Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sirkus.

Mr Lotharin viikko 44/2014

Maanantai meni Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjen parissa.

Tiistaina kävin JS-Motorsilla Mikkelissä ja samalla reissulla kävin ostamassa nylontankoa josta minä suunittelin ja serkkuni teki kolme dildoa jotka voi kiinnittää puukkosahaan.

Keskiviikon vietin huvilallani keräilemässä energiaa viikonlopun hulinoita varten.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin jonne päästyäni kävin tsekkaamassa miten Helsingin sEXHIBITION messujen valmistelut oli edennyt Kaapelitehtaalla. Sen jälkeen kävin lepäilemässä hiukka hotellilla jonka jälkeen olikin aika lähteä ajelemaan Tamperetta kohti, jossa minulla oli tulishowkeikka Fire Ladyn kanssa Tampereen Tivolin Halloween Sirkus Kolmiot bileissä.

Perjantaina heräsin jo ennen seitsemää aamulla, kävin aamupalalla ja menin Radio Rockin Korporaation vieraaksi yhdeksältä. Haastattelu on nyt kuunneltavissa http://www.radiorock.fi/#!/post/54536845246baa0200c03d84 Haastattelun jälkeen kävin hoitamassa messujen virallisten jatkojen VIP-tilan järjestelyjä MilliKlubilla ja hakemassa pari esiintyjää Helsingin keskustasta messuille. Messut avautuivat 17.00 ja alku meni minun osalta muiden esiintyjien päälavan esityksiä katsellessa. 18.00 oli aika aukaista Puuharavintolan puolikin ja ensimmäinen Damnationin show oli siellä 18.15, sen jälkeen ehdin käydä katsomassa Melanyn 18.30 shown päälavalla. 18.45 oli vuorossa Sarahin show Puuhalavalla joka olikin sitten yksi messujen rajuimmista sillä hän veti liveaktin yleisöstä lavalle ottamansa avustajan kanssa. Alkuilta meni Puuhalavan ja päälavan väliä rampatessa, 21.30 oli vuorossa minun Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jossa nähtii tulitemppuja, strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesbosettiä, liveakteja, ryhmäseksiä, panokoneen käyttöä, yms. Sen jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla ja siellä nähtiin myös vaikka minkälaista touhua, tuli vedettyä itsekin yksi liveakti lavalla yhden yleisön seasta lavalle nousseen tytön kanssa. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille, jossa minä tilasin VIP-tilan pöydät täyteen alkoholia ja toiset yrittivät juoda niitä parhaan kykynsä mukaan. Millin valomerkin jälkeen ajattelin lähteä hotellille nukkumaan, vaikka laumallinen naisia kyselikin minua järjestämään jatkot. Olin jo ehtinyt nukahtaa hetkeksi kun heräsin siihen että huoneen ovella oli yksi nainen joka johti siihen että tulikin sitten valvottua melkein seitsemään saakka aamulla.

Lauantaina heräilin ihan liian aikaisin ja olin ihan poikki, mutta yöllä huoneeseeni tulleen naisen kaivettua sähköimpulsseja antavan seksilelun esiin heräsin kuin taikaiskusta hänen testattua sitä minuun. Sähköseksileikkien jälkeen kävin aamupalalla ja sitten olikin jo aika lähteä taas Kaapelitehtaalle sEXHIBITION messuille. Lauantaina messujen alku meni taas muiden esiintyjien päälavan settejä katsellessa ja omat juontohommani alkoivat Puuhalavalla 17.15 Donna Heartin lavalle juontamisella. Aluksi yleisö ramppasi taas Puuhalavan ja päälavan väliä, 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla jonka jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla. Aluksi yleisö lähinnä strippaili lavalla, mutta kymmenen jälkeen alkoi sitten suihinoton Suomenmestaruuskilpailu joka venyi lopulta niin pitkäksi että valomerkki tuli vastaan ja pillunnuolennan SM-kisa jäi siksi pitämättä. Suihinoton Suomenmestaruuskilpailun voitto karkasi Suomen rajojen ulkopuolelle sillä mestaruuden voitti Kolumbiasta kotoisin oleva Paola. Puuhalavan valomerkin jälkeen läksimme taas messujen virallisille jatkoille MilliKlubille. Minä keskityin MilliKlubilla VIP-tilani vieraille viinan tilaamiseen, mutta valomerkin jälkeen otin Puuhalavan DJ:n ja neljä naista mukaani hotellille jossa pidimme vielä jatkojen jatkot minun huoneessa. Jatkojen jatkoilla DJ veti meille shown joka oli ihan huikea yhdistelmä strippausta joka oli välillä huvittavaa ja välillä taas jopa pelottavaa performanssitaidetta. DJ:n shown lisäksi ohjelmassa oli sähköimpulssien testausta eri ihmisille, yms.

Sunnuntaina läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin ensin pyörähtämässä pikaisesti huvilalla moikkaamassa vuokralaisia ja sen jälkeen ajelin kotipaikalleni jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille. Illalla heräsin sen verran että katselin televisiosta Big Brother Talk Shown ja lisäsin tämän viikon seikkailuistani otettuja kuvia ja videoita nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2013

Maanantaina kävin ajamassa Gillin crossiradalla moottorikelkalla, nyt radan uusi pohja-aika on 1.14,9 ja toiseen suuntaan ajettuna 1.16,5. Moottorikelkkailun jälkeen otin hieronnan hierovassa tuolissa, söin ja kävin saunomassa.

Tiistaina sain vihdoin viime vuoden puolella tilaamani GoPro Hero 3 Black Edition kameran, jota tullaan hyödyntämään sekä aikuisviihde- että kelkkailuvideoiden tekemisessä.

Keskiviikkona kävin Mikkelissä JS-Motorsilla ostamassa uuden kypärän, rintapanssarin, öljyä, yms.

Torstaina yksi tuottaja kysyi minulta eilen ihan tosissaan että kiinnostaisiko minua tehdä aikuisviihdevideo Johanna Tukiaisen kanssa, vastaus:"EI KIINNOSTA". Torstaina kävin myös ajamassa moottorikelkalla crossirataa Ruotimolla Mäntyharjun moottoriurheilukeskuksessa ja testasimme samalla yhden kaverini kanssa uutta kameraani. Kotimatkalla sanoin kaverilleni parikin kertaa että BMW meinaa puskea ulos tieltä, johon kaverini sanoi että olisikohan liikaa nopeutta, johon minä vastasin että tällä tiellähän on 80km/h rajoitus ja me ajamme alinopeutta sillä meillä oli vauhtia vain 50-60km/h. Tuosta keskustelusta ei mennyt kuin mutka tai pari eteenpäin ja sitten penkka pölisi sillä seurauksella että Bemari meni kaikkine kärryineen ja kelkkoineen ojaan, onni onnettomuudessa sillä kalusto ja miehistö pysyi ehjänä. Melkein heti ojaan päädyttyämme paikalle pysähtyi autoilija joka osasi neuvoa että lähellä olevassa talossa on sellainen traktori että Bemari nousee sillä kyllä ylös ja niinpä soitimme traktorin hinaamaan meidät ylös ojasta.

Perjantaina kävin ensin huvilalla, sitten kavereiden kanssa moottorikelkoilla Rantissa ja sen jälkeen läksin esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan jossa esiintyi minun lisäkseni Irina, Matti Nykänen ja Nicekone. Perjantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 151, video, video on nimeltään Mr Lothar ja Tuhmatyttö - Kova vai pehmeä paketti K18! Kyseisellä videolla on joulu ja sinkkutyttö unelmoi kotonaan romantiikasta ja hiukka muustakin joulupukin kanssa, tyttö kuitenkin huomaa aika äkkiä että pukki josta hän unelmoi ei olekaan oikea joulupukki vaan pukki nimeltä Lothar. Kiihkeän suutelemisen jälkeen Lothar haluaa maistaa tuhman tytön piparia, mutta aikansa piparia nuoltuaan Lothar antaa sille sellaista kyytiä että jossain vaiheessa tyttö pelkää piparinsa menevän rikki!
Tällä videolla näette miten tuhmankin tytön haaveista voi tulla totta ja hänkin pääsee viettämään unelmiensa valkoista joulua sillä lopuksi Lothar roiskii säkkiensa sisällön tytön muhkeille rinnoille. Vieläkö sinä uskot pukkiin? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilalla talonmiehen hommissa ja siivotessa. Illalla menin esiintymiskeikalle yhden kaverini tupaantuliaisiin Turenkiin ja sen jälkeen lähdimme vielä käymään ravintola Sirkuksessa Hämeenlinnassa.

Sunnuntaina olikin sitten taas moottorikelkkailupäivä, aukaisimme kavereideni kanssa reitin Gillin luota minun huvilalle ja siitä edelleen Vuohijäven yli Pohjois-Kymenlaakson Moottorikelkkailijoiden reitille jota pitkin ajelimme käymään Tuohikotissa. Matkalla valittelin että jarrut tuntuu hiukka omituisilta ja arvelin että toinen jarrupala olisi loppu, mutta myöhemmässä tarkastelussa kävi ilmi että molemmat jarrupalat oli ihan loppu. Kelkkailun jälkeen kävin syömässä, saunassa ja hieronnassa eli oli ihan huippu päivä. Illalla lisäilin vielä kelkkailuvideoitani osoitteeseen http://www.youtube.com/AnssiViskari

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php