• Tea Latvala

Dildodiilerin to-do-lista vuodelle 2017

Kai ootta kuullu sellaasenki sanonnan, notta

LAISKA TÖITÄNSÄ LUETTELOO.
Kun niputin vuoden 2016 erinäisten soidinmenojen saattelemana pakettiin, niin huomasin, miten paljon sain lopulta aikaan. Ihan liikaa syyllistää itseään epäonnistumisista, vaikka voisi keskittyä niihin hyviin juttuihin. Voi sitä yli- ja alisuorittamisen riemua ja kadotusta. Ei ole olemassa minkäänlaista kultaista keskitietä. Vaikka miten pyöritän päässäni viime vuotta, niin päällimmäisenä tuntemuksena on alisuorittaminen. Johtunee kenties siitä, että
PYSTYN PAREMPAAN.
Jos en kokisi pystyväni parempaan, niin ei olisi edes järkeä jatkaa.

Pähkinä purtavaksi - suomalaista designia
Pähkinä purtavaksi - suomalaista designia

Suorittaja saa tyydytystä palautteesta

Vuoden loppuun tiivistyi myös Tekes-projektini viimeistely - TEATIAMO-konseptin kansainvälistymisen valmisteluhanke. Joulun välipäivinä lähetin Tekesin asiointipalveluun projektini loppuraportin ja kustannustilitykset viimeistelin tällä viikolla yhteistyössä kirjanpitäjän ja tilintarkastajan kanssa.

Eilen sain suoraa palautetta Tekesiltä:

Erittäin hyvin kirjoitettu loppuraportti. Kiitos siitä! Hyvä kun sijoitettiin suhun!
Aikaisemmin vaikeilta tuntuvat asiat ovatkin nyt peruskauraa. Ei ole olemassa asioita, mitä en kokisi osaavani tehdä. Koen oppineeni ja hallitsevani asioita, mistä minulla ei ollut mitään käsitystä aikaisemmin.

Sain paljon uutta oppia tuotannon hallintaan liittyen koko tuotantoprosessin kustannusrakenteesta ja sen arvioinnista. Opin tuntemaan monia uusia rahoitusmalleja ja -kanavia tulevaisuuden rahoituskierroksia silmällä pitäen. Opin myös kokonaisvaltaisesti paljon uutta toimialasta yhteistyökumppanieni ja jälleenmyyjien kautta.

Koivuniemen herra? Yksinoikeudet kaalimato.com
Koivuniemen herra? Yksinoikeudet kaalimato.com

Kokonaisuudessaan projektini saavutti laajalti tietoisuutta niin lehdistössä kuin muissa medioissa ja oli Tekesille eniten mediahuomiota saanut projekti 2016. Yhteiskunnallisesti projekti otettiin vastaan varsin positiivisesti ja media suhtautui projektiin pääpiirteittäin kannustavasti. Kansan parissa kommentointi herätti paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Saamani suora palaute on ollut enimmäkseen positiivista ja kannustavaa aihepiiristä huolimatta. Suomalaiseen tyyliin itse muistan tietenkin myös lukuisat henkilökohtaisuuksiin menneet vihapuheet ja solvaukset. Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että

"IN YOUR FACE MOTHERFUCKERS"!
Projektini synnytti alihankintaa Suomessa: lasi-, kivi- ja puutuotannossa. Projektin välityksellä ostettiin myös paljon muita palveluita Suomesta. Projekti oli kokonaisuudessaan työllisyyttä tukevaa ja mahdollisti minulle osittaisen työllistymisen sekä projektin kautta tulleita muita lisäansioita. Tehkää perässä.

Dildodiilerin to-do-lista vuodelle 2017

1. Keskity olennaiseen
2. Nauti elämästä
3. Rakasta itseäsi
4. Asu Miamissa 2,5kk
5. Käy Kuubassa

Noista kohdat 4. ja 5. toteutuvat joka tapauksessa, joten yritän parhaani mukaan suoriutua myös 1.-3. kohdista. Rauhaa ja rakkautta.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus