Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Mikkeli.

Mr Lotharin viikko 20/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävimme kaverini kanssa viemässä superkartin teippaajalle.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Torstaina vaihdatin bemariini uudet kesärenkaat ja kävimme kaverini kanssa hakemassa superkartin teipparilta.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni jonka jälkeen katselin MM-lätkää telkkarista.

Lauantaina päivä meni Mikkelissä JS-Motorsin Duell Days tapahtumassa jossa oli minun Ferrarin ja superkartin lisäksi näytillä monenlaisia mönkijöitä ja moottoripyöriä, sen lisäksi tapahtumassa oli stuntshow, yms. Tapahtuman lopuksi annoin Ferrari-kyydit parille ihmiselle ja sitten kävin syömässä JS-Motorsin omistajan kanssa yhdessä Mikkelin ravintoloista. Sen jälkeen ajelin Ristiinan kautta Mäntyharjulle ja kävin kylässä parin kaverini luona, jonka jälkeen läksimme pyörähtämään porukalla paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina sovin että menen 31.5 Pamelan ja DJ Cranen kanssa ravintola Sulkaan Lahteen pitämään yhdistetyn erotic nightin ja ysäribileet, muuten päivä menikin huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Suomen lätkämatsia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 6/2014

Maanantaina yksi tyttö tuli luokseni kylään ja läksimme lomailemaan minun huvilalle.

Tiistaina kävimme moottorikelkkailemassa, ajamassa jäärataa moottoripyörällä ja grillailemassa makkaraa nuotiolla.

Keskiviikkona pari päivää luonani kylässä ollut tyttö läksi jatkamaan matkaa eteenpäin ja minä läksin JS-Motorsiin Mikkeliin vaihdattamaan moottorikelkkaani uudet ohjainraudat.

Torstaina sovin että järjestämme 15.3.2014 Kinky Bileet Club Chicagossa Lahdessa.

Perjantaina pakkasimme päivällä moottorikelkat ja ajovarusteet kaverin autoon Levin reissua varten. Illalla kävin vielä esiintymässä polttarikeikalla Heinolassa.

Lauantaina läksin jo puoli kuuden aikaan aamulla ajelemaan Mikkeliin josta jatkoimme matkaa kaverin autolla Leville, jonne päästyämme kävin heti ajamassa 60km lenkin yhden kaverini kanssa. Kelkkareissun jälkeen kävimme kaverini mökillä saunomassa ja rentoutumassa ulkoporealtaassa jonka jälkeen läksimme ulos syömään.

Sunnuntaina ajoimme moottorikelkoilla Leviltä Pokkaan ja sieltä hiukka eri reittiä takaisin Leville eli ajoimme noin 240km. Illalla kävimme taas saunomassa, poreilemassa ja ravintolassa syömässä jonka jälkeen nukkumatti tulikin suht sukkelasti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 4/2014

Maanantaina kävin katsastamassa Bemarin ja sovin että menen 15.2.2014 Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica keikalle Kankaanpäähän, esiintymispaikkana toimii NightClub Americanos.

Tiistaina ostin Juuankoskelta itselleni Kawasaki KX450F crossipyörän joka on muutettu jäärata-ajoa varten, samalla reissulla kävin ostamassa hiukka uusia ajovarusteita JS-Motorsista Mikkelistä.

Keskiviikkona kävin testaamassa Kawasakia jäällä ja sen jälkeen vaihdettiin pyörään uudet öljyt sekä suodattimet JS-Motorsissa että tiedetään varmasti milloin ne on vaihdettu.

Torstaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa hakemassa kaksi mönkijän perään tarkoitettua tukkikärryä Jyväskylän nurkilta Mikkeliin.

Perjantaina kävin ensin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia ja sen jälkeen laitoin Kawasakin pakoputkeen lämpösuojan ettei ajopuku pala.

Lauantaina päivä meni kavereiden kanssa jääradalla kurvaillessa ja välillä nuotiolla makkaraa paistellessa, illalla lisäilin ajelu videota http://www.youtube.com/user/AnssiViskari osoitteeseen.

Sunnuntaina kävin ajamassa Ruotimon radalla, pyörällä ajelut tosin loppui aika lyhyeen sillä Kawasta puhkesi takarengas mutta sen jälkeen pääsin vielä kurvailemaan jäällä yhden kaverini Yamaha Raptor 700 mönkijällä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 51/2013

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina minulla oli tapaaminen sijoitusneuvojan kanssa.

Keskiviikona kuvasimme jouluvideon Sarah-tontun kanssa, videon juoni oli jotakuinkin seuraavanlainen: Sarah-tonttu on koristelemassa joulukuusta kun Joulupukki saapuu paikalle ja lupaa antaa tontulle lahjan koska hän on ollut niin kiltti. Joulupukki vie seksikkään Sarah-tontun pajaansa jossa on iso sänky johon pukki käy makaamaan ja aukaisee housunsa, aluksi Sarah luulee saavansa pehmoisen paketin mutta kun hän tarttuu siihen kiinni ja hiukka lipaisee niin lahja muuttuukin kovaksi. Sarahin nuoleskellessa lahjaansa Joulupukin alkaa tehdä mieli piparia, sillä onhan nyt joulu ja niinpä Sarah tarjoileekin sitten omaa pipariaan Joulupukille ilomielin. Piparin kanssa pelehtiessä Sarah vetää vahingossa Joulupukkia parrasta ja käy ilmi että kyseessä onkin ympärivuotinen Lothar pukki, no se ei menoa haittaa ja lopulta Lothar näyttääkin että osaa hänkin piparin kuorruttaa. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 177. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Mökkitalkkari K18! Kyseisellä videolla Sarah on mökkeilemässä yksin minun mökillä ja sadepäivänä hänellä on tylsää. Niinpä tyttö päättää huijata minut paikanpäälle viihdyttämään itseään väittämällä että televisio ei toimi. Mökille saavuttuani keskityn ensin television toimintaan, mutta siinä vaiheessa kun Sarah konttaa mökin parvella laittamaan antennivahvistimen virtajohtoa seinään ja näen Sarahin paljaan pillun mekon alta niin homma muuttuukin toisenlaiseksi. Aluksi harrastetaan suuseksiä josta molemmat saavat osansa ja sen jälkeen alkaa hurja nussiminen jonka aikana kääntelen pienikokoista Sarahia kuin grillivartaassa asennosta toiseen. Sarah valittaa ja kiljuu kiimassa kun lykin rajusti takaapäin. Lopuksi roiskin spermani Sarahin päälle. Mr Lothar ja Sarah - Mökkitalkkari video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstai meni Aapelissa TinyTown peliä pelaillessa.

Perjantaina vein Bemarin Mikkeliin jarrupalojen ja levyjen vaihtoon, samalla reissulla kävin joulupukin hommissa JS-Motorsilla jakamassa lahjoja ja sen jälkeen syömässä kavereideni kanssa. Illalla olikin sitten piparin ja glögin aika, yksi tyttö tuli nimittäin käymään kylässä luonani ja pyörähdimme paikallisissa baareissa.

Lauantai meni samaisen tytön kanssa hengaillessa, kävimme pyörähtämässä minun Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä jonka jälkeen kävimme syömässä, yms. Illalla tyttö läksi esiintymiskeikalle ja minä menin moikkaamaan kavereitani paikalliseen ravintolaan, valomerkin jälkeen kävin vielä syömässä hampurilaisen paikallisella grillillä ja sitten tyttö jo soittikin että olisi minun pihalla odottamassa.

Sunnuntaina heräilimme puolen päivän aikoihin, tyttö läksi ajelemaan kotiaan kohti ja minä läksin saunomaan sekä uimaan Virransalmen mökilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 50/2013

Maanantaina kävin neuvottelemassa sijoituksista Suur-Savon Osuuspankissa.

Tiistaina hain uuden moottorikelkan itselleni JS-Motorsista Mikkelistä ja samalla reissulla ostin uuteen kelkkakärryyni filmivanerit sekä laitoimme ne paikoilleen kärryn pohjan suojaksi.

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla hiukka sisäänajoa ja tamppasin samalla crossiradan.

Torstaina jatkoin kelkan sisäänajoa testi EK:n tamppaamisella.

Perjantaina käytin Bemarin huolossa ja kävin pyörähtämässä yhdellä mökeistäni, sen lisäksi kävin neuvottelemassa pari tuntia sijoitusasioista Mäntyharjun Nordeassa.

Lauantaina oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Bar Leijonassa Rajamäessä. Alkuilta meni jouluruokailun merkeissä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, 0.30 oli Jennan shown vuoro sekä melkein heti sen perään minä vedin soolosettini ja illan viimeiseksi ohjelmanumeroksi esiinnyimme vielä yhdessä joulupukki & tonttutyttö shown.

Sunnuntaina hoidin keikkojen laskutuksia ja lisäilin kuvia nettisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2013

Maanantaina lisäilin 1-2.11.2013 järjestetyiltä Helsingin sEXHIBITION messuilta sekä niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 175. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet K18! Kyseisellä videolla olen majoittunut hotelliin jossa huoneet on nimetty filmitähtien mukaan, aikansa ovissa olevia nimiä katseltuani valitsen huoneen jonka ovessa on Marlene Dietrichin nimi ja valinta on loistava. Huoneen sisällä odottaa nimittäin todella kaunis ja hyvänmuotoinen punahiuksinen nainen joka on pukeutunut vain seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tyttö ottaa minun kullin heti käsittelyyn, herrasmiehenä minä annan suihinoton vastineeksi naiselle myös huulihoitoa ja sormeilee litisevää pillua oikein huolella. Lämmittelyn jälkeen siirrytään täyteen toimintaan ja huoneessa nussitaan huolella edestä, takaa, sivusta, alta sekä päältä niin että kokovartalomallin kauniit isot tissit heiluu. Tässäkin lajissa olen sen verran herrasmies että tuotan naiselle ensin orgasmin ja ruiskin spermani vasta sen jälkeen komeassa kaaressa naisen selälle. Mr Lothar ja Abigail - Elokuvatähdet video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviiko menikin sitten ihan vain lepäillessä.

Torstaina tuli kuvattua Alastonsiivooja niminen video, kyseisellä videolla minä olen päiväunilla kun alastonsiivooja tulee imurin kanssa makuuhuoneen ovelle ja kysyy tarvitseeko täällä imuroida. Olen hiukka äreä, mutta siirrän peiton sivuun esitellen kullia ja sanon että kyllä täällä jonkinlaista imurointia voisi suorittaa ja näin hyvittää herättämisen. Siivoojatyttö alkaa samantien imuiroida minun kullia suuhunsa ja hetken kuluttua tyttö kääntyy kuusysiin jolloin hän saa itsekin suuseksiä joka taas johtaa siihen että kohta makuuhuoneen täyttää lemmen äänet. Nussin muhkea takapuolista siivoojaa sen verran huolella että tyttö tärisee tällä videolla kaksikin kertaa orgasmin kourissa. Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Perjantaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Lauantaina kävin päivällä kelkkacrossiradan kunnostustalkoissa ja sen jälkeen olikin aika suunnata Mikkelin sekä Juvan kautta Iisalmeen ja sieltä vielä illalla Erotic Night keikalle Pub Havannaan Kiuruvedelle.

Sunnuntaina ajelin Varkauden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni otin pienet päiväunet ja lisäilin viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 22/2013

Maanantaina laitoin Ferraristani myynti-ilmoituksen Nettiauto.com sivustolle ja lisäilin kuvia nettisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina ajoin kotipaikkani ja kävin vesiskootterilla Lahnaniemen mökilläni korjaamassa laituria, yritin myös ajaa sielläkin nurmikoita mutta ruohonleikkuri ei oikein meinannut toimia talven jäljiltä.

Keskiviikkona korjasin Lahnaniemen mökin ruohonleikkurin ja kävin ajamassa loput nurmikot sieltä, korjasin myös uimatikkaat ja asensin ne paikoilleen.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin, josta menin kahden kaverini kanssa Linda Linen kyydillä Tallinnaan hakemaan Formula 29 Fastech venettä. Päivä meni Tallinnassa shoppaillessa, ruokaillessa ja hienosta kelistä nautiskellessa. Illalla ajoimme sitten veneen Helsinkiin, josta minä jatkoin matkaa omalla autolla Mäntyharjulle.

Perjantaina laitoin Shuttle Craft veneeseeni akut paikoillen, jonka jälkeen kävin pyörähtämässä huvilallani ja sitten pitikin jo lähteä Tamperetta kohti jossa minulla oli illalla Ladies Night by Mr Lothar keikka ravintola Mestarin Krouvissa.

Lauantaina kuvasin päivällä Mr Lothar & Abigail - Eksyksissä nimisen videon. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajelemme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Mikkeliin jossa olin yhtenä esiintyjänä Savon Eldorado tapahtumassa Jessican kanssa. Ennen meidän showta katselin muiden esiintyjien settejä ja osallistuin bikereiden kädenvääntökilpailuun jossa tulin jaetulle 3. sijalle. Minun ja Jessican shown jälkeen katselin vielä Francinen keikan ja kävin tyttöjen kanssa syömässä.

Sunnuntaina kävin ensin päivällä pyörähtämässä huvilallani ja sitten läksin ajelemaan veneellä/jetillä, illalla yksi tyttö tuli myös jetteilemään/veneilemään minun kanssa ja sen jälkeen kävimme vielä saunomassa minun ekomökillä

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 15/2013

Maanantaina vein päivällä esiintymiskenkäni suutarille ja yhden huvilani ulkovalolyhdyistä lasitettavaksi Lasisarankiin Mikkeliin, samalla reissulla kävin katselemassa hiukka kesäleluja JS-Motorsilla.

Tiistaina kävin asentamassa ulkovalolyhdyn paikoilleen huvilallani ja hoidin esiintymiskeikkojen laskutuksia.

Keskiviikkona kävin vaihtamassa huvilani uima-altaan suodattimet sekä mittasin veden PH- ja Cl-arvot.

Torstaina kävin urheiluhierojalla.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Nica ravintola Wäkässä Tohmajärvellä, keikan jälkeen ajelimme vielä Savonlinnaan jonne jäin yöksi paitamyyjämme luokse.

Lauantaina ajelin päivällä Mäntyharjulle ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 161. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Inka - Saunassa kaunottaren kanssa K18! Kyseisellä videolla olen kutsunut Inkan luokseni saunomaan, mutta ennen kuin ensimmäistäkään kauhallista löylyä on heitetty alkaa Inka ottaa minulta suihin ja senhän arvaa mihin se johtaa. Tällä kertaa hiki otetaankin saunassa seksiä harrastamalla. Välillä käydään takkahuoneen puolella jäähdyttelemässä, mutta sielläkin homma menee panemiseksi ja lopulta roiskin spermani Inkan rinnoille jonka jälkeen onkin syytä mennä taas suihkuun sekä saunomaan. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin juuri sopivasti katselemaan televisiosta Kiinan F1 kisaa jossa Kimi ajoi hienosti hopealle, sen jälkeen otin vielä pienet unet ja sitten lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni jonka jälkeen katselin Wipeoutin sekä Selviytyjät.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 10/2013

Maanantaina kävin palauttamassa JS-Motorsin peräkärryn Mikkeliin ja lisäilin Kelkkakunkusta kuvattuja videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

Tiistaina läksin parille tutulle oppaaksi kun he halusivat käydä moottorikelkoilla Tuohikotissa, loppujen lopuksi tuli sitten itsekin ajettua kaikkiaan 150km lenkki kun ajoimme takaisin hiukka eri reittiä mitä menimme.

Keskiviikkona kävin huvilallani tsekkaamassa että ilmalämpöpumput toimii niin kuin kuuluukin.

Torstai meni ihan vaan tupaukkona.

Perjantaina kävin laittamassa mökillä lämmöt päälle ja tekemässä avannon lauantaita varten, sen jälkeen menin huvilalleni ottamaan vastaan Venäläiset vuokralaiset.

Lauantaina läksin jo yhdeksän jälkeen aamulla moottorikelkkailemaan kavereideni kanssa, tarkoitus oli ajaa Gilliltä Ranttiin ja siitä Heituinlahteen, jne. Suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia kun minun kelkasta katkesi ketju joka välittää voiman variaattoriakselilta telastoon, jouduimme purkamaan ketjukotelon metsässä auki että saimme hinattua kelkan sellaiseen kohtaan josta yksi kaverini tuli hakemaan minut sekä kelkkani auton ja peräkärryn kanssa pois. Emme kuitenkaan luovuttaneet niin helpolla sillä keli oli mitä mahtavin ja niinpä veimme minun kelkan Mikkeliin JS-Motorsille ja otin sieltä tilalle toisen kelkan että pääsin kelkkailemaan kavereideni kanssa Mikkelissä. 70km suht vauhdikkaan lenkin jälkeen kävimme saunomassa ja paistoimme makkaraa. Kotiin päästyäni olin niin väsynyt että nukahdin televisiota katsellessa sohvalle, mutta kun heräsin niin kello oli vasta kaksitoista yöllä ja niinpä läksin pyörähtämään paikallisissa baareissa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 157. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Viveca Lola - Huoltomies yllättää K18! Kyseisellä videolla teen sivutöikseni huoltomiehen hommia ja miten ollakaan yllätän eräällä huoltokeikallani runsasmuotoisen Vivecan runkkaamasta itseään dildolla. Vivecan ammollaan odottovan pillun nähtyäni riisun itseni nopeasti alasti ja tyrkkään kullin naisen suuhun, suihinoton jälkeen homma etenee itse aktiin ja lopulta huoneistossa nussitaan reippaasti joka suunnasta. Aikuinen nainen nauttii ja ääntelee minun työntöjen tahtiin. Lopuksi roiskin lastini Vivecan päälle ja olen sitä mieltä että huoltohommat on suoritettu. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina päivä meni DriveX Kokokansan autourheilutapahtumassa, kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen kävin vielä pyörähtämässä huvilallani ja suunnittelin yhden kaverini kanssa osallistumista ensi kesän Poker Runiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 12/2012

Maanantaina meinasin käydä näyttämässä edellisellä viikolla kelkkacrossiradalla satuttamaani polvea lääkärille, mutta terveyskeskuksessa oli jo kaikki maanantain vastaanottoajat mennyt siinä vaiheessa kun minä heräsin ja niinpä siirsin lääkärissä käyntiä tuonnemmaksi.

Tiistaina jouduin heräämään epäinhimillisen aikaisin, sillä vein Bemarin huoltoon kahdeksan aikaan aamulla. Postilaatikolla käydessäni huomasin että joku fani oli taas lähettänyt minulle alushousuja.

Keskiviikkona oli vuorossa Carneval Feast Mikkelin Kharmassa, jossa Melany oli esiintyjänä ja minä juontajana.

Torstai menikin sitten ihan vaan lepäillessä.

Perjantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Saloa kohti, kävin matkalla kuvaamassa yhden aikuisviihdevideon Helsingissä ja poimimassa Janican kyytiini Kirkkonummelta. Saloon päästyämme kävimme kylässä yhden Janican entisen koulukaverin luona jonka jälkeen olikin sitten aika suunnata Tivoliin vetämään Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikka. Illan aikana sattui sitten pikku kommelluskin kun minä jäin takahuoneeseen lukkojen taakse, sillä avain oli Janicalla mutta onneksi yksi tarjoilija tuli käymään takahuoneessa ja pelasti minut pinteestä. Valomerkin jälkeen ajelimme Janican talolle KIrkkonummelle jonne minäkin jäin yöksi.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Mäntyharjulle, jonne päästyäni otin pienet päiväunet. Illalla Melany tuli luokseni ja läksimme minun autolla Naarajärvelle jossa Pub Wanha TK toimi illan Erotic Night ravintolana. Keikan jälkeen ajelimme Melanyn kanssa Mäntyharjulle yöksi minun kotipaikalleni.

Sunnuntaina tein päivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja ilta meni ihan vaan televisiota katsellessa sekä saunoessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php