Bangkok.

  • Sulkakynä

Bangkokissa oltu kohta kaksi vuorokautta. Saldona on toteamus kivasta hotellihuoneesta hyvällä sijainnilla, hyvä sushi-illallinen Nabu-ravintolassa, taivaallinen thaihieronta, kävelyä kaupungilla sekä Chinatownilla ja illallinen intialaisessa ravintolassa. Niin ja biljardia sekä Singha-olutta. Ei huono, sanoisi Jorma Uotinen. Bangkok on mielestäni mielenkiintoinen ja jännittävä kaupunki, jossa saa helposti ajan kulumaan mihin tahansa vuorokauden aikaan. Tämä on siis meidän toinen kerta yhdessä Bangkokissa, emmekä varmasti viime kerralla kokeneet kaikkea mitä Bangkokissa voi kokea. Huomenna menemme ehkä shoppailemaan kelluvaan markettiin, jossa emme ole ennen käyneet. Ideana on ilmeisesti istua veneessä ja tehdä ostoksia. Voisin ostaa itselleni uuden lompakon. Ja ehkä uuden mekon. Toisaalta miksei samantien myös jotain kivaa paitaa..

Vaikka Bangkokissa riittää nähtävää ja koettavaa, suurin syy tänne tuloomme oli kuitenkin uusien passien hankkiminen. Eli maanantaina suunnistamme Suomen Suurlähetystöön ja ilmoitamme tarvitsevamme uudet passit. Saamme sellaiset kai noin viikossa, eli Thaimaassa vietetään aikaa siihen asti. Voi olla, että jatkamme Bangkokista johonkin rannalle muutamaksi päiväksi sillä välin. Esimerkiksi Pattayalle.

Bangkokissa on ollut kyllä mukava olla, eikä haittaa huomenna herätä uuteen päivään täältä. Vaikka Phnom Penh on kiva kaupunki, on jotenkin miltei ihanaa tulla siistimpään ja varallisempaan kaupunkiin. Bangkokin yleisilme on huomattavasti siistimpi, sekä ihmisten pukeutumistyyli on tyylikkäämpää. Tavallaan pinnallista ajattelua, mutta jotenkin vain on mukava piipahtaa tällaisessa paikassa. Tulee ehkä vähän sellaista länsimaalaista tunnelmaa. Ja länsimaalaisesta tunnelmasta tulee minulle ajoittain turvallinen olo. Toki myös mahtavaa nauttia Bangkokin shoppailumahdollisuuksista, katukeittiöistä sekä kunnon ravintoloista ja unohtamatta kaikkia nähtävyyksiä sekä vilkasta yöelämää. Kyllä kelpaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus