Punainen huvila saa jälleen uuden yrittäjän - Patisserie Teemu Aura avaa kahvilan Onnellisten saarelle: "Aivan helmi"

Herkullisista leivonnaisistaan tunnettu Teemu Aura on lauttasaarelaisen Punaisen huvilan uusi yrittäjä.

Puhuri by Patisserie Teemu Aura avaa ovensa Punaiseen huvilaan tammikuussa.
Puhuri by Patisserie Teemu Aura avaa ovensa Punaiseen huvilaan tammikuussa. Kuva: Patisserie Teemu Aura
  • Mikä: Kahvila
  • Missä:Kauppaneuvoksentie 18, Helsinki
  • Milloin: 11.1.2022. Avoinna maanantaista sunnuntaihin.

Lauttasaaren Punaisessa huvilassa on viime vuosina nautittu niin kahvila Puhurin vegaanisia tuotteita kuin viime elokuussa suosionsa huipulla lopettaneen Tartinen herkkuja. Nyt tämä historiallinen rakennus saa jälleen uuden yrittäjän, kun aiemmin etenkin Pullabiileistään tuttu Patisserie Teemu Aura avaa kahvilan rakennukseen tammikuussa.

Kahvilan nimessä säilytetään paikallisille tuttu tuulahdus, sillä uusi kahvila tulee kantamaan nimeä Puhuri by Patisserie Teemu Aura.

Punaiseen huvilaan ei pääse kuka tahansa

Kahvilan avaaminen juuri Lauttasaareen ei ollut mikään päähänpisto, vaan Teemu Aura kertoo etsineensä tiloja Onnellisten saarelta jo pidemmän aikaa.

”Meiltä on toivottu Lauttasaareen kahvilaa jo pidemmän aikaa, mutta Patisserien oloisen tilan löytäminen ei ole ollut ihan yksinkertaista. Eläväinen Heikkaantori on tullut tutuksi Pullabiilin vierailuiden kautta, mutta tähtäimessä on koko ajan ollut pysyvämpi ratkaisu. Alkusyksystä huomasimme sitten sattumalta uutisen, että aiempi kahvilayrittäjä oli lopettamassa toimintaansa Puhurissa", Teemu Aura kertoo uuden kahvilan ensivaiheista.

Suussasulavat pullat ja croissantit ovat Patisserie Teemu Auran suosituimpia herkkuja.
Suussasulavat pullat ja croissantit ovat Patisserie Teemu Auran suosituimpia herkkuja. Kuva: Patisserie Teemu Aura

Punaiseen huvilaan ei pääse kuka tahansa, vaan yrittäjän piti käydä läpi Koneen Säätiön hakuprosessi, jossa oli mukana useampi kahvilatoimija. Valinta osui lopulta Patisserien kohdalle, ja asiakkaat pääsevät nauttimaan tästä valinnasta heti tammikuun puolella.

”Iloitsemme Koneen Säätiössä siitä, että pian kahvilakävijät taas elävöittävät Punaisen huvilan pihapiiriä. Halusimme varmistaa kahvilatoiminnan jatkuvuuden valitsemalla kokeneen ja asemansa jo vakiinnuttaneen toimijan, etenkin kun koronapandemia on sekin ollut riski alan toimijoille. Ja tietenkin odotamme innolla myös saavamme tehdä lähempää tuttavuutta Patisserie Teemu Auran maineikkaisiin tuotteisiin”, Koneen Säätiön johtaja Ulla Tuomarla kertoo valinnasta.

Patisserie lupaa lisätä saaren onnellisuusastetta

Puhuri By Patisserie Teemu Aura avautuu 11.1.2022. Kahvila on avoinna joka päivä ja tarjolla on käsintehtyjen leipomo- ja konditoriatuotteiden lisäksi myös sesonkien mukaan sävytettyjä aamiais- ja lounasannoksia. Hakaniemen kahvilastakin tuttuja All Day Breakfast -tuotteita saa nimensä mukaisesti pitkälle iltapäivään - myös mukaan, totta kai.

"Alueena Lauttasaari on ainutlaatuinen ja Punainen huvila on tilana aivan helmi. Puhuri tunnetaan paikallisesti myös kulttuurikahvilana, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan herkkujen kera Koneen Säätiön kuratoimista taidenäyttelyistä."

Patisserie Teemu Auran vaaleanpunainen Pullabiili on monelle tuttu näky.
Patisserie Teemu Auran vaaleanpunainen Pullabiili on monelle tuttu näky. Kuva: Patisserie Teemu Aura

"Kesällä pihapiiri terasseineen inspiroi meitä varmasti järjestämään kivoja tapahtumia ja lisäämään näin saaren onnellisuusastetta edelleen. Ensin kuitenkin käydään yhdessä läpi kevään huikeat herkkusesongit, kuten laskiaiset, pääsiäiset ja vaput”, uusi kahvilayrittäjä Teemu Aura suunnittelee.

LUE MYÖS TÄSTÄ TEEMU AURAN PROJEKTISTA: Ylistetyt ravintolat saman katon alle! Kauklahteen avautuvalle herkkukeitaalle povataan suursuosiota: "Elämää on ydinkeskustan ulkopuolellakin"

 

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 00:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi