Pihvejä, susheja, burgereita... 16 x parhaat SYÖ!-annokset Turussa

Lue tärpit Turun SYÖ!-viikoille ja valmistaudu syömään edullisesti - perjantaina mennään taas!

Tammikuun viimeinen perjantai kannattaa olla hereillä, sillä SYÖ!- viikot starttaavat Turussa peräti 16 ravintolan ja 41:n tarjouksen voimin.

Kaksi viikkoa, 26.1.-8.2.2024, kestävän kampanjan aikana ehdit hyvin testaamaan vaikkapa useammankin herkullisen 12 euron annoksen! Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja annokset löydät kampanjasivuilta täältä.

16 x tärpit SYÖ!-viikoille

Jos tarjonta huimaa päätä, ei hätää! Kokosimme yhteen joukon herkullisimpia SYÖ!-annoksia helpottamaan urakkaa.

Ps. Muista äänestää omaa suosikkiravintolaasi. Äänestyksen löydät artikkelin lopusta.

4 x pihvi

Pihvi edulliseen 12 euron hintaan voi kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta SYÖ!-viikoilla tämäkin ihme käy toteen. Turussa pihviä pääsee nauttimaan useammassakin ravintolassa.

Pikku-Torressa tarjolla on varsinainen klassikkoannos, eli 150 gramman lehtipihvi maustevoin ja ranskalaisten kera tarjoiltuna.
Lehtipihviin luottaa myös Gastrupub Löytö. Tässä ravintolassa pihvi valmistetaan naudan ulkofileestä, ja se tarjoillaan pippurisen maustevoin ja ranskalaisten kera.

Löydön lehtipihvi on vertaansa vailla!
Löydön lehtipihvi on vertaansa vailla!

Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä jos lehtipihvi maistuu, tätä herkkua voi lähteä nauttimaan myös suomalaiseen kotiruokaan erikoistuneeseen Saaristobaariin.

Pihvien perässä kannattaa astella myös MorriSon’siin. Vaikka tämä ravintola tunnetaan etenkin burgereistaan (niitä on myös tarjolla SYÖ!-rahaan), ei paikan kermaisella pippurikastikkeella höystetty panereoitu porsaanleike kalpene lainkaan muiden annosten rinnalla - päinvastoin!

MorriSon'sin leike vie taatusti nälän!
MorriSon'sin leike vie taatusti nälän!

5 x Sushi ja muut Aasia-herkut

Sushin ystäviä ei ole unohdettu tässäkään kampanjassa! Martinkadulla sijaitsevaan Kobe Sushiin voi suunnata SYÖ!-viikoilla mihin tahansa aikaan päivästä, sillä 12 euron hintaan pääset nauttimaan monipuolisesta lounasbuffetista tai ilta-aikaan voimassa olevasta All You Can Eat -menusta.

Kobe Sushin laadukkaita susheja pääsee pian nauttimaan edulliseen SYÖ!-hintaan.
Kobe Sushin laadukkaita susheja pääsee pian nauttimaan edulliseen SYÖ!-hintaan.

Samoilla buffet-linjoilla mennään myös Luckiefun's Wiklundissa. Tämän ravintolan sushibuffet sisältää lisäksi lämpimiä ruokia, susheja, salaattia, jälkiruokia ja juomia, ja SYÖ!-viikoilla homma kustantaa tutut 12 euroa.

Luckiefun´silla saat sushia niin että napa vetää!
Luckiefun´silla saat sushia niin että napa vetää!

Myös Aurakadulla sijaitsevassa Kawaii-ravintolassa pääset sushien makuun laadukkaan buffetin muodossa.

Vaikka moni tuntee Hanko Aasian, entisen Hanko Sushin, juurikin susheistaan, uudistetun konseptin myötä tämä ravintola tarjoilee laajan valikoiman myös muita aasialaisia herkkuja. SYÖ!-viikoilla kannattaa suunnata maistamaan vaikkapa lämmittävää punaista currya, joko kanalla tai tofulla höystettynä.

Hanko Aasian curry lämmittää kehoa ja mieltä.
Hanko Aasian curry lämmittää kehoa ja mieltä.

China Thai Palace Aurajoki tuo SYÖ!-viikoille tarjolle todellisen herkun, nimittäin paahdettua ankkaa tulisella chili-seesamikastikkeella.

2 x pizza

Laadukas pizza toimii tilanteessa kuin tilanteessa, vai mitä? Peruslätyistä ei SYÖ!-viikoilla kuitenkaan ole kysymys, sillä kampanjan ajan pääset nauttimaan edulliseen hintaan esimerkiksi Skifferin kuuluisia liuskoja. SYÖ!-tiimin valinta on chorizomakkaraa ja jokirapuja sisältävä Surf & Turf.

Brittiteemainen korttelibistro Cup & Pint on jälleen ilahduttamassa SYÖ!-kansaa ravintolan teemaan sopivasti nimetyillä pizzoillaan. Maistuisiko tällä kertaa vaikkapa marinoitua härkistä sisältä Prinsessa Diana?

Jos prinsessa Diana olisi pizza, hän voisi näyttää tältä.
Jos prinsessa Diana olisi pizza, hän voisi näyttää tältä.

3 x burgeri

Burgereiden täytteissä vain mielikuvitus on rajana, ja tämän asian todistavat myös SYÖ!-viikkojen tarjoukset.

Little Saturdayn yksi herkullisen kuuluisista tarjousannoksista on friteerattua kanaa sisältävä Buffalo-kanahampurilainen. Vai onko valintasi sittenkin Proud Mary Pubin juustoinen Double Cheeseburger?

Ai että, Proud Mary Pubin burgeri saa veden kielelle!
Ai että, Proud Mary Pubin burgeri saa veden kielelle!

Mukana on totta kai myös todellinen burgerimekka, eli Naughty BRGR. Tämän ravintolan kolmen SYÖ!-tarjouksen joukosta pistää silmään maukas vegaanivaihtoehto; Avocado Sriracha Vegan BRGR.

2 x wings

SYÖ!-viikot eivät olisi mitään ilman siipiä! Ihanan tahmeita wingsejä pääsee pureskelemaan turkulaisklassikossa, Lone Starissa. Kymmenen kappaletta wingsejä ja neljä kappaletta mozzarellatikkuja tarjoillaan siipikastikkeen ja dipin kera.

Olutravintola SKAALissa pääset puolestaan testaamaan korealaisia siipiä, joiden rinnalle kannattaa ehdottomasti kysellä juomasuosituksia.

SKAALissa hyvä ruoka, laadukkaat juomat ja rento tunnelma kulkevat käsikädessä.
SKAALissa hyvä ruoka, laadukkaat juomat ja rento tunnelma kulkevat käsikädessä.

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset löydät osoitteesa www.syöviikot.fi.

ÄLÄ UNOHDA ÄÄNESTÄÄ PARASTA SYÖ!-RAVINTOLAA:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi