Elokuu tarjoilee nannaa leffadiggareille – Ulkoilmassa luvassa vanhoja helmiä sekä uutuuksia

Ulkoilmaleffanäytökset ovat pimenevien kesäiltojen herkkua.

Viime vuoden KinoKivinokka veti viilenevään kesäiltaan paljon väkeä nauttimaan leffasta.
Viime vuoden KinoKivinokka veti viilenevään kesäiltaan paljon väkeä nauttimaan leffasta. Kuva: Pauli Petteri Purtilo

Mattolaituri sekä Pop Up Kino Helsinki Kivinokassa, Tähtitorninmäellä ja Brunolla tuovat elokuvaillat sohvan nurkasta ulos kesäiltaan.

Mattolaituri

Maanantai-illat on pyhitetty valikoiduille klassikoille. Miltä tuntuisi palata lapsuuden traumoihin parin kyyneleen kera Leijonakuninkaan pyöriessä Kaivopuiston illassa? Tai pistää jalalla koreasti Abba-musikaali Mamma Mian tahtiin?  Leffoja näytetään säävarauksella syyskuun loppuun saakka. Jotta snacksit ja juominen eivät loppuisi kesken, pidetään näytöksissä myös pieni väliaika.

KinoKivinokka

Taattua elokuu-illan picnic-tunnelmaa tarjoilee KinoKivinokka lauantaina 18. elokuuta. Kivinokan uimarannalla järjestetään ulkoilmaleffanäytös nyt jo kuudetta kertaa. Tällä kertaa luvassa on ennennäkemätön ulkomainen leffauutuus. Elokuva alkaa kello 21.00, jolloin vasta selviääkin, mikä pätkä on kyseessä. Alkuillan ruokamyynnistä vastuussa on Piirone, joka tarjoaa kalevalaista pikaruokaa. Ota siis viltti ja hyvä tyyppi kainaloon ja suuntaa KinoKivinokkaan!

KinoGuggis

KinoGuggis järjestetään Tähtitorninmäellä 24. - 25. elokuuta. Perjantaina esitetään AJ Annilan moninkertaisesti palkittu Ikitie ja lauantaina luvassa on Simo Halisen tiivistunnelmainen Kääntöpiste. Leffoissa on englanninkieliset tekstitykset, joten suomea osaamattomallekin avautuu nämä tämän vuoden kotimaiset huippuleffat. 

KinoTrainFactory

Konepaja Brunon terassilla näytetään leffoja 22. - 23. elokuuta. Keskiviikkona näytetetään Tiina Lymin ohjaus Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja. Mukaan voi tuoda oman piknik-alustansa tai istua terassin tuoleilla. Koska kyseessä on odotettu ennakkonäytös, kustantaa tämä ulkoilmaleffanäytös 12 euroa. Torstaina leffaan on kuitenkin vapaa pääsy, kun Taiteiden yön kunniaksi Konepaja Brunolla näytetetään visuaalinen mestariteos Loving Vincent.  

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi