Tunnelmaa tekstiileillä

  • artoR

Kodintekstiilit luovat sisustukseen tunnelmaa
Asunnon tunnelma syntyy monesta erilaisesta aspektista, eivätkä sisustustekstiilit ole vähäpätöisessä asemassa tämän tunnelman luomisessa. Matoilla, pöytäliinoilla ja verhoilla voi vaikuttaa kodin tyyliin hyvin paljon. Hyvin valitut kodintekstiilit voivatkin antaa sisustukselle viimeisen silauksen tai niillä voi muuttaa asunnon tyyliä täydellisesti.

Esimerkiksi muuten värimaailmaltaan niukka ja minimaalinen sisustus saa aivan erilaisen twistin, kun sisustustekstiileiksi valitaan värikkäitä ja rohkeita kankaita. Minimalistisuus sen sijaan korostuu, jos myös kankaat ovat pelkistettyjä. Tekstiilejä vaihtamalla voikin muuttaa asunnon ilmettä erittäin helposti. Samaan tyyliin ei kannatakaan jämähtää, vaan vaihdella tekstiilejä esimerkiksi aina vuodenajan vaihtuessa. Kodin sisustuksella on iso vaikutus myös mielialaan.

Vavahda valkoinen, nyt tulevat värit
Vuoden 2016 trendeissä on tähän mennessä korostunut se, että pitkään sisustuksessa suosittu valkoinen on jäämässä taka-alalle. Valkoinen on sisustuksessa samanlainen klassikko kuin pukeutumisessa musta, joten se ei ikinä ole väärä valinta. Nyt kuitenkin kuumin trendiväri on vihreä ja kulta. Jos ei innostu hankkimaan vihreitä sisustustekstiilejä asuntoonsa, vihreätä saa jo ostamalla muutaman huonekasvin luomaan viidakkotunnelmaa. Myös etniset printit ja vanhanaikaiset astiat ovat tämän vuoden hittejä. Etenkin vuodevaatteet saavat nyt olla värikkäitä, joten kannattaa panostaa muutamaan räväkämpään lakanasettiin.

Sisustuskaupat.fi on paras reitti löytää kaikkea, mitä trendikkääseen sisustukseen voi tarvita. Tekstiilihankinnat on helppo tehdä netin kautta, joten tekstiilishoppailut voi hoitaa vaikka heti tänään omalta koneelta. Omaa kodintekstiilivalikoimaa kannattaa aina välillä uudistaa, sillä liian helposti jämähtää käyttämään vuodesta toiseen samoja mummolta saatuja perintöverhoja.

Mitkä tulevat olemaan vuoden 2017 trendit?
Vielä ei voi täysin ennustaa, mitkä tulevat olemaan vuoden 2017 hitit, mutta joitakin valistuneita arvauksia pystyy silti onneksi tekemään. Todennäköisesti ensi vuonna tulevat olemaan kovassa huudossa kankaat, jotka ovat ilmavia ja eteerisiä, kuten silkki ja läpinäkyvät kankaat. Orgaaniset materiaalit tulevat olemaan kova sana, eikä myöskään DIY-trendi näytä hiipumisen merkkejä.

Valkoisen inflaatio tulee jatkumaan ja väreissä haetaan lämpimämpää sekä syvempää värimaailmaa. Terrakotta ja tummat värit, etenkin tummanvihreä, tulevat todennäköisesti olemaan vuoden 2017 trendejä. Myös metallivärit jatkavat voittokulkuaan: kulta ja hopea ovat muotitietoisen valintoja.

Vuotta 2016 on vielä kuitenkin hieman jäljellä, joten hetki pitää vielä odottaa ennen kuin paljastuu täysin, mikä on kuuminta uutta vuonna 2017. Varmaa on kuitenkin se, että sisustamistrendeihin tulee taas uusia mielenkiintoisia piirteitä ensi vuonna. Trendit vaihtelevat, mutta muutos on pysyvää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus