Varusteleka raivaa tietä kiertotaloudelle

Kiertotalouskelpoisen tuotteen ostanut asiakas voi palauttaa tuotteen vuosienkin käytön jälkeen.

Kiertotalous valtaa alaa ja nyt myös Varusteleka ilmoittautuu mukaan. Kiertotalouden idea on vähän sama kuin ylijäämän myynnissä on ollut yrityksen perustamisvuodesta 2003 asti: Varusteleka ostaa tiettyä tavaraa käytettynä ja myy sen eteenpäin. Tässä tapauksessa kyse vain ei ole armeijaylijäämästä joltain saksalaiselta tukkurilta, vaan Varustelekan omista tuotemerkeistä: Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä, ja tuotteet hankitaan yrityksen omilta asiakkailta.

Kiertotalouskelpoisen tuotteen ostanut asiakas voi palauttaa tuotteen vuosienkin käytön jälkeen ja saa vastineeksi maksuvälineenä Varustelekassa kelpaavia krediittejä. Palautuksen yhteydessä hyvityksestä vähennetään muutaman euron palvelumaksu, joten kerralla kannattaa palauttaa useampiakin tuotteita.

Mahdollisesti isoin hyötyjä kiertotaloudesta on se asiakas, joka löytää käytetyn tuotteen puolella uuden hinnasta. Palautuvat tuotteet jaotellaan kuntoluokkiin, jolloin kuluttaja tietää mitä saa. Kuluttajalle tarjotaan palautusten osalta samat oikeudet niin käytettyä kuin uuttakin tavaraa ostaessa.

“Kiertotalous pakottaa yrityksen tekemään tuotteistaan laadukkaita ja paljastaa mahdolliset heikot kohdat. Uuden tuotteen ostaja voi luottaa siihen, että laatuun on panostettu. Tämä on hyödyksi Varustelekalle, asiakkaillemme ja ympäristölle”, Varustelekan tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi