Espoolaisten kauppakeskusten maine varteenotettavina ruokakohteina on kasvussa! Tänä vuonna useampikin huippuravintola on löytänyt tiensä kauppakeskuksiin ja uusia avajaisuutisia saadaan koko ajan lisää.
Iso Omenassa syödään nyt kanaa
Kauppakeskus Iso Omenan laaja ravintolatarjonta monipuolistui entisestään, kun parempiin kanansiipiin erikoistunut Pretty Boy Wingery avasi ensimmäisen ravintolansa kauppakeskukseen heinäkuussa.
LUE LISÄÄ: Huippuammattilaisten uusi konsepti rantautui Espooseen - Suomen ensimmäinen wingery tekee kanasta premiumia: " Lopputulos poikkeaa totutusta"
Premium-kanansiipiin keskittynyt paikka ei suinkaan jäänyt Iso Omenan tämän kesän ainoaksi uutuudeksi, sillä spagetteihin ja salaatteihin keskittynyt Spagehetteria avaa ovensa kauppakeskuksen M.E.E.T-ravintolamaailmaan elokuussa.
Syksyllä Iso Omenaan saadaan myös friteeratuista kanaruoistaan ympäri maailman tunnettu Kentucky Fried Chicken -ravintola. KFC avaa kuluvan vuoden aikana ravintolan myös toiseen espoolaiseen kauppakeskukseen, Selloon.
KFC Finlandin toimitusjohtaja Janne Einola kertoi aiemmin ketjun tiedotteessa kauppakeskusten olevan erinomaisia kohtauspaikkoja, ja KFC haluaa olla brändinä siellä missä ihmisetkin ovat.
LUE LISÄÄ: Sijainnit paljastettiin vihdoin: Tänne avautuvat Suomen kaikkien aikojen ensimmäiset KFC-ravintolat
Kauppakeskusten vetovoima on asia, johon myös Cityconin liiketoiminnanjohtaja viittaa uusien ravintolauutisten yhteydessä.
”Kehitämme ja uudistamme Ison Omenan tarjontaa jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme aiempaa paremmin ja monipuolisemmin. Nämä lukuisat uudet avaukset vahvistavat Ison Omenan asemaa Espoon tärkeimpänä ja vetovoimaisimpana ostos- ja viihtymispaikkana”, Cityconin liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen kertoo.
Ainoa tuo suositut fast casual -trendit yhteen
Toinen espoolainen kauppakeskus, Tapiolassa sijaitseva Ainoa, ei suinkaan jää Iso Omenan varjoon - melkein päinvastoin.
Keväällä Liuska-pizzoistaan tunnettu Skiffer, taco-trendin edelläkävijä Seksico Tacos sekä vegehampurilaisista tunnettu Bun2Bun löivät hynttyyt yhteen ja avasivat Ainoaan uudenlaisen ravintolakonseptin, GOATin.
”Emme halunneet tehdä perinteistä food court -yhdistelmää, jossa jokainen toimisi erillään, vaan halusimme nimenomaan tuoda yhteen kolme parasta konseptia yhteen ravintolaan. Haluamme yhdessä tarjota herkullisen, kattavan ja rennon ruokailu- ja viihtymispaikan espoolaisille”, ravintolaa operoivan Peruna & Co. Oy:n liiketoimintajohtaja Outi Gummerus kertoo.
Suuri osa uuden GOAT-konseptin taustavaikuttajista on kotoisin Espoosta ja Tapiola onkin heille läpikotaisin tuttu paikka. Ainoan keskeinen sijainti ja sopiva asiakaskunta olivat isoja tekijöitä sijainnin valinnassa.
”Tämä on kotiinpaluu. Olemme viettäneet nuoruudessa paljon aikaa Tapiolassa ja tuntui, että täällä on tilausta rennolle ja laadukkaalle ruokapaikalle, jossa voisi olla myös esimerkiksi dj-iltoja", Gummerrus toteaa.
Eikä tässä vielä kaikki, sillä heinäkuussa Ainoan läheisyyteen avasi ovensa myös legendaarinen Hook, joka keskittyy tarjonnassaan siipiin, ribseihin ja burgereihin. Maittavien ruokien lisäksi rennossa ravintolassa voi nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä.
2 kommenttia
Kyllästynyt
3.8.2021 13:53
Omenassa on kauppakeskusten huonoimmat ravintolat! Kaikki samaa pikaruokahöttöä! Ja nyt vielä KFC, huoh… Nyt vähän mallia esim. Triplasta, johon rohkeasti avasivat vähän tuntemattomammatkin raflat ovensa. Miten olisi esim. vietnamilainen Lie Mi omppuun??
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
SaraPepp
16.12.2021 01:20
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin