Uutisankkuri otti loparit suorassa lähetyksessä kannabiksen takia

“Tulen käyttämään kaiken energiani vapauden ja reiluuden puolesta taisteluun ja se alkaa kannabiksen laillistamisella täällä Alaskassa.”

Alaskalainen uutisankkuri Charlo Greene päätti suorassa lähetyksessä, että hänen missionsa kannabiksen laillistamisen puolesta oli tärkeämpää kuin homma uutisissa.

Greene oli juuri raportoimassa kannabisaiheesta, kun yhtäkkiä ääni kellossa muuttui. Hän kuuluu myös paikallisen kannabisklubin omistajiin.

“Minä – Alaskan kannabisklubin omistaja – tulen käyttämään kaiken energiani vapauden ja reiluuden puolesta taisteluun ja se alkaa marijuanan laillistamisella täällä Alaskassa. Ja mitä tulee tähän työhön, no, ei minulla ole vaihtoehtoja, mutta… vitut, otan loparit”, Greene julisti.

Greene marssi pois kameroiden edestä ja kuva siirtyi toiseen uutisstudioon, minkä ankkurilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin pahoitella tapahtunutta. Kanava pahoitteli pikaisesti tilannetta myös some-kanavien kautta.

Lääkekannabis on laillista Alaskassa ja marraskuussa osavaltio äänestää sen laillistamisesta myös viihdekäyttöön.

Greene selitti käytöstään toisella videolla, jossa hän myös pyytää rahaa indiegogo-palvelun kautta kannabistietouden levittämiseen.

Lähde: Mashable

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi