Citycenterin raflatarjonta kasvaa: Sushibar + Wine City avaa ovensa

Ympyrä sulkeutuu, kun ravintoloitsijakaksikko palaa nuoruutensa maisemiin.

Kaupungin rakastetuimpiin sushiravintoloihin kuuluva Sushibar + Wine laajentaa remontoidun kauppakeskus Citycenterin ravintolakerrokseen. Uusi Sushibar + Wine City avaa ovensa torstaina 7. joulukuuta kello 17. 

Sushibar + Winen takana on We Are Group, jonka perustajia ovat kaverukset Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm. Heidän ensimmäinen ravintola-alan yrityksensä oli Vinyl-niminen drinkkibaari Yliopistonkadulla vuonna 2006. Toiminta alkoi laajentua entistä enemmän ravintolapuolelle, ja ensimmäinen Sushibar avattiin Uudenmaankadulle vuonna 2009. Ravintoloita We Are Groupilla on tänä päivänä yhteensä kymmenen, ja Sushibar + Wine City on sushiravintoloista neljäs.

"City on ollut pitkään piirustuspöydällä ja on olemme hyvin innoissamme siitä että saamme ovet tänään auki. Toivotamme kaikki ystävämme lämpimästi tervetulleeksi", sanoo Sarkkinen.

Sijainti on kaksikolle tuttu myös henkilökohtaisesta historiasta: Citykäytävä oli ennen monen nuoren hengailupaikka.

"90-luvun lopulla Citykäytävä oli kulttuurien sulatusuuni. Meininki oli kova, ja täältä on ponnistanut muun muassa moni kotimainen räppäri. Silloin oli vaikea nähdä sitä, että tänne palattaisiin yrittäjinä. Ympyrä sulkeutuu nyt ja olemme kuin kotonamme", sanoo Westerholm.

Citycenteriin tulee koko liuta uusia ravintoloita: Bangkok9, Na'am Kitchen, luomusalaattiravintola Pupu, Ristorante Lo Stretto ja viime viikolla avattu Döner Harju City

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi