8.2.2016 kuulumiset.

  • Sulkakynä

8.2.2016 Phnom Penhissä. Kaupunki on aika hiljainen, sillä paikalliset ovat menneet perheidensä luo maaseudulle. Näin siksi, koska nyt on kiinalainen uusivuosi. Tämä uuden vuoden aatto oli kai eilen, mutta ei se täällä oikein näy kuin hiljaisena kaupunkina. Tuktukeja on vähemmän, katukauppiaita ei juuri lainkaan ja liikenne on myös vähäistä.On hiljaista ja rauhallista. On ehkä vielä huominenkin, mutta sitten paikalliset kai alkavat jo valumaan takaisin Phnom Penhiin töitä tekemään.

Minä, poikaystäväni, sekä meidän kaverimme olemme nyt olleet Phnom Penhissä ilman viisumia kaksi tai kolme päivää. En ole ihan varma, mutta umpeen se joka tapauksessa meni. Se tarkoittaa siis käytännössä sitä, että joudumme maasta poistuessamme maksamaan sakot kyseisestä ”rikoksesta”. Päiväsakko on kuulemma alle viisi dollaria/henkilö. No, lähdemme ylihuomenna Thaimaan Chiang Maihin, joten pääsemme lentokentällä tuon sakon maksamaan. Ja pääsemme tosiaan Chiang Maihin. Se sijaitsee Pohjois-Thaimaassa, muuta en siitä oikein tiedäkään. Luulen siellä olevan temppeleitä, luontoa, rauhaa ja pikkukyliä. No, muutaman päivän päästä tiedän mitä siellä on. Kivaa lähteä kohti tuntematonta ja nähdä sekä kokea kaikkia uusia juttuja. Meillä on vain menolippu, eli tulemme takaisin Phnom Penhiin kun siltä tuntuu. Tai menemme minne haluamme. Tai jäämme sinne. Kaikki on avoinna ja pidän siitä.

Tänään suunnitelmissa olisi käydä iltapäivä-salilla ja menemme ehkä illemmalla jollain kokoonpanolla syömään. En muista olenko mainostanut blogissani, kuinka paljon Phnom Penhissä on tällä hetkellä suomalaisia, mutta meitä on paljon. Ja kuulemma lisää tulee. Eilenkin vietimme mukavaa iltaa yhdessä, katsoimme jalkapalloa, pelasimme korttia ja joimme viiniä. Minäkin jopa pelasin ja hävisin tottakai. Kivaa kuitenkin oli, vaikka olenkin nyt 25 dollaria köyhempi. Tänään voisimme ehkä taas yhdistää voimamme ja lähteä viettämään ravintola-iltaa. Sellaisia kuulumisia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus