5 x ainutlaatuiset take away -paketit: Näitä elämyksiä et taatusti ole vielä kokenut!

Kokosimme yhteen joukon take away -spesiaaleja, jotka erottuvat joukosta edukseen.

Kuva: Merimakasiini

Perinteisten lounaiden ja illallisten lisäksi ravintolat tarjoavat nyt kotiin paketteja, joiden avulla luot hetkessä luksusta niin arkeen kuin juhlaan.

Salutorgetin Afternoon tea

Alun perin brittiläinen perinne, Afternoon tea, on rantautunut viime vuosina ryminällä myös Suomeen. Tämä iltapäivisin nautittava kokonaisuus koostuu tyypillisesti teen lisäksi kerrosvadilta tarjottavista sormisyötävistä, kuten pienistä voileivistä ja skonsseista. Jos Crown on suosikkisarjasi tai olet muuten vain halunnut aina kokea teehetken omassa keittiössäsi, nyt siihen on oiva mahdollisuus.

Salutorget tarjoaa take awayna Afternoon tea -pakettia, joka sisältää suolaisten ja makeiden sormisyötävien lisäksi valitsemasi teen suodatuspusseineen.

Kuva: Salutorget

Hinta: 27 e/hlö
Saatavilla: Ennakkotilaukset noutoa edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä.
Lue lisää ja tilaa.

 

Merimakasiinin Äyriäiskassi tai Cioppino

Miltä kuulostaisi herkullinen äyriäisilta? Merimakasiinin kotiin noudettavien kassien avulla sellainen järjestyy alta aikayksikön.

Kahdelle tai kolmelle hengelle suunniteltu runsas Äyriäiskassi sisältää laajan kattauksen mereneläviä. Kassi sisältää muun muassa kuningasravunkoipea, kotimaisia täplärapuja, marinoitua ja grillattua tiikerirapua, Fin de Claire ostereita, kampasimpukkaa, mustekalasalaattia, talon kalakeittoa ja saaristolaislimppua.
Cioppino sisältää puolestaan talon äyriäisiä, mausteinen äyriäis-tomaattilientä, limemajoneesia ja ciabattaleipää.

Kuva: Merimakasiini

Hinta: Äyriäiskassi 95 e, Cioppino 35 e
Saatavilla: Tilaukset viimeistään edellisenä päivänä.
Lue lisää ja tilaa.

 

Tähtikokin ruokakassi by Ville Leino

Erilaiset kotona loppuun viimeistelevät ateriapaketit ovat taatusti jo monelle tuttuja, mutta oletko koskaan maistanut jääkiekkoilijan suunnittelemaa kokonaisuutta? Aivan, ei moni muukaan. Tähtikokin ruokakassi antaa tähän nyt mahdollisuuden, sillä tilattavissa on neljän ruokalajin menu, joka koostuu jääkiekkoilijanakin tunnetun Ville Leinon kaikkien aikojen suosikkiruokalajeista.

Kassista löytyy muun muassa tarvikkeet hummeriravioliin, huhtasienirisottoon ja lavacakeen. Tunnelmaa kokkaukselle tuo Ville Leinon Luoma Spotify-soittolista, jonka tahdissa ruoanlaitto sujuu samoissa tunnelmissa kuin miehen omassa keittiössä.

Kuva: Tähtikokin ruokakassi

Hinta: 75 e/hlö
Saatavilla: Tilaukset edeltävään päivään klo 18.30 mennessä.
Lue lisää ja tilaa.

 

Ravintola Rionin georgialainen perhesupra

Illallinen on parhaimmillaan silloin, kun ruoan saa jakaa perheen tai ystävien kanssa. Nyt voit järjestää perheillallisen oman kodin lämmössä autenttisten georgialaisten herkkujen siivittämänä.

Ravintola Rionin kahden tai neljän hengen take away -kassi sisältää muun muassa Qatmis Salati -kanasalaattia, georgialaisia pähkinätäytteisiä munakoisorullia, Ajapsandali -kasvishöystöä, tomaattista naudanlihapataa, mausteista talon Kupati-makkaraa ja ravintolan kuuluisaa Khachapuri-leipää. Eli tarjolla on paljon uusia makuja, joita kannattaa lähteä nyt rohkeasti kokeilemaan!

Kuva: Rioni

Hinta: Noutotarjous su-to 128 e/ 4 hlö (norm.155 e) 75 e/2 hlö (norm. 86 e)
Saatavilla: Toistaiseksi su-to
Lue lisää ja tilaa.

 

Fat Ramen Kit

Helsingin parhaaksi ramen-ravintolaksikin tituleerattu Fat Ramen on luonut paketin, jonka avulla voit luoda onnistuneen ramen-elämyksen helposti kotioloissa. Tonkotsu-possunkyljestä, itsetehdyistä ramen-nuudeleista ja herkullisesta liemestä valmistat kätevästi aterian kymmenessä minuutissa. Pakettiin voit valita lisäksi myös Fat Ramenin omaa Sriracha-kastiketta, soijamarinoituja kananmunia tai extra-annoksen lihaa. Saatavilla myös Mushroom Ramen Kit -versiona.

Verkkokaupan uutuutena on kahdeksan kappaleen Pork Bun Kit, jonka avulla loihdit helposti lautasellesi herkullisia buneja eli vietnamilaisia possuleipiä.

Annokset tulee valmistaa kolmen/neljän päivän kuluttua noudosta, ja ne säilytetään jääkaapissa valmistushetkeen saakka. Tämän paketin voit siis noutaa hyvin etukäteen vaikkapa viikonlopun herkkuhetkeä varten.

Kuva: Fat Ramen

Hinta: 22-25 e/pkt
Saatavilla: Voit noutaa etukäteen tilatun paketin mistä tahansa ravintolan toimipisteestä.
Lue lisää ja tilaa.

 

LUE MYÖS: Parhaat brunssikassit juuri nyt: Nämä take away -herkut kruunaavat viikonloppuaamusi!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi