Kesäiset hipsteri- ja hippi-emojit kuvaavat Suomen festarikesää

Juomabrändi Pepsi lanseeraa suomalaiset festariemojit limupulloihin.

Suomen festarifiilis saa pian kansainvälistä näkyvyyttä limupullojen kyljessä. Pepsi Max lanseeraa kesäkampanjassaan oman suomalaisen, festareista ja kesästä inspiraationsa saaneen PepsiMoji-kokoelman.

Emojit kuvaavat suomalaista kesää parhaimmillaan. Keltaiset hymiöt saavat asukseen hipsteri-, hippi- ja rock-lookit sekä hymiöinä nähdään myös musiikkia kuunteleva hirvi sekä Suomi-asuun pukeutunut saunoja. Kahdeksanosaisessa emoji-kokoelmassa on mukana Suomen kesään olennaisena osana kuuluvien emojien lisäksi kuvissa näkyy festivaalehin liittyvät yleisön fiilistely ja telttailu.

Pepsi vapauttaa suositut emoji-symbolit digistä pulloihin. Pepsillä on 600 patentoitua PepsiMoji-kuvaa ympäri maailmaa yli sadassa maassa ja ottaa samalla hauskasti kantaa paikallisiin kulttuurisiin ilmiöihin Emojeille tyypillisillä ilmaisukeinoilla.

Kokoelman kuvissa seikkailee niin maailmanlaajuisia kuin paikallisiakin ilmiöitä kommentoiva kuvasto. Suomi-aiheinen kokoelma saa inspiraationsa kesäisistä aktiviteeteista ja suomalaisesta yöttömän yön tunnelmasta.. Festariteemaa edustavat myös riehakas festariyleisö, sekä asiaankuuluvan tyylin omaksunut juhannushippi-emoji kukkapannassaan.

Suomalaiset kesä-PepsiMojit ovat: Sauna – It’s hot in here, National Costume, Happy Festival Camper, Rock-a-doodle, Music Moose, Midsummernight hippie, Timber-Hipster ja Festival Hooray.

1 kommentti

\m/

22.6.2016 08:26

Pepsi ei näköjään kuuntele metallimusiikkia. Lanseerattu "pirunnyrkki" tarkoittaa "rakastan sinua" usan viittomakielellä, ei metallinystävien fanitusmerkkiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi