Kenties Pattayalle.

  • Sulkakynä

Eilen kävimme hakemassa meille exit-viisumia, joka on kuulemma torstaina noudettavissa. Tähän viisumiin meni rahaa 80 dollaria/henkilö. Toivon todella, että vakuutus korvaa tämän kaiken. Kulunut viikko on ollut hyvin hyvin kallis. Mutta minkäs teet, nämä kaikki liput ja laput on hankittava. Ylihuomenna voimme siis hakea valmiit viisumimme ja meillä on sen kanssa aikaa poistua maasta kaksi viikkoa. Katselin äsken vähän lentoja Bangokiin, se on meidän seuraava etappi. Tai varsinkin Bangokissa sijaitseva Suomen Suurlähetystö, jonne menemme tilaamaan meille uudet passit. Sekin lysti varmasti maksaa...En tiedä kuinka nopeasti nämä passit tulevat sinne, mutta ilmeisesti noin viikko – kolme viikkoa siihen arviolta menee.

Varmasti vietämme muutaman päivän Bangokissa, mutta ihan kuin Pattaya kutsuisi. Emme ole koskaan käyneet siellä, mutta kuulemma se on käymisen arvoinen paikka. Jos olen ymmärtänyt oikein, siellä voi rentoutua rannalla keräilen simpukoita ja katsellen auringonlaskua samalla kuunnellen meren kohinaa, mutta halutessaan biletys ja bailaaminen ei ole ongelma. Kuulostaa siis ihan two in one-rannalta. Meidän suomalainen kaveripariskunta lapsineen ja perheineen matkustaa myös tälle rannalle, joten tuttujakin olisi seurana. Voisin pitää heti heille infotilaisuuden siitä, kuinka laukkuja täytyy vahtia dobermannin tavoin. Ei saa herpaantua hetkeksikään.

Se Chiang Mai-retki on kai kuopattu kokonaan. Ehkä meidän ei ollut tarkoitus mennä sinne. Ja siis meidän kaverimmehan matkusti sinne viime viikolla, niin kuin oli tarkoitus, mutta hän viestitteli yksi päivä Chiang Maissa olevan kylmä ja tylsää. Tai hän arveli minun ja poikaystäväni mielestä siellä olevan kylmä ja tylsää, hän itse viihtyy kuulemma hyvin. Mutta voi olla, että me ei tällä reissulla matkusteta Pohjois-Thaimaahan. Bangok – Pattaya – Bangok – Phnom Penh saattaa olla meidän reitti. Phnom Penhiin meidän tultava takaisin, kun täältä meidän lento lähtee takaisin Suomeen 29.3. Tuntuu, että loma loppuu kohta, mutta ehtiihän tässä vielä näkemään ja kokemaan yhtä ja toista. Fakta kuitenkin on, että tämäkin loma loppuu ja Suomessa arki odottaa, joten siihenkin pitää varautua. Olen tällä hetkellä työtön ja onnellinen, mutta Suomessa tämä yhdistelmä ei välttämättä kauaa toimi. Suomessa haluan tehdä töitä, tai on oikeastaan on pakkokin. Raha kun ei kasva puussa. Enkä toisaalta vain kehtaa vihellellä Suomessa, kun kaikki kaverit menevät töihin tai kouluun ja tekevät jotain järkevää. Minäkin haluan tehdä jotain järkevää, siksi pitää alkaa selailemaan työpaikkoja. Alankin heti tuumasta toimeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus