Linnanmäki saa oman pakohuoneensa

Helsingissä sijaitseva huvipuisto Linnanmäki ja pakohuonepelivalmistaja Mysteeri ovat lyöneet hynttyyt yhteen.

Huvipuisto Linnanmäki yläilmoista katsottuna.
Huvipuisto Linnanmäki yläilmoista katsottuna.

Pakopelit ovat yleistyneet viime vuosina huimasti ja erilaisia huoneita ja tehtäviä kehitellään jatkuvasti. Viime kesänä Helsingin oma huvipuisto Linnanmäki otti käyttöönsä virtuaalitodellisuuden avatessaan vanhan Linnunrata-klassikon uutena Linnunrata eXtra -laitteena. Nyt Linnanmäki lisäsi hupitarjontaansa yksinoikeudella rakennetun Mysteeripelin.

Jyväskylästä ponnistava Mysteeripeli on aloittanut toimintansa vuonna 2015 ja Lintsin projekti on pakohuonepelivalmistajille järjestyksessään kymmenes.

"Pelisuunnittelijalle alue sisältää paljon virikkeitä, vaihtoehtoja pelin tapahtumapisteille on todella paljon. On hienoa saada tehdä suuren mittaluokan pelituotanto näin kiehtovaan ympäristöön", sanoo Mysteerin luova johtaja ja pelisuunnittelija Emmi Kärnä.

Toisin kuin monessa muussa pakohuonepelissä, Mysteeripeliä pelataan yli 15 hengen joukolla. Poikkeamaa muihin pakohuoneisiin nähden löytyy myös tilankäytössä, sillä peliä ei tyypillisesti suoriteta suljetussa huoneessa, vaan pelikenttänä toimii laaja alue. Mysteeripelissä ryhmät pääsevät haastamaan itsensä kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella. Yritysryhmille ensisijaisesti suunniteltu peli kiinnostanee myös pakohuonepeleistä kiinnostuneita harrasteporukoita.

"Kaikki Linnanmäen firmahupituotteet on suunniteltu aikuiseen makuun. Mysteeripeli on vekkula lisä tuoterepertuaariimme ja se varmasti tarjoaa reilusti riemua erilaisille porukoille", Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom kertoo.

Linnanmäki avaa ovensa 28. huhtikuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi