Parhaat brunssikassit juuri nyt: Nämä take away -herkut kruunaavat viikonloppuaamusi!

Ravintoloiden brunssikassit mahdollistavat kiirettömän viikonloppuaamiaisen kotona. Listasimme seitsemän erinomaista vaihtoehtoa.

Kokosimme yhteen pääkaupunkiseudun herkullisimmat brunssikassit ja -boxit, joiden ansiosta sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttiminen.

Story

Story-ravintoloissa asiakas voi koota mieluisensa aamupalapaketin lukuisista vaihtoehdoista ja lopullinen hinta määräytyy tilattujen tuotteiden mukaan. Saatavilla on muun muassa erilaisia omeletteja, toasteja, vispipuuroa, granolaa ja jogurttia sekä tuorepuuroa. Storyn aamupalaherkkuja voi tilata myös kotiinkuljetuksella Woltin kautta lauantaisin klo 11-15.

Hinta: Tuotteet 4,90-11,90 €
Kotiinkuljetus: Kyllä, Woltin kautta
Lue lisää ja tilaa.
 

Cafe Saurahuone

Cafe Saurahuoneen brunssikassi on noudettavissa lauantaisin kello 10 ja 12 Käpylässä sijaitsevasta kahvilasta. Brunssikassi sisältää muun muassa kahvilan omaa leipää, leikkekeitä, kasviksia, tahnoja, juustoja, croissantteja ja makeaa jälkkäriä. Brunssi on saatavilla myös kasvis- ja vegaanisena versiona. Kahvila lupaa tuoda brunsseihin myös viikoittain pieniä twistejä eri ruokakulttuureista, joten brunssin kautta voi päästä myös pienelle makumatkalle.

Hinta: 15 €/aik, 10 €/ lapsi alle 10 v
Kotiinkuljetus: Ei
Lue lisää ja tilaa.

LUE MYÖS: Saurahuone – Ihana lounaskahvila avattiin Käpylän "urbaanille maaseudulle"

Crunch Brunch

Fredrikinkadulla sijaitseva Crunch Brunch tarjoilee erilaisia herkkupaketteja joko take awayna tai ilmaisella kotiinkuljetuksella. Viikonloppuaamuihin sopiva brunssiplatteri sisältää muun muassa avokado-parmankinkkuvoileipiä, mansikka-mozzarellasalaattia, juustoja ja tartaletteja. Saatavilla myös vegaanisena versiona. Tarjolla on myös muita aamuihin sopivia paketteja, kuten Bagel 'n More tai Combo Platter.

Hinta: 24,90 €
Kotiinkuljetus: Kyllä
Lue lisää ja tilaa.

Crunch Brunchilla on tarjolla erilaisia plattereita joka tilanteeseen.
Crunch Brunchilla on tarjolla erilaisia plattereita joka tilanteeseen. Kuva: Crunch Brunch

La Torrefazione

Sekä Helsingissä, Espoossa että Vantaalla sijaitsevat toimipisteet tarjoilevat viikonloppuisin erilaisia aamupalasettejä joko take awayna tai kotiinkuljetuksella Woltin kautta. Valittavana on muun muassa erilaisia bageleita, croissantteja, täytettyjä leipiä, smoothieita ja tuorepuuroa. Aamiaissetit pystytään muokkaamaan ruokavalioihin sopiviksi.

Hinta: Setit 9,90-14,50 €
Kotiinkuljetus: Kyllä, Woltin kautta
Lue lisää ja tilaa.
 

House of Sandwiches

Hofs tarjoaa lauantaibrunssia joko kotiinkuljetuksella tai take awayna kello 11-15. Brunssikassi sisältää muun muassa cocktailpiirakoita, graavilohta, skagenia, lehtikaalicaesaria, juustoja, raakamakkaroita, smoothieta ja mustikkapannareita. Brunssi on saatavilla myös kasvisversiona.

Hinta: 20 €
Kotiinkuljetus: Kyllä
Lue lisää ja tilaa.
 

Kaffe Gaselli

Kalliossa sijaitseva Kaffe Gaselli tarjoilee viikonloppuaamuisin brunssia, mutta myös All day -breakfastia. Kahvilan aamupalasetit sisältävät muun muassa avokadocroissantteja, smoothieta, bowleja, mehua ja päivän kakkua. Tuotteita voi tilata myös kotiinkuljetuksella Woltin kautta.

Hinta: 17,90 €
Kotiinkuljetus: Kyllä, Woltin kautta.
Lue lisää ja tilaa.

Kaffe Gasselista saat brunssin lisäksi All Day Breakfastia.
Kaffe Gasselista saat brunssin lisäksi All Day Breakfastia. Kuva: Kaffe Gasseli

Kahvitupa Laurentius

Vantaalla take away -brunssia tarjoilee Kahvitupa Laurentius, jonka brunssikassi on noudettavissa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15. Brunssikassi sisältää leikkeleitä ja juustoja, focacciaa, pizzaa, tomaatti- mozzarella ja bresaola- parmesan- rucolasalaattia, talon lasagnea ja jälkkäriksi tiramisua tai panna cottaa.

Hinta: 25 €
Kotiinkuljetus: Ei
Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi