Great balls of fire!

Diana Ball vastaa uudesta Burleski-yökerhosta.

Diana Ballin miesystävät ovat kuulemma machoheteromiehiä.
Diana Ballin miesystävät ovat kuulemma machoheteromiehiä.

Helsingin ravintolaelämässä tapahtuu kummia. DTM:n suositut vakioesiintyjät Cristal Snow ja dragartisti NikoLa kiinnitettiin Jenny Woohon ja uuden Burleski-yökerhon emäntänä aloittaa niin ikään DTM:stä tuttu gaypiirien kulttihahmo Diana Ball. Homoja kosiskellaan, ja katu-uskottavuutta etsitään.

Yksi asia on ainakin varma: Diana Ball has balls.

Kun istumme tekemässä haastattelua, saan lopulta kysytyksi häneltä, 178 senttiä pitkältä tyrmäävän näköiseltä naiselta, asian, joka kaikkein eniten kiehtoo mieltäni: Onko sinulla, Diana, munat?

Diana Ball naurahtelee hyväntuulisesti.

"Sitä voi jokainen arvuutella. Maailma on mystinen."

Diana Ball on intersukupuolinen.

"Minun kohdallani intersukupuolisuus tarkoittaa sitä, että olen syntynyt vähän erilaisilla sukupuolielimillä kuin valtaväestö. Intersukupuolisia ihmisiä eri muodoissa syntyy joka vuosi Suomessa noin 30. Tällä ei ole mitään tekemistä transsukupuolisuuden kanssa."

Diana korostaa, että hän on geneettisesti nainen, olivatpa hänen sukupuolielimensä millaiset tahansa.

"Olen 20 vuotta harrastanut tosi kovaa kehonrakennustreenausta ja valmentanut voimaurheilijoita ja kehonrakentajia. Kun olen ympäri maailman tehnyt fitness-mallin töitä, minua on aina kiitelty siitä, että minulla on lihaksikas mutta myös naisellinen fysiikka ja olen säilyttänyt naisellisuuden."

Todellakin! Diana ei myöskään kätke sulojaan peittävien vaatteiden alle. Hän kutsuu bilepukeutumistaan "trooppiseksi".

Käytännössä se tarkoittaa, että hänen muhkeat hauislihaksensa ja vahvat olkapäänsä ovat paljaat. Hänen jossain määrin silikonilla vahvistetut rintansa ovat runsain määrin näkyvillä. Hänen tiukka vyötärönsä kaartuu peittelemättömästi valtaisaksi pyllyksi, joka lyö laudalta afrikkalaisten naisten pylly-yritelmät, ja hänen pitkälti paljaat säärensä kasvavat kalliiden korkokenkien maaperästä. Heiveröisempää miestä pelottaa.

"Rintojani on viimeksi pienennetty vuonna 2002 kahdella kuppikoolla. Teen jalkaprässiä yli 500 kilolla ja se muokkaa vääjäämättä pakaralihaksia, jotka ovat ihmisvartalon suurin lihasryhmä. En ole koskaan kokenut, että lihas olisi maskuliininen tai feminiininen. Se sopii kummalle tahansa."

"Myönnän, että 1990-luvulla kokeilin steroideja. Halusin kasvattaa niin suuren lihasmassan kuin mahdollista. Mutta silloin aloin näyttää siltä, että voisin liittyä hevibändiin."

Sinulla on kai silikonia takapuolessa? Eihän tuota pyllyä voi muuten selittää.

"Ei ole silikonia takapuolessa. Se on lihasta. Jos siellä olisi silikonia kun jalkaprässissä on 580 kiloa ja sillä tehdään lukuisia toistoja, pyllyni räjähtäisi."

Diana Ball on kehonrakennus- ja voimailupiireissä tunnettu nimi ulkomailla. Muutamia hänestä kuvattuja videoita on Youtubessa katsottu puolisen miljoonaa kertaa. Diana käy usein Lontoossa ja New Yorkissa painimassa. Kyseessä on vapaapaini, jossa monet keinot ovat sallittuja.

"Painin yleensä miehiä vastaan. Siinä ei ole kysymys mutapainista tai muusta leikillään pyörimisestä. Siinä katsotaan kumpi oikeasti pärjää, ja siinä on vuosikausia käynyt niin, että yksikään mies ei ole pärjännyt minua vastaan. Siitä suosioni osittain johtuu."

"Olen tehnyt myös alakulttuurillisia performansseja kuten dominaatiota ja tullut myös sitä kautta kuuluisaksi. Olen esiintynyt isoissa tapahtumissa mm. Lontoon Torture Gardenissa."

Voidakseni tutkia Diana Ballin intersukupuoliset sukupuolielimet minun pitäisi pystyä pokaamaan hänet ja sitä on turha edes yrittää. Ei näillä lihaksilla.

"Kaikki miesystäväni ovat perinteisiä machoheteromiehiä, maailman parhaita voimaurheilijoita, hyvin kilpailuviettisiä. Minulla menee hermot, jos mies on nynny, lempeä, romanttinen lässynlää. Se ei jaksa innostaa. Vaikeammat ihmisluonteet ovat mielenkiintoisempia."

Burleskin klubiemännän asuihinsa Diana Ball aikoo ottaa vaikutteita Balkanin maiden musiikkivideoista.

"Tietyt artistit Bulgariasta ja Serbiasta – se on värikästä ja rohkeaa ja campia. Varmaan yhdistelmä näitä ja trooppisuutta tullaan näkemään", Diana lupaa.

Burleski avaa 19.2.
Fredrikinkatu 52

File: Diana Ball

  • Pituus: 178 cm
  • Paino: 80 kg
  • Auto: taksi
  • Tuoksu: Dior: Poison
  • Kello: Faconnable Facomarine Diamond

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi