Harri Syrjäseltä yllätysveto - avasi virtuaaliravintolan: "Ikuinen intohimoni"

Uuden ravintolan erikoisuuksia ovat italialainen avotulta hyödyntävä uuni ja suomalaiseen makuun suunnitellut pizzat.

  • Mikä: Virtuaaliravintola
  • Missä: Tilaukset Woltin kautta
  • Mitä: Laatupizzaa suomalaiseen makuun

Kokkisodasta tutun ja Soppamiehenä toimivan Harri Syrjäsen luotsaama Pizzadog avaa tänään ovensa - mutta vain virtuaalisesti.

Syrjäsen mukaan erityisen hyvä pizza ei synny vain täytteistä, vaan myös sen tilaaminen on yksinkertaista ja odotusaika lyhyt. Näistä syistä Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva ravintola toimittaa tilaukset kuljetuspalvelu Woltin kautta vain parin kilometrin säteellä - pizza on perille saapuessaan juuri täydellinen nautittavaksi.

Syrjänen paljasti syksyn suunnitelmiaan Citylle jo aiemmin tänä syksynä. Lue lisää.

"Pizza on ikuinen intohimoni, ja vuosien kokeilun jälkeen on täydellisen taikinan resepti valmis. Pizzojen pohja on yhdistelmä rapeutta ja pehmeää struktuuria. Haluamme tehdä parasta mahdollista pizzaa tuoreista, laadukkaista ja tunnistettavista raaka-aineista", Harri Syrjänen kertoo uuden ravintolansa tiedotteessa.

LUE MYÖS: Tv-kokki Harri Syrjänen valitsi ravintolasuosikkinsa - tätä espoolaisgrilliä et uskonut listalla näkeväsi!

Pizzadogilla käytössä oleva italialainen avotulta hyödyntävä kiertoarinauuni valmistaa ravintolan listalta löytyvät 13 erilaista pizzaa. 

Suomalaisten suosikki, kinkku-ananas-pizza, nähdään myös Pizzadogin listoilla.
Suomalaisten suosikki, kinkku-ananas-pizza, nähdään myös Pizzadogin listoilla.

"Suomalaisten suuri suosikki on kinkku-ananas-pizza, joka meillä tunnetaan nimellä Angry italian -pizza. Kyseinen täyteyhdistelmä on varmasti italialaisen pizzakokin kauhistus, mutta meille on tärkeää pystyä tarjoamaan suomalaisten suosikkia Harrin luomalla taikinapohjalla. Ennakkoluulottomammille syöjille tarjolla on myös erikoisuutena Suomessa tarjolla hot wings -pizza", NoHo Partnersin Fast food -liiketoimintojen johtaja Tuomas Piirtola lisää.

Ravintolan nimellä hauska merkitys

Suomessa on yhä kasvava kysyntä kotona syötävälle laadukkaalle pizzalle, ja tähän kysyntään Pizzadog pyrkii vastaamaan. Ensi vuonna tarkoituksena on avata lisää samalla konseptilla toimivia ravintoloita.

"Haluamme Pizzadogin myötä tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaalle, joka haluaa nauttia pizzansa kotona, ja ravintolan sijainti Woltissa mahdollista mahdolliset muutokset tarjonnassa kysynnän mukaan. Ravintolan nimi juontaa juurensa siitä, kuinka koira on luotettava kumppani ja ihmisen paras ystävä, ovat nämä pizzat nälkäisen paras ystävä, joka toimitetaan luotettavasti perille", Piirilä kertoo.

Pilvikeittiöt yleistyvät Suomessa entisestään, ja Pizzadog on vain yksi monista ravintoloista, joilla ei ole lainkaan asiakaspaikkoja. Yksi esimerkki pilvikeittiöiden menestymisestä on cloud kitchen -periaatteella toimiva, noin vuosi sitten Tapiolasta ponnistanut Huuva, joka on onnistunut vuodessa laajentamaan toimintaansa peräti seitsemään toimipisteeseen ympäri pääkaupunkiseutua. 

LUE LISÄÄ: Espooseen avautunut ruokakortteli yrittää jotain, mitä ei ole ennen Suomessa tehty - tässä ravintolassa et voi syödä paikan päällä!

Pizzadogin aukioloajat Woltissa: Ke-To 16-21, Pe 16-22, La 14-22 ja Su 14-20.

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi