Perus Perjantai

  • Sulkakynä

Kello on 14.25 Phnom Penhissä ja istun St.172:lla ravintolan terassilla. Ravintolan nimi on Angor Mithona, joka toimii myös guesthousina. Olen nauttinut tässä aamiaiseksi hedelmä-mysli-jugurttikipon poikaystäväni kanssa (tiedän, nukumme myöhään) ja nyt odottelen meidän yhteistä kaveria seurakseni. Poikaystäväni lähti pelaamaan sulkapalloa. Minun ja kaverini suunnitelmissa on lähteä kauppakeskus Aeon Malliin shoppailemaan. Tai minä lähden vain seuraksi, yritän vähän hillitä rahankäyttöäni. Laskin, että ensimmäisen viikon aikana minulla on mennyt rahaa 423 dollaria. Hups..

Kun kauppakeskuksessa on pörräilty, hyvänä suunnitelmana olisi lähteä lenkille. Kuntosalikorttia en ole vielä hankkinut, mutta hotellihuoneessa olen itsekseni treenannut parhaani mukaan. Ja peppu ja reidet ovat kyllä jumissa, eli jotain hyvää on tapahtunut. Mutta tänään voisi olla lenkin aika. Tosin minulla on sen jälkeen mieletön päänsärky, sillä vaati muutaman juoksulenkin, että keho tottuu siihen Phnom Penhin lämpötilassa. Mutta se tottuu, tiedän kokemuksesta.

On myös vähän sellainen vipinä, että illalla voisi tehdä jotain kivaa. Ulos syömään porukalla, viinibaariin, keilailua, elokuviin...Eiköhän jotain keksitä.

Niin ja siis asuntoa ei vielä ole löydetty, eilen käytiin katsomassa toinen toistaan ihanempa, mutta asuntojen sijainti valitettavasti on huono. Eli etsinnät jatkuvat. Mitäs muuta...Pelkkää hyvää kuuluu Phnom Penhiin! :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus