Marskissa juhlitaan uudenvuodenaattona koko vuoden edestä: "Haluttiin antaa siihen uusi mahdollisuus"

Marski by Scandicin Kuusi Palaa -ravintolassa juhlitaan pian koko vuoden juhlia yhdellä kertaa.

  • Mikä: Koko vuoden juhlat kerralla -juhla
  • Missä: Marski by Scandic, Mannerheimintie 10, Helsinki
  • Milloin: 31.12. Klo 15

Jäikö sinultakin tänä vuonna väliin kaverin syntymäpäivät, naapurin valmistujaiset, perhejuhannus tai pikkujoulut? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kuusi Palaa -ravintolassa pääset juhlimaan uudenvuodenaattona koko vuoden juhlat kerralla.

Uusista rajoituksista huolimatta näitä juhlia ei ole peruttu, vaan vähän aikaistettu.

Juhlia ei tarvitse odotella ensi kesään

“Juhli kaikki juhlat kerralla” -tapahtuma järjestetään vuoden viimeisenä päivänä nyt kolmatta kertaa. Jos idea kuulostaa sinustakin loistavalta, niin se kuulostaa myös monen muun mielestä - palaute tapahtumasta on ollut hotellinjohtaja Jouko Purasen ja keittiöpäällikkö Sami Lylyn mukaan todella positiivista.

“Asiakkaat ovat tykänneet tosi kovasti! Tapahtuma saa aina pöytäseurueet iloisiksi ja kertomaan tarinoita omista juhlistaan sekä niistä juhlista, jotka syystä tai toisesta jäivät juhlimatta”, Citylle kerrotaan.

Kuusi Palaa -ravintola sijaitsee Marski by Scandic -hotellin tiloissa.
Kuusi Palaa -ravintola sijaitsee Marski by Scandic -hotellin tiloissa. Kuva: Marski by Scandic

Alun perin idea juhlien juhliin sai alkunsa siitä tosiasiasta, että moni ravintola-alan työntekijä viettää juhlapyhät työn merkeissä, ja näin ollen moni juhla jää väistämättäkin juhlimatta.

“Ajatusta jalostettiin ja mietittiin, että varmasti monilla muillakin kuin vain meidän alan ihmisillä käy samalla tavalla – vuoden mittaan vietettävät juhlat ovat tärkeitä ja aina harmittaa, jos joku niistä jää viettämättä."

LUE MYÖS: Marski by Scandicin ravintola ja baari huokuvat “finnfullnessia” – Cocktailissa maistuu mummonkurkku

“Ajatus ”ensi vappuna minä kyllä…” tai ”ensi juhannukseksena sitten…” käy monesti mielessä, nyt haluttiin antaa siihen uusi mahdollisuus, ettei tarvitse odotella niin kauaa.”

Kun näihin ajatuksiin lisättiin vielä se fakta, että vuoden perinteiset juhlat ovat yleisesti ottaen iloisia ja herkullisia yhdessä olemisen juhlia, ei idean pistämistä käytäntöön tarvinnut miettiä kovinkaan kauaa.

Herkkuja jokaisesta juhlasta

Koko vuoden juhlia juhlistetaan tänä vuonna 31.12. klo 15 alkaen hyvän ruoan merkeissä. Uudenvuodenaattona pöytiin katetaan runsas juhlabuffet, johon on napattu Marskin tiimiläisten mummojen ja tätien parhaita reseptejä tähän päivään tuotuna.

“Ruokalajit ovat suurimmaksi osaksi meidän oman henkilökunnan muistoja omista juhlista! Siis jokaisella on ollut mahdollisuus vaikuttaa juhlapöydän sisältöön.”

Anniskelu päättyy tänä vuonna klo 17, mutta sen ei kannata antaa masentaa tunnelmaa.
Anniskelu päättyy tänä vuonna klo 17, mutta sen ei kannata antaa masentaa tunnelmaa. Kuva: Marski by Scandic

Buffetista voit löytää muun muassa ylioppilasjuhlien klassikkoa, voileipäkakkua, vappumunkkeja, pääsiäislammasta, isänpäivän paahtopaistia, kesäisiä tilliperunoita, mansikkakermakakkua ja paljon muuta.

Vallitsevien rajoitusten puitteissa alkoholijuomia voi anniskella viiteen saakka ja juomia nauttia iltakuuteen saakka. Ravintola on avoinna iltakahdeksaan.

Marskin baarissa tunnelmaa kohottaa House DJ.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi