Angelika Kallio – Ruma ankanpoikanen

Todellinen huippumalli Angelika Kallio on saavuttanut sen unelman, jota sadat suomalaiset nuoret naiset tavoittelevat.

Todellinen huippumalli Angelika Kallio on saavuttanut sen unelman, jota sadat suomalaiset nuoret naiset tavoittelevat. Miksi hän siis haluaa kuolla alle 40-vuotiaana? Vaiko juuri siksi?

Angelika Kallio istuu ikkunapöydässä ja tilaa tuoretta tonnikalaa. Juuri painosta tullut Huippumallin päiväkirja makaa pöydällä.

Ottaisitko lasillisen kuivaa valkoviiniä?

“Yeah. Tarvitsen lasin chardonnayta päästäkseni kiinni englannin kieleen. Olen puhunut niin paljon suomea, että aivoni ovat jäätymispisteessä. Olet muuten ensimmäinen, joka saa kirjan. Vonkasin sen Tammesta mukaan.”

Kiitos. Tämä on hauskan näköinen. Layoutissa on pientä punkasennetta.

“Halusin vääntää teemoihin värit mukaan. Punaista kuin kommunismi ja Suomen lipun sinistä. Rakastan Suomen lippua. Sen babyblue on kaunis, eikö?”

Sori, en tykkää. Ehkä lippu oli 15-vuotiaana Suomeen muuttaneelle latvialaiselle tytölle vapauden symboli?

“Ei meillä kuitenkaan ollut läheskään niin huonot oltavat kuin Saddam Husseinin Irakissa! Katsoitko eilen teeveestä dokumenttia Saddamin pojista? Ajattelin, ettei Bushia pahempaa olekaan, mutta nyt on pakko muuttaa mielipidettä. Se mies on paholainen.”

Lehtijuttujen mukaan Bush on alkanut taas dokaata.

“Voi herranjestas. Pari drinkkiä silloin tällöin ei tee pahaa kenellekään.”

Bush on absolutisti. Jotkut eivät pysty lopettamaan kumottuaan yhden. Sinun pitäisi tietää, mitä itsekuri vaatii. Munaa.

“Johnny Casablanca oli ensimmäinen, joka sanoi, että mussa on munaa. Se tapahtui, kun yhden mallin äiti valitti, miksei hänen tyttärensä pärjää yhtä hyvin kuin Angelica. Siksi, koska Angelikalla on munaa, Johnny vastasi. Silloin en tajunnut mitä se tarkoitti, myöhemmin munani kasvoivat niin isoiksi, että näen ne itsekin.”

Kuinka paljon menestymiseesi vaikutti itätytön nälkä?

“Tosi paljon. Olin niin nälkäinen, että unohdin miten hymyillään. Olin kahdenkymmenen tytön malliarpajaisissa ja halusin voittaa.”

Olet ylittänyt mallin eläkeiän, kolmenkympin haamurajan. Onko mallin päiväkirja eläkeläisen muistelmat?

“Taloudellisesti kyllä, koska olen jo tehnyt elämäni tärkeimmän hankinnan eli ostanut kahden miljoonan dollarin huoneiston Manhattanilta. Raha ei pysy käsissäni, hyvä, että olen saanut hankittua jotain pysyvää. Tavallaan kirja on synnintunnustus. Puolitoista vuotta sitten aloin käymään New Yorkissa kirkossa...”

Auts. Älä vaan sano, että olet löytänyt Jumalan?

“Tajusin, miksi muut ihmiset uskovat häneen ja halusin päästä uskonnosta paremmin perille. Okei, kyllä mä sen löysin, Jumalan. Raamatussa sanotaan, että ne jotka harrastavat seksiä ennen avioliittoa joutuvat helvettiin. Nyt kun olen kirjoittanut synnintunnustuksen, tuota pelkoa ei enää ole!”

Pidin kirjastasi. Siitä puuttuu kaksinaismoralismi. Sen lisäksi juttusi ovat hauskoja ja niissä on itseironiaa.

“Pystyn nauramaan itselleni. Kirjan tekeminen oli kuin iso orgasmi, mutta kun luin valmiin kirjan pystyin vain ihmettelemään mitä olin tehnyt. Mun oli kerrottava totuus, koska alalla on hirveä määrä tyttöjä ja naisia. Halusin olla varoittava esimerkki.”

Siis siitä, että muoti on hypea ja malli tekee töitä fantasiamaailmassa?

“Joo, just niin. Mallit ovat barbeja, jotka rakentavat muille pilvilinnoja.”

Mallin duuniin liittyy paljon tabuja. Pääsitkö sinä parempiin duuneihin käsiksi valokuvaajan tai buukkaajan reittä pitkin?

“Hmm. Sellainen vaihtoehto on aina olemassa... Alkaessani tehdä töitä Karl Lagerfeldille hän ei yrittänyt iskeä minua.”

Ei tietenkään. Karlin täytyy olla sadan prosentin homo.

“En tajunnut sitä heti, mutta jep, hän on Huima Hintti. Hintti, joka keksi minut, pelasti minut. Minusta tuli koskematon. Vaihtoehdot ovat: panet pääsi jonkun housuihin, tai joku kuuluisa designer keksii sinut.”

“17-vuotiaana pano-optio on aika rankka juttu, mutta nykyään nautin ulkonäkööni liittyvästä valtapelistä. Vähän aikaa sitten menimme Nicole Millerin alusvaateshown jälkeen syömään New Yorkissa. Ravintolassa joku valokuvaaja ilmoitti haluavansa kuvata mua. Tsekkasin hänen websaittinsa. Se oli ok, siellä oli Calvin Kleinin mainoskuvia ja muuta. Soitin miehelle ja kysyin koska kuvaamme. Teimme treffit heinäkuun neljännen bileisiin. Menin sinne ystävättäreni kanssa, mutta poistumme melko aikaisin kotiin. Myöhemmin kuvaaja soitti, ettei sessiota tule, koska ’et ole tyyppiäni, koska et antanut mahdollisuutta kunnolliseen tutustumiseen.’ Hellou! Mitä olisi tapahtunut, jos olisin ollut 17 -vuotias stupido...”

“Jos mulla olisi tytär, en haluaisi häntä alalle. Muistan yhden tapauksen Pariisin Le Bain Douchesta. Olin kahdeksantoista, ja erään pöydän ’kingi’ tarjoili minulle drinkkejä. Dokasin, kunnes bongasin tanssilattialla minua kiinnostavan mustan kundin. Ryntäsin tanssimaan hänen kanssaan. Seuraavalla viikolla palasin Le Bain Doucheen. Kuningas istui pöydässään, tietenkin, hemmetti, hänhän käytännöllisesti katsoen asui yökerhossa. Otin drinkin, mutta mies tempaisi sen pois kädestäni.”

Et ollut maksanut edellisistä?

“En ollut ottanut häneltä suihin pöydän alla. Tähdeksi tultuani istuin missä pöydässä halusin ja sama äijä oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.”

Mallin homma on tyrkyttämistä ja dumppaamista?

“Joo, Tyrkyttämistä ja dumppaamista. Arvaa, mikä oli urani suurin dumppaus? Karl Lagerfeld. Minua ei dumpannut joku mitätön rikas jätkä, vaan KARL LAGERFELD. Mies, joka teki musta tähden. Eikä Karlin munaa tarvinnut imeä.”

Hah. Lagerfeld näyttää friikiltä.

“Arvaa miksi sillä on se kummallinen kaulus? Sen kaulaa on luultavasti liftattu ja jotain on mennyt pieleen. Lagerfeld on surkea valokuvaaja ja kamala tyyppi. Kun äitini suuteli sitä poskelle, se otti taskustaan nenäliinan ja hinkkasi hulluna pusun paikkaa.”

Sairasta. Muoti on teennäistä sirkusta.

“Se on poseerausta. Ajattele Karlia. Coco Chanel teki siitä nimen, mutta se teki Cocosta pääsiäisnoidan. Laittoi Chanelin kuvan ratsastamaan luudalla. Ei kovin kunnioittavaa? Tiesitkö muuten että Chanel oli lesbo?”

En. Olen pitkälti sitä mieltä, että heteroseksuaalisuus on osittain kulttuurin ja kasvatuksen tuotetta.

“Raamatussa sanotaan että se on ainoa vaihtoehto, hah. Poikani käy katolista kirkkokoulua, mutta en aio päästää häntä rippituoliin papin kanssa.”

Katolista kirkkoa kannattaa varoa. Olet ollut naisten kanssa sängyssä. Joudut siis helvettiin?

“Se oli ennen synnintunnustusta. Helvetin hauskaa se ainakin oli.”

Jos makaa silmät sidottuna, mistä erottaa touhuaako jalkojen välissä mies vai nainen?

“Nainen tekee sen luultavasti paremmin, koska nainen haluaa oppia, miten se tehdään kunnolla. Satuin itse olemaan opetuskappale ja sain silloin elämäni parhaat orgasmit. Mutta seksin jälkeen olin ihan tuskissani ja halusin naisen ulos talostani. Tykkään ryömiä seksin jälkeen leveiden olkapäiden ja vahvojen käsivarsien väliin. Siellä on ihanan turvallista. Naisten kanssa se ei onnistu. Niillä on pikkuiset kädet.”

Rakkaus ja seksi ovat siis kaksi eri asiaa?

“Niin mä ajattelen. Seksiä voi harrastaa naisen kanssa, mutta tulen aina rakastumaan miehiin.”

Rakkaus on joko henkistä, tai henkistä ja fyysistä. Pelkkä seksi eläimellistä?

“Ah, olet just oikeassa. Onneksi kaikkien ei tarvitse kokeilla kaikkea. Joskus tuntee itsensä vampyyriksi...Niin kuin viime kesänä, kun yksi heterotyttö yritti iskeä minua Stockholm Discotequessa. Ajattelin, että jos hoitelen hänet, hänestä tulee vampyyri, ja hänen seuraavasta uhristaan vampyyri ja niin edelleen. Kieltäydyin. Myöhemmin ajattelin, pitikö tyttö tosiaan minusta vai oliko hän vain tähdenmetsästäjä. Mielenkiintoista.”

Ettei joku olisi asialla saadakseen cashia Angelican kähminnästä?

“Ei sitä koskaan tiedä.”

Suomalaiset mallit ansaitsevat suunnilleen saman verran vuodessa kuin R-Kioskin myyjät. Miksi ammattia pidetään loistokkaana?

“Raha-asiat ovat mutkikkaita. Jos malli tulee rikkaasta perheestä, hän ei luultavasti osaa neuvotella itselleen tarpeeksi hyvää diiliä. Jokaisella alalla tarvitaan nälkää ja bisnesälyä. Kun Cindy Crawfordille maksettiin kymmenen vuotta sitten 15–20 tuhatta catwalkilla kävelemisestä minä sain 5–10 tuhatta. Ei hullummin? On totta, ettei edes huippumallin homma ole kovin loisteliasta. Se on yksinäistä mustalaiselämää. Kaverit deittailevat ihania kundeja ja perustavat perheitä. Itse rundaat ympäri maailmaa, kunnes olet yli kolmekymppinen eikä kukaan enää halua sinua.”

Angelica, kyllä ne haluaa... Puhutaan huumeista. Mallit ovat tämän ajan rocktähtiä ja huumeet kuuluvat mallimaailmaan. Kamasta ja silmät väärin päin päässä nukkuvista heroinisteista on glamour kaukana?

“Tiedän mistä puhut. Heroinistit käyvät hakemassa lääkityksensä ihan läheltä kotiani New Yorkissa. Mömmönsä saatuaan ne nukkuvat seisaaltaan kadulla. Ihan kuin haamut. Joskus niitä näkee jopa Starbucksissa, mistä ne heitetään ulos. Mulla on yksi ainoa kokemus heroiinista. Vedin sitä yksissä bileissä vahingossa, luulin että se on kokaa. Meinasin kuolla. Oksensin vessassa kuusi tuntia putkeen. Elämäni hirvein ja pelottavin kokemus. Huh huh. Viisi pulloa vodkaa ei olisi mitään verrattuna siihen.”

Onneksi et kuollut. Jumala ei taida tykätä siitä että Kate Moss vetää kamaa?

“Jumala ei tosiaan tykkää. Tunnen Katen. Tyttö haluaa vain pitää hauskaa.”

Homoystäväni kertoi, että intiimialueille siroteltu kokaiini antaa mielettömät fiilikset seksin aikana?

“En voinut ajatellakaan seksiä kokassa. Se veti ihan kuivaksi. Naisen pitää olla kostea. Olen kerran yrittänyt rakastella kokassa. Se päätyi siihen että kiljuin tuskasta.”

Tykkäät mustista miehistä. Oletko huomannut että heidän ihonsa tuoksuu erilaiselta?

“Se tuoksuu, hah, haisee, paljon voimakkaammin maskuliiniselta kuin valkoisenmiehen. Kyllähän Nainen tykkää sellaisesta.”

Viidakkotuoksusta?

“Aivan. Amerikkalaiset säännöllisesti kirkossa käyvät mustat miehet eivät mene ikinä naimisiin valkoisen naisen kanssa. Ne ovat niin rasisteja. Ne voivat kokeilla valkoista naista New Yorkissa, mutta eivät vie ikinä sellaista kotiin. Siitä huolimatta jokaista miestä täytyy kohdella yksilönä.”

Puhutaan lopuksi tulevaisuudesta. Mitä seuraavaksi?

“Ajoin pyörällä nähdessäni billboardin, jossa nuori huoleton tyttö hyppää ilmaan. Hänellä ei ole huolia. Jos minulla ei olisi huolia voisin olla billboardin tyttö, mutta elämäni portfolio tulee vuosi vuodelta paksummaksi ja näkyy kasvoillani. Fashionmaailman vaikuttajista yli puolet on homoja ja lesboja. En usko, että he antanut mainoskuvan tytön kasvaa aikuiseksi. Aion vielä tehdä mallin töitä. Se on ainoa mitä osaan. En ole lakimies.”

Tykkäsin tuosta elämän portfoliosta. Kuollessa se on tiiliskivi ja naama täynnä ryppyjä.

“Mä en halua elää yli kuusikymppiseksi! Haluan kuolla alle nelikymppisenä niin kuin Marilyn Monroe, niin nuorena että minut muistetaan sellaisena kuin olen. Julmaa poikaani ajatellen...”

Hah, mitä hän ajattelee äitinsä haaveesta?

“En kerro hänelle näistä ajatuksista. Hän alkaisi itkeä.”

Angelica, sinulla alkaa olla kiire. Marilyn kuoli 36-vuotiaana. Kymmenen vuoden kuluttua olet eri mieltä.

“Löysin muuten vähän aikaa sitten g-pisteeni.”

No niin. Kannattaa elää.

FILE: Angelica Kallio

  • Pituus: 184 cm
  • Paino: 60 kg
  • Tuoksu: metsä ja puu
  • Juoma: Chardonnay
  • Kello: Patek
  • Perhe: poika, naimaton

18 kommenttia

Paroni00120

27.10.2005 18:55

Angelicassa on todellakin MUNAA! Olipa loistava haastattelu, tulen näin miespuolisenakin ehdottomasti lukemaan ko. kirjan. Aivan fantastista, että joku uskaltaa olla täysin oma itsensä. Homot on homoja, lesbot lesboja ja kokaiini kokaiinia. Piste.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MVP

28.10.2005 09:55

Fantastista! Aivan loistavaa kun ihminen voi olla noin sujut kaiken kokemansa ja tekemänsä jälkeen. Voi ainakin sanoa, et Angelica on elänyt täysillä! Kirja on pakko lukea, jos teksti liippaa vähääkään noin samoissa stratosfääreissä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

panamajack

28.10.2005 11:19

Kuka hullu haluaa kuolla alle nelikymppisenä ja miksi? On tylsä ja tyhjä elämä mikäli ei osaa nauttia elämästään oman lapsensa kautta. Todella epäkypsän, itsekkään ja muka niin rock trendikkään tyttösen ajatuksia joka haluaa tulla muka kuolemattomaksi kuolemalla nuorena. Hah, mikä haavemaailma. Kukaan muista kahden vuoden jälkeen kuka Angelika Kallio oli mikäli heittää lusikan nurkkaan nuorena.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

diipadaapaa

28.10.2005 14:48

Kiinnostaakohan ketään oikeasti Angelican g-pisteen löytymiset ja "vampyyri"-jutut? Ei todellakaan. Olkoon miten sinut elämänsä kanssa tahansa, ei kovin kypsää kuvaa itsestään anna. Jos joku tavis puhuisi samanlaisia juttuja, häntä pidettäisiin vain typeränä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

paraply

28.10.2005 17:09

Pituus 184cm? Paparazzin sivujen mukaan Angelica on 177cm. Paino 60kg viittaa myös enemmänkin tuohon jälkimmäiseen pituuteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SayW00t

29.10.2005 22:14

Olenko ainoa, jonka mielestä Angelican jutut muistuttavat 15-vuotiaan, elämän makuun päässeen murrosikäisen uhmaa ja omalla "syntisyydellä" brassailua? Hävettää Angelican puolesta, mutta ehkäpä hän joku päivä kasvaa aikuiseksi ja ymmärtää, että tietyt jutut on jo kovasti passé.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Horoply

30.10.2005 02:15

Olisiko tuo 184cm ollut munan pituus? Angelicassa on kuulemma munaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

euromancer

31.10.2005 15:42

Journalistin rappeutunut tyyli saa miettimaan olisiko parempi jos Taliban valloittaisi Suomen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyrni

31.10.2005 19:16

"Tähdeksi tultuani"? Kuka helvetti toi muka on? joku aivoton kusipää, joka ei osaa kuin istua kameran edessä.? Ei vittu mitä porukkaa.Ei tää onneton tyttö ole tähteä nähnytkään, vaikka onkin käynyt New Yorkissa syömässä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kokaa

31.10.2005 21:58

sain kerran kokaa huuleen vahingossa ja huuli puutu tunnottomaks. mitenhän tosiaan sukuelimille kävis?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TotalEclipse

2.11.2005 21:07

Tämä bimbo on jäänyt keskenkasvuiseksi. Jos muijan pitkältä uralta ei löydy muita tekoja kuin kämppä Nykissä, g-piste, ainaiset nussimiset ja nuuskimiset, niin jättäisi tarinoimatta ja alkaisi aikuistua.

Kysymyksien esittäjä J. Rinne olisi voinut toimia journalistin tavoin, niin hän olisi paljastanut haastateltavan todellisen luonteen sekä tapahtumat ja tilanteen oikein.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vesseli63

3.11.2005 04:42

Moikka!!
Olet kaunis ja sensuelli nainen..
Jatka samaa rataa..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jotte

13.11.2005 15:36

Aika lutkalta vaikuttaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ooohhoijjjaaa

14.11.2005 17:08

Jos Angelica Kallio olisi kirjoittanut kirjansa aidosti motiivina toimia varottavana esimerkkinä nuorille tytöille, niin varmaan hänen puheensakin olisi vähemmän karskia ja puberteettimaista. Karskius voi toimia lisämausteena, mutta ei kanna kaikenkattavana, patsi jos City - lehti kilpailee Kallen kanssa. En jaksanut lukea juttua loppuun.

Toivon että nuoret tytöt ottavat mallinsa ja filosofiansa muutenkin muualta kuin mallimaailmasta ja 10-vuotias langanlaiha sukulaistyttöni vapautuu puntariorjuudestaan.

Media juhlii malleja, mutta ainakaan omassa tuttavapiirissäni en ole huomannut mitään erityistä "kuohuntaa" mallimisujen saapuessa baariin ;). Toimittajaksikin tuntuu pääsevän kovin heppoisilla eväillä. Maailma on muuttumassa, ja ihmiset alkavat onneksi yhä enemämssä määrin ohjautua ensisijaisesti sisältä päin ja ovat muutenkin vähemmän ohjailtavissa, joten tällaiset "höpöhöpö" -jutut ja -motiivit menevät yhä harvemmin läpi.

Vaan kukkikoon kaikki kukat omalla tyylillään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lacplesis

29.11.2005 01:10

Kateellisten paskapuhetta.

Minusta hyvin kaunis latvialainen tyttö! Ei mikään lutka ja aivojakin on. Harva suomalainen on päässyt Voguen kanteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mustaa miesta

21.12.2005 18:35

Yok. Ne tosiaan haisee mutta jos sana "maskuliinisuus" korvataan sanalla "hielle" niin ollaan lahempana totutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elmu_pulmu

30.9.2006 20:07

angelika on paras huippumalli tein hänestä kouluunkin elämän kerran.. ja sain 10- siitä mutta se olikin vain angelikan kirjan ansio että sain siitä non hyvän numeron;)
kiito angelika kallio ssun kirja o iha paras ja sussta o munaa maailmalle :)
haluisin tavata sut liveen..
mut se o vaa haave ;/....
joo mut kaikki jotka ei oo lukenu sitä kirjaa ni lukekaa ihmees :) <333

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sipu55

29.8.2013 14:39

sekopää muija
ja kielenkäyttö kuin jätkällä
ennen maa repee...kuin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi