Tyhjä ravintola, huono ravintola.

  • Sulkakynä

Tänään koin varmasti elämäni huonoimman ravintolakokemuksen ja kerron nyt siitä kaiken:

Samalla kadulla jolla asumme, sijaitsee intialainen ravintola. Olemme joskus aikaisemmin meinanneet mennä poikaystäväni kanssa kyseiseen ravintolaan, mutta huomattuamme sen olevan tyhjä, olemme menneet muualle syömään. Tyhjä ravintola, huono ravintola- ajatuksen myötä siis. No, tänään jostain syystä ajattelin kuitenkin antaa tälle ravintolalle uuden mahdollisuuden.

Kun kuljen ravintolaa kohden, huomaan sen jälleen olevan tyhjä. Tämän ravintolan vieressä on toinen ravintola, missä on paljon asiakkaita, mutta silti valitsen intialaisen. Hälytyskelloni kyllä kilkattavat, mutta butter chickenin nälkä on liian suuri. Istun siis ruokapöydän ääreen ja pian jo iloinen tyttö tuo minulle ruokalistan. Selailen listaa ja lopulta se on todettava: Tässä intialaisessa ravintolassa ei ole butter chickeniä. Siis sitä ruoka-annosta, joka löytyy jokaisesta intialaisesta. Tässä kohtaa minun teki mieli nousta pöydästä ja lähteä, mutta valitettavasti minulta ei löydy pokkaa sellaiseen. Siksipä tilasin chicken tikka masalan, toinen ihan perusruoka intialaisessa keittiössä. Kuitenkin listan vissiin ainut intialainen ruoka-annos. Kysyin kuitenkin vielä tältä iloiselta tarjoilijatytöltä, että löytyykö heiltä butter chickeniä. No, hänellä ei tainnut olla aavistustakaan mistä puhuin. (Ravintolassa ei kyllä tainnut olla yhtäkään intialaista työntekijää).

Jäin siis odottelemaan tikka masalaani ja siinä odottellessani sain hätistellä koko ajan jotain hyönteisiä kimpustani. Niitä oli paljon. Sitten ruokani jo tulikin. Ruoka mikä tulee liian nopeasti, ei välttämättä ole hyvää. Mutta halusin uskoa, että tämä nyt jostain syystä olisi hyvää. Koska en saanut lusikkaa, jouduin haarukalla ripottelemaan kastiketta riisin päälle. Niin ja siis tuosta kastikkeesta näin heti, että se on hyvin kaukainen versio tikka masalasta. Siinä kun yritin parhaani mukaan saada kastikketta lautaselleni haarukan voimin, huomaan, että kastikkeessani on tasan kaksi kananpalaa. Chicken tikka masalassani on kaksi kananpalaa. Mitä helvettiä? Meinasin kääntyä tarjoilijan puoleen ja kysyä, että onko tämä vitsi, mutta ajattelin pääseväni nopeammin koko paikasta ulos, jos en tee numeroa mistään. Siispä söin riisiä ja jotain ruskeaa kastiketta ja ne kaksi kananpalaa ja tilasin laskun. Onneksi se lysti ei ollut kallista, juomineen noin viisi dollaria, mutta toisaalta viisi dollaria miltei tyhjästä. Lähdin ravintolasta nälkäisenä ja vihaisena. Enkä enää ikinä mene kyseiseen ravintolaan, enkä myöskään enää ikinä tyhjään ravintolaan. Ne ovat syystä tyhjiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus