Ennennäkemätön määrä uutuuksia! SYÖ!-viikkojen tarjonta huimaa päätä

Lähde mukaan SYÖ!-ilotteluun 26.1.-8.2.2024 lukuisten huippuravintoloiden voimin.

Nyt on taas aika kerätä kaverit kasaan ja lähteä kohti uusia makuelämyksiä! Tarjolla ei tälläkään kertaa ole pelkästään huippuhyviä, vaan myös huippuedullisia SYÖ!-annoksia. Kahden viikon ajan yli 70 ravintolaa pääkaupunkiseudulta tarjoilee herkullisia annoksiaan sopivaan 12 euron hintaan.

Mukana olevat ravintolat on nyt julkaistu, ja mukana on monipuolinen joukko taatusti jokaiseen makuun sopivia ravintoloita. Kaikki mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät tuttuun tapaan SYÖ!-viikkojen kampanjasivuilta täältä.

14 x mielenkiintoisimmat SYÖ!-tulokkaat

Yli 25 vuoden ajan herkkusuita ilahduttaneet SYÖ!-viikot eivät sammaloidu, vaan mukaan on lähtenyt tälläkin kertaa joukko mielenkiintoisia SYÖ!-ensikertalaisia.

HELSINKI

Apollo Sports Bar & Kitchen

Apollo Sports Barissa nautitaan penkkiurheilun lisäksi hyvästä ruoasta.
Apollo Sports Barissa nautitaan penkkiurheilun lisäksi hyvästä ruoasta.

Uuden ajan sportibaari Apollo Sports Bar & Kitchen vastaa moneen eri tarpeeseen. Tähän Forumissa sijaitsevaan olohuoneeseen voit lähteä nauttimaan urheiluotteluiden lisäksi niin hyvästä ruoasta kuin loistavista juomista.

SYÖ!-ensikertalainen tarjoaa kampanjan ajan nälkäisille asiakkailleen rapean kanaburgerin tai klassisen fish & chips -annoksen sopivaan 12 euron hintaan.

Crazy Bing Redi

Crazy Bingin SYÖ!-annoksista ei makua puutu!
Crazy Bingin SYÖ!-annoksista ei makua puutu!

Jos haluat maistaa jotain uutta ja erilaista, kannattaa suunnata kiinalaista katuruokaa tarjoavan Crazy Bingin patojen äärelle.

Tämän Redissä sijaitsevan ravintolan tarjousannokset ovat: 3 in 1 Noodles, Kongbao Chicken ja Hotpot Beef. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä jokaiseen annokseen sisältyy juomaksi Coca Cola. Bueno Combo!

Konnichiwa Kallio

Konnichiwan Kallion toimipiste on mukana ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla.
Konnichiwan Kallion toimipiste on mukana ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla.

Joulukuun alussa Porthaninkatu sai uuden herkullisen ravintolan, kun laadukkaaseen sushiin panostava Konnichiwa avasi ovensa. Sen lisäksi, että ravintola on uusi alueella, se on uusi tulokas myös SYÖ!-viikoilla!

Jos et vielä ole ehtinyt testaamaan uutuutta, asia kannattaa korjata pikimmiten - tarkemmin sanottuna tulevilla SYÖ!-viikoilla, jolloin pääset testaamaan paikan antimia huokeaan 12 euron hintaan.

My Dumplings

My Dumplings tarjoaa nimikkoherkkujen lisäksi laajan valikoiman kiinalaisia herkkuja.
My Dumplings tarjoaa nimikkoherkkujen lisäksi laajan valikoiman kiinalaisia herkkuja.

Moni tuntee Annankadulla sijaitsevan Mei Lin -ravintolan, mutta harva tietää, että Jätkäsaaressa sijaitseva My Dumplings kuuluu samaan kehuttuun ravintolaperheeseen. No nyt tiedät!

Tämän ravintolan erikoisuutena ovat nimensä mukaisesti kiinalaiset taikinanyytit, eli dumplingsit, ja näillä pääset herkuttelemaan myös SYÖ!-viikoilla. Dumplingsien lisäksi 12 euron annoksien joukosta löytyy myös Shanghai Tacoja ja Udonnuudeleita. Ja kaikkiin SYÖ!-annoksiin kuuluu kuplavesi kaupan päälle!

Noodle Story Itis

Noodle Storyn kuuluisia Dandan-nuudeleita pääsee nyt maistelemaan myös Itiksessä.
Noodle Storyn kuuluisia Dandan-nuudeleita pääsee nyt maistelemaan myös Itiksessä.

Tuoreisiin nuudeli-annoksiin erikoistunut Noodle Story on tuttu näky monilta SYÖ!-viikoilta, mutta nyt kampanjaan hyppää mukaan myös joulukuussa Itiksen uuteen Eatis-ravintolamaailmaan ovensa avannut ravintola. Tämänkin Noodle Storyn valikoimaan kuuluvat tuttuun tapaan erilaiset nuudeliannokset aina keitoista paistettuihin versioihin.

SYÖ!-viikkojen tarjouksessa ovat paistetut nuudelit kanalla ja kasviksilla sekä kuuluisat Dandan-nuudelit.

Pancho Villa Malmi

Pancho Villan hamppari on klassikko, joka ei petä!
Pancho Villan hamppari on klassikko, joka ei petä!

Pancho Villa on tunnettu tuhdeista meksikolaisista herkuistaan, ja niitä on tarjolla nyt myös Yla-Malmin kirkonkyläntiellä sijaitsevassa ravintolassa. Tämä SYÖ!-viikkojen uutuukainen tarjoaa kampanjan ajan 12 euron hintaan herkullisia hamppareita. Onko valintasi täyteläinen valkosipulihampurilainen, rapea kanahampurilainen vai maukas kasvishampurilainen?

Kasvisburgeri on saatavilla myös vegaanisena, joten nyt jos koskaan kannattaa kilauttaa kavereilla ja lähteä herkuttelemaan.

Sizzle Station Hertsi

Sihisevät sizzler-pannut ovat tämän ravintolan juttu.
Sihisevät sizzler-pannut ovat tämän ravintolan juttu.

Mikä voisikaan lämmittää kylmänä pakkaspäivänä paremmin kuin sizzler-pannussa tirisevät aasialaiset maut? Aivan, ei mikään! Jos elämyksellinen ruokakokemus ja upeat maut kiinnostelevat, kannattaa suunnata kauppakeskus Hertsissä sijaitsevaan Sizzle Stationiin.

Tirisevä Spicy Pork Sizzler sekä raikkaat kulhoruoat kanalla tai tofulla saat nyt SYÖ!-viikkojen ajan edulliseen kampanjahintaan.

Ravintola Nepali

Autenttisten nepalilaisten makujen äärelle sinut johdattaa myös Eirassa sijaitseva Ravintola Nepal. Autenttiset mausteet ja parhaat raaka-aineet takaavat, että poistut tästä ravintolasta hymy huulilla ja vatsa täynnä. 

SYÖ!-viikkojen tarjousannosten joukosta löytyy maukkaita vaihtoehtoja moneen makuun; Butter Chicken, Malai Kofta ja Lamb Chilli.

Ravintola Onninepal Fennia-kortteli

Etsitkö mukavaa ruokapaikkaa Helsingin ydinkeskustasta? Ei tarvitse etsiä enää, sillä Fennia-korttelissa sijaitsevassa Onninepalissa pääset tutustumaan autenttisiin nepalilaisiin makuihin upeassa miljöössä. SYÖ!-viikkojen tarjousannokset, Butter Chicken, Lamb Masala sekä Saag Kofta tai Chili Tofu, siivittävät sinut makumatkalle haarukallinen kerrallaan.

Tawook Lab

Tawook Lab tarjoaa perinteisiä syyrialaisia ruokia modernilla twistillä.
Tawook Lab tarjoaa perinteisiä syyrialaisia ruokia modernilla twistillä.

Syyrialaisten makujen maailmaan pääset tutustumaan Citykäytävällä sijaitsevassa Tawook Labissa. Tämä SYÖ!-uutuus avasi ovensa nälkäisille asiakkaille joulukuussa, joten kyseessä on muutenkin melko tuore tapaus Helsingin ravintolakentällä.

SYÖ!-viikoilla herkutellaan 12 euron hintaan joko Tawook Fattehilla, syyrialaisilla lihapullilla tai paahdetulla mausteisella kukkakaalilla.'

VANTAA

Houwei Sushi Tikkurila

Sushibuffetista löytyy valikoimaa jokaiseen makuun.
Sushibuffetista löytyy valikoimaa jokaiseen makuun.

Alkujaan Keravalta lähtöisin oleva Houwei on tuonut aasialaiset makuelämykset myös Vantaalle! Tikkurilassa sijaitsevan ravintolan ylpeys on 30 erilaista sushia ja lämpimiä ruokia käsittävä buffetti, josta jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa.

Ilta- ja viikonloppubuffetin herkkuja pääset testaamaan SYÖ!-viikoilla edulliseen 12 euron hintaan.

La Locanda

La Locanda on tunnelmallinen ravintola Vantaan Simonkylässä.
La Locanda on tunnelmallinen ravintola Vantaan Simonkylässä.

Suositun vantaalaisen perheravintola La Locandan ruokalista on sekoitus Välimeren erilaisia ruokakulttuureita. Ravintolan herkut valmistetaan uudella modernilla twistillä, unohtamatta kuitenkaan alueen upeita ruokaperinteitä.

Kampanjan ajan pääset nauttimaan ravintolassa sopivaan SYÖ!-rahaan kermaisesta broileririsotosta, lampaan jauhelihavartaista tai ikonisesta spagetti carbonarasta.

Villa Foods Nepal

Villa Foods Nepalin mausteiset herkut lämmittävät kehoa ja mieltä.
Villa Foods Nepalin mausteiset herkut lämmittävät kehoa ja mieltä.

Kivistön aseman läheisyydessä sijaitsevan Villa Foods Nepalin autenttiset makuelämykset lämmittävät taatusti kylmänä talvipäivänä! Perinteisiä nepalilaisia ja muita eteläaasialaisia annoksia tarjoava ravintola iskee SYÖ:hän mukaan kolmen tarjouksen voimin. Onko valintasi Butter Chicken, Tofu Chilli vai Lamb Curry?

ESPOO

Street Canteen Ainoa

Street Canteen on valloittanut nyt myös Espoon.
Street Canteen on valloittanut nyt myös Espoon.

Malesialaiseen katuruokaan ja itäaasialaiseen keittiöön perustuva Street Canteen laajeni joulukuussa Espooseen, tarkemmin sanottuna kauppakeskus Ainoaan.

Kolmannesta kerroksesta, Food Garden ravintolamaailmasta, löytyvä ravintola kutsuu SYÖ!-viikoilla testaamaan kolmea huippuhyvää annosta, jotka siivittävät sinut taatusti makumatkalle Aasiaan.

Katso tästä kaikki Helsingin, Espoon ja Vantaan SYÖ!-ravintolat.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi