Näin saat paremman naimaonnen: nykyaikaiset juhannustaiat

Piilota tyynyn alle seitsemän erilaista juhannusjuomaa ja katso, kuinka käy.

Kuva: S.H.exclusiv/Fotolia

Naimattomat nuoret miehet ja naiset ovat juhannuksena tehneet perinteisesti taikoja, joiden tarkoitus on taata kumppani (tai ainakin sutinaa). Kansanperinteen mukaan hyvän naimaonnen saa, jos esimerkiksi kieriskelee alasti kasteisella niityllä, hyppii seitsemän aidan yli tai vaikkapa tanssii juhannuskokon ympärillä. Tulevan puolison kuvia voi sitten juhannusyönä nähdä peileissä, kaivoissa ja unissa. Nykykäsityksen mukaan perinteiset taiat ovat kuitenkin jo auttamatta vanhentuneita. Siksi City päätti kehitellä uudet, modernit juhannustaiat. Toivottavasti näillä natsaa!

Tyynytaika

Sen sijaan että piilottaisit tyynysi alle seitsemän erilaista, kedolta poimittua kukkaa, jemmaa sinne seitsemän erilaista, mökkiympäristöstä nyysittyä juhannusjuomaa. Tulevaa morsiota tai sulhasta emme lupaa, mutta löydät varmasti tyypin, jolle kelpaa yömyssy.

Seitsemän kukkakuvan taika

Tykkää Instagramissa seitsemästä erilaisesta kukkakuvasta. Seitsemännen kuvan ladannut henkilö on... ööö... Instagramin käyttäjä. Ja ehkä ihan hyvä tyyppi. Laita hänelle vaikka viesti.

Swaippaustaika

Pyyhkäise Tinderissä seitsemän kertaa peräjälkeen oikealle, pane puhelin tyynyn alle ja odota. Tuleva yhdenillanjuttusi lähettää sinulle aamun pikkutunneilla viestin - tai ehkä jopa superlikettää profiiliasi. (Kumppanin laadusta emme mene takuuseen.)

Taianomainen kukka

Poimi seitsemän kukkaa (tai oikeastaan yksikin riittänee) ja pane ne tyynynalusen sijaan potentiaalisen kumppanin käteen. Perinteistä, mutta taianomaista. Jos saat kiitoksen ja hymyn, olet jo pitkällä. 

Peilitaika

Kieri mökkipihassa seitsemän kertaa alasti ja hyppää kolmen mölkkypölkyn yli. Katso sitten peiliin - näet siellä sen kasvot, kenen kanssa tulet viettämään loppuelämäsi. (Sinä itse.)

Makkarataika

Paista seitsemän makkaraa ja tarjoa ne seitsemälle potentiaaliselle kumppanille. Se, joka kiittää sinua ennen kuin tuhoaa herkkumakkaran, on tuleva sulhasesi. Tai no - ainakin paras seitsemästä ehdokkaasta.

Mökkibileiden taika

Jos vietät juhannusta mökillä, kuoki seitsemissä eri mökkibileissä. Mitä useammat kekkerit, sitä paremmat tsäänssit. Varmuuden vuoksi voit kieriskellä alasti niiden pihoissa, mikäli tilanne on sille otollinen - ainakin teet vaikutuksen. Suosittelemme myös seitsemää kurkkupastillia ennen keskustelunavauksia.

Insta(nt)-taika

Lataa Instagramiin idyllinen kuva taianomaisesta yöttömästä yöstä. Tuleva kumppanisi on se, joka tykkää kuvasta ensimmäisenä.

Seitsemän vaatteen taika

Kun aamu alkaa sarastaa, poista yltäsi seitsemän vaatekappaletta ja kömmi lähimmän tyypin viereen nukkumaan. Riskejä on otettava!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi