Toptaste.fi blogi nyt myös Cityssä!

  • Toptaste

Kiva kun löysit meidät! Tervetuloa ihmettelemään ruokatrendejä, tapaamaan mielenkiintoisia ravintola-alan ihmisiä, viihtymään ja nauttimaan herkullisista ruokakuvista. Tämä on Toptaste.fi blogi, joka asustaa nyt myös täällä Cityn ytimessä.

Ai mikä Toptaste? Toptaste.fi on tuore ravintola- ja ruokamedia, joka nostaa framille ravintolat, keittiömestarit, uutiset ja ilmiöt sekä ravintolamaailman taiteilijat. Ideamme on tuoda esille ravintoloita, jossa ruokaelämykset vastaavat asiakkaiden odotuksia.

Tällä hetkellä palvelusta löytyy ravintoloita mm. Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Kotkasta Tallinnasta, Tukholmasta, Göteborgista ja haemme lisää uusia tuttavuuksia palveluun koko Suomesta ja maailmalta. Jos tiedät ravintolan, joka mielestäsi kuuluu Toptaste-kategoriaan, ilmianna se meille osoitteessa toptaste.fi/ilmianna

Tarinat edellä

Ravintolamaailman tiskin takaa löytyy runsaasti mielenkiintoisia tarinoita ja siksi haluammekin esitellä ravintolat tarinat ja tekijät edellä. Tiesitkö, että James Bond 007 on yrittänyt olla huomaamaton ravintola Savoyssa, mutta kuinkas sitten kävikään? Minkä Tallinnan ravintolan asiakkaana on ollut itse presidentti Kekkonen? Mikä ravintola saa jopa Mick Jaggerin tyytyväiseksi?

Tutustu Reetan ravintola-arvosteluihin osoitteessa www.toptaste.fi/blogi
Tutustu Reetan ravintola-arvosteluihin osoitteessa www.toptaste.fi/blogi

Toptaste-blogissa on puolestaan tutustuttu ruokabloggaaja Reetta Kallion johdolla Helsingin ravintolatarjontaan, ihmetelty ruokatrendejä, maisteltu hurmaavia annoksia ja nautittu herkullisista ruokakuvista. Jatkossa bloggaajarintama laajenee, joten pysythän kuulolla!

Ja hei, jos törmäät milloin tai missä tahansa kivaan paikkaan, tyyppiin tai aiheeseen, josta haluaisit meidän kirjoittavan, lähetä ihmeessä viestiä mia@toptaste.fi, titti@toptaste.fi

Maukasta viikkoa kaikille - palataan pian!

Mia

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus