esiintyjien kanssa vielä epävirallisille jatkoille hotellille.

Sunnuntaina kävimme vielä yhdessä aamupalalla, sen jälkeen minä lähdin ajelemaan yhden tytsyn kanssa Espoota kohti jonne hänet jätettyä kurvailin vielä Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille. Päiväunien menin olohuoneeseen katselemaan televisiosta Big Brotheria ja F1-koostetta joiden aikana nukahdin parikin kertaa sohvalle. Toisen kerran sohvalta herättyäni siirryin tietokoneen ääreen lisäilemään kuvia kotisivuilleni ja nukahdin sitten siihenkin eli oli ilmeisesti ollut aika rankka TurkkuSex reissu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari