Mitä ihmettä? Leipä sai oman ravintolan: "Erilainen ravintolakonsepti"

Vaasanin uutuustuote toimii pohjana uudelle virtuaaliselle ravintolalle.

  • Mikä: Virtuaalinen pop-up ravintola
  • Missä: Hietalahdenranta 11, Helsinki
  • Mitä: Wrappeja kotiin

Helsingin Hietalahteen helmikuun alussa avautunut The Wrap on monella tapaa poikkeuksellinen ravintola. Ensinnäkin kyseessä on virtuaaliravintola, jonka tuotteita voi noutaa tai tilata kotiin Woltin kautta. Toisekseen kyseinen ravintola pyörii kokonaan Vaasanin tuoteuutuudet, arkiruoanlaittoon tarkoitetun wrap-leivän ympärillä.

”Erilaiselle leivälle tehtiin myös erilainen ravintolakonsepti. Uutuutta käyttävä The Wrap -ravintola mahdollista makumatkan maailmalle kotiin kuljetettuna”, Vaasan Brand Experience Manager Katja Willberg kertoo.

LUE LISÄÄ: Ystävänpäivä 2022: Maukkaimmat menut, brunssit ja take away -herkut

Ravintolan idea on inspiroida kokeilemaan erilaisia makuyhdistelmiä, joita voi helposti myös hyödyntää omassa kokkailussaan.

“Valmiiden The Wrap -annosten kuljetus on asiakkaille starttitarjouksena ilmaista, joten niitä on helppo tilata ja maistaa, sekä seuraavaksi tehdä myös itse”, Willberg lisää.

Suolaisia ja makeita wrappeja

The Wrap-ravintolan taustalla on suomalainen virtaaliravintola-alusta Ride Kitchen, jonka virtuaaliravintoloita ovat The Wrapin lisäksi Snacky, Helsinki Crispy Chicken ja Detroit Crust Pizza Company.

The Wrap-leivistä valmiiksi rullatuissa annoksissa maistuvat maailman maut. Listalla on paitsi ruokaisia annoksia lihasta, kalasta, kanasta ja kasviksista, myös suussa sulava makea Nutella-banaani-mascarponewrap. 

”Kanawrap sai vaikutteensa Koreasta ja lohiwrapista huokuu Skandinavian keittiö. Vegaanisessa annoksessa on Lähi-idän twistiä. Koska reseptiikka on niin toimiva, teimme wrapeista myös bowl-versiot”, kertoo virtuaalisen The Wrap -ravintolan reseptiikasta ja palvelun pyörittämisestä vastaava Ride Kitchenin Anssi Karppinen

Kiinnostuitko?

The Wrap -ravintolan toimitusalueet Helsingissä 3.2. alkaen postinumeroalueilla 00100-00650 joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. Ilmainen kuljetus Wolt ja Foodora, noudot Ride Kitchen Hietsu, Hietalahdenranta 11, 00180 Helsinki.

1 kommentti

Paavonen

11.4.2023 16:34

Mielenkiintoinen juttu.
https://www.ainacom.fi/aanikirjat/
https://www.sähkön-hinta.com
https://www.pikalainavertailu.fi
https://www.äänikirjat.net/podit/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/historialehdet/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi