Homo-Viisikon uudet seikkailut

City esittelee ensimmäisenä Suomen Sillä silmällä -tähdet homo homolta.

Tässä he ovat, viisi rohkeaa ja tyylikästä miestä: Pekka (ruoka ja juoma), Mikael (kulttuuri), Mikko (sisustus), Gekko (komeus) ja Tommy (vaatteet).
Tässä he ovat, viisi rohkeaa ja tyylikästä miestä: Pekka (ruoka ja juoma), Mikael (kulttuuri), Mikko (sisustus), Gekko (komeus) ja Tommy (vaatteet).
Kynä, vihko, seksi. Kättely, seksi. Hei, hauska tavata, seksi. Kahvi kyllä maistuisi, seksi. Seksiseksiseksiseksi.

Ööh, mitkä ovat yleisimmät homoihin liitettävät ennakkoluulot?

“Homoistahan ajatellaan aina ensimmäiseksi sitä, miten ne panee”, sanoo Mikael ja kikattaa.

On perjantai-iltapäivä tasan kaksi viikkoa ennen sitä hetkeä, kun maan julkihomojen joukko kasvaa viidellä Persoonalla. Siis apua, niitä on jo seitsemän!

Vielä tänään Mikael, Pekka, Mikko, Gekko ja Tommi voivat kulkea kadulla tuntemattomana. Parin viikon päästä heidät on leimattu elinkautiseen samalla tavalla kuin missit, jotka pysyvät koko elämänsä ensisijaisesti misseinä, vaikka keksisivät keinon tehdä hiekasta kultaa.

Jokainen kertoo miettineensä pitkään ohjelmaan lähtemistä. Tommi muun muassa kieltäytyi kahdesti tarjotusta roolista ennen suostumista mukaan.

“Toijalan nakkijonossa voi tulla länkyttämistä”, Mikael arvioi.

“Voi tulla daijuun, jos joku käy homottelemaan”, Gekko sanoo.

Queer Eye for the Straight Guy (Sillä Silmällä) on amerikkalaisen Bravo-kanavan ja NBC:n menestystuote. Sarjan pääosissa viisi tyylitaitoista homomiestä muuttavat yhden heteromiehen kerrallaan ihmiseksi, jonka kehtaa viedä kalustettuihin huoneisiin. Katsojat rakastavat ohjelmaa, ja muuttumisleikkiin ilmoitetut poikaystävät ja aviomiehet ovat alkujärkytyksen jälkeen hyvästelleet fab fiven kyynelsilmin.

Ja nyt siis sama suomeksi.

Nakkijonon punaniskoilla on kestämistä. Milloin homoista tuli muotia? Kuka päätti, että sinkkutyttö ilman homoystävää on luuseri?

Fab five – joka ajaa kuvauspaikoille tällä rekisteritunnuksella varustetulla Hummerilla – arvelee MTV:n, netin ja maailman yleisen pienentymisen karistaneen monokulttuurin kirot reppumatkaajasukupolven harteilta. On nähty ihmeellisempääkin kuin pari hassua homoa.

Tai jotain sinne päin. Sillä Silmällä esittelee homot stereotyyppisissä rooleissa, hassunkurisina kampaajina ja pikkusormen heiluttajina. Homot pidetään edelleen turvallisen etäisyyden päässä, mutta kaapin ovet on lukittu sisältä päin.

Vai kuuluuko sieltä jotain ääntä?

“Kyllä kaapissa saa olla jos haluaa. On ymmärrettävää, että on tiettyjä ammatteja, joissa homoseksuaalisuuden esilletuominen ei esimerkiksi ole eduksi…”

“…mutta on todella surullista, jos ihminen joutuu kieltämään itsensä ja pysymään piilossa, vaimot ja lapset kulissina.”

Kännissä moni heteromies sanoo: “Jos mä oisin homo, niin oisin kyllä sun kanssa.”

“Tai sit tän: ’hei, sähän oot oikeesti ihan hyvä tyyppi, vaikka ootkin homo.’”

Seksi on vain yksi elämän osa-alueista, mutta homot määritellään jatkuvasti sen kautta.

“Tää on yks yleisin, että pelätään homojen olevan kiinni kaikessa, mikä liikkuu. Mutta hei, enhän mä harrasta heteroseksiä!”

Ihanne kai olisi, ettei erityisiä homo-ohjelmia enää tarvittaisi. Että homous lakkaisi olemasta issue ja tulisi aidosti osaksi valtavirtaa.

Mitä homot muuten ajattelevat heteroista?

“Heteroiden elämä on yhtä helvettiä!”

HOMO HOMOLTA

Tommy Kilponen

Tommy Kilponen oli tunnettu ja arvostettu stylisti jo ennen Sillä silmällä -sarjaa.
Tommy Kilponen oli tunnettu ja arvostettu stylisti jo ennen Sillä silmällä -sarjaa.
Tommy oli parikymppinen, kun hän tajusi olevansa homo. Takana oli kahden vuoden seurustelusuhde tytön kanssa, jonka lapsen kummisetä Tommy nykyisin on.

“Kai se oli hänelle jonkinlainen shokki, vaikka hän ottikin asian aika coolisti. Mulle homous oli uusi, kiehtova asia, seikkailun alku.”

Perheelleen Tommy “ei tullut maininneeksi asiasta” ihan heti.

“Faijalle se oli draamaa, kun se sai tietää.”

Tyttöystävän jälkeen Tommylla on ollut kaksi pidempää suhdetta miehen kanssa.

Homojen tulkitaan harrastavan heteroita enemmän irtosuhteita. Miksi?

“Meidän bailukulttuuriin kuuluu se, että mahdollisuus irtosuhteisiin on paljon vahvemmin tyrkyllä. Eihän heteropaikoissa ole yleensä mitään dark roomeja, joihin voi pistäytyä. Meillä se on normaalia.”

Tommi ja muut kertovat myös yhdestä homoseksuaalien alalajista, perheellisistä miehistä, jotka eivät oikeastaan ole homoja, mutta haluavat kuitenkin harrastaa silloin tällöin seksiä miehen kanssa.

“Sitä esiintyy todella paljon.”

Ruskettunut, ranteensa erilaisiin onnennauhoihin verhonnut Tommy on juuri palannut Barcelonasta, jossa hän on ollut vuoden töissä. Stylistinä ja set designerina hänelle löytyy tekemistä kaikista maailman kolkista. Barcelonassa hän myi Hard Rock Cafén krääsää, opiskeli espanjaa ja “settasi bileitä.”

Tommya houkuteltiin ohjelmaan kaikkein pisimpään.

“Kieltäydyin kerran, kun mulle soitettin. Kun tulin Espanjasta, täällä oli loppucastingit menossa ja sitten olinkin ohjelmassa. Itse asiassa olen nyt ihan tyytyväinen, että lähdin mukaan, tätä on ollut helvetin hauska tehdä.”

Ja sitten vaatevinkki, kiitos.

“Avoin mieli, reikäfarkut, perustoppi ja flipflopit. Niillä pääsee pitkälle.”

FILE: Tommy

  • Ikä: 36
  • Asuu: Alppilassa
  • Huomasi olevansa homo: 20+
  • Pituus: 180 cm
  • Paino: 67 kg
  • Kello: Suunto
  • Auto:
  • Tuoksu: Gucci Rush
  • Seurusteleeko: katsellaan...
  • Sillä silmällä -osaaminen: vaatestylisti

Pekka Nikumatti

Sori pojat, Pekka on rakastunut.
Sori pojat, Pekka on rakastunut.
“Eikö nyt mitään muuta reikää löydy?”, olivat Pekan isän ensimmäiset sanat, kun Pekka soitti kotiin ja kertoi olevansa homo.

“Yön yli nukuttuaan isä soitti ja sanoi, että olen hänen poikansa ja että hän rakastaa minua sellaisena kun olen.”

Välit muihin läheisiin ja ystäviin säilyivät muuttumattomina.

“Ne, joille mun homous on ongelma, eivät ole mun arvoisia ihmisiä. Sellaisia ystäviä mä en tarvitse.”

Hyvän näköinen ja viisikosta hillityimmin käyttäytyvä Pekka on kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa julkihomous olisi ollut yhtä kuin sosiaalinen itsemurha. Pekka hyväksyi itsensä, mutta ympäristöllä oli nikottelemista, kun pulpetin takana istui poika, josta ei voinut olla ihan varma mikä se on.

“Lapset voivat olla todella raakoja toisiaan kohtaan”, Pekka perustelee varauksellista mielipidettään homojen adoptio-oikeutta kohtaan. Ja hän luultavasti tietää, mistä puhuu.

Homoudesta oli vähän tietoa saatavilla, koska nettiä ei ollut, ja homoja ei virallisesti ollut olemassa siellä, mistä Pekka on tullut.

“Siitä ajasta mulla ei ole mitään hyvää sanottavaa. Lähdin kälppimään välittömästi, kun se oli mahdollista.

Käännekohta oli, kun Pekka pääsi 19-vuotiaana Lontoon Marriot-hotelliin töihin.

“Laitoin siellä arvomaailmaa kondikseen ja tajusin, ettei mulla ole mitään hävettävää. Se oli valtava huojennus.”

Nyt Pekka työskentelee Tony´s Delille vastaten Umo Jazz -klubin toiminnoista. Päätyön ohella hän toimii myös Tony´s kokkikoulujen hostina.

Sillä Silmällä -joukkoon Pekka löydettiin tutun lähettämän vinkin perusteella.

“En ajatellut, että pääsisin ohjelmaan, mutta päätin koettaa, koska esiintymisestä voi olla hyötyä uralleni. Ohjelmassa kiehtoi eniten juuri se, että pääsen näyttämään osaamistani, niitä asioita, joissa olen hyvä.”

Kun puhe kääntyy seurusteluun, Pekka liikuttuu kyyneliin asti.

“Mä en olisi koskaan uskonut, että tällaista voi edes olla. Hän on mun elämäni suuri rakkaus.”

Pekka tapasi poikaystävänsä – joka ei missään tapauksessa halua mitään julkisuutta – työn merkeissä neljä vuotta sitten. Asiaa muutaman kuukauden kierreltyään pari tajusi löytäneensä puoliskonsa.

Parhaillaan pari joutuu olemaan erossa, koska poikaystävä työskentelee ulkomailla. Miltä ikävä tuntuu?

“Kyllä sen kestää, kun rakastaa.”

FILE: Pekka

  • Ikä: noin 27
  • Asuu: Kaksiossa meren rannalla
  • Huomasi olevansa homo: 13-vuotiaana
  • Pituus: 178 cm
  • Paino: 70 kg
  • Kello: Swatch
  • Auto: Opel Tigra
  • Tuoksu: Dior Higher Energy
  • Seurustelee: neljättä vuotta
  • Sillä silmällä -osaaminen: ruoka & juoma

Mikko Vesanen

Mikon asiantuntemusta voi ihailla myös Skannossa.
Mikon asiantuntemusta voi ihailla myös Skannossa.
“Mä oon perus-perus-perusperheestä, ja mun elämä on tylsää”, ilmoittaa Mikko, jonka olemus suorastaan huokuu tasapainoa ja tyytyväisyyttä.

“Homojen oletetaan aina käyneen läpi jonkun valtavan metamorfoosin, jonka seurauksena he ovat havainneet tällaisen piirteen itsestään. Olisi pitänyt olla kriisiä ja voihketta, mutta mulle homous on aina ollut ihan itsestäänselvää.”

Mikko kieltäytyy näkemästä homoudessa mitään erikoista. Häntä loukkaa ajatus esimerkiksi siitä, etteivät homot saa adoptoida. Kun hän pohti kerran lapsen saamista ääneen, yksi seurueessa istuneista tokaisi, että ”eihän se käy”.

“Musta se oli todella loukkaavaa. Mä en suostu näkemään homoutta ongelmana, tässäkään yhteydessä. Jos homopariskunta haluaa lapsen, niin se on taatusti harkittu juttu.”

Mikko on tiennyt ”aina” olevansa homo.

“Se on ollut mun lähipiirillekin niin itsestäänselvä asia, ettei siitä ole tarvinnut juuri erikseen mainita. Kun ilmoitin vanhemmilleni juhlallisesti olevani homo, he vastasivat pohjalta jaa, otatko lisää kahvia.”

Vuosia perheensä mukana ulkomailla asunut Mikko työskentelee design-huonekalukauppa Skannossa sisustusarkkitehtinä.

Hän tekee kodin- ja julkisten tilojen suunnittelua, on mukana sisäänostoissa ja suunnittelee huonekaluja.

“Olen jalat maassa -tyyppiä, enkä ole koskaan haaveillut julkisuudesta. Siksi edessä oleva rumba jännittää jonkun verran.”

Mikko harkitsi pitkään ohjelmaan lähtemistä. Hänet houkutteli mukaan yksi ohjelman käsikirjoittajista.

“Sitten ajattelin, että olisi itsensä kieltämistä, jos en uskaltaisi lähteä mukaan.”

Ohjelma alkaa pyöriä olohuoneissa maaliskuun lopusta lähtien.

“Musta on tavallaan haikeaa, kun ohjelma alkaa tulla ulos. Tää lakkaa olemasta vaan meidän juttu”, valtavaan kaulaliinaan verhoutunut Mikko sanoo.

Tulevaisuudestaan Mikko ei ole kovinkaan kiinnostunut.

“Antaa virran viedä, en halua lyödä lukkoon mitään tarkkoja visioita. Jossain vaiheessa olisi kiva vakiintua, viettää elämää parisuhteessa.”

Kuka on homoikonisi?

“Keanu Reeves. Aivan ihana.”

FILE: Mikko
  • Ikä: 28
  • Asuu: Helsingissä
  • Huomasi olevansa homo: 5-vuotiaana
  • Pituus: 172 cm
  • Paino: 63 kg
  • Kello: kännykkä
  • Auto:
  • Tuoksu: Cliniquen Happy
  • Seurustelee: ei
  • Sillä silmällä -osaaminen: sisustus

Mikael Hytönen

Jokanaisen toiveet: “odotan, että miljonääri ostaa mulle Cartierin.”
Jokanaisen toiveet: “odotan, että miljonääri ostaa mulle Cartierin.”
Jos sanakirjaan pitäisi painaa selittävä piirros ”homo”-sanan kohdalle, siinä voisi olla Mikaelin kuva. Flirtti, eleet ja pehmeä ääni, kampaajan ammatti, taidepiirit – mitä muuta homolta vielä voisi odottaa?

Ehkä tätä:

“Joo, on homona olemisesta hyötyä. Mun ei esimerkiksi koskaan tarvitse vaihtaa lamppuja tai tehdä muita miesten hommia. Jos pitää korjata jotain, kukaan ei edes oleta, että minä tarttuisin toimeen.”

Mikael työskentelee kampaajana, mutta hän on ollut myös sihteeri, konsulentti, vaatemyyjä, baarityöntekijä ja opettaja.

“Voi, mä inhosin koulua! Se oli ihan kamalaa! Oli mun elämäni ihanin päivä, kun sain lähteä himasta ja alkaa elää omaa elämää.”

Kampaajakoulun Mikael kävi yksityisessä oppilaitoksessa, ja työskentelee nyt Sohossa (“siellä asiakkaat avautuvat mulle kuin lumpeenkukat”).

Siviilissä hän on taideharrastaja, joka avustaa taiteilijoita näyttelyjen pystyttämisessä ja kuvauksissa. Mikaelin kädenjälkeä näkyy esimerkiksi Heli Rekulan taideteoksissa.

Mikaelin erityinen mielenkiinnon kohde on arkkitehtuuri.

“Mä olen Pro Makkara! Makkaratalon makkara tulee säilyttää. Se ei ole kaunis, mutta sadan vuoden päästä sitä voidaan jo tarkastella eri näkökulmasta. Siis 1900-luvun alun rakennuksistahan revittiin kipsikoristeita pois ja …”

Selvä, selvä.

Mikaelin perhe otti homouden rauhallisesti.

“Äijällä oli vähän kakistelemista, kun esittelin hänelle miesystäväni”, Mikael kertoo. Ja virnuilee. Hän virnuilee koko ajan. Itselleen, jutuilleen, ympäristön kasvoilta paistavalle paineelle pitää ilme kasassa “kaikki luulevat, että homot panevat vain perseeseen” – heittojen jälkeen.

“Mutsi oli itkenyt jotain siskolle, mutta sitten se soitti tädilleen, jonka poika on homo, ja havaitsi, että elämää voi jatkaa senkin jälkeen.”

Mikael on miettinyt paljon sitä, miten Sillä Silmällä tulee muutamaan hänen elämäänsä.

“Onhan se aika outo ajatus, jos seisoo aamuloskassa bussipysäkillä oman, jättikokoisen naamakuvansa alla. En haluaisi, että mua tunnistettaisiin arjessa – ja tämähän on loogista tekstiä sellaisen ihmisen suusta, joka menee miljoonan katsojan TV-sarjaan.” Virnistys.

FILE: Mikael

  • Ikä: 34
  • Asuu: Töölössä
  • Huomasi olevansa homo: 3-vuotiaana
  • Pituus: 180 cm
  • Paino: 90 kg
  • Kello:
  • Auto: taksi
  • Tuoksu: YSL Opium
  • Seurustelee: ei
  • Sillä silmällä -osaaminen: taide & kulttuuri

Gekko

Gekko oli armeijassa sotilaspoliisi.
Gekko oli armeijassa sotilaspoliisi.
Gekko vaikuttaa tyypiltä, jolle ei tekisi mieli vittuilla.

“Mä olen aika kovapäinen, mulle on turha tulla avautumaan mistään homotteluista”, armeijan käynyt, huolettoman huolellisesti muotivaatteisiin pukeutunut Gekko sanoo.

Hän on kampaaja ja 23 kollegan esimies tamperelaisessa hiussalongissa – tyypillisessä homoammatissa?

“Alun perin mä opiskelin sosiaaliohjaajaksi. Halusin työskennellä lasten ja nuorten kanssa, mutta ajauduin vanhuspuolelle, joka ei oikein puhutellut mua.”

Ei hätää. Taideperheestä lähtöisin oleva, itsekin kirjoittamista harrastava Gekko löysi teatterin, ja kiinnostui maskeeraamisesta ja hiuksista.

“Oli se vähän outoa olla amiksessa 16-vuotiaiden keskellä, kun olin itse päälle kaksikymppinen, armeijan käynyt mies.”

Niin, armeija. Nykyisin homous ei riitä harmaiden välttelyyn. Armeijaan on mentävä, jos muita painavia syitä ei löydy. Gekko olisi valinnut siviilipalveluksen, jos se olisi lyhyempi kuin tavallinen armeijavuosi.

“Herkemmälle tyypille armeija olisi varmasti tiukka paikka, mutta ei se mua juurikaan haitannut. Tai no, olin kyllä täysin frigidi koko vuoden… Olin sotilaspoliisi, joten vältin typerät telttasessiot jossain metsän keskellä.”

Gekko määrittelee sosiaalisen statuksensa ikisinkuksi.

“Mulle ystävät on melkein tärkeämpiä kuin seurustelukumppanit. Aina pitää olla jotain suhinaa, mutta mä viihdyn parhaiten vapaana, eikä mun kanssa ole myöskään kovin helppo elää.”

Gekko astui kaapista viimeistään siinä vaiheessa, kun hän armeijan jälkeen muutti pikkukaupungista Tampereelle. Koulun silmätikulle, boheemisti pukeutuneelle ja tyttöjen seurassa liikkuneelle Gekolle isompi paikkakunta takasi vapauden olla se joka on.

Kampaajan tuolin takana Gekko on mies, jolle asiakkaat vuodattavat sydänsurunsa ja salaisuutensa.

“Joo joo. Etenkin naiset kokevat, että miehelle on helpompi puhua. Ja ne luottavat suhun kampaajana, koska naiskampaajahan ei halua tehdä asiakkaasta paremman näköistä kuin itsestään.”

Millainen miehen tukan tulee tänä keväänä olla?

“Miesten tukan pitää olla sivuilta lyhyt ja takaa pitkä, ja päälle jotain härdelliä. Ja väri on tärkeä, kukaan ei saa kulkea TV-ruudun värisenä! Ja keesi on totaalisen out.”

FILE: Gekko

  • Ikä: noin 30
  • Asuu: Tampereen keskustassa
  • Huomasi olevansa homo: 7-vuotiaana
  • Pituus: 182 cm
  • Paino: 72 kg
  • Kello: Kännykkä
  • Auto:
  • Tuoksu: Chanel Egoiste
  • Seurusteleeko: ikisinkku
  • Sillä silmällä -osaaminen: hiukset, komeus

Sillä Silmällä 30.3. alkaen klo 20.30, Nelonen

Seuraava

161 kommenttia

bisse

12.3.2005 17:02

VoiVee:
Tuon kaltainen homofobia on häiriö aivotoiminnassa/sairaus/miksi sitä nyt kutsuitkaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bisse

12.3.2005 17:05

...niin ja samat sanat myös JaniPet:ille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gougou

12.3.2005 17:53

Minkä v****n takia noita homoja täytyy tunkea joka paikaan???!! En halua haukkua ketään, enkä väitä etteivät olisi mukavia ihmisinä, mutta tämä alkaa mennä jo sairaaksi, kun niitä tulee joka tuutista."homo viisikko tulee"..? Koskas tulevat sitten lesbot? Pitäsköhän itsekin MUUTTUA lesboksi ja sanoa miehelle et alkaa hinuriksi?? Sairasta. Ja minkä kuvan tää antaa lapsille ja nuorille?? Seuraavaksi niille annetaan adoptio-oikeus. Lehtien palstoilla valitetaan koiranpaskoista, eikö ole huolestuttavampaa, että tulevaisuuden lapsilla on isä Reino ja äiti Seppo.?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mirellamarella

12.3.2005 20:52

No johan nyt on.

On kivoja ja ei-kivoja heteroäijiä ja -mimmejä.
On kivoja ja ei-kivoja homoäijiä ja lesbomimmejä.
On tyylitajuisia, tyylitajuttomia sekä fiksuja ja ei-fiksujakin kaikissa kasteissa.
Kusipäitä mahtuu yhtälailla joka 'kategoriaan', kuin niitä huipputapauksiakin.

Ihmettelen silti suuresti sitä vihamielisyyttä, mitä kohdistuu homovähemmistöä kohtaan.

Olisivat heteroäijät siis ihan mielissään siitä, että jää enemmän naisia heille, kun homomiehet tykkäävät toisistaan.

Mutta sepä heteroäijiä vasta ketuttaakin, kun jotkut tytötkin tykkäävät toisistaan. Se kun ei vaan oo ihan niin, että lesboja on vain ne rekkikset ja homoja on vain ne tyttöpojat. En menis väittämään ihan niinkään, että kaikki heterot on kauniita ja komeita. Vai uskaltaako joku väittää niin???

Meinaan vaan, että eihän homopojat vie mitään heteroäijiltä pois (- mutta lesbotytöt saattaakin viedä, tavallaan). Elä ja anna toisten elää. Mitä sillä on väliä, mihin se naapurin poika nussii, eihän sun siitä tarvitse välittää. Ei homo/lesbovähemmistöjäkään kiinnosta, ketä heterot nussii.

Raamattu sanoo, että homous on syntiä, mutta siinä Kirjassa on paljon epäkohtia sekä ristiriitaisuuksia. Lisäksi 'niinä aikoina' on toimittu tavoilla, joita ei tämänpäiväisessä elämässä kovin hyvällä katseltaisi.

Esimerkki? No tässä yksi.
Heitäpä auki 5. Moos 25:5-9, Lankousavioliitto, jossa veljen kuoltua miehellä on velvollisuus siittää lapsia hänen veljensä leskelle (ja pyytämään tätä vaimokseen). Jos mies kieltäytyy, hänen kälynsä tulee sylkeä tätä silmille vanhimpien edessä.

VELVOLLISUUS - oiskos pop tänäpäivänä? Eikös tämä oo sellaista Kauniit ja Rohkeat-Brooke-Ridge-Thorne-Eric -säätöä ilman yhteiskunnan painostusta ja hyväksyntää? Tulisko jollekin mieleenkään painostaa siittämään lapsi veljensä leskelle, jotta veljen suvun jatkuvuus turvautuisi?

Menipähän vähän ohi aiheen, mutta tarkotuksena vaan sanoa, että ei sitä Raamattua kannata soveltaa ihan kaikilta osin nykypäivään, eikä VARSINKAAN 1:1. Sehän on vertauskuvia täynnä, eikä mikään Arkipäivän elämää -The Opus.

Voihan sitä sanoa, että niin, ajat ovat muuttuneet, eikä enää ristiinnaulitakaan ihmisiä, mutta nii-in. Ajat OVAT muuttuneet. Lait ovat muuttuneet.

Ihan tiedoks niille 'homous on sairautta'-tyypeille, että homous on poistettu sairausluokituksesta Suomessa 1981, sillä ei ollut mitään syytä pitää sitä siellä.
Tuolta voi vähän opiskella lisätietoutta homoudesta, jos pelottaa, että homous tarttuu vaikka aivastuksesta, kuten flunssa: http://ranneliike.net/pride.php?alue=homoFAQ

T. tytteli (Ihan oikein arvattu - en oo hetero, enkä usko muuhun kuin itseeni.)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mirellamarella

12.3.2005 21:06

[LAINAUS]gougou kirjoitti 12.03.2005 klo 17:53:

Minkä v****n takia noita homoja täytyy tunkea joka paikaan???!! En halua haukkua ketään, enkä väitä etteivät olisi mukavia ihmisinä, mutta tämä alkaa mennä jo sairaaksi, kun niitä tulee joka tuutista."homo viisikko tulee"..? Koskas tulevat sitten lesbot? Pitäsköhän itsekin MUUTTUA lesboksi ja sanoa miehelle et alkaa hinuriksi?? Sairasta. Ja minkä kuvan tää antaa lapsille ja nuorille?? Seuraavaksi niille annetaan adoptio-oikeus. Lehtien palstoilla valitetaan koiranpaskoista, eikö ole huolestuttavampaa, että tulevaisuuden lapsilla on isä Reino ja äiti Seppo.?[/LAINAUS]

Tuleehan heteroitakin joka tuutista. Sitäpaitsi, ne lesbot tulivat jo (SubTv, ma klo 22:00).
Eikä kukaan muutu lesboksi tai homoksi. Sitä ollaan tai ei olla. Vrt. oikea- ja vasenkätisyys.
Jo nykyajan lapsilla on kaksi äitiä tai kaksi isää, ei vain lain mukaan niin, että olisi turvattu ns. normaalissa perheessä mahdolliset oikeudet. Olisiko kurjaa, jos adoptioäitisi ei saisi vierailla luonasi sairaalassa, vaikka hän olisi kasvattanut sinut ja olisitte toisillenne kuin äiti ja tytär (vaikkette biologisesti oliskaan)? Tai jos hänen kuollessaan et laillisesti perisi häntä ollenkaan? Siitäkin on adoptio-oikeudessa kyse, kun puhutaan esim. perheen sisäisistä adoptioista...

Niin, ei sitä aina kasveta oman äidin ja adoptioisän kanssa, joskus tapahtuu asiat toisellakin tapaa. Ystäväni sai tietää 21-vuotiaana, että äiti, joka hänet on kasvattanut, ei olekaan hänen biologinen äitinsä. Biologinen äiti on toinen nainen, jonka hän on sittemmin tavannut kerran. Molemmat isosisarukset ovat adoptioäidin oikeita lapsia, ja näillä kolmella sisaruksella yhteistä on vain taloudessa asuva isä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MauriJeejee

12.3.2005 23:09

Tälläistä tutkimusaineistoa homoudesta päätyi käsiini:

Homous - sen syyt ja seuraukset

Homous on sinänsä normaalia kuin muutkin seksuaaliset perversiot; sillä erotuksella tietysti, että jostain syystä sille on annettu omituinen erityisasema erilaisten seksuaalisten mieltymysten johtotähtenä. Se on sitten luonut maailmanlaajuisen alakulttuurin, jossa homouteen liitetään hilpeä mieli ja huono musiikkimaku, vaikka näillä ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla yhteyttä toisiinsa. Mutta miksi näin?

Todennäköistä on, että homous on vain erilainen alakulttuuri muiden joukossa, siinä kuin vaikka gootit tai punkkaritkin. Musiikin kautta se lähtee - tai vaihtoehtoisesti vankiloista tai seurakuntaleireiltä, joissa kummassakin on homoseksuaaliset suhteet myös yleisesti hyväksyttyä. Johonkin nuoreen tekee lähtemättömän vaikutuksen Rottenin Johnnyn raivokas tenho, toiset rakastuvat Paula Koivuniemeen. Rottenia rakastava nuori Sex Pistols -fani löytää oman yhteisönsä kiljukännissä mellakoivista niittipäistä ja nopeasti samaistuu heihin ja heidän elämäntapaansa. Vastaavasti nuori Paula Koivuniemen ystävä puolestaan huomaa, että muut saman artistin fanit puhuvat oudosti falsetissa ja bilettävät kovasti. Nuoret haluavat hyväksyntää ja pian hänkin on yksi heistä, koska alakulttuurit ovat nimenomaan samaistumista, eikä joukosta poikkeavia katsota hyvällä. Hän toisin sanoen ryhtyy elämään niin kuin Paula Koivuniemen ystävien oletetaan elämäänsä elävän; ryhtyy parturikampaajaksi ja jäädyttää mielensä kaikesta monimutkaisesta ajattelusta. Mutta ei siinä ole mitään pahaa. Toivottavasti jokainen löytää sen oman yhteisönsä, jonka kautta tulee onnelliseksi ja löytää kavereita.

Valitettavasti joskus asiat menevät pahasti yli ja alakulttuurit sekoitetaan asioihin, joihin ne eivät kuulu. Moni Paula Koivuniemen ystäväkin on mennyt siihen ansaan, että kuvittelee vilpittömästi, että samaa sukupuolta olevien "avioliitoissa" olisi mitään järkeä. Se on sinänsä selvä merkki sitä, että kaikesta huolimatta iso osa homoihmisistä kaipaa sitä turvallista pikkuporvarillista elämäntapaa joista teini-iässä lähtivät, mutta eivät kuitenkaan osaa enää ottaa tarpeellista etäisyyttä homokulttuurin, josta on sitten seuraukseksi tullut tämä nykyinen, kristillisen perhe-elämän suojaksi tarkoitetun avioliittotradition ja hilpeän, mauttomuutta ylistävän homokulttuurin epäpyhä sekasikiö.

Ei kukaan synny alun alkaen homoksi yhtään sen useammin kuin kukaan syntyy kakkafetissiksi. Yhteiskunta muovaa sattumusten kautta ihmisten seksuaalisia mieltymyksiä suuntaan, joita ei vaikkapa nuori poika ennen ensimmäistä vankilareissuaan tai internetseikkailuaan tiennyt olevan edes olemassa. Ihmisen pystyy opettamaan saamaan nautintoa vaikka mistä - ja niinkin normaali tapahtuma kuin lähetyssaarnaajarakastelu, saattaa vastavuoroisesti olla täysin mahdoton ajatus ihmiselle, jonka nuoruus ja elämänkokemusten hakeminen ei ole kulkenut aivan tavallisten reittien mukaan.

Esimerkiksi kakalla leikkiminen on yhteiskunnassamme edelleen sen verran suuri tabu, että kakkaleikkijät ovat pakotettuja pysymään kaapeistaan, eikä näin ollen mitään yhteistä normistoja, kuinka kakkaleikkijöiden pitäisi elää tai pukeutua, ole syntynyt. Mikään musiikkityylikään ei ole erityisesti ottanut omakseen tätä seksuaalisuuden alaa, joten sitäkään kautta ei sieluntovereita tahdo löytyä. Asia muistuttaa paljon homoseksuaalisen mielihyvän hakijoiden tilannetta 1800-luvun maailmassa, jolloin nykyistä valmiiksi pureskeltua homokulttuurimallia ei ollut vielä löytynyt, vaan se piti rakentaa itse. Yleinen elämisen helpottuminen johti lopulta homojen räjähdysmaiseen kasvuun, joka sitten ruokki itseään ja loppu on historiaa. On mahdotonta sanoa leviääkö julkinen kakkaseksuaalisuus laajemminkin Japanin ulkopuolelle, mutta kuten homoseksuaalisuus raju kasvu näyttää, uusien eroottisten mielihyvien hakemiselle on edelleen otollinen maaperä.

Kaikenkaikkiaan homous on siis täysin normaalia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bluemist

13.3.2005 13:23

Heh. Vertaa vaan keskenään homoseksuaalisuutta ja "kakkaseksuaalisuutta", jos se saa sinut tuntemaan olosi ihanan normaaliksi. Tässä kuitenkin muutama fakta:

Homoseksuaaliksi todellakin synnytään. Kokemusta on. Ihmettelin teini-iässä miksi pojat eivät kiinnostaneet, ja yritin saada itseni kiinnostumaan, huonolla menestyksellä. Nimenomaan HETEROesimerkkiähän meille kaikille toitotetaan pienestä pitäen! Saduissa prinsessa saa prinssin, koulussa kerrotaan seurustelun yhteydessä itsestäänselvästi ehkäisystä sillä oletuksella että kaikkihan sitä tarvitsevat kun ovat heteroita kuitenkin ja homoseksuaalisuus mainitaan ehkä sivulauseessa (ja tästä on turha alkaa vääntää mitään "eikö ehkäisystä muka pitäisi kertoa" -potaskaa, tietysti pitää, mutta kaikkia se ei silti koske). 99% TV-sarjoista ja elokuvista antaa esimerkin ja ihanteen heteroseksuaalisesta suhteesta. Jos seksuaalisuus opittaisiin muiden esimerkkiä seuraamalla, kaikki me olisimme peruuttamattomasti heteroseksuaaleja jo viimeistään 12-vuotiaina!

Mutta enpä saanut itseäni kiinnostumaan pojista. Ja opiskelemaan muutettuani ihastuin naispuoliseen opiskelijatoveriini. Sen jälkeen olen ollut naissuhteessa ja tutustunut tuohon "alakulttuuriin", mutta se ei ole muuttanut minua Paula Koivuniemi -faniksi! Aika säälittävää olettaa että kaikkia homoja/lesboja yhdistää joku Koivuniemi. Kyllä me ollaan ihan omia persooniamme kaikki, vaikka tietyistä artisteista olisikin joskus vuosien saatossa muodostunut jonkinlaisia "ikoneita". Voithan tietysti väitää että olemme jostakin muotista valettuja, mutta sillä osoitat vain oman tyhmyytesi.

Ystävällisin terveisin
- Akateemisesti koulutettu, työssäkäyvä, naisellinen lesbo-

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ariena

13.3.2005 13:49

No niin..
Mielipiteitä on yhtä monta kuin ihmisiäkin ja en siksi mielelläni puutu turhaan asioihin , varsinkin jos ne käsitetään väärin, niin silloin ei ole kivaa kenelläkään..

Mutta siis olen koulutukseni myötä käynyt seksuaalisuuskursseja ja niiden mukaan ihminen on syntynyt bi:ksi. MUTTA toisilla se vallitseva puoli on heteroseksuaalisuus, toisilla homoseksuaalisuus. Minulle on aivan sama onko ihminen mies vai nainen, koska loppupeleisä sitä rakastutaan ihmiseen, ei sukupuoleen.

NIIN ja vielä yksi juttu. Olen joitain tutkimuksia ja niiden mukaan ihminen on varma seksuaalisuudestaan vasta 30 ikävuoden jälkeen.. Mahtaakohan pitää paikkaansa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jabes

13.3.2005 16:47

Jos haluat keskustella uskonasioista tai vaikka kuulla miten minä olen parantunut ja eheytynyt monista riippuvuuksista, niin mailaile Jabes@netti.fi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mirellamarella

13.3.2005 17:16

[LAINAUS]Jabes kirjoitti 13.03.2005 klo 16:47:

Jos haluat keskustella uskonasioista tai vaikka kuulla miten minä olen parantunut ja eheytynyt monista riippuvuuksista, niin mailaile Jabes@netti.fi[/LAINAUS]

Aslanista, hyvää päivää?

Enpä koe olevani sairas, enkä rikkinäinen. Mutta hyvä, että sinäkään et ole enää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pitkavirta

13.3.2005 18:59

[LAINAUS]-Mashimaro- kirjoitti 04.03.2005 klo 20:14:

Heteroiltako, ja varsinkin miehiltä, sitä pitäs esimerkkiä pukeutumisen suhteen ruveta ottaan?? tuulipukua päälle ja purjehduskengissä radalle, for god sakes, mieti nyt vähän :)) lol! yksinkertasesti ja prassailematta sanoisin näin että homot on muodinluojia..[/LAINAUS]

Ainakin kaks mun tuntemista homoista on niin tyylittömiä että huhhuh. Vituttaa nuo typerät stereotypiat. "Pitää olla homo näyttääkseen hyvältä." :D Ja sit kans tää "homot on kivoja" -läppä, ärsyttävimpiin tapaamiini ihmisiin kuuluu myös eräs homoseksuaali. :)

Miks yleensäkään pitää arvioida ihmisiä minkään seksuaalisen seikan perusteella, ellei sitten aio seukata ko. henkilön kanssa?

Mut joo, viihdettähän tuo ohjelma vain on.

Sori avautuminen, kaamee darra

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Mashimaro-

13.3.2005 19:06

[LAINAUS]pitkavirta kirjoitti 13.03.2005 klo 18:59:

Vituttaa nuo typerät stereotypiat. "Pitää olla homo näyttääkseen hyvältä." :D Ja sit kans tää "homot on kivoja" -läppä[/LAINAUS]

Niin metsä vastaa ku sinne huudetaan... pilkka osuu omaan nilkkaan ja muita kivoja sutjautuksia tähän! meitä stereotypiodaan, ni miksei mekin sit saatais heteroita luokitella?! mut jooh, what ever, ei mua häiritse.. ;P
[SIGNATURE]

_______________________
-The scars are only a reminder that the past was real-[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jussipetteri

14.3.2005 15:08

Melkoista kommentointia. Tässä pari esimerkkiä:

"Homoseksuaalisuus on sairaus." en jaksa laskea, kuinka moni tänne kirjoittajista lukee psykiatristen sairauksien oppikirjaa 70-luvulta. Niin kuin täällä on moneen kertaan sanottu, homoseksuaalisuus ei ole sairaus. Liikalihavuus on muuten päässyt WHO:n sairausluokitukseen. Läskit on sairaita, me homot ei olla ;)

Ihan yliveto oli kuitenkin kirjoittaja, joka osasi siteerata jotain Paula Koivuniemi-tutkimusta. Jos tykkää Koivuniemen musiikista, niin sitten alkaa jossain vaiheessa tykätä myös läheisyydestä poikien kesken. Ja automaattisesti ammatinvalinta ohjautuu parturi-kampaajalinjalle. Jännää.

Meikäläisellä on melko laaja ystäväpiiri, joka koostuu suurelta osin tuhkaluukkutovereista. Näiden joukossa ei ole yhtäkään homoa tai heteroa, jolla ei olisi vähintään ylempaa korkeakoulututkintoa. Homoilla on ihan samanlainen yhteiskunnan lokeroita seuraileva kastijako kuin heteroillakin. Ei me olla valtaväestöä parempia, mutta ei pahempiakaan.

Kirjoittaja, joka sanoi homouden lisääntyneen "perverssien" saaman mediajulkisuuden myötä: juokse järveen, ihan tosissaan. Homoja on ollut koko ajan olemassa ja se määrä on enemmän tai vähemmän prosentuaalisesti vakio. Kyllähän se nyt tietysti alkaa puberteetin ja häilyvän seksuaali-identiteetin kanssa taistelevaa heteroksi pyrkivää pelottamaan, kun huomaakin että homoja on loppujen lopuksi aika paljon.

Annetaan poikien ensin tehdä pari jaksoa ja teilataan sitten, jos on aihetta. Jos suurin osa suomalaisista on liikenteessä asenteella "ja minen ainaskaan mitään hinttejä kattele, prkl" niin ohjelmahan loppuu itsestään alhaisiin katsojalukuihin. En kyllä usko, että se siihen kaatuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukka-z

14.3.2005 17:25

[LAINAUS]didid kirjoitti 04.03.2005 klo 16:42:
keltanen hummer oli kai.[/LAINAUS]

Harmaa hummeri: näkyi tuossa naapurin pihalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.3.2005 01:47

Seuraavaksi tosi-tv:tä ja uskomatonta saippuadraamaa: "Heteromiehet kokkaa (naiset siivoaa)".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

15.3.2005 09:34

[LAINAUS]GirlOnGirl kirjoitti 05.03.2005 klo 16:45:

lesbo-"sontaa" eli ohjelmia tulee L-Wordin lisäksi 0, että onhan se ihan tosi paljon munkin mielestä.[/LAINAUS]

L-koodissa nyt ei ole yhtään lesboa. Kunhan ovat laittane3et hetskutyttöjä pussailemaan ja näyttämään tissejä. No, eikös SUB itekin mainosta ohjelmistostaan "99% viihdettä"...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

15.3.2005 09:40

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:07:

..Ja sitäpaitsi Homous on sairaus - häiriö aivotoiminnassa!!! Mietiikää sitä kaikki homppelit! Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula![/LAINAUS]

Missä maassa "lääketiede" noin sanoo?
Ei ainakaan täällä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piolooki

15.3.2005 12:55

Ei kai kukaan väitä, että homoseksuaalisuus olisi luonnollista? Useimmat lajit maailmassa lisääntyvät uros-naaraspareista, ja tämä takaa lajin jatkumisen. Millainen olisi maailma, jossa olisi vain homopareja? Monen homon mielestä varmasti ihanteellinen, mutta mites se seuraava sukupolvi...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

normaalia

15.3.2005 15:32

mun mielestä kaikki sellanen joka on ilmestynyt
maapallolle normaalilla tavalla, on normaalia.
eli homo on yhtä normaali ilmiö kun heterokin.
mailmassa on muitakin tärkeitä tehtäviä kun lasten
tekeminen. tosin ei kaikki heterotkaan kykene lisääntymään.miksei lapsella vois olla kaks isää tai
kaks äitii, parempi se on ku et lapsel ei oo kumpaakaan. jos sitä pelätään et homo isä sekaantuis
poikaansa, niin yhtälailla hetero äiti sit sekaantuis
poikaansa. pedofiilialla tai sukurutsauksella ei oo
mitään tekemistä homouden kans! itse oon ainakin melkein hetero luulisin, mut jos olisin homo, niin sit olisin,so what,et silleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jamboree

15.3.2005 16:16

TÄMÄ on viihdettä. Ihan samalla tavalla välillä veri kiehuu ja toisaalta naurattaa, tuntee sympatiaa, kun näitä kommentteja lukee.

Hyvä juttu vaan, että harjotellaan suhtautumaan erilaisiin ihmisiin täällä, ettei tarvii snagarilla alkaa miettimään. Ne keikat menee yleensä melko huolella päin helvettiä.

Mä kehottaisin avartamaan ajattelua miettimällä, että pitääkö muista ihmisistä ylipäätään pitää? Ei varmaan, mutta kyllä se vihaaminen aikas primitiivistä on mun mielestä. Johan siitä näyttää esimerkki isoilla leluilla bin Laden ja Bush.

Mä tykkään ihmisistä aika lähtökohtaisesti olkoon sitten hetero, teini, turkulainen, landelta, homo, lesbo, bisse, Alppilasta tai vaan tästä viihteestä nauttiva. Et live and let live. Ei se sulta pois oo..

PS. Mitä tulee Raamattuun, mikä ei ole vessapaperia, niin siellä todetaan aika yks kantaan universaali juttu, että suurin on rakkaus. Sitä sitten toteuttamaan..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DTM2005

16.3.2005 01:31

[LAINAUS]-Mashimaro- kirjoitti 04.03.2005 klo 20:14:

Heteroiltako, ja varsinkin miehiltä, sitä pitäs esimerkkiä pukeutumisen suhteen ruveta ottaan?? tuulipukua päälle ja purjehduskengissä radalle, for god sakes, mieti nyt vähän :)) lol! yksinkertasesti ja prassailematta sanoisin näin että homot on muodinluojia.. hajuveteskin on varmasti homon suunnittelema - saat siitä varmasti taudin, heitä se pois! :D[/LAINAUS]

No mutta HEI HEI HEI! Eiväthän kaikki heteromiehet katsos käytä tuulipukua, eivätkä purjehduskenkiä. Veikkaisin, että hyvin pieni minoriteetti heteromiehistä edellämainittuihin asusteihin pukeutuu!
PS. Opettele kirjoittamaan se on brassailu eikä prassailu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DTM2005

16.3.2005 01:35

[LAINAUS]-Mashimaro- kirjoitti 13.03.2005 klo 19:06:

Niin metsä vastaa ku sinne huudetaan... pilkka osuu omaan nilkkaan ja muita kivoja sutjautuksia tähän! meitä stereotypiodaan, ni miksei mekin sit saatais heteroita luokitella?! mut jooh, what ever, ei mua häiritse.. ;P[/LAINAUS]

Eikös homojen juuri tulisi olla ymmärtäväisiä ja katkaista tällainen "kierre" jossa tuotetaan vain lisää epäsivistyneitä solvauksia ja yleistyksiä toisista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

16.3.2005 07:39

[LAINAUS]DTM2005 kirjoitti 16.03.2005 klo 01:35:

Eikös homojen juuri tulisi olla ymmärtäväisiä ja katkaista tällainen "kierre" jossa tuotetaan vain lisää epäsivistyneitä solvauksia ja yleistyksiä toisista?[/LAINAUS]

Tää on niin tätä. Koko tää keskustelu on tätätätätätä
Homojen pitää olla sitä tai tätä. Hetskut on kategorisesti sitä tai tätä. Lesbot ne vasta onkin.
Ja aina sen jonkin ryhmän edustajat ovat _kaikki_ sitä.
Tää on niin tätä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jussipetteri

16.3.2005 11:16

Tätähän tää nyt sit on.

Mut on se sentään pojat hyvä ettei olla ruotsalaisia! Nehän on kaikki homoja ihan seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bluemist

16.3.2005 11:58

piolookille:
Sehän on selvä että laji kuolisi sukupuuttoon jos kaikki olisivat homoseksuaaleja (ts. olisi kuollut jo kivikaudella ;) Mutta pointtihan on että valtaväestö on aina ollut ja tulee aina olemaan heteroita, joten on aivan turhaa miettiä tuollaisia järjettömiä "mitä jos" -teorioita. Mitä jos kaikki olisivat naisia? Mitä jos kaikki olisivat hedelmättömiä? Mitä jos kenelläkään ei olisi sukupuoliviettiä? Mitä jos mitä jos mitä jos... Homoseksuaalit ovat vähemmistö, mutta olemassa. Ja väestöräjähdyksen kannalta hyvä niin - mikä taas ei tarkoita, ettemmekö voisi lisääntyä halutessamme. Pysytkö perässä? ;)

Mitä tulee luonnollisuuteen... Niin, homo- ja biseksuaalisuutta on myös luonnossa. Mm. lähisukulaisillamme kääpiösimpansseilla (toiselta nimeltään bonobo) on havaittu homoseksuaalista käyttäytymistä sekä uroksilla että naarailla.
Jos ihmiset ovat ammoisista antiikin ajoista "harrastaneet homoseksiä", miten se voisi olla mitään muuta kuin luonnollista?? Mistä se sitten olisi ilmestynyt ellei ihmisluonnosta - avaruusolennotko sen meille ovat käväisseet opettamassa?
*naurua*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DTM2005

16.3.2005 17:12

[LAINAUS]Jeagle kirjoitti 16.03.2005 klo 07:39:

Tää on niin tätä. Koko tää keskustelu on tätätätätätä
Homojen pitää olla sitä tai tätä. Hetskut on kategorisesti sitä tai tätä. Lesbot ne vasta onkin.
Ja aina sen jonkin ryhmän edustajat ovat _kaikki_ sitä.
Tää on niin tätä.[/LAINAUS]

DTM2005 ei missään tapauksessa halua yleistää ketään mihinkään luokkaan, sillä olemme kaikki yksilöitä ja varmasti ylpeitä siitä. Mitä yritin sanoa on se, että kun hyvin moni tämän sukupuolisuuntauksen omaava haluavaa itseään niin paljon ylistää ja julistaa omaa intellektuellisuuttaan niin tulisi löytyä jonkunlaisia tekoja/ymmärrystä katkaista yleistys ja muiden solvaus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saira

16.3.2005 17:20

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:05:

Seppo28! Muutama fakta:

Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta. Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti! Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b:hen, onpahan enemmän naisia meille oikeille miehille![/LAINAUS]

Teille miehille?! Vai siis keskenkasvuisille, suvaitsemattomille pikkupojille, jotka uskaltaa kertoa mielipiteensä (eli purkaa homofobiaansa) Cityn verkkosivuille "jopa" anonyymisti...? Antaa kaikkien kukkien kukkia jne...

Hyvä Gekko, annoit syyn katsoa ohjelmaa! Halataan ku nähään seuraavan kerran!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saira

16.3.2005 17:25

[LAINAUS]JaniPet kirjoitti 10.03.2005 klo 02:06:

Raamatun mukaan tälläinen touhu on syntiä. Homous ei ole eikä saa tulla normaliksi ilmiöksi. Sitä ei pidä hyväksyä. Pidetään huolta lapsistamme ja tehdään kaikkemme tällaisen sairaan touhun kitkemiseksi.[/LAINAUS]

Mä toivon, et mun lapsestani tulee niin suvaitsevainen, että ymmärtää erilaiset ihmiset ympärillään rikkaudeksi. Näin ainakin koitan hänet parhaan kykyni mukaan kasvattaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Voivee

16.3.2005 17:34

[LAINAUS]saira kirjoitti 16.03.2005 klo 17:20:

Teille miehille?! Vai siis keskenkasvuisille, suvaitsemattomille pikkupojille, jotka uskaltaa kertoa mielipiteensä (eli purkaa homofobiaansa) Cityn verkkosivuille "jopa" anonyymisti...? Antaa kaikkien kukkien kukkia jne...

Hyvä Gekko, annoit syyn katsoa ohjelmaa! Halataan ku nähään seuraavan kerran![/LAINAUS]

Halikaa te toisianne ihan miten päin ja missä vain ja milloin vain. Mutta sanon vain, että olisin valmis sanomaan kenelle vain päin naamaa samat asiat, ei ketään pelota kekko-kukkakeppi-pojan uhkaukset "mää vetäsen kaikkia daijjuun" -NAURETTAVAA tollaset uhkailut, nauroin kippurassa kun luin kekko-pojan juttuja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saira

16.3.2005 17:49

Samanlaista tekstiä sunkin suustas tulee, eli mitkä ne sun mitat olikaan?

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:05:

Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti!

[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voivee

16.3.2005 17:59

[LAINAUS]saira kirjoitti 16.03.2005 klo 17:49:

Samanlaista tekstiä sunkin suustas tulee, eli mitkä ne sun mitat olikaan?[/LAINAUS]

koollahan ei ole mitään tekemistä lihan tummumisen kanssa, se on nopeudesta kiinni. mutta: 190cm /90kg.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saira

16.3.2005 18:33

No, eipä ne teidän painoindeksit ny niin paljon eroa, et vittuilemaan pääsisit. Vanha sanonta: kaikki alle sata kiloset punnitaan neuvolassa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

heterojannu

17.3.2005 11:10

on se prkl et pitää alkaa nyt oikee uhoomaa ja puhumaa kuka vetää ketäkin daijuun ja kuka painaa 100kg ja kuka ei. teinit. :D
menee jo jippiin forumin tasolle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

prinsessa_pim

17.3.2005 12:51

Keskustelin Gekon kanssa ja kysyin tästä lauseesta: "Voi tulla daijuun jos joku käy homottelemaan" ja mr G vastasi että harmittelee että toimittaja on muotoillut lauseen tuohon tyyliin, koska kyse on nimenomaan siitä että turpaan tulee hänelle eikä nakkijonon heterolle. Gekko inhoaa väkivaltaa.
että ihan tiedoksi. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saira

17.3.2005 14:01

Kysymys ei ollutkaan siitä, "kumman isä voittaa", vaan todistaa uhoamisen turhuus. Eli VoiVeen on turha uhitella tekevänsä jotain, koska joku on sanonut jotain jollain tyylillä lehdessä (kaikki painettuhan on totta!). Ja (exäni käyttämän) sananlaskun tarkoitus oli laskea heidät molemmat "samaan sarjaan" kokonsa puolesta, näin ollen huono haukkua kenenkään kokoakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Insomnia_

17.3.2005 14:01

Mä en edelleenkään ymmärrä miks homoudesta pitää tehdä suuri "juttu".. Ei toi oo mitään uutta, on kaikenlisäks ihan tavallista ja arkista ihan niinku heterouskin. Ihan saa laittaa homoja telkkariin, mut.. No, ei se vaan oo sen kummempaa ku hetskutkaan töllössä. toivottavast pojilla on kivaa, eivätkä saa kaikkia punaniskoja kimppuunsa kaupungin kaduilla tai niillä nakkikioskeilla.. =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

isohaloo

18.3.2005 23:08

[LAINAUS]Insomnia_ kirjoitti 17.03.2005 klo 14:01:

Mä en edelleenkään ymmärrä miks homoudesta pitää tehdä suuri "juttu".. Ei toi oo mitään uutta, on kaikenlisäks ihan tavallista ja arkista ihan niinku heterouskin. Ihan saa laittaa homoja telkkariin, mut.. No, ei se vaan oo sen kummempaa ku hetskutkaan töllössä. toivottavast pojilla on kivaa, eivätkä saa kaikkia punaniskoja kimppuunsa kaupungin kaduilla tai niillä nakkikioskeilla.. =)[/LAINAUS]

Eipä ne homot paljoa nakkikioskeilla "hessaile" vaan ne tilaavat taksin baarin eteen ja lähtevät sillä nosturin nesteelle, meklun essolle, tullipuomin shellille ja vastaaville 24H aukioleville huoltoasemille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

karls

19.3.2005 11:32

mä oon homo ja tykkään kyllä käydä kunnon snagarilla. Ja se jonottaminen kuuluu siihen juttuun. Meneeköhän tää keskustelu jo ihan liian kauas alkup. aiheesta???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kathye

23.3.2005 17:15

Mielestäni on hyvä asia, kun homot on nyt muodissa. Se ei enää ole niin paha tabu, vaan melkein arkinen juttu. Kun homo villitys menee ohi, ovat homot jo tavallinen juttu, eivätkä välttämättä enää pelkkä seksuaalinenvähemmistö. Ajatellaan posittiivisesti-

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lekari

31.3.2005 16:10

Onkos tämä juttu nyt sitten joku ironinen YMCA-esittely - - uudenlaiset rooli-homot.

Alkaa kyllästyttää tämä homosuitsuttelu - se kuitenkin on tullut selväksi, että homot on melkoisia tyhjäpäitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voutilainen

1.4.2005 17:43

onk kukaan kuullu et mallikoulu 2005 juontaja kalle kuvaja on tullu ulos kaapista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ninno

2.4.2005 14:57

Mä en hiffaa, miksi monelle on niin tärkeää, onko homous synnynnäistä vai ei. Eikös ole kuitenkin ihan sama, onko ihminen "syntynyt" homoksi tai heteroksi tai bisseksi? Voihan sitä eri elämäntilanteissa esimerkiksi olla kiinnostuneempi enemmän omasta sukupuolesta ja joskus taas toisesta, ja sitten on ihmisiä, jotka ovat koko elämänsä kiinnostuneita vaan omasta sukupuolesta/vastakkaisesta sukupuolesta. Kuka nyt enää 2000-luvulla ylipäätään puhuu "normaaliudesta", eihän mitään "normaalia" ole olemassakaan. Jotkut vähän rajoittuneet enemmistöjen edustajat vaan luulevat, että enemmistö tarkoittaisi "normaalia", vähemmistö sitten jotain "epänormaalia".

Mä uskon että seksuaalinen suuntautuminen ei oo synnynnäistä vaan monen eri tekijän tulos, mutta ei sillä oo oikeestaan edes väliä. Kunhan ihmiset saavat elää miten haluavat, ilman muiden tuomioita ja ennakkoluuloja. Itse olen kai heterohko, jos nyt joku määrittely pitäis sanoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tyylijatyyli

4.4.2005 13:04

Katsellessani Sillä silmällä ekaa jaksoa järkytyin kun joku gubeista kantoi pari sellaista itsetehtyä seinäkelloa sen muka tyylikoulua kaipaavan keravalaiskollin eteen ja kysyi: mitä sä oikein ajattelit kun nää hommasit? Siis mittaako homot ihmisiä vaan heidän hommaamien kamojen perusteella?Mun kokemusten mukaan näin on.Itse olen heterotypy ja kameleontti;välillä mageis kuteis ja rahallehaiseva, välillä niin tavis ku olla voi ja seinäruusua.Ja mikä paljastaa homojen pinnallisen ajattelutavan? No se miten ne suhtautuu ns.tavislaisuuteen ja ns.mageeseen pintakiiltoglamourin kannattajajoukkoon. Onneks homoja ei voi yleistää, muuten hinaisin ne kaikki johonkin saarelle Hgin edustalle ja jättäisin sinne design-juttuineen ja Cartiereineen. Ei voi olla niin tärkeää! c'moon, täs on kaikil elämä elettävänä ja ihmisiä rakastettavana ja tuettavana; no on se nyt helvetin yks hailee mitä sul on pääl rakastaessas ja välittäessäs!Ja se ihana heteromies Keravalta opetti tasan enemmän elämästä noille umpihulluille designfriikeille. Ihanaa elämää tavikselle Keravalle.
Who's bad?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Autotohtori

11.4.2005 14:16

[LAINAUS]lester kirjoitti 04.03.2005 klo 16:33:

Ne millään Hummerilla siinä aja prkl! :)[/LAINAUS]

Voi, voi, voi. Ei nyt vauhkota, jos ei tiedä asiasta! ;)

Suomen Fab-5 ajaa Hummer H2:lla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Demos_69

11.4.2005 14:19

Hytonen oli aika tyly kommenteissaan iltalehdessa. Saattaa olla, etta kirjoitti aiheesta - itse olen nahnyt ainoastaan belgialaisversion, ja jotenkin se vaikuttaa halvalta. Ja jos belgialaisversio on halpa, ei se suomalainenkaan nyt niin erinomainen voi olla?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lilrunaway

14.4.2005 12:17

Kyl tää on tasoa pystynyt pikkaisen nostamaan. alkujakson pohjalta tuli kyllä fiilis, että apua, miten avutonta! jätkät aivan ponnettomia. Kun kuitenkin sarjan idea on aika idioottimainen - sama kuin 'mustan afrikan neekerien rumpu-lauantai' tai 'musta mamba - makasiiniohjelma mustien
villistä libidosta' ;) niin homman toimivuus on ihan siinä kädessä, että fab5 tiimistä löytyy karismaa - ei tässä vielä ole yletty jenkkiitasolle, mut we'll see, we'll see, jos jätkät saa hommaan puhtia.
btw ja pois nää hehkutukset kun joku fläsäspulla painaa keittiössä pyyhe päällä, etä oh, ihanaa. ei tosiaan tarvitse heittää tuollaista... ja tommylle terveisiä, gamlakarleby rocks! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kadar

13.5.2005 11:56

Kyllä homous on sairaus ja joka toisin väittää, kuuluu samalle hakkauslistalle kuin itse ryppyluolan rasvaajatkin.

Siinä mielessä olisi hyvä, että homo paljastaisi itsensä, koska jos sellainen otettaisiin töihin ravintolaan kenenkään hänen suuntautumisestaan tietämättä ja joutuisi homppelin tekemiä safkoja syömään, niin hyi helvata.
Parempi tietää ja karttaa kyseistä ravintelia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

akrabadapra

18.5.2005 03:39

heiii!! kadar pieni homo foobikko olet ... nää homo foobikothan pelkää eniten itseään ... mistäköhän johtuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gayrakashetero

26.6.2005 02:05

Hei jou Kadar!Varmaankin joku sun lähipiiristäskin on homo myös.Et vaan tiedä sitä.En sitäpaitsi usko et kukaan on 100% hetero.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

minksuli

8.7.2005 23:31

aivan ihania tyyppejä...etenkin Mikael...!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kamukameli

16.9.2005 07:17

ÄLKÄÄ KIUSATKO! ANTAKAA HOMOILLE MAHDOLLISUUS!
Mietin tässä sitä homojen adoptio oikeutta...
Mitä mieltä olette?
Mun mielestä niillä on oikeus. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta ehkä pitäis ajtella sen lapsen elämää. Millasta on kun kaverit kiusaa: "Sun äiti on mies!"
Ehkä maailma kuitenkin alkaa siihenkin tottua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

En minä ainakaan...

25.11.2005 14:52

[LAINAUS kamukameli]
Mietin tässä sitä homojen adoptio oikeutta...Mitä mieltä olette?
[/LAINAUS]
Miksi kukaan haluaisi adoptoida homon?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

maviiii!

9.3.2006 17:41

gekko ja pekka on parhaita!!!!!!!!!!!<<3<3<33333333<333333

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kultatyttö

12.4.2006 18:06

mun mielest on iha sairaan törkeetä et jotku tulee tänne haukkumaa homoja! miltä teist tuntuis ku saisitte itte samantapaista kommenttia jostai toisesta aiheesta?! vois niinku vähä miettiä mitä tänne kommentoi! mulla on itelläni pari aivan ihanaa homokaveria, eikä ne oo yhtää sen huonompia tai parempia ihmisiä ku te! kiitos et sain sanoo ton. PS. Pekka on söpis, ja Mikael on ihanan positiivinen joka kerta. ei taida silläkää olla paljoo huonoja päiviä ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zenzie

5.5.2006 11:30

Teitä vaan pelottaa koska homot on erilaisia! Ei siinä ole mitään vikaa, ihmisiähän nekin on ja tekevät varmasti yhtä hyvää sapuskaa kuin heterot, ellei jopa parempaakin. Mikä teitä oikein vaivaa??? Te syrjitte ihmisiä niitten mielipiteiden ja ihonvärinkin takia! Mitä sitten jos sattuu tykkäämään saman sukupuolen edustajasta? Varmaan ootte itekkin miettineet miltä se tuntuis, mutta ei ole pokkaa kokeilla. Näillä tyypeillä on ainakin asennetta ja musta he ovat aika symppiksiä. Mahtaa vaatia paljon et tuo mieltymyksensä julki. Jatkakaa samaan malliin!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pitfv

14.5.2006 17:37

Mikko lutunen, Tommy miehekäs.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Härkäpää

18.5.2006 13:34

Kuka tuossa ohjelmassa muuten kustantaa ne muutokset? Meinaan vaan että tulee aika kalliiks jos ite joutus uudistamaan koko vaatekaapin ja sisustuksen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Håmåjen PaLVoJA<3<3<3<3

30.5.2006 21:44

He ovat niin ihania ja täydellisen hauskoja!!!! Mä olisin varmaan kuollu masennukseen talvella jos telkkarist ei olis tullu tota laadukasta viihdettä...Ette usko miten mä oon vaan nauranu ja nauranu... heheheh. Jooh. Mikael on niin ihqliini. Vaik onhan se kunnon stereotypia mut silti! Amerikan sillä silmällä on ihan ala-arvonen, niitten vitsit on sellasii muka-hauskoja. GO GAYS! Mikaelia lainatakseni:"ASIAA."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mä_vaan

19.6.2006 01:20

siis eihän, amerikkalainen rulettaa! ne on aitoja ja niil on oikeesti hyvät vitsit! <3 jotenki ällöttää ku suomalaiset kopioi kaikki niitten liikkeet :/ en mä sano etteikö suomalainen versio ois hyvä, mut jotain jää kaipaamaa... ja Jai Rodriguez! <3 voih mikä namu! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eihä täällä oo mitää järkee

21.9.2006 18:24

täällä vaa kaikki tappelee onko homous oikein jne.. kyllä mä sitä mieltä oon että palleistaan pitäs sellaset hirttää. kyllä mies ja nainen on tarkotettu lisääntymään yhdessä siihen tarvita mitää ruskeenreijänritareita sössimää mitää!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

exu30+

23.8.2007 11:26

Mielestäni Sillä silmällä sarja on tuonut piristystä neloskanavalle. Poikien sekoilut ja kikattaminen piristää aivan mielettömästi.Suurin suosikkini on Mikael.
Toivottavasti sarja jatkuu kauan. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi