Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lothar.

Mr Lotharin viikko 13/2016

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani metsurin hommissa, kaadoin rannalta yhden aika ison puun ja totesin kesken sen pienimisen että pitää hakea uusi isompi moottorisaha JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina jatkoin metsurin hommia uuden moottorisahan kanssa ja sain sen ison sekä yhden hiukka pienemmän puun karsittua ja pätkittyä sekä siirrettyä pöllit varastoon, jonka jälkeen loppupäivä menikin sitten risuja poltellessa sekä makkaraa paistellessa.

Keskiviikkona tein 30.4 Elimäen Ravintola Pepperonen ja 7.5 Mäntsälän Club Ladyn keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Torstaina aamupäivä meni yhden kiinteistöosakeyhtiön hallituksen kokouksessa ja iltapäivällä lähettelin laskuja mökkejä kesäksi vuokraaville.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Redtower Piippola ja keikan jälkeen ajelimme vielä yöllä takaisin Mäntyharjulle.

Lauantaina päivä meni nukkuessa mutta illalla suuntasin Ladies Night keikalle TV Pubiin Valkealaan.

Sunnuntain vietin ihan vaan kotona televisiota katsellen sekä viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni lisäillen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 11/2016

Maanantai meni Mikkelissä veneen pesussa ja putsauksessa.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla noin 30 minuuttia Gillin crossiradalla ja ajovarusteet oli sen jälkeen hiestä niin märät että ne voi laittaa suoraan pesukoneeseen.

Keskiviikkona tuli käytyä Mikkelin Maalaismarkkinoilla.

Torstaina lisäilin moottorikelkkailuvideoita nettiin, ne löytyy nyt http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteesta.

Perjantai meni mökkitalkkarin hommissa Vuohijärven mökilläni.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Bar & Cafe Perätuvassa Peräseinäjoella. Ilta alkoi Sarahin soolosetillä, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen vedimme yhteisshown ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Tupa oli täynnä ja osa yleisöstä oli todella villiä, niinpä illan ohjelmastakin tuli sitten sen mukaista :-)

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa ja kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 3/2012

Maanantaina kävin hakemassa uuden moottorikelkkani JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistai aamupäivä meni huvilalla yhden kiinteistövälittäjän kanssa huvilaa arvioidessa ja sen myyntikuvioita suunnitellessa. Iltapäivällä kävin testaamassa uutta moottorikelkkaani Gillin crossiradalla.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 118. video: Mr Lothar , Nana ja Simo - Biljardia K18!

Torstaina kävin taas ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla, sen lisäksi sovin pari esiintymiskeikkaa itselleni ja tytöille.

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night keikka Ravintola Satulasepässä Vihdissä. Ensitunnelmat ravintolaan mentyäni oli että huh huh, mutta onneksi paikalle tuli ihan kiva määrä kauniita naisia ja niinpä tunnelmakin muuttui hyväksi. Ensimmäisessä setissä tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toiseen showhun otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi, harmi että en voinut lähteä jatkoille tyttöjen kanssa sillä minun piti ajaa vielä yöllä kotiin.

Lauantaina Janica tuli aamupäivällä luokseni ja läksimme ajelemaan kohti Utajärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikka Ravintola Marionissa, alkuillasta ehdimme käydä rentoutumassa Rokuan kylpylähotellissa johon myös majoituimme. Marionin keikalla esiintymisjärjestyksemme oli totutusta poikkeava sillä minä esiinnyin ensin soolona, sitten oli vuorossa Jaden soolo show, sen jälkeen meidän yhteisesitys ja illan lopuksi vielä yleisöstripteasekilpailu.

Sunnuntaina heräsimme jo seitsemän aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti eli unet jäi aika vähiin. Kotiin päästyäni ja Janican lähdettyä ajelemaan Kirkkonummea kohti minä kömminkin peiton alle ja nukuin päiväunet. Illalla katselin televisiota, lisäilin kuvia nettiin ja päivitin keikkakalenterini ajantasalle.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=875083 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php