Jussi Salonoja

Suomen ainoa oikea Miljonääri-Jussi.

Jussi Salonoja peri 11-vuotiaana makkaratehtaan.
Jussi Salonoja peri 11-vuotiaana makkaratehtaan.
Rennot farkut. Uskomattoman pitkät, kiharat ripset. Hiuksissa ja parrassa punaista pigmenttiä. HK-makkara-tehtaan perijä Jussi Salonoja on Uuden Ajan Miljonääri. Rahamies, joka pitää hauskaa rahoillaan. Salonoja on Tosi Mies. Äijä. Hän istuu libanonilaisessa Farouge-ravintolassa edessään muhkea meze alkupala-annos.

Hei Jussi. Sait 11-vuotiaana ison perinnön.

”Perinnöstä on jauhettu niin hirveästi…Eikö voitaisi puhua jostain muusta?”

Voidaan! Olet toteuttanut jokaisen pikkupojan unelman. Omistat lätkäjoukkueen, Espoo Bluesin.

”Joo. Olen pelannut jääkiekkoa isolla sydämellä koko pienen ikäni. Olisin halunnut, että siitä olisi tullut ammatti, mutta ei ollut mahdollisuutta. Loppupeleissä sen tajusi oma pää. Olisi pitänyt treenata hirveästi, mutta jotenkin hyydyin treenaamiseen ja aloin tehdä kaikkea muuta. Liigamiehet treenaavat kymmenen kertaa viikossa, kahdesti päivässä. B-Junioreissa treenataan kuusi kertaa viikossa. Touhu on heti niin ammattimaista, ettei muuhun, esimerkiksi opiskeluun jää oikein aikaa. Jotkut tosin pyörittävät lätkän pelaamisen ohella jotain bisnestä, mutta se on harvinaisempaa. Lätkässä viehätti tiimihenki. Se on joukkuelaji, kavereiden kanssa on kiva tehdä.”

Kateeksi käy poikien luonnollinen joukkuehenki….Tyttöjen on vaikeampi muodostaa porukoita?

”Tytöillä on usein yksi bestis, pojilla monia hyviä kavereita, joiden kanssa pyöritään ja tehdään asioita..”

Mikä oli fiilis, kun päädyit vuoden 1999 kesällä Espoo Bluesin omistajaksi?

”Todella makea fiilis. Ollessani nuorempana Bluesilla huoltajana tutustuin pelireissuilla liigan joukkuehenkeen. Se oli hemmetin kivaa aikaa. Mun piti mennä toimistohommiin, mutta se luhistui. Tykkäsin enemmän pyöriä jätkien kanssa. Jossain vaiheessa jäin kenttäduunista pois, mutta olin silti mukana espoolaisessa jääkiekossa: autoin muun muassa Pasilan miestä saamaan hallin pystyyn. Eräänä päivänä joku kysyi kiinnostaisiko olla enemmän mukana Bluesissa, pyörittää jääkiekkobisnestä. Hymyilin kuin Naantalin aurinko. Mikä olisi sen makeampaa kuin omistaa jääkiekkojoukkue? Mun hommani on joukkueen rakentaminen. Pitää osata kasata oikeanlainen paketti. Joukkue koostuu roolipelaajista. Tarvitaan erilaisia tyyppejä, johtajia, duunareita, huumorin ylläpitäjiä. Koko Bluesin jengi vaikuttaa joukkueeseen. Hallin johtoryhmä, valmentajat, lääkärit, hierojat, fysioterapeutit ja toimiston väki. Kaikki ovat yhtä perhettä.”

Onko Bluesissa töissä naisia?

”Toimistolla on ja on ollut, ja fysioterapeuttina. Lätkä on kyllä aika miehinen laji. Yrittiväthän ne sitä yhtä naispelaajaa. Mun mielestä se oli mainoskikka. Ei se oikein pärjännyt siellä.”

Lätkä ja nyrkkeily ovat äijälajeja. Eivät sovi mun mielestä ollenkaan esteettisesti naisille. Kateeksi käy sitä testosteronin määrää mitä se mimmi pääsi nuuskimaan…

”Tuohon on miehen vaikea sanoa mitään…”

Jokapojan unelmiin kuuluu myös oma lentoyhtiö. Omistat Air Finlandin. Pakettimatkat ovat mennyttä maailmaa, jengi kulkee omia polkujaan?

”Joo. Olen kuullut stooreja legendaarisista Keihäsmatkoista, ja kun tuli mahdollisuus kokeilla lentoyhtiötä, olin heti mukana. Matkailu elää uutta aikaa. Jengi varaa netistä omat hotellinsa, sieltä saa sellaisen majapaikan kuin haluaa. Räätälöidyt matkat ovat kehittyneet yksilöllisen matkailun lisääntyessä: on golfmatkoja, sukellusmatkoja ja trekkausmatkoja. Seikkailu on kova sana sielläkin.”

Lennätkö omilla koneilla?

”Totta kai mä käytän omia aina, kun löytyy sopiva lento. Tälläkin alalla me tehdään pikkupoikajuttuja, nastoja reissuja omilla koneilla. Nyt me suunnitellaan Dubain kautta lentoja Thaimaan Phuketiin ja Bangkokiin.”

Pilottihommia?

”Lentäjä on luonnollisesti monen kundin haaveammatti. Ilmojen herruus… Oli kova juttu päästä ohjaamoon fiilistelemään nousuja ja laskuja. Hienoa katsella vieressä lentäviä koneita. Ei siellä sellaista ruuhkaa ole kuin Mannerheimintiellä.”

Olet mukana myös leffabisneksessä. Tuottajana Solar Filmsin tuotannoissa, esimerkiksi Levottomat 3:ssa ja Vareksessa. Oletko leffafriikki?

”Joo, olen leffahullu. Tulin mukaan Pahoihin Poikiin jo ennen kuin sitä alettiin kuvaamaan. Olin jo pienenä poikana tunnettu hahmo R-Kioskilla. Lempileffoja? Bondit. Yllättävää? No, Epäillyt. Kevin Spacey on kuningas!”

Olet uuden ajan miljonääri. Teet vapaa-ajan lifestyle-bisnestä ja pidät samalla lystiä?

”Joo. Jääkiekko tarjoaa elämyksiä, jännitystä ja voittoja. Matkustaminen uusia kaupunkeja ja ihmisiä. Moottoripyörällä liikkuminen seikkailua että harrastamista. IT-ala on vähän erilaista. Toisaalta työ ja vapaa lähenevät toisiaan, niitä on yhä vaikeampi erottaa. Melement-yhtiössä mietitään kuinka kännykkä voisi mahdollisimman paljon helpottaa elämää. Tässä kännykässä on mun tietokone. Tällä pystyy vastaanottamaan ja lähettämään fakseja ja e-maileja… Toimisto kulkee mukana kännykässä. Vaikka tietokone ei toimisi, kännykkä toimii joka paikassa.”

Työ ja vapaa-aika alkavat jo olla yhtä.

”Tavallaan se on sääli, tavallaan hyvä. En tykkää ollenkaan istua toimistolla. Mieluummin tapaan ihmisiä muualla. Menen ajamaan heidän kanssaan prätkällä, pelaan tennistä, tai tapaan lätkämatseissa. Nautin bisneksen tekemisestä. Jokainen päivä on erilainen. Eilen olin ihan kiinni, tapasin ihmisiä aamuyhdeksästä iltayhdeksään. Elän aika nopealla sykkeellä. Sovin ensi viikon tapaamiset tällä viikolla, koska unohdan jutut ellen hoida niitä aika nopeasti!”

Sulla ei ole sovittuja tapaamisia vuodelle 2006?

”Ei, ei. Enhän tiedä missä mä silloin olen. Voin olla kökkimässä kanadalaisessa tukkimetsässä! Tulisin varmaan hulluksi, jos kalenteri olisi täynnä puoli vuotta eteenpäin enkä voisi lähteä sinä aikana spontaanisti mihinkään. Minkä itselleen voi? Ei pidäkään.”

Harrastat irtiottoja, lähtemistä. Naisena täytyisi ensin pakata matkalaukkuun alusvaatteita ja korkeakorkoisia buutseja. Onko ex tempore -matkojen tekeminen noin helppoa vain äijille?

”Se ON helppoa. Ei muuta kuin vaihtovaatteet mukaan ja menoksi. Nuorempana lähdin tuosta vaan. Kaverit olivat suunnitelleet lähtevänsä kahdeksi kuukaudeksi Eurooppaan. Puhelin soi: ‘Mitä sä meinaat tehdä, me lähdetään huomenna.’ Mulla oli huono päivä, joten mä lähdin mukaan. Menin himaan, pakkasin kamat ja häivyin kahdeksi kuukaudeksi Espanjaan. Suunnitelmissa oli reilaamista, mutta me lennettiin suoraan saarille. Oltiin siellä viikko, ja kun osa jätkistä lähti himaan, me jäätiin sinne pummailemaan. Meillä ei ollut hotellia eikä mitään, nukuttiin muiden pihoilla. Vähitellen siirryttiin Malagaan ja Fuengerolaan. Tsiigattiin lätkän MM-kisoja ja pidettiin hauskaa. Pari kuukautta meni loppujen lopuksi aika nopeasti. Markukseen (Selin) tutustuttuani olen lähtenyt mukaan jokaiselle matkalle, jolle olen pystynyt. Ja vaikka kalenteri olisi ollut täynnä, olen silti lähtenyt. Olen persoona, joka tykkää lähteä... Tytöt eivät hirveästi tykkää sellaisesta, mutta minkäs voit?”

Pitäisi löytää sellainen nainen joka ymmärtäisi, että äijän pitää silloin tällöin häipyä merille tai vetäytyä luolaan.

”Kyllä. Me äijät ollaan vieläkin luolaihmisiä. Luolaan pitää ehdottomasti päästä säännöllisin väliajoin miettimään ja tulta tuijottelemaan.”

Kökkimään? Mietin pitkän aikaa mitä kökkiminen tarkoittaa kunnes tajusin: Se on bissen juomisen, istumisen ja tuijottelun pyhä kolmiyhteys?

”Joo. Kökkiminen kuuluu äijän perusoikeuksiin. Sitä voi harrastaa myös ilman sanoja. Jätkät tajuavat tämän syvän tarpeen olla silloin tällöin ihan hiljaa, hissun kissun. Tyttökaverit haluavat mennä, nähdä ja tehdä. Kökkiminen ei oikein riitä heille.”

Minä tykkään kökkiä! Siitä voisi kehittää seuraavan trendin?

”Joo. Kökkiminen on hienoa. Jonkin aikaa kökittyä akut latautuvat, ja pystyt olemaan isossa seurueessa pitkän aikaa. Elämä ilman kökkimistä leijuu burn out -vyöhykkeessä. Kun tarpeeksi kauan huitoo menemään, alkaa lähestyä henkistä krapulaa.”

Varmasti. Sun kaltaisella miljonääriäijällä on varmaan kysyntää kokkarimarkkinoilla. Mitkä juhlat pääsevät Salonojan listalle?

”Fiilis ratkaisee. Jos on hyvä fiilis, lähden melkein mihin tahansa.”

Olet Kauniaisista kotoisin?

”Joo. Kävin koulut siellä. Se oli ihan hyvä paikka. ”

Jari Sarasvuo asuu siellä! Olet menossa pelaamaan tennistä. Sarasvuokin pelaa!

”Mitenköhän selviän tämän ruokamäärän jälkeen päivän tennismatsista. En ole aikaisemmin pelannut tämän kaverin kanssa. Sporttia? Jep, pelaan melkein mitä tahansa. Tennistä, sulkista, kössiä, lätkää. Mulle on ihan sama mitä mennään pelaamaan, kunhan mennään. Jos pyydetään niin mä lähden. Yksi kaveri pyysi ensi kuussa Gladnoon pelaamaan tossulätkän EM-kisoja. Miksi ei? Tossulätkä on kuitenkin tavallaan lätkää. Mua on aika vaikea houkutella matkoille mukaan, jos ne eivät koske sporttia. Muutaman drinkin voi tietysti kumota turnauksen jälkeen…”

Minkälainen suhde sulla on äitiisi?

”Tosi hyvä. Mä olen äidin poika. Me ollaan hyvissä väleissä. ”

Hyvä. Mammanpojat ovat kovia jätkiä. Jos ei tykkää äidistä… paha juttu.

”Niin on. Saattaa olla vaikka naistenvihaaja. Huh.”

Don Markus kertoi sinun olevan hulluna autoihin. Niitä on kuulemma liuta?

”Olen itse asiassa vähän luopunut niistä, halunnut kerätä uutta materiaalia. Tykkään harvinaisuuksista.”

Autot ovat kauniita. Mikä on maailman kaunein auto?

”Himoitsen Ford Mustang GT 40:iä, mutta ne on kaikki myyty. Niitä tehtiin alkuun satayksi kappaletta. Yhden unelmani olen saanut toteutettua, ysiyksitoista Turbo Porschen. Auto on fiilisjuttu. Auto, jolla mä olen liikenteessä on yksi maailman kauneimpia autoja. Kävin istumassa Kimi Räikkösen Diablossa ja olin ihan, että on tämä makea, mutta en haluaisi sellaista itselleni. Auto on vähän kuin koira. Omistajansa näköinen.”

Totta. Kirsti Paakkasen Jaguar näyttää mustilta korkokengiltä.

”Minäkin harrastan yönmustia autoja. Tuo on ainoa sininen. Mulla on myös oma Hammer, ja pieni pippurinen Porche, joka eroaa tuosta maskuliinisesta kuin yö päivästä.”

Rytsölän Lamborghinilla oli ruma naama?

”Hirveä. Kaskisaaressa autotallilla on tärkeä paikkansa, siis tässä uudessa, rakennusvaiheessa olevassa talossa. Saan vihdoinkin kaikki kulkuvälineet samaan tilaan ja voin lähteä millä huvittaa. Nyt mulla on yksi autopaikka. Se on todella epäkäytännöllistä.”

Olet vilahdellut otsikoissa bilettämisestä. Miten sillä saralla menee?

”Elän vaiheissa. Lopetin juuri sikabailaamisen. Kyllästyin koko meininkiin, kaikki ravintolat alkoivat olla liiankin tuttuja. Kavereiden kanssa on kiva olla, mutta aina ei jaksa. Rapujakin olen syönyt jo seitsemän kertaa! Hemmetti, en jaksa syödä enää yhtään rapua! Syksyyn sopii rauhoittuminen. Nyt on raikkaampi olo, ei kroonista krapulaa, sitä fiilistä, kun mistään ei löydy niin isoja laseja että ne peittäisivät sun mielen! Nyt sporttaan ja seurustelen, otan iisisti ja katson että meillä menee hyvin.”

Eläköön syksy?

”Joo. Sade sopii mulle. Me lähdetään mökille viikonlopuksi ja toivon että sataa. Haluan vaan olla, katsoa sadetta. Se rauhoittaa.”

Kökkiä! Onko sinulla kotieläimiä?

”Ei ole tällä hetkellä. Sain koiran syntymäpäivälahjaksi, mutta se tuli niin pahaan aikaan etten pystynyt pitämään sitä. Reissasin silloin tosi paljon. Se oli sääli ja pois antaminen oli tosi ikävää. Se oli ruskea labbis, nimeltään Turo, eli minulle juuri sopiva! Tykkään kyllä koirista. Tuttavalla on kaksi rotikkaa. Me soitetaan, kun ollaan lähdössä mökille, se antaa meille iloissaan koirat mukaan.”

Mistä revit hyviä fiiliksiä?

”Ihan arkisista jutuista. Ilmasta, auringosta. Vastaavasti mulla voi mennä päivä pilalle jos himassa ei ole kahvimaitoa tai saan aamulla tylsän puhelun. Elän fiiliksellä. ”

61 kommenttia

autofriiikki

2.9.2004 19:57

Joo, se on varmaankin Ford GT 40, ei siis Ford Mustang GT 40... ja Hammer pitäisi todennäköisesti olla Hummer ja Porche lienee Porsche :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saara_156

2.9.2004 23:06

Joo, noin siinä käy kun akat kirjoittelee autoista... ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Raha

3.9.2004 08:40

Voi kun minäkin olisin saanut miljoona(miljardi)perinnön 11-vuotiaana. On jotenkin äärimmäisen vaikea ottaa todesta tyyppiä, joka on syntynyt kultalusikka suussa. Jos ei olisi fyffeä, olisi varmasti ajamassa sitä jäänhoitokonetta jossain korpihallilla

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

minefield

3.9.2004 11:14

Oi vei, juujuu, mäkin tykkään kökköilystä, mäkin tykkään autoista, ota mutmukaanpliis..., toi rinne...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GlobalJack

3.9.2004 16:33

[LAINAUS]Raha kirjoitti 03.09.2004 klo 08:40:

On jotenkin äärimmäisen vaikea ottaa todesta tyyppiä, joka on syntynyt kultalusikka suussa.[/LAINAUS]

Miksi? Milläs tavalla saatu perintö vaikeuttaa ihmisen uskottavuutta? Paistaako kirjoituksestasi kateus?

[LAINAUS]Raha kirjoitti 03.09.2004 klo 08:40: Jos ei olisi fyffeä, olisi varmasti ajamassa sitä jäänhoitokonetta jossain korpihallilla[/LAINAUS]

Entäs sitten? 99% kaikista ihmisistä on taviksia jotka työskentelevät enemmän tai vähemmän yhdentekevissä tavisduuneissa? Olisiko persaukinen jäänhoitokoneenkuljettaja sinusta uskottavampi kuin kultalusikka suussa syntynyt kohtuullisen tervepäiseltä vaikuttava mies?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oikolukija

4.9.2004 09:30

"Mulla on myös oma Hammer, ja pieni pippurinen Porche..."

Toimittaja hyvä, Hammer kirjoitetaan Hummer ja Porche kirjoitetaan Porsche.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wowbagger

4.9.2004 18:47

Ford GT40 kuuluu minunkin toivomuslistalleni, Ford Mustangin malleihin se ei kuulu. Molemmat hienoja autoja.
Kyllähän Jussi GT40:sen voisi halutessaan ostaa, vaikka niitä onkin rajoitettu määrä. Raha ratkaisee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Arun

5.9.2004 15:45

Natural Born Airhead. Järkyttävää, ellei suorastaan banaalia, että 28-vuotiaana mielessä pyörii Hummerin kaltaiset naurettavat ökyautot, b-luokan lätkäjoukkueen hännystely ja passée syvällisyydet tasoa 'elämässäni on muutakin kuin tuoppien kumoaminen pintapaikoissa' ja 'pidän kökkiminsestä'.
Sivistystä ja tasoa joko saa rahalla tai siten ei - on tainnut jäädä Salonoja Juniorin sisäinen maailma avartumatta perintömiljoonista huolimatta. Sääliksi käy tyttöystävää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zarasto

5.9.2004 21:54

Salonoja on VATI jätkä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

FordGT

5.9.2004 21:57

Tässä olisi myytävänä GT 40
http://www.carclassic.com/html/DR58.htm

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zarasto

5.9.2004 22:01

[LAINAUS]Raha kirjoitti 03.09.2004 klo 08:40:

Voi kun minäkin olisin saanut miljoona(miljardi)perinnön 11-vuotiaana. On jotenkin äärimmäisen vaikea ottaa todesta tyyppiä, joka on syntynyt kultalusikka suussa. Jos ei olisi fyffeä, olisi varmasti ajamassa sitä jäänhoitokonetta jossain korpihallilla[/LAINAUS]
Totta!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Biceps

6.9.2004 09:29

[LAINAUS]Arun kirjoitti 05.09.2004 klo 15:45:

Natural Born Airhead. Järkyttävää, ellei suorastaan banaalia, että 28-vuotiaana mielessä pyörii Hummerin kaltaiset naurettavat ökyautot, b-luokan lätkäjoukkueen hännystely ja passée syvällisyydet tasoa 'elämässäni on muutakin kuin tuoppien kumoaminen pintapaikoissa' ja 'pidän kökkiminsestä'.
Sivistystä ja tasoa joko saa rahalla tai siten ei - on tainnut jäädä Salonoja Juniorin sisäinen maailma avartumatta perintömiljoonista huolimatta. Sääliksi käy tyttöystävää.[/LAINAUS]

J Salonoja sentään uskaltaa elää eikä leiki olevansa joku akateeminen sivistynyt...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kademieli

6.9.2004 09:39

Kelpaa leveillä ja äijäillä. Perintöhän tippui aikoinaan puhtaasti sukupuolielimille, edesmennyt makkarakeisari kun uskoi, että kulkuset ovat tärkein bisneselin. Sisar jäi rahoitta ja kaikki meni suvun pojalle. Niinpä Jussin on syytä joka aamu kiitellä kikkeliänsä, ilman sitä ei rahoja olisi.

Pisteet muuten tälle siskolle, joka käsittääkseni on veljen firmassa hommissa. Eikä varmaan voi tuosta vain lähteä tyttöjen kanssa pikku maailmankiertueelle. On pysynyt poissa julkisuudesta ja elänyt omaa elämäänsä. Itse ei kyllä olisi tuossa tilanteessa kantti kestänyt, kun velipoika saa leikkiä Peter Pania.

Kateellinen? Totta hitossa. Mutta enemmän ketuttaa miehen äijäasenne ja naisstereotypiat. Toivottavasti saa tulevaisuudessa "pelkkiä" tyttäriä, kun mietii oman perintönsä jättämistä. Muutama miljoona johonkin kehitysmaan tyttölasten koulutusprojektiin olisi kanssa kiva juttu, vaikka lentäisi omalla koneella rahoja viemään. Voisi maailmankuva avartua sporttikaaraa ja jäähallia enemmän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nykanen

6.9.2004 12:58

[LAINAUS]Arun kirjoitti 05.09.2004 klo 15:45:

Natural Born Airhead. Järkyttävää, ellei suorastaan banaalia, että 28-vuotiaana mielessä pyörii Hummerin kaltaiset naurettavat ökyautot, b-luokan lätkäjoukkueen hännystely ja passée syvällisyydet tasoa 'elämässäni on muutakin kuin tuoppien kumoaminen pintapaikoissa' ja 'pidän kökkiminsestä'.
Sivistystä ja tasoa joko saa rahalla tai siten ei - on tainnut jäädä Salonoja Juniorin sisäinen maailma avartumatta perintömiljoonista huolimatta. Sääliksi käy tyttöystävää.[/LAINAUS]

Passée syvällisyydet? Aivan tuli bon voyage tunne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni_h

6.9.2004 14:12

Artikkeli Jussi Salonojasta oli aivan tajuton pettymys - mihin on kadonnut Suomesta aito yläluokka? Boheemien porvarien rinnalle näyttää Helsingissä syntyneen uusi ryhmä nimeltä rikas roskaväki. Miljoonistaan huolimatta näitä autonvirittäjiä ei nähdä Cafe Esplanadissa, he kun tuntevat olonsa paremmin kotoisaksi lätkämatsissa.

100 miljoonan euron omistaja kertoi lomastaan Espanjan aurinkorannikolla, minne hän sopikin varmasti oikein hyvin satojen jakomäkeläisturistien joukkoon. Salonoja oli sentään yrittänyt elää normaalin miljonäärin elämää, mutta ravut eivät maistuneet yhtä hyvälle kuin keskiolut ja makkaraperunat.

Mikäli Salonoja ei tajua kuinka yläluokka elää, toivoisinkin hänen vapauttavan pääomansa järkevämpään käyttöön. Kaiken kaikkiaan tätä ongelmaa ei tietenkään ratkaista kuin paluulla feodaaliseen sääty-yhteiskuntaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Voortisti

7.9.2004 17:38

[LAINAUS]FordGT kirjoitti 05.09.2004 klo 21:57:

Tässä olisi myytävänä GT 40
http://www.carclassic.com/html/DR58.htm[/LAINAUS]

Tuo vain ei ole aito, kopiot on köyhille. Eli Jii etsinee kuitenkin aivan aitoa GT40:tä... Tai itse ainakin metsästäisin aitoa, jos fyrkkaa olisi niin ettei paskalle taivu ellei ota lompakosta seteleitä pyyhintäpaperiksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Biceps

7.9.2004 21:11

[LAINAUS]Toni_h kirjoitti 06.09.2004 klo 14:12:

Artikkeli Jussi Salonojasta oli aivan tajuton pettymys - mihin on kadonnut Suomesta aito yläluokka? Boheemien porvarien rinnalle näyttää Helsingissä syntyneen uusi ryhmä nimeltä rikas roskaväki. Miljoonistaan huolimatta näitä autonvirittäjiä ei nähdä Cafe Esplanadissa, he kun tuntevat olonsa paremmin kotoisaksi lätkämatsissa.

100 miljoonan euron omistaja kertoi lomastaan Espanjan aurinkorannikolla, minne hän sopikin varmasti oikein hyvin satojen jakomäkeläisturistien joukkoon. Salonoja oli sentään yrittänyt elää normaalin miljonäärin elämää, mutta ravut eivät maistuneet yhtä hyvälle kuin keskiolut ja makkaraperunat.

Mikäli Salonoja ei tajua kuinka yläluokka elää, toivoisinkin hänen vapauttavan pääomansa järkevämpään käyttöön. Kaiken kaikkiaan tätä ongelmaa ei tietenkään ratkaista kuin paluulla feodaaliseen sääty-yhteiskuntaan.[/LAINAUS]

Salonojalla on se vapaus, että saa ja voi tehdä rahoillaan mitä haluaa (kuten me kaikki). Ei taida Jussilla on mitään haluja korottaa itseään johonkin turhanpäiväiseen 'yläluokkaan' vaan elää kuten suht normaalia elämää tietenkin huomioiden sen, että varallisuus sallii kaikki mielihalut.

Toni_h: eikö olisi sinunkin helpompaa elää, kun ajattelisit positiivisesti muista ihmisistä ja yrittäisit juoda sen lattesi ilman että pikkurilli sojottaa :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sammyg

9.9.2004 04:35

Vai etta, Mustang GT 40 ja sitten viela hammer ja porche. Lienevat kaikki aika harvinaisia

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Xirconpic

10.9.2004 12:47

Maailmassa on aina ollut rikkaita jotka ovat saaneet rahansa tyhjästä, tekemättä mitään. Ja toisaalta naisia joilla se (raha) laukaisee antorefleksin, kohteen tarvitsematta tehdä mitään.

Itse menetin isäni (tosin ei tullut miljoonia) saman ikäisenä kuin Jussi, ja epäilenpä että myös hän olisi valmis vaihtamaan maallisen mammonansa pois jos olisi saanut hänet sillä takaisin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elaintarha

11.9.2004 00:22

[LAINAUS]Toni_h kirjoitti 06.09.2004 klo 14:12:
Mikäli Salonoja ei tajua kuinka yläluokka elää, toivoisinkin hänen vapauttavan pääomansa järkevämpään käyttöön. [/LAINAUS]

kylläpä on käsittämätön vastaus, mistä päättelit että Jussi olisi jotain "yläluokkaa" tai mitä helvetin järkevämpää käyttöä Jussin rahoille voi olla kun ne kuitenkin ovat Jussin rahoja -- käyttäköön niinkuin lystää?

perkeleen kateelliset.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elaintarha

11.9.2004 00:24

[LAINAUS]GlobalJack kirjoitti 03.09.2004 klo 16:33:
Olisiko persaukinen jäänhoitokoneenkuljettaja sinusta uskottavampi kuin kultalusikka suussa syntynyt kohtuullisen tervepäiseltä vaikuttava mies?[/LAINAUS]

samaa mieltä, ennemmin tosta Jussin haastattelusta jäi hyvä mielikuva miehestä, eipähän ainakaan ole hatussa kihahtanut. luultavasti ihan normaalijätkä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GiveMe5

13.9.2004 00:02

Homma kohdallaan! Jos on rahaa vaikka kuinka, ei tartte ostaa kalleinta mustaa suittia, ja ruveta käymään oopperassa - voi käydä farkuissa vaikka lätkämatsissa taikka leffassa. Jos huvittaa syödä rapuja, syö niitä, jos taas tekee mieli big macia, hakee sen. Itse rahan takia ei tartte kuulua mihinkään luokkaan, miksi pitäisi? Jos pitää matkustelusta, matkustelee, jos urheilusta, käy katsomassa matseja. Vaikuttaa ok kaverilta. Itse tekisin taloudellisesti riippumattomissa olosuhteissa juuri niitä asioita, joista eniten pitäisin, niinkuin Jussi tuntuu tekevän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oikeinkirjoitu

13.9.2004 17:34

"Mulla on myös oma Hammer, ja pieni pippurinen Porche"

Mikä vitun Hammer? Hummeriako tarkoitit.

Mikä vitun Porche? Eikö haastattelija osaa kirjoittaa Porschea oikein vai kuka se on, joka ei ole kuullut saksalaisesta sch-kolminaisuudesta?

Vituttaa tällaiset urpot, jotka esittävät maailman cityintä ihmistä, mutta eivät osaa alkeellisimpia erisnimiä.

Salonoja sen sijaan vaikuttaa aika inhimilliseltä hahmolta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

13.9.2004 18:08

Joo, kylla se raha -ja eritoten muiden rahat- saa Suomessa tata kalabaliikkia aikaan aika lailla.
Ei oo taas hetkeen talla foorumilla kirjoteltu nain ahkerasti ja voimaasnoja viljellen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wonder_04

14.9.2004 10:34

Läski mikä läski!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meicca

15.9.2004 00:06

[LAINAUS]Toni_h kirjoitti 06.09.2004 klo 14:12:

Artikkeli Jussi Salonojasta oli aivan tajuton pettymys - mihin on kadonnut Suomesta aito yläluokka? Boheemien porvarien rinnalle näyttää Helsingissä syntyneen uusi ryhmä nimeltä rikas roskaväki. Miljoonistaan huolimatta näitä autonvirittäjiä ei nähdä Cafe Esplanadissa, he kun tuntevat olonsa paremmin kotoisaksi lätkämatsissa.

100 miljoonan euron omistaja kertoi lomastaan Espanjan aurinkorannikolla, minne hän sopikin varmasti oikein hyvin satojen jakomäkeläisturistien joukkoon. Salonoja oli sentään yrittänyt elää normaalin miljonäärin elämää, mutta ravut eivät maistuneet yhtä hyvälle kuin keskiolut ja makkaraperunat.

Mikäli Salonoja ei tajua kuinka yläluokka elää, toivoisinkin hänen vapauttavan pääomansa järkevämpään käyttöön. Kaiken kaikkiaan tätä ongelmaa ei tietenkään ratkaista kuin paluulla feodaaliseen sääty-yhteiskuntaan.[/LAINAUS]

Tästä aiheesta on kirjoittanut myös Hans-Hermann Hoppe artikkelissaan Natural Elites, Intellectuals, and the State:

Rich men exist today, but frequently than not they owe their fortunes directly or indirectly
to the state. Hence, they are often more dependent on the state's continued favors than
many people of far-lesser wealth. They are typically no longer the heads of long-established
leading families, but "nouveaux riches." Their conduct is not characterized by virtue,
wisdom, dignity, or taste, but is a reflection of the same proletarian mass-culture of
present-orientation, opportunism, and hedonism that the rich and famous now share with
everyone else. Consequently--and thank goodness--their opinions carry no more weight in
public opinion than most other people's.

http://www.mises.org/etexts/intellectuals.pdf

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meicca

15.9.2004 00:09

[LAINAUS]Xirconpic kirjoitti 10.09.2004 klo 12:47:

Maailmassa on aina ollut rikkaita jotka ovat saaneet rahansa tyhjästä, tekemättä mitään. Ja toisaalta naisia joilla se (raha) laukaisee antorefleksin, kohteen tarvitsematta tehdä mitään.
[/LAINAUS]

Kuten City-lehden toimittaja Jaana Rinne?

"Oi, sä olet iiiiiihana mies, sä olet niin söpö kun sä kökötät mykkänä saunan pukuhuoneessa kaljapullo kädessä, mäkin tykkään kököttämisestä, kutsu mut sinne sun lätkäjoukkueen saunaan ja pane mua edestä ja takaa..."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ylioppilasleht

15.9.2004 11:41

"Onneksi Iltalehteen nykyään kirjoittavalla Mattieskolla on vielä yksi uskollinen tukija: Jaana Rinne, joka kutsui Mattieskoa City-lehdessä äskettäin Isoksi Pahaksi Kynäksi. Mutta Jaana Rinne onkin suomalaisen journalismin Mikko Alatalo, rankkuudessaan yhtä vakuuttava kuin Alatalo on protestilaulajana tai maaseudun ystävänä."

http://www.ylioppilaslehti.helsinki.fi/ylioppilaslehti/990903/990903liisaleena.html

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oikeinkirjoitu

15.9.2004 11:42

[LAINAUS]Jeagle kirjoitti 13.09.2004 klo 18:08:

Joo, kylla se raha -ja eritoten muiden rahat- saa Suomessa tata kalabaliikkia aikaan aika lailla.
Ei oo taas hetkeen talla foorumilla kirjoteltu nain ahkerasti ja voimaasnoja viljellen..[/LAINAUS]

eiköhän tämä vittuilu kohdistu lähinnä puupäiseen toimittajaan, joka ei ole tehtävänsä tasalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ladylike2

16.9.2004 17:58

Hyvät kateellist miehet, antakaa toimittajan mokien olla ja unohtakaa nuo uhoamiset. Totuus on että Salonoja on MIES. Seuraavassa haastattelun suomennos naisen näkökulmasta:

Lätkä, Blues ja autot: pysyy pois jaloista ja sohvan pohjalta löhöämästä

Air Finland: taatut lomat kaukana turistirysistä

Leffabusiness: sisäpiiribileitä, joissa saa leikkiä ladya (sisäpiiribileisiin on aina aikaa, vaikka biletysinto muuten olisikin jo laantunut)

Lifstyle: vie mukanaan uusiin paikkoihin, antaa aikaa seikkailla yksin (kamujen kaa), kun mies kanta toimistoa taskussa

Kökkiminen: pohjimmiltaan suomalainen perusmies, siis helppo käyttää ja ymmärtää

Mammanpoika: ei jätä kylmäksi, kaipaa välillä hellyyttä, ja siitähän jokainen nainen nauttii

Seurustelee: kelpaa siis muillekin

Ulkokuori: ei missään nimessä satu silmiin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

parkinson

17.9.2004 13:45

jeps. siinä sitä taas yksi espoolainen lähiöfätsy haaveilee rikkaasta miehestä. ihan ymmärrettävää. se vain jäi epäselväksi, mitä sinäkin sisäpiirin bileistä tiedät, ellet nyt jostain syystä kutsu teidän rapun pihatalkoita sisäpiirin bileiksi.

jussille propsit. mies on rikas, mutta ei tee itsestään pelleä. se on harvinaista maailmassa, jossa ei enää tunneta kunnon kotikasvatusta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

20.9.2004 18:45

[LAINAUS]ylioppilasleht kirjoitti 15.09.2004 klo 11:41:

"Onneksi Iltalehteen nykyään kirjoittavalla Mattieskolla on vielä yksi uskollinen tukija: Jaana Rinne, joka kutsui Mattieskoa City-lehdessä äskettäin Isoksi Pahaksi Kynäksi. Mutta Jaana Rinne onkin suomalaisen journalismin Mikko Alatalo, rankkuudessaan yhtä vakuuttava kuin Alatalo on protestilaulajana tai maaseudun ystävänä."

[/LAINAUS]

Joo, nainen joka suomensi Cliftersin laulut ja sen jälkeen haukkui kaikki käännöksiä arvostelleet ja väitti itseään Suomen ainoaksi _oikeaksi_ suomentajaksi. Ja suomentamisestahan niissä biiseissä ei sitten ollut kysen pillunpäreen vertaa..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeagle

20.9.2004 18:48

[LAINAUS]oikeinkirjoitu kirjoitti 15.09.2004 klo 11:42:

eiköhän tämä vittuilu kohdistu lähinnä puupäiseen toimittajaan, joka ei ole tehtävänsä tasalla.[/LAINAUS]

No ei. Mun laskeman mukaan yli puolet kommenteista koskee jollain tavalla J. Salonojan persoonaa tai hänen rahojaan. Vaikka täÄ artikkeli antokin ihan kivasti aihetta tyhjäpäisen tomittajan haukkumiseen :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

munkkia

5.10.2004 12:46

ketkä näille palstoille oikein kirjoittavat?

uskomatonta munkkia!

lainaillaan jotain ylioppilaslehteä vuodelta yksi ja kaksi. haloo!

jaana rinne osaa hommansa.

tehkää itse perässä, luuserit!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JakeZilla

9.1.2005 20:57

Aika iso teko. Lahjoitti Aasiaan miljoonan. Upea teko!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mauri--

9.1.2005 21:01

juu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EXER

9.1.2005 21:02

NO NIIN OLI !!!!!!! HIENOA!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BLes

9.1.2005 21:02

Kova äijä...ku on massii niin antaakin sitä hädässä oleville...nostan hattua ! olispa tommosii hesuksii enemmänkin....!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jafe

9.1.2005 21:09

Hyvä Jussi! Todellinen äijä, kaikkien suomalaisten äijien puolesta: KIITOS!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Harrrrryyy

9.1.2005 21:12

Arvostukseni Salonojaan kohosi hetkessä huimasti!! Mieletön jäbä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anakonda_85

9.1.2005 21:20

Hyvä jussi, olet mahtava ihminen! ja sydän on sulla paikallaan! kiitos kaikkein puolesta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JeesjeesJoo

9.1.2005 21:20

go Jussi! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JuVii-

9.1.2005 21:28

Vielä kun antaisit Christian Ruuttulle potkut Bluesista, niin olisi vielä hienompi juttu. Fanit tykkäisivät :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

trumanb

9.1.2005 21:34

Kyllä tuollaisen äijän sietääkin antaa vähintään se miljoona, kun kerta rahaa on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

k3im0

9.1.2005 21:37

Kyllä on Jussilla hyvä pää harteillaan. Ja vaikka olenkin vasta 14vuotias niin kyllä olen maailman menoja sen verran nähnyt että toi on harvinaista antaa noin paljon rahaa pois. Tuollaista odotin vain Bill Gatesilta. =) Hyvä Jussi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuoams

9.1.2005 21:39

Upeeta Jussi sun miljoonan lahjoituksesta Aasiaan! Oot mahtava äijä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Uusinaapuri

9.1.2005 21:43

Taisi Jussi näpäyttää kaikkia arvostelijoita ;)! Tosi mies!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EXER

9.1.2005 22:12

[LAINAUS]trumanb kirjoitti 09.01.2005 klo 21:34:

Kyllä tuollaisen äijän sietääkin antaa vähintään se miljoona, kun kerta rahaa on.[/LAINAUS]

voi herranjumala.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mauko

9.1.2005 22:25

Todella mahtava avustus Aasian osoitit se että olet todellinen suomalainen ihminen. Suomalaisilla on auttamisen halu...Sen osoitti MTV3:n keräys todellakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kastanjat

9.1.2005 23:00

Yes!!! Hienoa Jussi! ... sulla on iso pussi ja ennenkaikkea SUURI SYDÄN!!!!

:-))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EXER

10.1.2005 02:05

no esim. aatos erkko ei antanut luultavasti mitään vaikka miehellä onkin 181 miljoonaa euroa :o

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

if6is9

10.1.2005 02:47

Voihan olla niin, etta Erkko ei ole antanut avustusta Aasian katastrofin auttamiseen, kuten vaitat. Toisaalta voihan olla myos niinkin, etta han on tehnyt lahjoituksen, mutta han halua hankkia tekemisilleen mediajulkisuutta kuten nuoremman polven nousukkailla on tapana tehdä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leskenrupu

10.1.2005 13:00

Hienoa Jussi!

Nousit ensimmäisenä sarjaan " Rikkaita suomalaisia joita kunnioitan"
Hyvää jatkoa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vertikaali

10.1.2005 15:04

Aika hurjaa, mitä yksi mies voi halutessaan maailmalle antaa. Itselleni parista eurosta luopuminen on vaikeaa. Miten vaikeaa olisikaan lahjoittaa katastrofiin miljoona, vaikka siitä saisi vastineeksi kuinka ylitsevuotavaa kiitosta. Mikäli joku julkisuutta haluaa ostaa, mies teki sen ihaitavalla tavalla. En tiedä, mitä Salonojan elämässä on tapahtunut, mutta sydän on ainakin löytänyt paikkansa. Arvostan ihan älyttömästi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Latari

10.1.2005 18:49

Räikkösellä ei ole ollut lamborghini diabloa, vaan musta Gallardo, joka nyt ainakin toistaiseksi on jo viety maasta pois.
Pidän salonojan tyylistä, todella vaatimaton siinä suhteessa ettei "legeile" asioilla vaikka rahaa löytyykin. Hyvin käy esimerkkinä tämä tsunami-lahjoitus, hieno teko.
Autoista sen verran, että lieneeköhän Carrera GT on the way :)..?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

roopeseta

23.3.2005 22:12

Jussi on hyvä mies. autofriikille tiedoks et jussilla on hummer h2. se peri sen vaarilta 350 000 000 miljoonaa markkaa se sai ne 24v:nä. tunnen jussin ja ei oo muuten mikään itse rakas metroseksuaali. jussi on hyvä jätkä. jussi on muuten 24v.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

roopesta

23.3.2005 22:14

korjaus se on 28w.(jussi)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ajattelin_vaan

29.3.2005 19:23

Kyllä kait tätä voisi miettiä aikaan autuaaseen. Mutta tosia asia on, että "se kel onni on, se onnens kätkekööt".

Kyllä näitä rahoja suuria on pyörinyt milloin kenenkin taskussa aina aikojen alusta, mutta vain viisaiden taskussa ne ovat säilyneet ja jopa kasvaneet. Moni suurempikin omaisuus on saatu kadotettua hyvinkin lyhyessä ajassa. Aika on ainut oikea näyttämään miten viisas on tämä kyseinen henkilö. Ihmisenä ei pysty arvostelemaan, kun ei olla tavattu. Kirjoitukset ja niiden rivien välit tulee aina jättää omaan arvoonsa.

Kaikki on myös aina suhteellista. Yksi Salonoja voi olla suuri täällä meillä Suomessa, mutta maailmalla suurimmaksi osaksi alkaa olla keskitason alapuolen vaurauksista kysymys. Eli ei kai rahan takia nyt kannata ketään pelkästään jahdata, kyllä täytyy olla muitakin meriittejä hihoissa.

Jokainen meistä määrää sen kenen menemiset ja tekemiset kiinnostavat eli katsokaamme peiliin. Ns. "turhat" julkkikset ovat omaa luomaamme.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tytteli78

11.4.2005 19:49

Oikeasti arvostettavan hieno mies! seurusteleeko hän nykyään???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lerjami

18.5.2005 22:14

On aivan pakko toivotella Jussille menestystä ja hyviä päätöksiä. Olen voinut "tuuletella" pari kertaa, kun joku on alkanut puhua Jussin touhuista, että zot zot on mun serkun poika tämä. Heh heh kuinka on leuat loksahdelleet...
Aivan ansiotonta, ehkä kateenvihertävääkin,
kunnioitusta on ollut ilmassa.
Joten jatkakoon Jussi vain puuhasteluja miljonäärijulkkuna. Onni yksillä kesä kaikilla.. taas kohta se on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

turpo_jurvelo

13.9.2005 09:03

Legendaarisen Le Mans voittajan Ford GT-40:n numeeerinen osa tarkoittaa auton korkeutta maasta kattoon tuumina,siis vähän yli metrin.
Tämä yleiseen tietouteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi