Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Tommolansalmi.

Mr Lotharin viikko 6/2013

Maanantaina kävin shoppailemassa uusia esiintymistarvikkeita.

Tiistaina kävin päivällä huvilallani irroittamassa lattialaattoja ja laatoittamassa ne takaisin paikoillee paremmalla aineella. Illalla kävin urheiluhierojalla hierotuttamassa jumiin mennyttä niskaani.

Keskiviikkona kävin ajamassa Gillin radalla tunnin moottorikelkalla.

Torstaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Perjantaina läksin jo päivällä Helsinkiin jossa minulla oli ensin yksi palaveri ja seiskan aikaan illalla yksityiskeikka eräässä ravintolassa.

Lauantaina läksin puolen päivän aikaan yhden kaverini kanssa ajelemaan moottorikelkoilla, kolmen aikaan porukkaan liittyi pari kelkkaa lisää ja neljän aikaan vielä yksi kelkka. Sitten läksimme ajelemaan Outisesta Kinnin kautta Rantinhoviin jossa pikku suolapalaa syötyämme ajelimme toista reittiä takaisin Ginnin crossiradalle jonne oli saapunut vielä pari kaveria ja niinpä alkoikin aika-ajot. Kahdeksan jälkeen minun piti lähteä kotiin suihkuun ja kymmeneltä olin jo Tommolansalmella esiintymässä yksissä polttareissa, jonka jälkeen ajelin takaisin Gillin kodalle. Siinä aikamme maailmaa parannettuamme läksimme saunomaan yhden kaverini luokse porukalla ja kello olikin sitten jo neljä aamulla kun olin kotona.

Sunnuntaina kävin taas ajamalla Gillin radalla moottorikelkalla, sen jälkeen kotipaikalla saunomassa ja hierovassa tuolissa hieronnassa sekä otin muutenkin rennosti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php