Huippukokit kouluttavat nuoria lupauksia – Hella Foodin ilmaisesta koulutuksesta eväitä työelämään

Hella Foodin kouluttajina toimii joukko suomalaisia huippukokkeja muun muassa BasBasista, Ultimasta ja Yes Yes Yesistä.

Hella Foodin maksuton koulutus antaa nuorille eväitä työelämään.
Hella Foodin maksuton koulutus antaa nuorille eväitä työelämään. Kuva: Michael Browning / Unsplash

Hella Food hakee ruoanlaitosta kiinnostuneita 18–29-vuotiaita nuoria maksuttomaan koulutukseen, jonka aikana kotimaisen ravintolakentän huippunimet opettavat heitä työskentelemään ammattikeittiössä.

Viiden kuukauden mittainen koulutus on nuorille maksuton, ja se antaa eväitä ravintolassa työskentelyyn. Opettajina toimivat muun muassa ravintola Baskeri ja Basson Kalle Kiukainen, Ultiman Henri Alén, Naughty BRGR:n Akseli Herlevi, Top Chef -voittaja Teemu Laurell ja Yes Yes Yes:in keittiömestari Linnea Vihonen.

Hella Foodin aikana nuoret pääsevät tutustumaan oikeassa ravintolassa työskentelyyn, vierailemaan ruokaan liittyvien yrittäjien ja ravintoloiden luona, kehittämään työelämävalmiuksia henkilökohtaisen uraohjaajan kanssa ja suorittamaan ravintola-alalla tarvittavan hygieniapassin.

Opetus järjestetään Helsingin Teurastamolla sijaitsevassa opetuskeittiö Flavour Studiossa. Koulutusjakson lopuksi nuoret suunnittelevat ja toteuttavat kokkien kanssa oman pop-up ravintolan.

Hella Food sopii esimerkiksi nuorille, jotka eivät syystä tai toisesta ole viihtyneet tavallisessa kouluympäristössä tai heidän tulevaisuuden suunnitelmansa ovat vielä auki. Hella Food -koulutuksen voi käydä myös koulun tai työn ohella.

“Hella Foodissa nuoret saavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia heille tärkeitä elämänhallinta -ja työelämätaitoja rennossa ympäristössä ravintola-alan huippujen kanssa”, sanoo Hella Foodin toiminnanjohtaja Sebastian Harju.

Hella Foodin kursseille voi hakea elokuussa verkossa täytettävällä hakulomakkeella Hella Foodin kotisivuilla.

Juttua päivitetty 7.8. Hakuaikaa on jatkettu elokuulle.
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi