Ravintoloitsijalta erikoinen tempaus - arpoo Rolexeja take away -asiakkaille: “Haluamme uida vastavirtaan”

Tempauksen tarkoitus on Hook-ravintoloiden yrittäjän mukaan innostaa asiakkaita ravintolapalveluiden pariin.

Ravintoloita koskeva kolmen viikon sulkuaika on pistänyt monien ravintoloitsijoiden luovuuden koville. Erilaisten take away -ratkaisujen, kuten illalliskassien ja boxien lisäksi yrittäjät pyrkivät houkuttelemaan asiakkaita ravintolapalveluiden ääreen myös astetta erikoisemmilla lähestymiskulmilla.

LUE LISTA KORONA-AJAN SPESIAALEISTA: Ravintoloiden sulkuajan spesiaalit 2021

Yhden spesiaalin ratkaisun takaa löytyy Hook-ravintoloiden yrittäjä Juha Vuorio, joka houkuttelee asiakkaita ravintolaruoan pariin arvonnan avulla. Palkintona ei suinkaan ole ravintolalahjakortteja tai muita ilmeisiä ratkaisuja, vaan aitoja Rolex-kelloja.

“Hook haluaa uida vastavirtaan kuten aina ja innostaa asiakkaitaan käyttämään palveluitamme myös rajoitusten aikana. Kaikki jotka soittavat ennakkoon ja hakevat ruokaa mukaan paikanpäältä Helsingin, Turun tai Tampereen Hookeista, osallistuvat arvokkaan Rolex-merkkisen miesten tai naisten rannekellon arvontaan”, Hook-ravintoloiden somessa kerrotaan.

Kuva: Hook

Joka kerta noudon yhteydessä asiakas saa arvontalipukkeen, jonka täytettyään hän voi osallistua arvontaan. Mitä useammin ruokaa noutaa, sitä parempi mahdollisuus voittaa.

“Ei riitä, että vain ravintoloita suljetaan.”

Ainutlaatuinen idea syntyi ravintoloitsijan mukaan halusta kritisoida epätasa-arvoisia rajoituksia.

“Haluamme uida vastavirtaan. Kunnioitamme hallituksen päätöstä siitä, että terveys edellä mennään, mutta emme hyväksy, että kaikki ravintolat laitetaan samaan muottiin.Todistetusti ruokaravintoloista ei tartuntoja ole lähtenyt ainakaan montaa. Meidän neljästä ravintolasta ei ole lähtenyt yhtään tartuntaa”, Vuorio kertoo Citylle.

Vuorion mukaan rajoitukset ovat paikallaan, mutta niiden toteutus ei ole sujunut oikeudenmukaisesti. Vaikka ravintoloiden sulkeminen on ravintoloitsijan mukaan tässä tilanteessa järkevää, rajoituksia pitäisi tiukentaa esimerkiksi myös kauppakeskuksissa ja rajoilla.

“Ei riitä, että vain ravintoloita suljetaan.”

Perunasämpylät kovassa huudossa

Vuodesta 1997 Tampereella toiminut Hook tunnetaan ennen kaikkea kanansiivistään, mutta tästä ravintolasta kannattaa napata mukaansa myös burgereita, joiden sämpylät ovat aivan omaa luokkaansa - ne valmistetaan nimittäin nyt kovassa huudossa olevasta perunasta.

Kotimaisesta perunasta valmistetut sämpylät on kehitetty yhteistyössä leipomo Munkkimiesten kanssa.

Kuva: Hook

"Testasimme valehtelematta 30 erilaista perunasta tehtyä sämpylää kun etsimme oikeaa koostumusta. Nyt se on löytynyt sekä lukittu", Vuorio kertoo.

Ravintoloitsija lupaa, että sämpylät tulevat kaikkiin Hook-ravintoloihin vielä tämän vuoden aikana.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi